meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 important e ca stii tu sigur nu pe a mea, eu am standardedaca te-a ales pe tine, sigur ea nu are.Hai te pup frumos de nopte buna. Sa visezi frumos. 1
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 22, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 22, 2017 Hai te put frumos de nopte buna. Sa visezi frumos. eu macar visez cand dorm.noapte buna borderline collie 4
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 eu macar visez cand dorm.noapte buna borderline collie Sa tragi o laba inainte . Ca sex pe bune, slabe sanse. 1
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2017 Eu nu sunt Asperger. Asa am crezut, dar nu sunt. Sunt personalitate de tip borderline. A luat timp sqa aflu si eu asta. Asta nu inseamna ca sunt prost. Stiu ca unii asociaza sinceritatea cu prostia, dar nu e asa. Hai sa fim seriosi. Păi tu, la cei 39 de ani, cu evidente probleme (și nu e o jignire), nu știi exact, ce afecțiune/sindrom, ai? Și consecința logică, ce ai de făcut - tratament, ședințe de terapie etc., pentru a ameliora? Asta e cam, cu scuzele de rigoare, inconștiență. 5 11
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Păi tu, la cei 39 de ani, cu evidente probleme (și nu e o jignire), nu știi exact, ce afecțiune/sindrom, ai? Și consecința logică, ce ai de făcut - tratament, ședințe de terapie etc., pentru a ameliora? Asta e cam, cu scuzele de rigoare, inconștiență. Nu mai Picon. Eu sunt personalitate borderline. Astea sunt foarte comune. Nu e ceva iesit din comun. Sindromul Asperger e altceve si diagnosticul se pune mai in copilarie. AS fi vrut eu, ca toti care sufera de Asperger sunt super inteligente. Vorbim de altceva aici. Nu sunt nici |Newton, nici Einstein. Chestia asta cu borderline apare foarte des,. mai ales ca parintii care au divortat. Nu e ceva iesit din comun. 1
rozberry Reputație: 44 Postat August 22, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 22, 2017 Dand un scroll din mouse ca sa nu rastorn ceaiul de langa mai smucit era sa il raportez pe bubutz.E clar Bubule, soearecele mele tinde sa ma anunte ca nu esti cuminte si iar o freci la rece in loc sa te incalzesti in sanul familiei.... 1
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Dand un scroll din mouse ca sa nu rastorn ceaiul de langa mai smucit era sa il raportez pe bubutz.E clar Bubule, soearecele mele tinde sa ma anunte ca nu esti cuminte si iar o freci la rece in loc sa te incalzesti in sanul familiei.... Divortez. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Dand un scroll din mouse ca sa nu rastorn ceaiul de langa mai smucit era sa il raportez pe bubutz.E clar Bubule, soearecele mele tinde sa ma anunte ca nu esti cuminte si iar o freci la rece in loc sa te incalzesti in sanul familiei....Care familie ? E in curs de divort. I-am zis BIG MISTAKE si no answer ! :no2
rozberry Reputație: 44 Postat August 22, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 22, 2017 Divortez. Am citit. Maine te cununi de argint sau ce se mai poarta zilele astea la zurlii.Si eu planuiesc sa fiu o mireasa cheala, ma rog sa ma chelesc in noaptea nunti.Du-te dormi ca pari baut. Pana maine inchei si divortul si te-ai si recasatorit odata cu trezirea de dimi.FloricicoPS nu pari deloc un bordelineCat despre asperger il susppectez eu demult pe cineva de pe forum si crede-ma nu tb sa fii gelos. O maladie e o maladie, chiar daca una este a vedetelor si alta nuDu-te dormi Bububtz ca daca as fii nevasta-ta ai dormi pe pragul usii. fa-mi masaj neveste-tii ca nu te trezesti indoit de coloana si cocsat tot asa cum meriti tushti copile
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Divortez. http://i.imgur.com/jqfsvz4.gif
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Am citit. Maine te cununi de argint sau ce se mai poarta zilele astea la zurlii.Si eu planuiesc sa fiu o mireasa cheala, ma rog sa ma chelesc in noaptea nunti.Du-te dormi ca pari baut. Pana maine inchei si divortul si te-ai si recasatorit odata cu trezirea de dimi.FloricicoPS nu pari deloc un bordelineCat despre asperger il susppectez eu demult pe cineva de pe forum si crede-ma nu tb sa fii gelos. O maladie e o maladie, chiar daca una este a vedetelor si alta nuDu-te dormi Bububtz ca daca as fii nevasta-ta ai dormi pe pragul usii. fa-mi masaj neveste-tii ca nu te trezesti indoit de coloana si cocsat tot asa cum meriti tushti copile Baut sunt. Am opt beri la activ. Doar ca nu stiu daca pot intoarce totul inapoi. TU crezi ca eu nu as vrea? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Baut sunt. Am opt beri la activ. Doar ca nu stiu daca pot intoarce totul inapoi. TU crezi ca eu nu as vrea? :eek :ewpu No, îi clarî treaba ! Cred ca maine daca recitesti ce ai scris azi pe topic-ul asta o sa-ti vina sa-ti faci mai multe cafele cu sare, nu doar una... :ewpu
