Sari la conținut

Ghidul cocalarului profesionist

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

il intrebam pe Pisiloi , dar se eschiveaza de fiecare data de la raspunsuri care ii pun in dificultate creierasul plin cu zeama  :laugh2

Lasa si tu omu' acumasa sa-i priasca mancarea si bautura :)

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Lasa si tu omu' acumasa sa-i priasca mancarea si bautura :)

Stai ca s-a dus pe Topicul lui Bettyblue  sa-i dea teroare

Asa face asta , cand isi aduce aminte de ceva  care i-a deranjat demonii din el  :laugh2

PISILICAAAAAAAA !!!!!....   treci aici si povesteste-ne daca ai mancat si ai baut ceva pe ziua de azi

• Like 19
  • Minus 13
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Stai ca s-a dus pe Topicul lui Bettyblue  sa-i dea teroare

Asa face asta , cand isi aduce aminte de ceva  care i-a deranjat demonii din el  :laugh2

Lasaaaaa....prostiile :)))

ia zi,esti bine,sanatos? :)

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

romanii mananca paine, nu cartofi , sau de dieta, asta nu e o drama, unii nu se satura fara paine, carbohidrati care elibereaza energie rapid, plus endorfine si se simte omul si satul si multumit, el mananca la L`incontro, in cartier  si nu e milionar

Când ai fost ultima oară, la un restaurant cât-de-cât decent? Și nu e vorba de a fi milionar, sau nu.

• Like 5
  • Minus 12
Postat

Dar daca la masa cu matale este si sotia care mananca altceva???

Nene,hai sa te lamuresc eu cum sta treaba cu Sfantul Parinte si haleala.Daca gasesc in restaurant,fasole cu ciolan,varza calita,sarmale cu mamaliguta,crap romanesc cu mujdei si mamaliguta............clar comand asa ceva,dar in restaurantele de hotel nu gasesti (propietarul de hotel poate confirma) asa ca balotez si asa zisele mancaruri rafinate.

Ca bautura prefer palinca,tuica (Pere,prune,gutui) si vin de tara natural 100%

Eu nu m-am luat de pâinea de pe masă, nu cred că poți da vreun exemplu de postare în acest sens. La Metaxa aia, acolo am comentat. Nici nu mă îndoiesc că doamna a fost cu Pepsi-ul și nu tu, la Metaxa și tot domnia sa, a comandat pâine, evident, la o mâncare care presupunea așa ceva. Eu postării Martei, i-am răspuns, care susținea că, vrei nu vrei, chelnerul îți pune pâinea pe masă, basic ...

Cât despre mâncare, balotează fiecare ce-i place! Nu e snobism să-ți placă și alte mâncăruri, nu așa-zis rafinate, ci chiar rafinate, sau, oricum, altceva decât cele pomenite de tine, care țin de meniul bazic - ca să o citez pe Marta, al românilor. Ține și de gusturi și de altceva ...

Dar știi care e paradoxul? Aici, te asemeni cu Miky, pentru că și el este fan mâncăruri românești și nu-i plac cele străine. Nici nu știu dacă trebuie să mă mir, sau nu. 

• Like 6
  • Minus 12
  • Oras:BUCURESTI
Postat

Dar daca la masa cu matale este si sotia care mananca altceva???

Nene,hai sa te lamuresc eu cum sta treaba cu Sfantul Parinte si haleala.Daca gasesc in restaurant,fasole cu ciolan,varza calita,sarmale cu mamaliguta,crap romanesc cu mujdei si mamaliguta............clar comand asa ceva,dar in restaurantele de hotel nu gasesti (propietarul de hotel poate confirma) asa ca balotez si asa zisele mancaruri rafinate.

Ca bautura prefer palinca,tuica (Pere,prune,gutui) si vin de tara natural 100%

bravo, te-ai scos cu sotia ,la paine, nu se vedea in poza  alta persoana,  d`aia a presupus lumea ca eraii singur si bagai carbohidrati la dublu :laugh2

Mananci brand tu  ,,Gusturi romanesti ,,  :iagree  

• Like 4
  • Minus 9
Postat

Când ai fost ultima oară, la un restaurant cât-de-cât decent? Și nu e vorba de a fi milionar, sau nu.

de mult, e drept, comand uneori de  acasa cand mor de pofta de ceva,sau imi fac eu ceva , chestii mai vegane,care nu depasesc 30 min sa le pregatesti,jobul asta e sclava Isaura  inchisa in casa si fara prieteni cu beneficii

si  zau daca nu costa tot atat ca la restaurant, chestiile astea raw vegane,

oricum, sa faci muci pe careva la foc incrucisat ,pt o bucata de paine, mi se pare exagerat

• Like 4
  • Minus 9
Postat

de mult, e drept, comand uneori de  acasa cand mor de pofta de ceva,sau imi fac eu ceva , chestii mai vegane,care nu depasesc 30 min sa le pregatesti,jobul asta e sclava Isaura  inchisa in casa si fara prieteni cu beneficii

si  zau daca nu costa tot atat ca la restaurant, chestiile astea raw vegane,

oricum, sa faci muci pe careva la foc incrucisat ,pt o bucata de paine, mi se pare exagerat

Am avut dreptate, atunci! :laugh2

Cât despre chestia aia cu pâinea ... e cam la fel ca aia, cu portofelul! 

• Like 5
  • Minus 12
Postat

Am avut dreptate, atunci! :laugh2

Cât despre chestia aia cu pâinea ... e cam la fel ca aia, cu portofelul! 

nu stiu la ce te referi, cu dreptatea  ta , omul nu era singur ,nu mai relua , ca nu mai am rabdare si nici nu ma foarte intereseaza ca aplicatie practica in viitorul apropiat, tu esti cu fasolea cu sau fara paine , asta e specialitatea ta, in rest face fiecare cum vrea ranza lui

obsrev ca n-ai abandonat naravul de a avea tu ultima replica,  inchei de obicei ca Becali cu :laugh2 ,

• Like 3
  • Minus 11
Postat

nu stiu la ce te referi, cu dreptatea  ta , omul nu era singur ,nu mai relua , ca nu mai am rabdare si nici nu ma foarte intereseaza ca aplicatie practica in viitorul apropiat, tu esti cu fasolea cu sau fara paine , asta e specialitatea ta, in rest face fiecare cum vrea ranza lui

obsrev ca n-ai abandonat naravul de a avea tu ultima replica,  inchei de obicei ca Becali cu :laugh2 ,

Marta, aveam dreptate când ziceam că nu ai mai fost de mult timp la restaurant și tu ai confirmat. Atât! Citește și tu mai cu atenție!

Cu fasolea...vorbești din auzite, cum ai mai facut-o, nu o dată E o ... legendă urbană, ca să zic așa!

• Like 6
  • Minus 12
  • Oras:Falastoaca
Postat

Eu nu m-am luat de pâinea de pe masă, nu cred că poți da vreun exemplu de postare în acest sens. La Metaxa aia, acolo am comentat. Nici nu mă îndoiesc că doamna a fost cu Pepsi-ul și nu tu, la Metaxa și tot domnia sa, a comandat pâine, evident, la o mâncare care presupunea așa ceva. Eu postării Martei, i-am răspuns, care susținea că, vrei nu vrei, chelnerul îți pune pâinea pe masă, basic ...

Cât despre mâncare, balotează fiecare ce-i place! Nu e snobism să-ți placă și alte mâncăruri, nu așa-zis rafinate, ci chiar rafinate, sau, oricum, altceva decât cele pomenite de tine, care țin de meniul bazic - ca să o citez pe Marta, al românilor. Ține și de gusturi și de altceva ...

Dar știi care e paradoxul? Aici, te asemeni cu Miky, pentru că și el este fan mâncăruri românești și nu-i plac cele străine. Nici nu știu dacă trebuie să mă mir, sau nu. 

