miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Se pare ca nimfomane.com este intr-o perpetua schimbare.De la sarmale, rapandule si lachei, am adaugat pe lista transsexualii asexuati, acei useri, care se ascund sub protectia clonelor(genovese, diavoli de la zara etc), acum atasez izmanarii. Izmanarii reprezinta acel grup de useri, pe salariul minim, plus-minus 2-3 milioane, care latra, de dimineata pana seara, la curvele prea scumpe pentru puterea lor financiara, dau ca surzii-n clopot( ), se felationeaza reciproc, merg telelei-pustelei pe bulevarde.Un fel de fraeri, dar mandri si foarte vocali. Printre reprezentantii de seama, tridentul ofensiv, pipi-pule-dmx.Nescafé, 3 in 1. Ai de mea. 4 Link spre comentariu
henzo henzo Reputație: 7 Postat August 18, 2017 Oras:In mintea voastra Oras:In mintea voastra Partajează Postat August 18, 2017 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Episodul fără număr-"Miskin contraatacă " )Vizionare plăfută! )) 2 3 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 18, 2017 Autor Partajează Postat August 18, 2017 https://youtu.be/jryYiewRQbA Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 18, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 18, 2017 Miskine, esti bine? 2 3 Link spre comentariu
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 18, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat August 18, 2017 Izmenari sunt si spalatorii de vase? 1 2 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114267 Postat August 18, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat August 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=EtHwq7BPKvA 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Miskine, esti bine? I-o fi fUame? ))) Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat August 18, 2017 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat August 18, 2017 Mai glumim noi, dar te deprima nivelul intelectual al celor care au acaparat prim-planul forumului in prezent: pipilica, deceiver/orochi, dmx (inca nu reusesc sa ma prind a cui clona este ), miky77, rozkendra, neobositul machucambo, colorado si sutele lui de clone etc. Cand le citesti unele replici, nu te poti abtine sa te intrebi daca sunt retardati sau doar niste pici de gradinita carora parintii au omis sa le activeze parental controls la tablete si telefoane. Pai pe langa parlitii astia, beraru si ec ed erau pur si simplu eruditi, ca sa dau doar doua exemple.Situatia seamana, ironic, putin cu cea din politica: daca personaje precum Adrian Nastase, Florin Georgescu sau Ioan Rus erau, categoric, nocive, dar macar aveau un anumit nivel de inteligenta si pregatire profesionala, astia din ziua de azi - gen Dragnea, Tudose, Iordache, Tutuianu, Lia Olguta sau Firea - sunt si prosti, si nocivi. Evolutie tipic romaneasca! 4 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 De Ponta nu zici nimic ? 2 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 18, 2017 Mai glumim noi, dar te deprima nivelul intelectual al celor care au acaparat prim-planul forumului in prezent: pipilica, deceiver/orochi, dmx (inca nu reusesc sa ma prind a cui clona este ), miky77, rozkendra, neobositul machucambo, colorado si sutele lui de clone etc. Cand le citesti unele replici, nu te poti abtine sa te intrebi daca sunt retardati sau doar niste pici de gradinita carora parintii au omis sa le activeze parental controls la tablete si telefoane. Pai pe langa parlitii astia, beraru si ec ed erau pur si simplu eruditi, ca sa dau doar doua exemple.Situatia seamana, ironic, putin cu cea din politica: daca personaje precum Adrian Nastase, Florin Georgescu sau Ioan Rus erau, categoric, nocive, dar macar aveau un anumit nivel de inteligenta si pregatire profesionala, astia din ziua de azi - gen Dragnea, Tudose, Iordache, Tutuianu, Lia Olguta sau Firea - sunt si prosti, si nocivi. Evolutie tipic romaneasca! Te întrebi tu pe tine dacă eu sunt retardat? Io nu mă întreb eu pe mine dacă tu ești retardat. Eu sunt sigur că tu ești retardat. PS 1: de Daea nu zici nimic? PS 2: uită-te la Westworld, boule, că face toți banii. Lasă dreaq forumu', că ești degeaba pe "aici". 