vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat August 29, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 29, 2017 Pizdoiule, e mai bine să nu răspund. M-am săturat să mă piș pe voi. Înțeleg că ție-ți place, da' am și io o limită. Pe buna ca vreau sa-mi raspunzi. M-am uitat si eu pe topicul ala, unde l-ai atacat si jignit fara sa-ti fi adresat macar un cuvant. Care-i scuza ta: dementa, alcoolul sau impulsul de golan hartuitor (cam cum aud ca faci si prin cluburi cand fetele iti dau flit)? 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 29, 2017 Pe buna ca vreau sa-mi raspunzi. M-am uitat si eu pe topicul ala, unde l-ai atacat si jignit fara sa-ti fi adresat macar un cuvant. Care-i scuza ta: dementa, alcoolul sau impulsul de golan hartuitor (cam cum aud ca faci si prin cluburi cand fetele iti dau flit)? Păi, ție ți-am răspuns, pizdoiule. Cred c-ai încurcat conturile, pizdoiule. Și, de auzit, tu poți doar să auzi pula mea cum îți fluieră pe la urechi. 2 4 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat August 29, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 29, 2017 Păi, ție ți-am răspuns, pizdoiule. Cred c-ai încurcat conturile, pizdoiule. Și, de auzit, tu poți doar să auzi pula mea cum îți fluieră pe la urechi. Stiu, ma, mi-ai mai zis: eu sunt si nu mai spune, si miskin, si utilizator copou, si winehouse fellow si inca vreo 3-4. Acum, ca am lamurit asta, chiar nu ai nimic de spus despre postarile de mai sus? Esti un sociopat hartuitor si alcoolic? 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 29, 2017 Stiu, ma, mi-ai mai zis: eu sunt si nu mai spune, si miskin, si utilizator copou, si winehouse fellow si inca vreo 3-4. Acum, ca am lamurit asta, chiar nu ai nimic de spus despre postarile de mai sus? Esti un sociopat hartuitor si alcoolic? Mișkin n-ai cum, pizdoiule. Nu te mai alinta. Am scris cu altă ocazie despre postările mele. Ia dă studiază-mi opera, pizdoiule. Ai grijă pe ce user intri, pizdoiule, că te faci de căcat, pizdoiule. Stai, că te-ai făcut deja... Ignoră ce-am scris. 2 4 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat August 29, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 29, 2017 Mișkin n-ai cum, pizdoiule. Nu te mai alinta. Am scris cu altă ocazie despre postările mele. Ia dă studiază-mi opera, pizdoiule. Ai grijă pe ce user intri, pizdoiule, că te faci de căcat, pizdoiule. Stai, că te-ai făcut deja... Ignoră ce-am scris. Nu ma alint deloc, erai convins ca am fi toti acelasi user acum cateva saptamani. Recurgi la diversiuni si la proverbialele tale golanii, in loc sa dai o explicatie simpla. Daca ai da o explicatie, insa, ar trebui sa admiti ca esti un nenorocit grobian, care hartuieste si ataca useri doar pe fondul problemelor cu alcoolul si a tulburarilor psihice de care suferi. Sociopatule! 3 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat August 29, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat August 29, 2017 Nu ma alint deloc, erai convins ca am fi toti acelasi user acum cateva saptamani. Recurgi la diversiuni si la proverbialele tale golanii, in loc sa dai o explicatie simpla. Daca ai da o explicatie, insa, ar trebui sa admiti ca esti un nenorocit grobian, care hartuieste si ataca useri doar pe fondul problemelor cu alcoolul si a tulburarilor psihice de care suferi. Sociopatule!Deja o dai în disperare... 1 4 Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat August 29, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 29, 2017 Deja o dai în disperare... Te prevalezi, deci, de dreptul tau de a pastra tacerea si refuzi sa furnizezi o explicatie pentru marlaniile tale. 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Te prevalezi, deci, de dreptul tau de a pastra tacerea si refuzi sa furnizezi o explicatie pentru marlaniile tale. Uite cum facem.eu nu ti mai dau muie si tu ma lingi in cur.Da pe ma ta tot o fut Link spre comentariu
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat August 29, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 29, 2017 Uite cum facem.eu nu ti mai dau muie si tu ma lingi in cur.Da pe ma ta tot o fut Ti-am ranit orgoliul, asa-i? De parca ar fi vina mea ca tu esti un fricos ... 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 29, 2017 Partajează Postat August 29, 2017 Ti-am ranit orgoliul, asa-i? De parca ar fi vina mea ca tu esti un fricos ... Tu esti un sarman de handicapat nu ai cum sa fii vinovat de nimic.Ma ta e vinovata ca te a cacat pe lumea asta.Cand o vezi o sa ti aduci aminte de mine.Imaginea cu mine bagandu mi pula in ma ta.Sigurat 17 17 Link spre comentariu
puloiulbeton Reputație: -402 Postat August 29, 2017 Oras:Your mom's bedroom Oras:Your mom's bedroom Partajează Postat August 29, 2017 ^ Să moară sica, te exprimi/injuri fix ca un pulete virginal agramat de maxim 15 ani cu un intelect de celenterat și turbat de la atâta labă. Lua-ți-aș neamu' pe caras de oligofren sinistru. Ca o adăugire, apreciez injuraturile inventive și scrise corect gramatical, însă nu e cazul aici. Link spre comentariu
gogudelaambasada Reputație: 30 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Ambasada Somaliei Oras:Ambasada Somaliei Partajează Postat Septembrie 5, 2017 nu sa mai injurat nimeni demultnenea wini nu mai spui nniimic Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Singurul care isi "ia muie" pe forumul asta, zi si noapte, esti tu. Iti face placere, evident, ca altfel ai face un pas inapoi sau ai incerca sa fii mai echilibrat.Te-am rugat deja de doua ori sa argumentezi ce am inteles gresit. Cu exceptia formularii "supradoza" - pe care am recunoscut ca am utilizat-o nepotrivit - imi sustin tot ce ti-am scris in postarea de la care ai luat foc. Opaaa! Ce să fie, ce să fie? Ai "reevaloat", hemoroidule? 2 5 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Opaaa! Ce să fie, ce să fie? Ai "reevaloat", hemoroidule? Opaaa ... ce? Vreau sa recunosti ca esti un prost agresiv. 1 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Opaaa ... ce? Vreau sa recunosti ca esti un prost agresiv. Recunosc cu mâna pă coae că ești un imbecil patetic. Ești mai imbecil ca Dobre. De fapt e ok: îl faci pe Dobre să arate bine. Un cretin mai jalnic decât tine NU EXISTĂ! 2 5 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Recunosc cu mâna pă coae că ești un imbecil patetic. Ești mai imbecil ca Dobre. De fapt e ok: îl faci pe Dobre să arate bine. Un cretin mai jalnic decât tine NU EXISTĂ! Singurele tale argumente sunt, MEREU, agresivitatea si insultele. Care, ironic, denota tocmai lipsa argumentelor. Te-ai umplut de penibil, ai demonstrat ca esti prost si ca nu stii mai nimic, si speri ca prin agresivitatea asta de stadion o sa-ti "reperezi" onoarea. 1 4 Link spre comentariu
vistantric Reputație: -3413 Postat Septembrie 6, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Singurele tale argumente sunt, MEREU, agresivitatea si insultele. Care, ironic, denota tocmai lipsa argumentelor. Te-ai umplut de penibil, ai demonstrat ca esti prost si ca nu stii mai nimic, si speri ca prin agresivitatea asta de stadion o sa-ti "reperezi" onoarea. Lasa-l, tocmai s-a simtit si el bine! Mai citeste-i încă o dată răspunsul... Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Lasa-l, tocmai s-a simtit si el bine! Mai citeste-i încă o dată răspunsul...Beși, fă! 1 4 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Lasa-l, tocmai s-a simtit si el bine!Mai citeste-i încă o dată răspunsul... Nu o sa mint, pana acum nu am fost ferm convins ca e si prost. Am pus mereu agresivitatea si reactiile extreme pe seama unor tulburari si pe a frustrarilor din viata reala.Dar, cand ii arati negru pe alb, dar el o tine una si buna, devine evident ca are dificultati in a procesa informatiile si stimulii externi. 1 4 Link spre comentariu
marta m Reputație: -4591 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Recunosc cu mâna pă coae că ești un imbecil patetic. Ești mai imbecil ca Dobre. De fapt e ok: îl faci pe Dobre să arate bine. Un cretin mai jalnic decât tine NU EXISTĂ! EXCEPTIE:CAND TE NUMESTI ,,CU MACIUCA IN BOT,, 5 12 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 6, 2017 EXCEPTIE:CAND TE NUMESTI ,,CU MACIUCA IN BOT,,Mamae, pentru o zen-muistă bio wannabe, ești cam isterică. 1 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Nu o sa mint, pana acum nu am fost ferm convins ca e si prost. Am pus mereu agresivitatea si reactiile extreme pe seama unor tulburari si pe a frustrarilor din viata reala.Dar, cand ii arati negru pe alb, dar el o tine una si buna, devine evident ca are dificultati in a procesa informatiile si stimulii externi. Bă, nici io nu o să mint, io m-am prins dân prima că ești imbecil. 1 4 Link spre comentariu
user_x Reputație: -434 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Somewhere Oras:Somewhere Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Mamae, pentru o zen-muistă bio wannabe, ești cam isterică. Esti prea prost, golanasule. Mai schimba placa. 1 4 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Esti prea prost, golanasule. Mai schimba placa.Bă, nu mă mai jicni, că-ți iau muianu-n pulă cât ai zice "supradoză accidentală". 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 6, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Septembrie 6, 2017 Bă, nu mă mai jicni, că-ți iau muianu-n pulă cât ai zice "supradoză accidentală".... de sloboz. 6 14 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum