picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 2, 2017 exista pe vremea lui ceasca cazuri de hiv. iti spun pt ca in 88 eram ei internata la babes pt hepatita..si se barfea...ca dincolo de o usa cu grilaj sunt bolnavi de sida..deci erau cazuri inainte de 89Erau. Puține, dar erau.
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Septembrie 2, 2017 exista pe vremea lui ceasca cazuri de hiv. iti spun pt ca in 88 eram ei internata la babes pt hepatita..si se barfea...ca dincolo de o usa cu grilaj sunt bolnavi de sida..deci erau cazuri inainte de 89Hepatita ta e mai veche decât unii curvari dă aici
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Postat Septembrie 2, 2017 Hepatita ta e mai veche decât unii curvari dă aiciHEPATITA SE VINDECA. Si cred ca 3 sferturi dintre copiii generatiei mele au avut-o in clasele primare.
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Septembrie 2, 2017 HEPATITA SE VINDECA. Si cred ca 3 sferturi dintre copiii generatiei mele au avut-o in clasele primare.Din cauza alimentației porbabil
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Postat Septembrie 2, 2017 Din cauza alimentației porbabilda..din cauza alimentatiei..exact
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Septembrie 2, 2017 da..din cauza alimentatiei..exactTe-ai dezvirginat inainte de revoluție ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Postat Septembrie 2, 2017 Te-ai dezvirginat inainte de revoluție ? :) ...vb prostii. AVEAM 8 ANI LA REVOLUTIE. Cum as fi putut s-o fac??
zetari Reputație: 84 Postat Septembrie 2, 2017 Oras:Ferentari Oras:Ferentari Postat Septembrie 2, 2017 :) ...vb prostii. AVEAM 8 ANI LA REVOLUTIE. Cum as fi putut s-o fac??Am crezut ca aveai 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2017 Postat Septembrie 2, 2017 Am crezut ca aveai 15de fapt chiar 7..revolutia a fost in 89. da m-am dat mai mare de-a lungul timpului in jobul asta..intotdeauna mi-am spus o varsta mai mare...comparativ cu altele care se dau mai tinere.....fiecare cu stolul ei ..de pasarele
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2017 exista pe vremea lui ceasca cazuri de hiv. iti spun pt ca in 88 eram ei internata la babes pt hepatita..si se barfea...ca dincolo de o usa cu grilaj sunt bolnavi de sida..deci erau cazuri inainte de 89 apai in romania la orice colt de strada se barfea, ca auzeai zvonuri cateodata de nu erau nicidecum aproape de adevar ))))) nu erau asa multe cazuri de HIV inainte, si nici acum nu sunt, dar e un risc pe care la cat noroc avem noi (romanii), poate la noi e sansa mai mare! )))) 1
coconutz2015 Reputație: 178 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2017 eu tin minte ca statea bunicamea la poarta si se adunau asa vreo 5-6 batrane de cartier care le stiau pe toate, cine ce vecin a mancat de dimineata si cine s-a dus la biserica si normal cine era curva )))))) ala era internetul, mergeai si dadeai google la bunica )) 2
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 4, 2017 eu tin minte ca statea bunicamea la poarta si se adunau asa vreo 5-6 batrane de cartier care le stiau pe toate, cine ce vecin a mancat de dimineata si cine s-a dus la biserica si normal cine era curva )))))) ala era internetul, mergeai si dadeai google la bunica ))Mai nou le spune camere de supraveghere. 4 4
coconutz2015 Reputație: 178 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2017 de-ar fii cu wifi, le controlezi de la distanta sau macar bluetooth )))))) 3
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 4, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 4, 2017 de-ar fii cu wifi, le controlezi de la distanta sau macar bluetooth ))))))Toate sunt cu memorie extinsă. Stochează pe toată durata de viață. 3 4
coconutz2015 Reputație: 178 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 4, 2017 Noul procesor de la MacBuni, cu durata prelungita de viata, integrat intr-un sistem cu o putere incredibila de stochare a vorbelor transmise prin blablatooth.....acum cu un nou sistem de filtrare a datelor inutile ))))))))))))))))))))))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum