Sari la conținut

Motane, esti un gunoi!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cum să mă explic unei proaste ca tine! Trebuia sa-mi amintești că zice dobitocul ala de copilul meu de cate ori vrea sa-i amintesc de ma-sa!? Sau vrei să te iei cu el de mana...sa se vadă de la o posta ca educația cu care te lauzi, e de doi bani! Nu-mi dai tu mie lecții tarfo, tu copiezi la greu ca o maimuță parvenita!

Pisi, ce zici de o banare pe o zi macar pana se trezeste fiinta asta din orice a consumat? :)

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pisi, ce zici de o banare pe o zi macar pana se trezeste fiinta asta din orice a consumat? :)

Te-am jignit mai mult decat ai facut-o tu? Tu chiar crezi că fac întrecere pe-aici? Esti copil! Tu si gelu aveti ceva de făcut împreună pe viitor...gandeste-te!

Postat

Ghici, ghicitoare...ai mintea scurtă! Ce face pula din femeie...asa ceva! Hai cu mine in munte să cunosti cu adevarat ce-i aia libertate si-apoi sa vezi ce artistic suna pocnetul de bici pe aceia ce i-ai mentionat in comentariul tau. Pun pariu că rozie nu e o sfânta si s-a futut deja cu cineva de pe forum!

Sa merg cu tine la munte?!  :shocked

https://m.popkey.co/ab0eb7/eLjar_s-200x150.gif?c=popkey-web&p=popkey&i=sciencetech-ent&l=search&f=.gif

Te-am jignit mai mult decat ai facut-o tu? Tu chiar crezi că fac întrecere pe-aici? Esti copil! Tu si gelu aveti ceva de făcut împreună pe viitor...gandeste-te!

Copil esti tu pentru ca nu stii sa te opresti. N-ai tu treaba ce fac eu pe viitor, nu mi-am propus sa sug pula 16 ani.

Nu ma intrec cu nimeni, mai ales cu tine.

Inchide, fa altceva, te-am atentionat ca-ti pierzi mintile pe aici, semne erau, acum e tot mai evident.

• Oras:there
Postat

Postarea e aici, exista: http://nimfomane.com/forum/topic/78957-spovedania-unei-prostituate/page-354?do=findComment&comment=2934960

Nu vad ce e mare lucru cu faza mangaiatului cu verisoara si am avut o dementa, iar la 14 am primit limbi de la o femeie beata pe care au puso sa doarma cu mine. Big deal! 

Prea pui la suflet niste nimicuri, dar si ea parca numai de scandal stie de la un timp, ignora, nu merita nervii.

Alooooo! Ce-ai facut, stimata prostituata?! Ce cauti tu aici printre bobitoci, prosti, tarfe, etc?! Elibereaza site-ul ca deja scarbesti maxim!  :sweeping

Pai da, dar sa nu zica mie ca mint. Eu nu mint deloc.

Si poate dmxu asta a citit si el demult ca si mine  cand a scris de unchiu-sau si nu a zis nimic atunci, si acu vazand-o ca iar elucubreaza cu rubeenii a luat-o la colimar. Nu pot stii ca nu imi amintesc  precis daca el avea cont cand ea labarea experiente erotice cu rubedenii.

Dar dupa reactia ei cred ca e drogata rau ca se vede ca or nu mai stie de ea or e senila/dementa. Ori inventa ori se droga si nu stia de ea ce zice, intelegi? Alta explicatie logica nu exista.

Totusi! In masura in care iti expui fantezii sau aberatii bolnavicioase cu diverse neamuri pe un site de curve nu te astepta ca toti curvarii si alte curve sa te aclame drept zeita a sexului si sa iti cante erosul, limitindu-se la a te numi in fata hillbilly white trash,cum se si cuvine fara a fi limitati sau mai stiu eu ce

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Iar tu nu mai înghiți prostii!

O înghețată, am înghițit. Cu fistic.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa merg cu tine la munte?!  :shocked

https://m.popkey.co/ab0eb7/eLjar_s-200x150.gif?c=popkey-web&p=popkey&i=sciencetech-ent&l=search&f=.gif

Copil esti tu pentru ca nu stii sa te opresti. N-ai tu treaba ce fac eu pe viitor, nu mi-am propus sa sug pula 16 ani.

Nu ma intrec cu nimeni, mai ales cu tine.

Inchide, fa altceva, te-am atentionat ca-ti pierzi mintile pe aici, semne erau, acum e tot mai evident.

Asa, asa...amada, arata-te! Unde ai vazut tu ca am probleme de control sau de gândire? Hai pică si tu in aceeasi groapa...ca deja începusem sa-mi pun intrebari cand ai zis de atâtea ori că tu înțelegi intr-un fel special băieții de pe forum. Ti-a părut vreodată ca nu inteleg fineturile? Dar grosolănia...ce mi-o trantesti mie, e de neiertat si stiu ce am de făcut cu ea, ms ca ai servit-o pe tava si nu a trebuit sa o scot cu clestele.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Pai da, dar sa nu zica mie ca mint. Eu nu mint deloc.

Si poate dmxu asta a citit si el demult ca si mine  cand a scris de unchiu-sau si nu a zis nimic atunci, si acu vazand-o ca iar elucubreaza cu rubeenii a luat-o la colimar. Nu pot stii ca nu imi amintesc  precis daca el avea cont cand ea labarea experiente erotice cu rubedenii.

Dar dupa reactia ei cred ca e drogata rau ca se vede ca or nu mai stie de ea or e senila/dementa. Ori inventa ori se droga si nu stia de ea ce zice, intelegi? Alta explicatie logica nu exista.

Totusi! In masura in care iti expui fantezii sau aberatii bolnavicioase cu diverse neamuri pe un site de curve nu te astepta ca toti curvarii si alte curve sa te aclame drept zeita a sexului si sa iti cante erosul, limitindu-se la a te numi in fata hillbilly white trash,cum se si cuvine fara a fi limitati sau mai stiu eu ce

Minti sau esti proastă! Nu-ti mai cauta scuze degeaba... Mai bine ajuta-ma sa te scot din ceea ce te-ai băgat si sa-mi fac o părere corecta despre actiunile tale.
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

O înghețată, am înghițit. Cu fistic.

Hm...

Eu cu menta...am topit pe limbă întâi.

Postat

Da, ce sa spun, l-ai pus la punct! :slap2 Dupa sute de postari in care isi baga pula in toti membrii familliilor a zeci de useri, tu i-ai dat 2 warn-uri. Mai bine recunoaste ca tu esti dmx, pentru ca altfel cum s-ar explica reaparitia lui dupa ce fusese banat, si sutele de derapaje nesanctionate.

Esti si ipocrit, ca orice jigodie.

Hai, pe bune? Sa nu-mi zici acum ca mi-ai gasit postarea 'inoportuna'.

Observ ca ti-ai luat la timp medicamentele pentru schizofrenie in ultima perioada, te exprimi o idee mai coerent. Nu ai niciun motiv de mandrie pentru ca ti-am citat o postare de acum un an sau doi, asa ca renunta la trimiterile la IQ sau EQ. E regretabil, totusi, ca, la IQ pe care visezi ca l-ai avea, nu sesizezi ironia cand vorbesti tocmai tu despre demnitate.

Uite vezi te bag in pizda ma tii  ca sa fiu si eu mai elevat.Nu poti trai de mine este?ma doare undeva intre coiul drept si ala stang 

• Like 18
  • Minus 17
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

lasati le

Le las...că apoi intru in prelungiri inutil si risc a întârzia cu pregatirea mea, o intalnire.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am spus o dată...nu repet! Tu ai preferat sa ti-o iei...nu e treaba mea. Nu se intelege din acest topic că eu provoc...nu dau in cap nimănui!? Si bineinteles ca acest cuvant..."provocare", nu este in sensul asteptat de incultii aia care-mi tot interpretează mie gesturile si-mi ridica osanale pasaricii mele!

Ce să-mi iau? :)))))
Postat

Asa, asa...amada, arata-te! Unde ai vazut tu ca am probleme de control sau de gândire? Hai pică si tu in aceeasi groapa...ca deja începusem sa-mi pun intrebari cand ai zis de atâtea ori că tu înțelegi intr-un fel special băieții de pe forum. Ti-a părut vreodată ca nu inteleg fineturile? Dar grosolănia...ce mi-o trantesti mie, e de neiertat si stiu ce am de făcut cu ea, ms ca ai servit-o pe tava si nu a trebuit sa o scot cu clestele.

Am zis eu ca nu inteleg intr-un mod special baietii de pe forum?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Ii inteleg la modul cel mai simplu!  :laugh2

Daca nici eu nu sunt directa, atunci cine?! Pe tava, draga mea, tot, cu oricine, nu te crede prea speciala. :)

• Minus 2
Vizitator
Postat

Am zis eu ca nu inteleg intr-un mod special baietii de pe forum?!  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :slap2

Ii inteleg la modul cel mai simplu!  :laugh2

Daca nici eu nu sunt directa, atunci cine?! Pe tava, draga mea, tot, cu oricine, nu te crede prea speciala. :)

Asa-i,asa-i!

Femeie cu Atitudine -și pe mine m-ai luat la ture! :))))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Spatiu
  • Oras:Spatiu
Postat

La propriu? sau la figurat?  :laugh2  :laugh2

• Minus 4
Postat

Asa-i,asa-i!

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Cu mine rezista numai cei care nu tin pica, ca mine. Ma aprind, ma sting, te pup...  :laugh2

Nu te plictisesti!  :laugh2  :*

• Minus 2
Vizitator
Postat

La propriu? sau la figurat?  :laugh2  :laugh2

Numai la figurat,la propriu îmi iau și batae :))) 

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Cu mine rezista numai cei care nu tin pica, ca mine. Ma aprind, ma sting, te pup...  :laugh2

Nu te plictisesti!  :laugh2  :*

Aprob,susțin și semnez! :))))
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Mesaj pentru toate jigodiile ordinare gen winehouse fellow numai spune (ca esti prost?de ce nu?)vistantric si alti labagii SENSIBILI.

Va transmit asa de la prost la mai prosti.Dati bre o privire la punctele mele idiotilor.VOI m-ati punctat.Cand va injur dusmanii imi dati puncte.Apoi cand ii injur pe aialalti ceilalti imi dati puncte. :))))))) Si aici nu vorbesc de pipilica sau de pulesteu machucambo si altiii  normali cu care avem aceneasi gandiri dar metode diferite.

BA labarilor muisti .Imi dati puncte fara numar dupa care va dati rotunzi aici ???????Ati spus ca is clona lui rozkendra a lu pipilica a lui henzo   miky   pulesteu   machucambo   justitiaru futu van gura de handicapati retardati.DA PUNCTE TOT MI ATI DAT.

O sa va injur cand sunteti nesimtiti cand sinteti prosti retardati idioti cand atacati fara sa fiti atacati futuvan gura sa va fut.Dece?Pentru ca asa seu.Baiat de cartier la care i se rupe pula de toti jmecherii cu doua fete.Va iubesc si eu da asa......ca pe curve

Ahahahahahahahahahaaha

• Like 19
  • Minus 17
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Daca nici eu nu sunt directa, atunci cine?!

Liniștește-te, dragă, nu are nimeni intenția să te contrazică.

Sau curajul...

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Rog un user daca stie despre ce este vorba si se uita pe aici, in caz ca isi aminteste sa confirme. Vorbea pe topicul Clarissa Unirii parca , mutat actual la femei casnice.

Un membru chiar a intrebat-o sa relateze pe indelete experienta cu unchiul, sa continue ce a inceput, nobel parca, dar sunt  nesigura ca el a fost. Nu a zis mare lucru ,ci succint.

Si apoi a dat-o la intoarsa si a schimbat subiectul.

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Rog un user daca stie despre ce este vorba si se uita pe aici, in caz ca isi aminteste sa confirme. Vorbea pe topicul Clarissa Unirii parca , mutat actual la femei casnice.

Un membru chiar a intrebat-o sa relateze pe indelete experienta cu unchiul, sa continue ce a inceput, nobel parca, dar sunt  nesigura ca el a fost. Nu a zis mare lucru ,ci succint.

Si apoi a dat-o la intoarsa si a schimbat subiectul.

poate o fi zis ea cate zice .. dar nu justifica comportamentul de ologofren al lui dmx tb de mult sa fie banat 

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...