Sari la conținut

Hai să vă povestesc despre realitate!

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

pe idee sau pe text.:)

Depinde...ia vezi aici!

Stii cum imi par oamenii care apar ca ciupercile după ploaie, aici... cautand sa-mi critice prezenta pe forum si care după fiecare cuvintel al meu, par practic ca-si fac laba?

Îi văd plecând dintr-o întâlnire facuta cu mine, zicând..."Nu se poate domne asa ceva, nu se poate, stii ceva, nu se poate si gata...nuu se poaate domnle asa ceva, clar! Ia sa mă duc eu pe forum s-o iau la pula să văd cum reacționează, sa mă trezesc ca...nu se poate domnle asa ceva!"

Si apoi nu le mai vine să se oprească...

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Depinde...ia vezi aici!

Stii cum imi par oamenii care apar ca ciupercile după ploaie, aici... cautand sa-mi critice prezenta pe forum si care după fiecare cuvintel al meu, par practic ca-si fac laba?

Îi văd plecând dintr-o întâlnire facuta cu mine, zicând..."Nu se poate domne asa ceva, nu se poate, stii ceva, nu se poate si gata...nuu se poaate domnle asa ceva, clar! Ia sa mă duc eu pe forum s-o iau la pula să văd cum reacționează, sa mă trezesc ca...nu se poate domnle asa ceva!"

Si apoi nu le mai vine să se oprească...

Nu nu stiu cum ti se par.

Eu te am intrebat pt mine personal.N-am comentat deocamdata nimic.Analizeaza textul meu si spune -ti parerea.

• Like 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu nu stiu cum ti se par.

Eu te am intrebat pt mine personal.N-am comentat deocamdata nimic.Analizeaza textul meu si spune -ti parerea.

Vrei să te duc si pe tine...pe firul logicii? Sau să mă prefac că n-am vazut nimic si sa-mi zic ca ne purtăm toți normal, dar că suntem prea prosti pentru a intelege asta?

...Căci ceea ce e mai scump pentru voi îmi e si mie, doar că eu nu dau pe fată ca voi, nu ridic codița!

• Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Vis....pune pe topic poze cu pizda si ai sa vezi ca toti barbatii adevarati iti vor da plusuri...

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Vis....pune pe topic poze cu pizda si ai sa vezi ca toti barbatii adevarati iti vor da plusuri...

Esti masochist?

Ciavetz ma cu visciudat? Ati facut-o sa vorbeasca ( spurcat) coerent?

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:p'aci deocamdata
  • Oras:p'aci deocamdata
Postat

Esti masochist?

Ciavetz ma cu visciudat? Ati facut-o sa vorbeasca ( spurcat) coerent?

Nu noi am facut-o ci realitatea cea dura. I-au saltat dilaru' si uite cum a iesit la suprafata fata cea adevarata a femeii. Nu cea cu postari neintelese si ciudate provocate de .....

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Realitatea este aceeasi pentru toti.

Felul cum o vede fiecare ne deosebeste.

Pentru ca Ionescu nu-i Georgescu si nici Popescu etc.

"Trebuie neaparat ca ceilalti sa gandeasca si sa actioneze conform ideilor si perceptelor mele "

Numai unul din principiile tantricei care te trimite la psihologie.

Mai continui ?

Madama asta a ajuns la cuvantul " dobitoc ".

Nici nu ma mira , asta este fundalul ei de dama educata.

Sa se duca pe forumul politetea.

Si pe cel de socializare ,femeie ahtiata dupa socializare si apreciere !

• Like 4
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Io spun că... Ios dă vină. Dă când am apărut, Vis-T a început să vorbească "mieros" :))))

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Europa
Postat

Un dobitoc imi dă minusuri pentru că am stat dreaptă si de neclintit in fața unui alt dobitoc!

Cu clonele astea pe aici e perfect posibil să fie din doi dobitoci...de fapt doar unul, acelasi... Si-aceasta ar explica multe.

Nu cer plusuri...pentru că nu cred că as avea cui cere!

Dar va zic!

Mă fut in regulile voastre nescrise!

Nu este normal ce se întâmplă!

Ce realitate e asta in care o fată este amenințată de niste useri că i se va strica familia si activitatea ei sexuală.

Eu dacă vreau sa ma fut, nu-mi stă nimic in cale!

Femeia lumii moderne crede ca trebuie sa scoată pumnul in fața bărbatului...si isi uită incet-încet adevărata ei valoare!

Dar voi!?

Bărbaților...

Ce scuza aveti!?

Ce scuză aveți să nu protejați femeia si valoarea ei implicit!

La ceea ce am văzut eu că s-au lansat aici oamenii sa-mi dea in bot, e clar ca nu mai e vorba...despre faptul ca a fost afectată o biata curva in orgoliul ei!

Nu mă plâng...eu zic doar ATENȚIE!

Buna dimineata.

Nu inteleg de ce esti indignata...

Uita te in jurul tau, in afara forumului, in viata reala. Care este rolul femeii in societatea romaneasca actuala ?

Stii ca la fiecare 48 de ore, in Romania moare o femeie din cauza violentei domestice ?

La scara redusa, pe aici e cam la fel, pastrind proportiile.

Depinde de tine cum te pozitionezi si ce vrei. Dar tine minte...semeni vant, culegi furtuna.

Tu sa fii sanatoasa.

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Femeia lumii moderne crede ca trebuie sa scoată pumnul in fața bărbatului...si isi uită incet-încet adevărata ei valoare!

Dar voi!?

Bărbaților...

Ce scuza aveti!?

Ce scuză aveți să nu protejați femeia si valoarea ei implicit!

Cacam cacare is valorile tale? :thinking

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Buna dimineata.

Uita te in jurul tau, in afara forumului, in viata reala. Care este rolul femeii in societatea romaneasca actuala ?

Stii ca la fiecare 48 de ore, in Romania moare o femeie din cauza violentei domestice ?

Depinde de tine cum te pozitionezi si ce vrei. Dar tine minte...semeni vant, culegi furtuna.

Tu sa fii sanatoasa.

Da, dar nu e!
Postat

Da, dar nu e!

Mai degraba nu este maturizata.

Pentru ca daca ar fi maturizata, ar sti cind sa se opreasca. Si cred ca are si o doza de masochism...daca nu i placea, se oprea la un moment dat.

Dar pula mea, oare conteaza toate astea ?

Femeia e buna de pula ( gusturile nu se discuta ! ) si asta e tot ce ar trebui sa conteze pe acest forum.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

femeie ahtiata dupa socializare si apreciere !

Eee , totusi sa nu zicem doar de ea. Cam toate femeile sunt ahtiate dupa asa ceva , poate mai putin socializarea.

• Like 4
  • Minus 5
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

chiar ieri am zis ca scrii mult :laugh2 , dapoi tu scrii foate mult (6 pagini dintr.un sut) , harnica fata, mai bine ai scrie o carte. :P

• Like 8
  • Minus 19
Vizitator
Postat

M-ar...clitorisul!

Dar nu vreau sa răspund la telefon!

Te uiți la număr,vezi ca nu e cu "666",și....oftezi dezamăgită :))))
Postat

Cacam cacare is valorile tale? :thinking

Valoarea nr1 Niciodata nu suge pula gratis nici macar la rudele ei.Macar o ciocolata un litru de lapte ceva

Postat

Trocul e sufletul comertului.

Si ea stie asta.

Valoarea nr2.Dupa ce este fututa in cur zice multumesc si daca dupa aia o saptamana se beseste cu stropi

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna dimineata.

Tu sa fii sanatoasa.

Da mă, dar nu eu!

Eu nu am chestii d-astea, ci din contră se presupune că eu salvez situații d-alea inainte ca ele să degenereze.

Ce fel de om crezi că sunt eu...care dacă văd pe stradă copil că plânge, imi vine să mă pun in genunchi lângă el si să plâng si eu. Sunt o ciudată sau o profesionistă daca pentru mine fiecare plâns al unui copil e diferit si pot recunoaste emoția ce poartă, ca o a doua limbă vorbită?

De ce crezi că semăn vânt, încercați să mă asemanati cu voi inutil?...

Nu am nici un motiv să accept sa stau la vorbe cu băieții acestia, plus că e gratuit...nu se poate asa ceva, se presupune că ei nu ar trebui să aibă acces la mine.

Singurul lucru comun intre mine si voi este motivul pentru care ne aflam aici, adică....sex, sex, sex. Altceva nu cred până la proba contrarie!

Vizitator
Postat

Atunci treaba este simpla.

Nu mai scrii pe aici.

Si nici noi nu mai avem subiect.

Esti schimbatoare si labila , nazuroasa si mofturoasa !

• Like 4
  • Minus 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

chiar ieri am zis ca scrii mult :laugh2 , dapoi tu scrii foate mult (6 pagini dintr.un sut) , harnica fata, mai bine ai scrie o carte. :P

M-am folosit de vorba ta! A fost intentionat din partea mea...eram nehotarata daca s-o fac iar si tu mi-ai dat undă verde. Tu esti sefa, nu...? Că eu asa am inteles...plus că abia mă trezisem din somn si aveam mintea prea goală...prea linistită, mediul prielnic pentru inspiratie.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Atunci treaba este simpla.

Nu mai scrii pe aici.

Si nici noi nu mai avem subiect.

Esti schimbatoare si labila , nazuroasa si mofturoasa !

Duuuuamne!!! 😅😅😅😅

Ia-o ca o intrebare serioasa gelu acum!

Tu esti prost? 😕

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Era sa zic o prostie... Taci!

• Like 6
  • Minus 3

Vizitator
Postat

Ce mai pot sa iti zic ?

Asa cum tu rasucesti cuvintele , asa inteleg si eu ce vreau.

Dupa parerea ta ,esti cea mai cea.

Dupa parerea ta , eu sunt cel mai josnic.

Daca ai idei preconcepute , esti ca un tren care goneste pe o linie fara tampoane la capat.

Iar in mersul sau distruge tot in cale.

Mai ai si alte quintesente ale mintii tale exemplare ?

• Like 4
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...