Sari la conținut

Motane, esti un gunoi!

Postări Recomandate

• Oras:Romania

Pizdoiule, e mai bine să nu răspund. M-am săturat să mă piș pe voi. Înțeleg că ție-ți place, da' am și io o limită.

Pe buna ca vreau sa-mi raspunzi. M-am uitat si eu pe topicul ala, unde l-ai atacat si jignit fara sa-ti fi adresat macar un cuvant. Care-i scuza ta: dementa, alcoolul sau impulsul de golan hartuitor (cam cum aud ca faci si prin cluburi cand fetele iti dau flit)?

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Pe buna ca vreau sa-mi raspunzi. M-am uitat si eu pe topicul ala, unde l-ai atacat si jignit fara sa-ti fi adresat macar un cuvant. Care-i scuza ta: dementa, alcoolul sau impulsul de golan hartuitor (cam cum aud ca faci si prin cluburi cand fetele iti dau flit)?

Păi, ție ți-am răspuns, pizdoiule. Cred c-ai încurcat conturile, pizdoiule.

Și, de auzit, tu poți doar să auzi pula mea cum îți fluieră pe la urechi.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Păi, ție ți-am răspuns, pizdoiule. Cred c-ai încurcat conturile, pizdoiule.

Și, de auzit, tu poți doar să auzi pula mea cum îți fluieră pe la urechi.

Stiu, ma, mi-ai mai zis: eu sunt si nu mai spune, si miskin, si utilizator copou, si winehouse fellow si inca vreo 3-4. Acum, ca am lamurit asta, chiar nu ai nimic de spus despre postarile de mai sus? Esti un sociopat hartuitor si alcoolic?

• Minus 3
Link spre comentariu

Stiu, ma, mi-ai mai zis: eu sunt si nu mai spune, si miskin, si utilizator copou, si winehouse fellow si inca vreo 3-4. Acum, ca am lamurit asta, chiar nu ai nimic de spus despre postarile de mai sus? Esti un sociopat hartuitor si alcoolic?

Mișkin n-ai cum, pizdoiule. Nu te mai alinta. Am scris cu altă ocazie despre postările mele. Ia dă studiază-mi opera, pizdoiule.

Ai grijă pe ce user intri, pizdoiule, că te faci de căcat, pizdoiule.

Stai, că te-ai făcut deja... Ignoră ce-am scris.

• Like 2
  • Minus 4
Link spre comentariu

Mișkin n-ai cum, pizdoiule. Nu te mai alinta. Am scris cu altă ocazie despre postările mele. Ia dă studiază-mi opera, pizdoiule.

Ai grijă pe ce user intri, pizdoiule, că te faci de căcat, pizdoiule.

Stai, că te-ai făcut deja... Ignoră ce-am scris.

Nu ma alint deloc, erai convins ca am fi toti acelasi user acum cateva saptamani.

Recurgi la diversiuni si la proverbialele tale golanii, in loc sa dai o explicatie simpla. Daca ai da o explicatie, insa, ar trebui sa admiti ca esti un nenorocit grobian, care hartuieste si ataca useri doar pe fondul problemelor cu alcoolul si a tulburarilor psihice de care suferi.

Sociopatule!

• Minus 3
Link spre comentariu

Nu ma alint deloc, erai convins ca am fi toti acelasi user acum cateva saptamani.

Recurgi la diversiuni si la proverbialele tale golanii, in loc sa dai o explicatie simpla. Daca ai da o explicatie, insa, ar trebui sa admiti ca esti un nenorocit grobian, care hartuieste si ataca useri doar pe fondul problemelor cu alcoolul si a tulburarilor psihice de care suferi.

Sociopatule!

Deja o dai în disperare...

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Ti-am ranit orgoliul, asa-i? De parca ar fi vina mea ca tu esti un fricos ... :no2

Tu esti un sarman de handicapat  nu ai cum sa fii vinovat de nimic.Ma ta e vinovata ca te a cacat pe lumea asta.Cand o vezi o sa ti aduci aminte de mine.Imaginea cu mine bagandu mi pula in ma ta.Sigurat

• Like 17
  • Minus 17
Link spre comentariu
  • Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom

^ Să moară sica, te exprimi/injuri fix ca un pulete virginal agramat de maxim 15 ani cu un intelect de celenterat și turbat de la atâta labă. Lua-ți-aș neamu' pe caras de oligofren sinistru.

Ca o adăugire, apreciez injuraturile inventive și scrise corect gramatical, însă nu e cazul aici.

Link spre comentariu

Singurul care isi "ia muie" pe forumul asta, zi si noapte, esti tu. Iti face placere, evident, ca altfel ai face un pas inapoi sau ai incerca sa fii mai echilibrat.

Te-am rugat deja de doua ori sa argumentezi ce am inteles gresit. Cu exceptia formularii "supradoza" - pe care am recunoscut ca am utilizat-o nepotrivit - imi sustin tot ce ti-am scris in postarea de la care ai luat foc.

Opaaa!

Ce să fie, ce să fie? Ai "reevaloat", hemoroidule?

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere

Recunosc cu mâna pă coae că ești un imbecil patetic. Ești mai imbecil ca Dobre. De fapt e ok: îl faci pe Dobre să arate bine. Un cretin mai jalnic decât tine NU EXISTĂ!

Singurele tale argumente sunt, MEREU,  agresivitatea si insultele. Care, ironic, denota tocmai lipsa argumentelor. Te-ai umplut de penibil, ai demonstrat ca esti prost si ca nu stii mai nimic, si speri ca prin agresivitatea asta de stadion o sa-ti "reperezi" onoarea.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Singurele tale argumente sunt, MEREU,  agresivitatea si insultele. Care, ironic, denota tocmai lipsa argumentelor. Te-ai umplut de penibil, ai demonstrat ca esti prost si ca nu stii mai nimic, si speri ca prin agresivitatea asta de stadion o sa-ti "reperezi" onoarea.

Lasa-l, tocmai s-a simtit si el bine!

Mai citeste-i încă o dată răspunsul...

Link spre comentariu

Lasa-l, tocmai s-a simtit si el bine!

Mai citeste-i încă o dată răspunsul...

Nu o sa mint, pana acum nu am fost ferm convins ca e si prost. Am pus mereu agresivitatea si reactiile extreme pe seama unor tulburari si pe a frustrarilor din viata reala.

Dar, cand ii arati negru pe alb, dar el o tine una si buna, devine evident ca are dificultati in a procesa informatiile si stimulii externi.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu
  • Oras:BUCURESTI
  • Oras:BUCURESTI

Recunosc cu mâna pă coae că ești un imbecil patetic. Ești mai imbecil ca Dobre. De fapt e ok: îl faci pe Dobre să arate bine. Un cretin mai jalnic decât tine NU EXISTĂ!

EXCEPTIE:CAND TE NUMESTI ,,CU MACIUCA IN BOT,,

• Like 5
  • Minus 12
Link spre comentariu

Nu o sa mint, pana acum nu am fost ferm convins ca e si prost. Am pus mereu agresivitatea si reactiile extreme pe seama unor tulburari si pe a frustrarilor din viata reala.

Dar, cand ii arati negru pe alb, dar el o tine una si buna, devine evident ca are dificultati in a procesa informatiile si stimulii externi.

Bă, nici io nu o să mint, io m-am prins dân prima că ești imbecil.

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...