Sari la conținut

Georgiana din Stefan cel mare

Postări Recomandate

Postat

Astazi cand ma intorceam de la Cernavoda am oprit la popasul super cunoscut de toti din localitatea Stefan cel Mare sa imi cumpar un pachet de tigari.Intamplator am dat peste o cunostiinta pe care nu o mai vazusem de cateva luni si cu care aveam ceva treaba,asa ca am fost nevoit sa astept cam aproximativ o ora la acel popas ca sa se reintoarca acea cunostiinta sa ne incheiem bussinesul.In timp ce stateam cu o cafea in fata si ma gandeam daca sa ma risc sa fumez o tigara afara in frig,intra in locatie o caprioara cam la vreo 1.65-1.70 de comformatie cam skinnie,satena cu parul undeva trecut de umeri si pe care ulterior aveam sa aflu ca o cheama Georgiana.Bineinteles ca nefiind aglomerat ca vara inainte de deschiderea autostrazii,normal ca ma holbam la ea sa imi clatesc ochii si am observat ca era interesata de putinii barbati de la mese.A cumparat si ea niste tigari si a iesit din locatie cu mine pe urme ca sa vad daca o ia inspre sat cu gandul sa fumez acea tigara daca directia fetei este satul.Si surpriza constat ca fata o ia spre fabrica de suruburi adica in directia Bucuresti(pentru cei ce nu cunosc aceste amanunte)si atunci m-am suit si eu in masina si am plecat pe urmele ei.Cand m-am apropiat surpriza mi-a facut ea semn cu mana si dupa ce am oprit am aflat ca este "la treaba".

Fata presteaza oral si normal cu prezervativ amandoua,dar este foarte sociabila si ma gandesc ca accepta si oral fara in alte conditii caci am intrebat si am aflat ca merge si la hotel in Cernavoda.La popas desi sint camere am inteles ca se fereste si nu doreste sa mearga.Fiind presat de intalnirea cu acea cunostiinta am optat pentru un oral in masina si am purces catre cel de-al doilea popas din zona unde exista un drum adiacent care te fereste de priviri curioase.

Oralul este de exceptie cu deep adevarat si cu atentie deosebita peste tot cu minusul de rigoare datorat cauciucului.Insa merita cu desavarsire cei 30 de ron cat a costat halatul.La hotel am inteles ca se negociaza dar citez : "nu iti iau eu pielea de pe tine" asa ca ma gandesc ca mai mult de 100 de ron pe ora nu te costa.Am si un numar de telefon numai ca nu am apucat sa cer voie sa il postez asa ca pana la urmatoarea vizita la fata o sa va rog sa ma pasuiti ca sa pot cere acceptul ei.

O gasiti fara probleme ori la primul popas la strada ori la cel din Stefan cel Mare.

• Like 4
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

In loc sa ne aduci o veste buna (adica numarul ei de telefon, pentru ca nu cred ca s-ar supara, ba dimpotriva) ne lasi cu ochii-n soare. Pacat!

Postat
In loc sa ne aduci o veste buna (adica numarul ei de telefon, pentru ca nu cred ca s-ar supara, ba dimpotriva) ne lasi cu ochii-n soare. Pacat!

din pacate exista niste reguli pe acest site care trebuie respectate.Dar iti promit ca cu prima ocazie cu care ma intalnesc cu ea am sa ii cer permisiunea.

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...