rozberry Reputație: 44 Postat August 22, 2017 Oras:there Oras:there Postat August 22, 2017 Baut sunt. Am opt beri la activ. Doar ca nu stiu daca pot intoarce totul inapoi. TU crezi ca eu nu as vrea?Am vazut citind in diagonala,doua replici ale tale doar. Am radar la nebuni,betivi si psihopati. Si la bsedati. Este darul meu.Si totusi daca astazi esti baut, maine, dupa trezire nu vei mai fi. Daca te trezesti. Pt ca daca refuzi sa o faci nu se va intampla,nu-i asa?bis tushti copilein locul lu nevasta-ta as icuia pcul tableta telu in debara langa muraturi, gem si compot. Lasa forumu cand esti uns Bubutz draga
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 :eek :ewpu No, îi clarî treaba ! Cred ca maine daca recitesti ce ai scris azi pe topic-ul asta o sa-ti vina sa-ti faci mai multe cafele cu sare, nu doar una... :ewpuTe inteleg, dar lucrurile nu se vor schimba. As vrea eu sa fie asa. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Cica eu vorbesc urat am vrut sa intru la o dezintoxicare pe acest topic si iata ce gasesc intreraba-l pe pestele la a carei curva te-ai spart tu despre cracanata de nevasta-ta, de a ajuns ala sa stie si ce puli a supt aia in liceu.cat de prost sa fii?))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Baut sunt. Am opt beri la activ. Doar ca nu stiu daca pot intoarce totul inapoi. TU crezi ca eu nu as vrea? Ce e facut e .... facut. Dar peste tot si toate,trebuie sa mergi mai departe.Singur nu poti sa ramai,e periculos pentru tine.Eu zic sa te mai gandesti. Daca va iubiti,veti trece peste asta.Impreuna,si la bine,si la greu. 1
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Am citit. Maine te cununi de argint sau ce se mai poarta zilele astea la zurlii.Si eu planuiesc sa fiu o mireasa cheala, ma rog sa ma chelesc in noaptea nunti.Du-te dormi ca pari baut. Pana maine inchei si divortul si te-ai si recasatorit odata cu trezirea de dimi.FloricicoPS nu pari deloc un bordelineCat despre asperger il susppectez eu demult pe cineva de pe forum si crede-ma nu tb sa fii gelos. O maladie e o maladie, chiar daca una este a vedetelor si alta nuDu-te dormi Bububtz ca daca as fii nevasta-ta ai dormi pe pragul usii. fa-mi masaj neveste-tii ca nu te trezesti indoit de coloana si cocsat tot asa cum meriti tushti copile 1
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 Am citit. Maine te cununi de argint sau ce se mai poarta zilele astea la zurlii.Si eu planuiesc sa fiu o mireasa cheala, ma rog sa ma chelesc in noaptea nunti.Du-te dormi ca pari baut. Pana maine inchei si divortul si te-ai si recasatorit odata cu trezirea de dimi.FloricicoPS nu pari deloc un bordelineCat despre asperger il susppectez eu demult pe cineva de pe forum si crede-ma nu tb sa fii gelos. O maladie e o maladie, chiar daca una este a vedetelor si alta nuDu-te dormi Bububtz ca daca as fii nevasta-ta ai dormi pe pragul usii. fa-mi masaj neveste-tii ca nu te trezesti indoit de coloana si cocsat tot asa cum meriti tushti copile Nu mai am nimic de facut Roz, crede-ma. Am facut deja destule. Poate pentru fiica mea, care o intreaba pe ma-sa daca sa ii dea o pastila lui ta-su sa ii treaca supararea. Acum nu am solutii. Crede-ma ca as vrea sa le am, dar nu le am. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Hmm... ia stai putin... mi se pare mie sau (trafic ?) ??? <_< <_< <_< :giggle: http://pm1.narvii.com/6208/c9625aac17a0f8e4256175497d1623e51a0d34dd_hq.jpg
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 22, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 22, 2017 Baut sunt. Am opt beri la activ. Doar ca nu stiu daca pot intoarce totul inapoi. TU crezi ca eu nu as vrea? Si totusi daca astazi esti baut, maine, dupa trezire nu vei mai fi. maine o sa-si revina doar din betie.din prostie nu-si mai revine niciodata.e cronica, in cazul lui, acutizata de bautura in seara asta. 4
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 maine o sa-si revina doar din betie.din prostie nu-si mai revine niciodata.e cronica, in cazul lui, acutizata de bautura in seara asta. Te rog eu dispari. Habar nu ai despre ce vorbesti. 1
cel mai muissst Reputație: -409 Postat August 22, 2017 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Oras:in cosmarurile lui alexqwerty1234 Postat August 22, 2017 Te rog eu dispari. Habar nu ai despre ce vorbesti. daca in seara asta realizezi ca nu mai ai pentru ce traii, ca viata ta e de cacat si tu esti o nulitate bolnava mental tine minte: PE LUNG BAAAA, PE LUNG!!! fmm de betziv dereglat mental 4
meandmyself Reputație: -419 Postat August 22, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2017 daca in seara asta realizezi ca nu mai ai pentru ce traii, tine minte: PE LUNG BAAAA, PE LUNG!!! fmm de betziv dereglat mental Te rog eu sa dispari. Nici nu stii despre vorbesti. Eu singur ca am fiost ca tine, tu ca mine. Nu imi da mie lectii. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2017 Postat August 22, 2017 Hmm... <_< <_< -_- :wave https://i.pinimg.com/736x/be/6b/5a/be6b5a2f6c74641eff573e87943089d6--cat-paws-kitty-cats.jpg
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum