Sari la conținut

Doamna 30 de ani

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Dacă nu ma înșel e colega cu o fata bruneta ... la Dacia . Eu am fost la colega ei . Sunt din Buc fetele . (Precizez ca am fost undeva in iarna la colega ei )

• Oras:Around!
Postat

Ambele aveau topice mai vechi pe aici. Blonda avea un nr de telefon care se termina cu 888. Statea pe undeva pe langa scoala Spectrum.

Nu aveau super recenzii.

• Like 2
  • Minus 3
  • Oras:Peste tot si nicaieri
Postat

Salutare baieti!

Daca nu ma inseala memoria, pantofii aia i-am mai vazut undeva; si anume intr-o tona din spate de la scoala Spectrum acum ceva vreme! Intr-adevar, 2 piese din Bucuresti, domnisoara si inca o bruneta! Tot ele au mai avut tona si langa Irish Pub acum ceva anisori.

Din ce-mi aduc aminte, au mai avut anunturi gen "platesc deranjul daca nu sunt eu in poze", dar nu era cazul, pentru ca ele erau in poze. Tot 200 cerea si pe vremea aia, dar nu merita mai mult de 100!

Asta daca e vorba tot de ele si nu ma inseala ochii!

Zi buna sa aveti!

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Salutare baieti!

Daca nu ma inseala memoria, pantofii aia i-am mai vazut undeva; si anume intr-o tona din spate de la scoala Spectrum acum ceva vreme! Intr-adevar, 2 piese din Bucuresti, domnisoara si inca o bruneta! Tot ele au mai avut tona si langa Irish Pub acum ceva anisori.

Din ce-mi aduc aminte, au mai avut anunturi gen "platesc deranjul daca nu sunt eu in poze", dar nu era cazul, pentru ca ele erau in poze. Tot 200 cerea si pe vremea aia, dar nu merita mai mult de 100!

Zi buna sa aveti!

http://nimfomane.com/forum/topic/62779-0737712877/

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Intre vecini
  • Oras:Intre vecini
Postat

Salutare baieti!

Zi buna sa aveti!

Gura, am zis.

Postat

Gura, am zis.

Hahahahaha! Nici n-am ajuns bine pe zona si gata, te-ai si luat de mine! Vezi ca ai alarma la caldare, da-i drumu-n masina, lasa site-urile de prostii!

:rax2  :rax2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

salut am fost eu la fetele care sunt sociabile astea intr-adevar locuiesc în spate la spectrum dreapta etaj 2

le am văzut pe amindoua si am ales cu cea brunetă

fata arata bine sâni marisori buni de jucat cu ei dar la servicii nota 6-7 oral slabut neprotejat normal la fel

Asta a fost comportamentul cu mine poate cu altii e mai ok

sincer as mai incerca odata

• Like 2
Postat

salut am fost eu la fetele care sunt sociabile astea intr-adevar locuiesc în spate la spectrum dreapta etaj 2

le am văzut pe amindoua si am ales cu cea brunetă

fata arata bine sâni marisori buni de jucat cu ei dar la servicii nota 6-7 oral slabut neprotejat normal la fel

Asta a fost comportamentul cu mine poate cu altii e mai ok

sincer as mai incerca odata

Ciosti, fratele a fost la ele si cand erau la Irish si la Spectrum. Nici macar o diferenta intre vizite! Singurul lucru ok este ca arata bine, atat; in rest...nu merita 200 ron.

• Like 4
  • Minus 3
  • Oras:around
  • Oras:around
Postat

eu m-am lamurit cu ele direct de la telefon , acum vreo 2 ani in urma .

vrajeala ieftina si impresii de dive, ba mincau ba se plimbau , chiar m-a certat una dintre ele cum ca as fi sunat  prea insistent .

le-am trecut de mult pe lista zdrentelor de evitat .

• Like 3
  • Minus 3
Postat

eu m-am lamurit cu ele direct de la telefon , acum vreo 2 ani in urma .

vrajeala ieftina si impresii de dive, ba mincau ba se plimbau , chiar m-a certat una dintre ele cum ca as fi sunat  prea insistent .

le-am trecut de mult pe lista zdrentelor de evitat .

am sunat eu acum cateva zile si avea o voce asa mieroasa la telefon ca am zis sa vezi cum se intoarce asta cand se vede cu banii de imi da cu fast-fuck si plec cu nervi

• Like 2
Postat

Pai exact asta se intampla, fii sigur! ;)

Postat

Am fost in aceasta locatie de cateva ori.

De obicei am gasit 2 fete foarte ok atat din punct de vedere fizic, cat si foarte curate.

Locatia este in spatele scoli 27-spectrum.sunt mai multe recenzi bune despre ele.Eu le recomamd.

• Like 1
  • Telefon: 00000
Postat

Si eu am fost la una dintre domnișoare. Se recomanda Laura si avea scorurile 150/200 pe atunci. Locația in spate la scoala spectrum la un bloc cu copertina roșie la parter. Atitudinea ei a fost foarte ok.Fără fastfuck,curata si cu o atitudine pro-client(cel puțin cu mine)

• Like 1
  • Minus 2
Postat

daca ele se comporta si isi fac treaba cat de bine pot o sa creasca si o sa ajunga la top

Cu siguranta!!  :boob

• Like 3
  • Minus 3
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
  • Telefon: 0768601405
  • Oras:Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibila
Postat

Am dat zoom pana s-a pixelat imaginea de au luat-o toți dracii. Emoticon -ul ăla arata tzatzele sau bucile?

Postat

Am dat zoom pana s-a pixelat imaginea de au luat-o toți dracii. Emoticon -ul ăla arata tzatzele sau bucile?

Țațele

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Am fost si eu la blonda. Am fost usor dezamagit pentru ca: 

- pune multe restrictii : nu accepta sarut, cunilingus, imbratisari;

- oral doar protejat;

- cu ochii pe ceas, colaga bate la usa cu 10-15 min mai devreme , cat sa-ti strice elanul (sprintul de final :blushing2  );

- se concentreaza doar pe "scula".

Pe de alta parte face un oral lent, combinat cu tits fuck de efect, care mi-au placut.

Per total nu m-a facut sa-mi doresc revenirea. Am gasit alte fete care la aceiasi bani ma fac sa ma simt mai bine ...

• Like 4
Postat

Am fost si eu la blonda. Am fost usor dezamagit pentru ca: 

- pune multe restrictii : nu accepta sarut, cunilingus, imbratisari;

- oral doar protejat;

- cu ochii pe ceas, colaga bate la usa cu 10-15 min mai devreme , cat sa-ti strice elanul (sprintul de final :blushing2  );

- se concentreaza doar pe "scula".

Pe de alta parte face un oral lent, combinat cu tits fuck de efect, care mi-au placut.

Per total nu m-a facut sa-mi doresc revenirea. Am gasit alte fete care la aceiasi bani ma fac sa ma simt mai bine ...

Apai tu n-ai citit ce-au scris cativa baieti pe prima pagina? ;)

• Like 2
  • Minus 3

Postat

Parca am vizitat si eu la mandra! Cand era la Irish, acum vreo 5ani, am facut stanga-nprejur din start, datorita retoricii, iar acum vreo doi ani, la Spectrum, am ramas, dar nimic deosebit , parca futeam gonflabila!

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.