Sari la conținut

Hai să vă povestesc despre realitate!

Postări Recomandate

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Un dobitoc imi dă minusuri pentru că am stat dreaptă si de neclintit in fața unui alt dobitoc!

Cu clonele astea pe aici e perfect posibil să fie din doi dobitoci...de fapt doar unul, acelasi... Si-aceasta ar explica multe.

Nu cer plusuri...pentru că nu cred că as avea cui cere!

Dar va zic!

Mă fut in regulile voastre nescrise!

Nu este normal ce se întâmplă!

Ce realitate e asta in care o fată este amenințată de niste useri că i se va strica familia si activitatea ei sexuală.

Eu dacă vreau sa ma fut, nu-mi stă nimic in cale!

Femeia lumii moderne crede ca trebuie sa scoată pumnul in fața bărbatului...si isi uită incet-încet adevărata ei valoare!

Dar voi!?

Bărbaților...

Ce scuza aveti!?

Ce scuză aveți să nu protejați femeia si valoarea ei implicit!

La ceea ce am văzut eu că s-au lansat aici oamenii sa-mi dea in bot, e clar ca nu mai e vorba...despre faptul ca a fost afectată o biata curva in orgoliul ei!

Nu mă plâng...eu zic doar ATENȚIE!

Sa moara mama , daca vin in Valcea si imi dai peste cap viata , te voi venera ! Toata viata !
  • Oras:Bucuresti-Periferie
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Era sa zic o prostie... Taci!

Tac daca taci si tu. Hai sa tacem amandoi, vrei?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Păi?... Dacă te bagi in vorbă, până unde crezi că ajungi cu intenția ta!?...

Nu voi a ajunge nicăieri.

Postat

Normal ca nu vei ajunge, pentru asta trebuie sa stii sa scrii corect.

Ești chiar prost! Înțelegi, ce voiesc a spune?

• Like 6
  • Minus 11
Postat

Agramatule! Nici macar cand insulti nu esti capabil sa scrii corect gramatical.

Să mori tu? Pune bă, mâna oe carte, că ți-au mâncat virgulele creierii! Ăia prăjiți, evident!!

• Like 7
  • Minus 11
  • Oras:nu spun
  • Oras:nu spun
Postat

Să mori tu? Pune, bă, mâna oe carte, că ți-au mâncat virgulele creierii! Ăia prăjiți, evident!!

Evident, prostia ti-e si mai vizibila cand esti nervos.

• Minus 2
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

Un dobitoc imi dă minusuri pentru că am stat dreaptă si de neclintit in fața unui alt dobitoc!

Cu clonele astea pe aici e perfect posibil să fie din doi dobitoci...de fapt doar unul, acelasi... Si-aceasta ar explica multe.

Nu cer plusuri...pentru că nu cred că as avea Lcui cere!

Dar va zic!

Ce realitate e asta in care o fată este amenințată de niste useri că i se va strica familia si activitatea ei sexuală.

Femeia lumii moderne crede ca trebuie sa scoată pumnul in fața bărbatului...si isi uită incet-încet adevărata ei valoare!

Dar voi!?

Bărbaților...

Ce scuza aveti!?

La ceea ce am văzut eu că s-au lansat aici oamenii sa-mi dea in bot, e clar ca nu mai e vorba...despre faptul ca a fost afectată o biata curva in orgoliul ei!

Realitatea e simpla 

Less talking...More fucking! :atm 

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Realitatea e simpla

Less talking...More fucking! :atm

Nu am nevoie de sfaturi pentru activitatea mea sexuală...

După atâtea jigniri care mi-au fost aduse aici, nu cred că aveți nici un drept sa-mi spuneti sa tac.

Oricine, orice ar incerca sa-si aducă ca scuză...mai mult se acuză. E evident!

Postat

Evident, prostia ti-e si mai vizibila cand esti nervos.

E greu pentru un idiot ca tine să înțeleagă faptul că, sunt litere alăturate pe tastatură!

Marș, pișa-te-aș în freză, sifiliticule!

• Like 6
  • Minus 11
Vizitator
Reputație: 0
Postat

După atâtea jigniri care mi-au fost aduse aici, nu cred că aveți nici un drept sa-mi spuneti sa tac.

"șearap" :))))))
Vizitator
Postat

Nici nu se poate o piesă mai perfectă, în temă cu titlul :

"Toate parasutele si panaramele

Vorbesc de cum se piloteaza avioanele

Tocilarii vorbesc de infractiuni

Grandomanii si taranii se vad regi, da’ culeg capsuni

Traiesc in realitate, cu picioarele pe pamant

Tin capul sus in nori doar atunci cand vreau sa FUT"

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu toata lumea te-a jignit ...dimpotriva . Eu am incercat sa port o conversatie cu tine , dar mi-ai raspuns in doi peri ... Chiar 

aveam de gand sa incerc macar sa te inteleg , dar tu nu cred ca ai dorit asta . Raman la convingerea mea ferma , femeile 

sunt de pe Venus , iar tu esti un exponent de marca al genului feminin , si aici ma refer la modul de gandire si la felul in care arati . 

Sincer , nu agreez modul in care unii useri interactioneaza cu tine , dar asta doar din punctul de vedere strict al conduitei . Uneori 

sunt de acord cu ce se spune , dar probabil ca o exprimare ceva mai civilizata ar fi mult mai de dorit ... 

Just my two cents !!!

• Like 8
  • Minus 8
  • Oras:Larnaka
  • Oras:Larnaka
Postat

Nu cer plusuri...pentru că nu cred că as avea cui cere!

Dar va zic!

Dar voi!?

Bărbaților...

Ce scuza aveti!?

Prin postarea asta tu iti mai ceri cateva "minusuri" O femeie nu-i mai femeie daca ridica mana in fața unui barbat , si nici un barbat , nu-i mai barbat daca ridica mana in fața unei femei.
  • Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Nu toata lumea te-a jignit ...dimpotriva . Eu am incercat sa port o conversatie cu tine , dar mi-ai raspuns in doi peri ... Chiar 

aveam de gand sa incerc macar sa te inteleg , dar tu nu cred ca ai dorit asta . Raman la convingerea mea ferma , femeile 

sunt de pe Venus , iar tu esti un exponent de marca al genului feminin , si aici ma refer la modul de gandire si la felul in care arati . 

Sincer , nu agreez modul in care unii useri interactioneaza cu tine , dar asta doar din punctul de vedere strict al conduitei . Uneori 

sunt de acord cu ce se spune , dar probabil ca o exprimare ceva mai civilizata ar fi mult mai de dorit ... 

Just my two cents !!!

Koae, fugi!!!

• Like 2
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Prin postarea asta tu iti mai ceri cateva "minusuri" O femeie nu-i mai femeie daca ridica mana in fața unui barbat , si nici un barbat , nu-i mai barbat daca ridica mana in fața unei femei.

Femeia moderna scoate pwzda pe bani în fața bărbatului ;)

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Koae, fugi!!!

Tardiv ... sunt deja la Mach2 , ca un jetfighter ... ce credeai ? Chiar si asa , tot ai reusit sa-mi mai tragi una dupa ceafa ... Poate de data asta 

ma trezesc si nu mai dau in gropi ... cheers. 

Vizitator
Postat

Tardiv ... sunt deja la Mach2 , ca un jetfighter ... ce credeai ? Chiar si asa , tot ai reusit sa-mi mai tragi una dupa ceafa ... Poate de data asta 

ma trezesc si nu mai dau in gropi ... cheers. 

scuzati-mi intruziunea stimate domn,nu ati fost pe aceeasi lungime de unda cu domnisoara vis,care este o domnisoara foarte inteligenta,dar si ea pe undeva dezamgita in felul ei de unii reprezentanti mitocani ai genului masculin..si in supararea ei uneori nu mai poate zari ceea ce este evident si anume ca nu toti barbatii sunt porci. Eu i-am explicat in particular domnisoarei ca dumneavoastra chiar sunteti un domn si sa nu va amestece cu restul de care va deosebiti de departe

• Like 1
  • Minus 5
Vizitator
Postat

scuzati-mi intruziunea stimate domn,nu ati fost pe aceeasi lungime de unda cu domnisoara vis,care este o domnisoara foarte inteligenta,dar si ea pe undeva dezamgita in felul ei de unii reprezentanti mitocani ai genului masculin..si in supararea ei uneori nu mai poate zari ceea ce este evident si anume ca nu toti barbatii sunt porci. Eu i-am explicat in particular domnisoarei ca dumneavoastra chiar sunteti un domn si sa nu va amestece cu restul de care va deosebiti de departe

Tuleit...

Si pentru "domnisoara " și pentru Katran.;)

Postat

Este foarte inteligentă în comparație cu tine, ceea-ce, nu e greu deloc. 

• Like 7
  • Minus 11

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...