masajulperfect Reputație: 432 Postat Septembrie 22, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Cereți pe Dona,ea accepta cunilingus. este posesoarea celei mai tari pasarici posibile (labii mari si ingrijita) din univers. SPOR LA TREABABuna disponibila. Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Salutare,Acum ceva timp a vizitat-o pe eudona.Programare facuta prin telefon. Locatia este in spatele liceului Hasdeu, la parter.Eudona este o doamna matura, de etnie care se face foarte placuta.Am ales masaj erotic pentru o ora cu doua finalizari.Actiunea a inceput cu prima finalizare facuta prin handjob. Partea a doua a sedintei a constat in masaj erotic, la care consider ca s-a implicat si ca s-a descurcat foarte bine. Finalizarea nr. 2 a avut loc in pozitia 69; unde am avut placerea sa-i admir labiile mari (cele mai mari pe care le-am vazut eu vreodata).La final am facut dus cu apa rece, deoarece nu era apa calda.Si acum notele:Locatie: 7 (am scazut pentru lipsa apei calde)Doamna: 9 (pentru cei interesati de mature)Masaj: 9Igiena: 10Gfe: 9 ( nu am incercat fk)Halatul: 120Categoric de revenit Daca am uitat sa scriu ceva, va rog, fiti ingaduitori. Multumesc.de ce spui doamna matura?? Am fost si eu la ea...cred ca mai mult de 32 de ani nu are.... Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 24, 2018 Salutare,Acum ceva timp a vizitat-o pe eudona.Programare facuta prin telefon. Locatia este in spatele liceului Hasdeu, la parter.Eudona este o doamna matura, de etnie care se face foarte placuta.Am ales masaj erotic pentru o ora cu doua finalizari.Actiunea a inceput cu prima finalizare facuta prin handjob. Partea a doua a sedintei a constat in masaj erotic, la care consider ca s-a implicat si ca s-a descurcat foarte bine. Finalizarea nr. 2 a avut loc in pozitia 69; unde am avut placerea sa-i admir labiile mari (cele mai mari pe care le-am vazut eu vreodata).La final am facut dus cu apa rece, deoarece nu era apa calda.Si acum notele:Locatie: 7 (am scazut pentru lipsa apei calde)Doamna: 9 (pentru cei interesati de mature)Masaj: 9Igiena: 10Gfe: 9 ( nu am incercat fk)Halatul: 120Categoric de revenit Daca am uitat sa scriu ceva, va rog, fiti ingaduitori. Multumesc.de ce spui doamna matura?? Am fost si eu la ea...cred ca mai mult de 32 de ani nu are.... Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Septembrie 24, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Septembrie 24, 2018 buna...maine in jurul orei 13 esti disponibila? merci Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2018 buna disponibilita. Link spre comentariu
gaby 2016 Reputație: 4 Postat Septembrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2018 Buna ! Scuze Alexa mai lucreaza ?? Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Octombrie 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Disponibila.DonA 0728 637 523Nou tip de masaj 70ron 30minute.Masaj si finalizareNu accept cunnilingus. Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Octombrie 15, 2018 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Adica nu accepti cuni la sedinta de 30min. La sedinta de o ora mai este valabil. Link spre comentariu
juicypussy Reputație: 3 Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Ai 2 topicuri. In unul zici de Piata Muncii, in unul de Hasdeu. Hotaraste-te! Link spre comentariu
mariusss69 Reputație: 69 Postat Noiembrie 23, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 23, 2018 Am sunat astăzi la doamna DonA la numărul 0728637523. A răspuns dar spune ca acum este operata. Și nu lucrează pana la sfârșitul lunii. Asta înseamnă că cine vrea sa meargă la doamna mai are de așteptat ☹️ Link spre comentariu
masajulperfect Reputație: 432 Postat Noiembrie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2018 Dona: Am revenit,dar sunt disponibilă doar pt masajul de 30 minute care include doar mângâiere și finalizarea în sine.Pt cei care mă cunosc si pt cei noi,sunt încă la recuperare si nu pot executa celelalte pachete de masaj care necesita mai mult efort. multumesc pentru întelegere. Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 143 Postat Ianuarie 11, 2019 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Buna Dona! TU mai esti de gasit in locatie sau te-ai retras impreuna cu colega? La multi ani! Link spre comentariu
bluetec Reputație: 163 Postat Ianuarie 14, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Ianuarie 14, 2019 Ca sa fiu sincer nu cred ca a rămas sa presteze. Spun asta având în vedere ca împărțirea cheltuielilor (chirie etc.) era un punct forte, dacă nu chiar determinant al aranjamentului inițial al celor doua. Deci ma aștept la un răspuns negativ. Dar și "nici un răspuns" poate fi tot un raspuns. Link spre comentariu
mami Reputație: -5 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Eu am fost la ea acum vre o 2-3 saptamani, nu prea ma pricep la recenzii, mie imi place cele trecute de perioada de pubertate ca sa spun asa, milf, prestatia 9/10, saruturi, mangaieri, masaj 9/10, curata fara mirosuri, de revenit, DA, stie sa isi faca treaba, fara graba, sociabila! Momentan din ce am inteles isi cauta locatie! Va posta aici noua locatie! Am contactat-o astazi sa vad daca si a gasit, momentan este in cautari! Link spre comentariu
mami Reputație: -5 Postat Ianuarie 15, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 15, 2019 Eu am fost la ea acum vre o 2-3 saptamani, nu prea ma pricep la recenzii, mie imi plac cele trecute de perioada de pubertate ca sa spun asa, milf, prestatia 9/10, saruturi, mangaieri, masaj 9/10, curata fara mirosuri, de revenit, DA, stie sa isi faca treaba, fara graba, sociabila! Momentan din ce am inteles isi cauta locatie! Va posta aici noua locatie! Am contactat-o astazi sa vad daca si a gasit, momentan este in cautari!Am facut cateva greseli de ortografie ptc scriu de pe tel! Sry! Link spre comentariu
goebucur Reputație: 4 Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Eu am fost la ea acum vre o 2-3 saptamani, nu prea ma pricep la recenzii, mie imi place cele trecute de perioada de pubertate ca sa spun asa, milf, prestatia 9/10, saruturi, mangaieri, masaj 9/10, curata fara mirosuri, de revenit, DA, stie sa isi faca treaba, fara graba, sociabila! Momentan din ce am inteles isi cauta locatie! Va posta aici noua locatie! Am contactat-o astazi sa vad daca si a gasit, momentan este in cautari! Eu am sunat de cateva ori, la inceput mi-a spus ca isi cauta locatie, dar nu prea gaseste (motive financiare) si apoi nu a mai raspuns. Numarul este totusi activ. Link spre comentariu
alves44 Reputație: 149 Postat Mai 6, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2019 dar de colega Alexa mai stiti ceva ?? Link spre comentariu
alves44 Reputație: 149 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2019 dar Alexa ???? Link spre comentariu
bluetec Reputație: 163 Postat Mai 7, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 7, 2019 dar Alexa ????S-a retras. Link spre comentariu
alves44 Reputație: 149 Postat Noiembrie 21, 2021 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2021 De Alexa mai știe cineva ceva noutăți, tare as vrea sa o revăd Link spre comentariu
toxiq Reputație: 1103 Postat Noiembrie 21, 2021 Partajează Postat Noiembrie 21, 2021 1 hour ago, alves44 said: De Alexa mai știe cineva ceva noutăți, tare as vrea sa o revăd S-a retras pentru ca urma sa se marite, cel putin asa mi-a spus mie, si odata cu ea s-a retras si colega. N-am mai auzit nimic de ele. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum