Sari la conținut

Pe vremea lu' Ceausescu...............

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

exista pe vremea lui ceasca cazuri de hiv. iti spun pt ca in 88 eram ei internata la babes pt hepatita..si se barfea...ca dincolo de o usa cu grilaj sunt bolnavi de sida..deci erau cazuri inainte de 89

Erau. Puține, dar erau.

• Oras:Ferentari
Postat

exista pe vremea lui ceasca cazuri de hiv. iti spun pt ca in 88 eram ei internata la babes pt hepatita..si se barfea...ca dincolo de o usa cu grilaj sunt bolnavi de sida..deci erau cazuri inainte de 89

Hepatita ta e mai veche decât unii curvari dă aici

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hepatita ta e mai veche decât unii curvari dă aici

HEPATITA SE VINDECA. Si cred ca 3 sferturi dintre copiii generatiei mele au avut-o in clasele primare. 

Postat

HEPATITA SE VINDECA. Si cred ca 3 sferturi dintre copiii generatiei mele au avut-o in clasele primare.

Din cauza alimentației porbabil

Vizitator
Postat

Din cauza alimentației porbabil

da..din cauza alimentatiei..exact

Postat

da..din cauza alimentatiei..exact

Te-ai dezvirginat inainte de revoluție ?

Vizitator
Postat

Te-ai dezvirginat inainte de revoluție ?

:) :) ...vb prostii. AVEAM 8 ANI LA REVOLUTIE. Cum as fi putut s-o fac??

Postat

:) :) ...vb prostii. AVEAM 8 ANI LA REVOLUTIE. Cum as fi putut s-o fac??

Am crezut ca aveai 15

Vizitator
Postat

Am crezut ca aveai 15

de fapt chiar 7..revolutia a fost in 89.  da m-am dat mai mare de-a lungul timpului in jobul asta..intotdeauna mi-am spus o varsta mai mare...comparativ cu altele care se dau mai tinere.....fiecare cu stolul ei ..de pasarele :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Postat

apai in romania la orice colt de strada se barfea, ca auzeai zvonuri cateodata de nu erau nicidecum aproape de adevar :)))))) nu erau asa multe cazuri de HIV inainte, si nici acum nu sunt, dar e un risc pe care la cat noroc avem noi (romanii), poate la noi e sansa mai mare! :)))))

• Like 1
Postat

eu tin minte ca statea bunicamea la poarta si se adunau asa vreo 5-6 batrane de cartier care le stiau pe toate, cine ce vecin a mancat de dimineata si cine s-a dus la biserica si normal cine era curva :))))))) ala era internetul, mergeai si dadeai google la bunica :)))

• Like 2
  • Oras:Ucea
Postat

eu tin minte ca statea bunicamea la poarta si se adunau asa vreo 5-6 batrane de cartier care le stiau pe toate, cine ce vecin a mancat de dimineata si cine s-a dus la biserica si normal cine era curva :))))))) ala era internetul, mergeai si dadeai google la bunica :)))

Mai nou le spune camere de supraveghere.

• Like 4
  • Minus 4
Postat

de-ar fii cu wifi, le controlezi de la distanta sau macar bluetooth :)))))))

Toate sunt cu memorie extinsă. Stochează pe toată durata de viață.

• Like 3
  • Minus 4

Postat

Noul procesor de la MacBuni, cu durata prelungita de viata, integrat intr-un sistem cu o putere incredibila de stochare a vorbelor transmise prin blablatooth.....acum cu un nou sistem de filtrare a datelor inutile :)))))))))))))))))))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...