Asa e,ospatarul te intreaba daca vrei paine,cata si de care vrei. 

Nu ma asemana cu Miky ca n-ai vazut la mine postari de cocalar,

• Minus 2
Postat

bravo, te-ai scos cu sotia ,la paine, nu se vedea in poza  alta persoana,  d`aia a presupus lumea ca eraii singur si bagai carbohidrati la dublu :laugh2

Poze cu nevestele noastre n-au ce cauta aici,nici macar cu fata blurata.E o chestie de respect.

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Asa e,ospatarul te intreaba daca vrei paine,cata si de care vrei. 

Nu ma asemana cu Miky ca n-ai vazut la mine postari de cocalar,

Mă refeream strict la gusturile culinare. În rest, e treaba voastră ce poze postați și, evident, comentariile ulterioare.

• Like 6
  • Minus 12
Postat

Astea sun scuze de imbecil.

Fa o comparatie intre gratarul meu,a unui amarat de salariat si gratarul tau de milionar. :laugh2

Bai esti nebun , ati tras  10 insi de 5 mici si 4 cotlete  :laugh2

Macar eu am mancat singur

De ce nu-l presezi cu link-ul acela in care am spus ca sunt milionar ?

El nestiind ce inseamna active imobilizate si valoarea de piata a unui hotel :)

PS: ca tot romanul va ganditi doar la mancare si bautura si cum sa va mai umpleti carutul/sacosa  de la Market  , de aici si discutia doar pe mancare/bautura 

Apropo de asta am avut o discutie zilele trecute cu un amic  vsv de un taranoi in slapi si bermude , care se cazase  la un hotel de 4 stele la munte (130 E/noapte)  dupa care a lasat  un comentariu pe o platforma de rezervari ca disconfortul lui a fost ca frigiderul era prea mic si nu i-a incaput alimentele cumparate de la Market . :slap2 Asta e romanul nostru , de aici si turismul gastronomic all-inclusiv  ,  destul de intensiv la Bulgari   :laugh2 

Matale mananci doar stridii si somon vienez  acasa ?  :laugh2

Eu nu am postat poze de la restaurant niciodata si , da , in general  mananc doar carne de porc si frecventez doar restaurante cu specific romanesc , nu libanez , chinezesc sau italienesc (cu toate ca aici imi plac anumite sortimente de paste)

• Like 18
  • Minus 13
Postat

Bai esti nebun , ati tras  10 insi de 5 mici si 4 cotlete  :laugh2

Macar eu am mancat singur

De ce nu-l presezi cu link-ul acela in care am spus ca sunt milionar ?

El nestiind ce inseamna active imobilizate si valoarea de piata a unui hotel :)

PS: ca tot romanul va ganditi doar la mancare si bautura si cum sa va mai umpleti carutul/sacosa  de la Market  , de aici si discutia doar pe mancare/bautura 

Apropo de asta am avut o discutie zilele trecute cu un amic  vsv de un taranoi in slapi si bermude , care se cazase  la un hotel de 4 stele la munte (130 E/noapte)  dupa care a lasat  un comentariu pe o platforma de rezervari ca disconfortul lui a fost ca frigiderul era prea mic si nu i-a incaput alimentele cumparate de la Market . :slap2 Asta e romanul nostru , de aici si turismul gastronomic all-inclusiv  ,  destul de intensiv la Bulgari   :laugh2 

Matale mananci doar stridii si somon vienez  acasa ?  :laugh2

Eu nu am postat poze de la restaurant niciodata si , da , in general  mananc doar carne de porc si frecventez doar restaurante cu specific romanesc , nu libanez , chinezesc sau italienesc (cu toate ca aici imi plac anumite sortimente de paste)

Eu mănânc ce vrea mușchiu', după cum am chef. Nu am spus niciunde că balotez doar rafinețuri mai mult sau mai puțin exotice. Sunt un om obișnuit, care nici nu e snob, dar nici încuiat, care nu are idei preconcepute.
  • Like 9
  • Minus 12
Postat

Eu mănânc ce vrea mușchiu', după cum am chef. Nu am spus niciunde că balotez doar rafinețuri mai mult sau mai puțin exotice. Sunt un om obișnuit, care nici nu e snob, dar nici încuiat, care nu are idei preconcepute.

Eu stiu , toti sunt la fel  ....dar parca finalul acelei postari ii puteai atribui anumite interpretari 

De aceea am vrut sa  fortez nota acum , sa spui , ca sa nu mai existe  :laugh2

• Like 17
  • Minus 12
Postat

Eu stiu , toti sunt la fel  ....dar parca finalul acelei postari ii puteai atribui anumite interpretari 

De aceea am vrut sa  fortez nota acum , sa spui , ca sa nu mai existe  :laugh2

Nu știu ce interpretări i s-ar putea atribui, eu nu am vrut să-i dau niciuna.
  • Like 5
  • Minus 12
  • Oras:Bucuresti
Postat

Parintele e un om simplu, asta-i clar. Pare sa si-o asume. Deci e ok.

E mult mai urat sa te dai ceea ce nu esti.

• Like 13
  • Minus 9
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

Parintele e un om simplu, asta-i clar. Pare sa si-o asume. Deci e ok.

E mult mai urat sa te dai ceea ce nu esti.

Tu nu stiai că e mai mult decat ok!? Ideea de asumare este un fapt de excepție...mai ales in cazul simplității! Nu minimaliza, că se deduce din acțiunea ta că tu esti cel care mai are încă "trebi" de asumare...
  • Like 7
  • Minus 3
Postat

Orice om are o doza de snobism si e foarte bine asta (mai ales care o au foarte mare), ca altfel omenirea ar fi trait si acum in grote si nu in zgarie nori. Sa nu uitam ca toata industria de lux si frumosul se bazeaza pe aceasta "calitate" umana, altfel tot ce am privi ar fi posac si insipid.

• Like 4
  • Minus 5
Postat

Nu știu ce interpretări i s-ar putea atribui, eu nu am vrut să-i dau niciuna.

Ti l-am mai postat inca o data acel  text....de data aceasta si subliniind  acele pasaje care lasa loc de interpretari

Pai ori ne asemanam cu totii vsv de mancare  ...ori facem  anumite aluzii ?  :)

• Like 17
  • Minus 12
Postat

Bine FALCUTE ...ai strans 120 de euroi  .....ca sa faci diferenta , nu de alta  :laugh2

• Like 17
  • Minus 12
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

ce aveti de facut misto la mancare-friptura cu garnitura de orez si salata de varza, nu inteleg, painea la restaurant se pune  bazic pe mas, o mananci sau nu , e altceva

ce bea-bea ce-i place, pepsi are zahar, nu ajuta la metabolizarea alcoolului, un smoothie  era mai bun, poate

pipilica nu se da milionar  cu gusturi rafinate , are alti gargauni , pt care a pus nota explicativa

Inclin sa cred ca ti-a scapat sensul postarii mele la care faci referire. Nu am o problema cu preferintele culinare ale vreunei persoane, si nici macar cu situatia sa financiara sau statutul social. Am evitat sa comentez despre aranjamentul sarac de la masa, despre fata de masa ieftina sau despre tacamurile cumparate probabil din bazar

Problema apare cand un cocalar analfabet si obtuz deschide topic unde incearca sa ironizeze alte persoane. Popa Prostu a postat pozele respective tocmai ca sa dovedeasca (cuvantul lui, ce si cum, numai el stie) si sa-si afirme o imaginara superioritate financiara/sociala fata de interlocutorii lui. Ceea ce este exact definitia cocalarului. Ironic, nu crezi?

• Like 4
  • Minus 2

Postat

Bine FALCUTE ...ai strans 120 de euroi  .....ca sa faci diferenta , nu de alta  :laugh2

Foarte slab. Penibil chiar.
  • Like 12
  • Minus 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...