Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Focsani
Postat

vorbesti de altul, dar tu ti-ai facut analizele?

Tu iar te bagi că supozitorul în fund ? Alooo, Brett,stai cumintel că sunt foarte ok . Ai stat cu limba in pizda mea să vezi dacă sunt bolnava sau nu ? Tu ar trebui să îți faci un control la cap ( cu scuzele de rigoare). Nu mai arunca cuvinte fără sens pe aici ,că de când stau eu pe forum ,tu nu ai făcut o recenzie ,doar ai mâncat capul la peste ,atât .

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Tu iar te bagi că supozitorul în fund ? Alooo, Brett,stai cumintel că sunt foarte ok . Au stat cu limba in pizda mea să vezi dacă sunt bolnava sau nu ? Tu ar trebui să îți faci un control la cap .

cu astfel de raspunsuri e clar de ce nu te fute nimeni de pe nimfomane

• Like 1
  • Minus 1
Postat

cu astfel de raspunsuri e clar de ce nu te fute nimeni de pe nimfomane

Și ghici ce ?! De aia nu pot să mă fut eu acum ,că nu e clientul de pe nimfomane . Hai pa !

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Și ghici ce ?! De aia nu pot să mă fut eu acum ,că nu e clientul de pe nimfomane . Hai pa !

te futi cu saracii

• Like 1
  • Minus 1
Postat

te futi cu saracii

Unde era bogatul forumului .

Pardon : labarul forumului

• Like 3
  • Minus 2
Postat

cum ziceai ca te cheama... sa-ti trimit prin WU bani de chirie

Stai cuminte nebunule că nu ai tu atâția bani .

P.S când ai făcut ultima oara laba la pozele fetelor de pe nimfomane

(Spune drept,nu minți )

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:OUTCALL
  • Oras:OUTCALL
Postat

oralul il facem neprotejat

Te astept sa ma contactezi :) poate imi faci un set de poze, am auzit ca esti tare periceput . pup

• Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Te astept sa ma contactezi :) poate imi faci un set de poze, am auzit ca esti tare periceput . pup

:))))))))

Postat

ti se pare..sunt doar obsedat..

Bine ca recunosti fomistule

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Tu iar te bagi că supozitorul în fund ? Alooo, Brett,stai cumintel că sunt foarte ok . Ai stat cu limba in pizda mea să vezi dacă sunt bolnava sau nu ? Tu ar trebui să îți faci un control la cap ( cu scuzele de rigoare). Nu mai arunca cuvinte fără sens pe aici ,că de când stau eu pe forum ,tu nu ai făcut o recenzie ,doar ai mâncat capul la peste ,atât .

Unde era bogatul forumului .

Pardon : labarul forumului

Stai cuminte nebunule că nu ai tu atâția bani .

P.S când ai făcut ultima oara laba la pozele fetelor de pe nimfomane

(Spune drept,nu minți )

Chiar era necesar sa aduci asemenea jigniri ? Intreb si eu ca observasem ca el nu te-a jignit in halul acesta .

Era vorba despre o discutie initiala despre analizele fetelor , iar tu ai tinut din nou mortis sa te dai in stamba  pe diferite chestii care nu aveau legatura , ba chiar aveau de fapt  legatura cu nemernicia unor fete care defileaza chiar si pe aici  si imbolnavesc diferite persoane in inconstienta lor si lipsite de o educatie minima

• Like 19
  • Minus 13
  • Oras:Romania
Postat

Cum ai aparut tu imediat a dracu sa fii  =))

Zici ca te-a strigat cineva 

Postat

Aleessandra +alexa= eva ,astea s-a implicat in toate scandalurile de cand si-a facut cont. E tata, e mahalagioaica, e tare in gura cand ar trebui sa taca. E in plus.

Postat

Aleessandra +alexa= eva ,astea s-a implicat in toate scandalurile de cand si-a facut cont. E tata, e mahalagioaica, e tare in gura cand ar trebui sa taca. E in plus.[/size]

Vai ce descoperire ai facut tu :)

Inteligentu' lu' bunica

Postat

mars dq!

Nu imi spune ca te ai suparat....nepotule

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Lasă-l!  :laugh2

• Like 5
  • Minus 11
Postat

Taci pana cand iti vine randul sa vorbesti. De mici am invatat ca nu este politicos sa intrerupem interlocutorul.

• Like 1
Postat

Taci pana cand iti vine randul sa vorbesti. De mici am invatat ca nu este politicos sa intrerupem interlocutorul.[/size]

Vezi ca esti pe topicul meu mai nepotule

Postat

Vezi ca esti pe topicul meu mai nepotule

Toata saptamana ai venit la mine la usa,zi de zi si mi-ai lasat bilete cu..."Zeule :laugh2  :laugh2 .. :)))"Vezi drak de viata ta si pregateste-te de ce e mai rau,ca nu las lucrurile asa.Nu te deranjez,nu ma deranja.Nu permit nimanui sa-mi futa linistea.E ultima postare,nu particip la circul asta ieftin.Citeste prima mea postare de mai multe ori,si ai grija!Nu pierd timpul sa dau explicatii cuiva!Nu scriam si nu citeam aici daca nu veneai la usa mea de n ori.Iti zic pt a doua si ultima oara,te joci cu focul si o sa te arzi rau daca nu stai in banca ta. 

Postat

Toata saptamana ai venit la mine la usa,zi de zi si mi-ai lasat bilete cu..."Zeule :laugh2[/size]  :laugh2[/size] [/size]..[/size] :)))"Vezi drak de viata ta si pregateste-te de ce e mai rau,ca nu las lucrurile asa.Nu te deranjez,nu ma deranja.Nu permit nimanui sa-mi futa linistea.E ultima postare,nu particip la circul asta ieftin.Citeste prima mea postare de mai multe ori,si ai grija!Nu pierd timpul sa dau explicatii cuiva!Nu scriam si nu citeam aici daca nu veneai la usa mea de n ori.Iti zic pt a doua si ultima oara,te joci cu focul si o sa te arzi rau daca nu stai in banca ta. [/size]

Ma ameninti? Ce dragut din partea ta :)

Vezi sa nu iti mai ti se taie din grade nepoate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Mai hamsie imputita,cine dq te crezi de faci amenintarile astea ?!! "Ai grija" , "pregateste te de ce este mai rau " :)))))). Ai mancat ceva de 12 ?!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.