4 3 Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat August 18, 2017 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat August 18, 2017 Te întrebi tu pe tine dacă eu sunt retardat? Io nu mă întreb eu pe mine dacă tu ești retardat. Eu sunt sigur că tu ești retardat. PS 1: de Daea nu zici nimic? PS 2: uită-te la Westworld, boule, că face toți banii. Lasă dreaq forumu', că ești degeaba pe "aici". Nu mai stiu cine spunea ca doar prostii au certitudini. Unde mai pui ca esti si consecvent. Ar fi meritat mentionat si Cel Ce Vorbeste Cu Oile. Sau Genunchele cu manualele de educatie fizica. Alaturi de multi altii, dar cine are timp sa-i insire pe toti. Vazand cine ti-a dat like la postare, imi vin in minte cuvintele lui Boileau: 'Un prost gaseste totdeauna unul mai prost, care sa-l admire'. 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 18, 2017 Nu mai stiu cine spunea ca doar prostii au certitudini. Unde mai pui ca esti si consecvent. Ar fi meritat mentionat si Cel Ce Vorbeste Cu Oile. Sau Genunchele cu manualele de educatie fizica. Alaturi de multi altii, dar cine are timp sa-i insire pe toti. Vazand cine ti-a dat like la postare, imi vin in minte cuvintele lui Boileau: 'Un prost gaseste totdeauna unul mai prost, care sa-l admire'.Ți se aplică și ție ultima parte? N-are cum, tu și cu ăilalți 2-3 cretini sunteți "mai presus". 4 3 Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat August 18, 2017 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat August 18, 2017 Ți se aplică și ție ultima parte? N-are cum, tu și cu ăilalți 2-3 cretini sunteți "mai presus". Degeaba, nu mai ai aceeasi incisivitate fara injuraturile de mama. 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat August 18, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat August 18, 2017 Nu mai stiu cine spunea ca doar prostii au certitudini. Unde mai pui ca esti si consecvent. Ar fi meritat mentionat si Cel Ce Vorbeste Cu Oile. Sau Genunchele cu manualele de educatie fizica. Alaturi de multi altii, dar cine are timp sa-i insire pe toti. Vazand cine ti-a dat like la postare, imi vin in minte cuvintele lui Boileau: 'Un prost gaseste totdeauna unul mai prost, care sa-l admire'.Mie îmi vin în minte cuvintele lui Blaga: "Cel mai prost e prostul alterat de filosofie". Ai înțeles, "filosofule"? 6 11 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 18, 2017 Degeaba, nu mai ai aceeasi incisivitate fara injuraturile de mama. Ce e "degeaba"? Sunt convins că, din când în când, te străbate, așaa, fulgerător, câte o revelație, dă cât dă prost ești. 4 3 Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat August 18, 2017 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat August 18, 2017 Mie îmi vin în minte cuvintele lui Blaga: "Cel mai prost e prostul alterat de filosofie". Ai înțeles, "filosofule"? S-a inteles, dottore!Spune, se sparse bibeloul? Ce e "degeaba"? Sunt convins că, din când în când, te străbate, așaa, fulgerător, câte o revelație, dă cât dă prost ești. Mai ai o certitudine ... 1 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 18, 2017 S-a inteles, dottore!Spune, se sparse bibeloul? Mai ai o certitudine ... Dacă un prost postează un citat deștept, i se diluează prostia? Tre' s-o gândesc p-asta... 4 3 Link spre comentariu
winehouse_fellow Reputație: -399 Postat August 18, 2017 Oras:Emerald City Oras:Emerald City Partajează Postat August 18, 2017 Dacă un prost postează un citat deștept, i se diluează prostia? Tre' s-o gândesc p-asta... Sa gandesti ... tu. 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 18, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 18, 2017 Sa gandesti ... tu. Mă trece o certitudine. Am plecat. 4 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat August 19, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat August 19, 2017 On topic : Ce-o face MISKIN ? 1 4 Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 19, 2017 Autor Partajează Postat August 19, 2017 Sarmale, rapandule, lachei, transsexuali asexuati, pekineze, ceacanai, izmanari. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Ce de păreri are lumea!E de bine!"În timp ce tu te uiți în dicționar, sa pari mai elevat,eu iau șampania și femeia și banii și am plecat. "BUG MAFIA -la greu Link spre comentariu
miskin la rehab Reputație: 137 Postat August 19, 2017 Autor Partajează Postat August 19, 2017 Tocmai tu, da, cu siguranta. )))) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2017 Partajează Postat August 19, 2017 Ma plagiezi? )))) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum