Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 il intrebam pe Pisiloi , dar se eschiveaza de fiecare data de la raspunsuri care ii pun in dificultate creierasul plin cu zeama Lasa si tu omu' acumasa sa-i priasca mancarea si bautura
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 26, 2017 Lasa si tu omu' acumasa sa-i priasca mancarea si bautura Stai ca s-a dus pe Topicul lui Bettyblue sa-i dea teroare Asa face asta , cand isi aduce aminte de ceva care i-a deranjat demonii din el PISILICAAAAAAAA !!!!!.... treci aici si povesteste-ne daca ai mancat si ai baut ceva pe ziua de azi 19 13
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Stai ca s-a dus pe Topicul lui Bettyblue sa-i dea teroare Asa face asta , cand isi aduce aminte de ceva care i-a deranjat demonii din el Lasaaaaa....prostiile ))ia zi,esti bine,sanatos?
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 26, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Autor Postat August 26, 2017 Gratarul se afla in alta curte , nu in aceea ...... Astea sun scuze de imbecil.Fa o comparatie intre gratarul meu,a unui amarat de salariat si gratarul tau de milionar. 2
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 26, 2017 romanii mananca paine, nu cartofi , sau de dieta, asta nu e o drama, unii nu se satura fara paine, carbohidrati care elibereaza energie rapid, plus endorfine si se simte omul si satul si multumit, el mananca la L`incontro, in cartier si nu e milionarCând ai fost ultima oară, la un restaurant cât-de-cât decent? Și nu e vorba de a fi milionar, sau nu. 5 12
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 26, 2017 Dar daca la masa cu matale este si sotia care mananca altceva???Nene,hai sa te lamuresc eu cum sta treaba cu Sfantul Parinte si haleala.Daca gasesc in restaurant,fasole cu ciolan,varza calita,sarmale cu mamaliguta,crap romanesc cu mujdei si mamaliguta............clar comand asa ceva,dar in restaurantele de hotel nu gasesti (propietarul de hotel poate confirma) asa ca balotez si asa zisele mancaruri rafinate.Ca bautura prefer palinca,tuica (Pere,prune,gutui) si vin de tara natural 100% Eu nu m-am luat de pâinea de pe masă, nu cred că poți da vreun exemplu de postare în acest sens. La Metaxa aia, acolo am comentat. Nici nu mă îndoiesc că doamna a fost cu Pepsi-ul și nu tu, la Metaxa și tot domnia sa, a comandat pâine, evident, la o mâncare care presupunea așa ceva. Eu postării Martei, i-am răspuns, care susținea că, vrei nu vrei, chelnerul îți pune pâinea pe masă, basic ...Cât despre mâncare, balotează fiecare ce-i place! Nu e snobism să-ți placă și alte mâncăruri, nu așa-zis rafinate, ci chiar rafinate, sau, oricum, altceva decât cele pomenite de tine, care țin de meniul bazic - ca să o citez pe Marta, al românilor. Ține și de gusturi și de altceva ...Dar știi care e paradoxul? Aici, te asemeni cu Miky, pentru că și el este fan mâncăruri românești și nu-i plac cele străine. Nici nu știu dacă trebuie să mă mir, sau nu. 6 12
marta m Reputație: -4591 Postat August 26, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat August 26, 2017 Dar daca la masa cu matale este si sotia care mananca altceva???Nene,hai sa te lamuresc eu cum sta treaba cu Sfantul Parinte si haleala.Daca gasesc in restaurant,fasole cu ciolan,varza calita,sarmale cu mamaliguta,crap romanesc cu mujdei si mamaliguta............clar comand asa ceva,dar in restaurantele de hotel nu gasesti (propietarul de hotel poate confirma) asa ca balotez si asa zisele mancaruri rafinate.Ca bautura prefer palinca,tuica (Pere,prune,gutui) si vin de tara natural 100% bravo, te-ai scos cu sotia ,la paine, nu se vedea in poza alta persoana, d`aia a presupus lumea ca eraii singur si bagai carbohidrati la dublu Mananci brand tu ,,Gusturi romanesti ,, 4 9
marta m Reputație: -4591 Postat August 26, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat August 26, 2017 Când ai fost ultima oară, la un restaurant cât-de-cât decent? Și nu e vorba de a fi milionar, sau nu. de mult, e drept, comand uneori de acasa cand mor de pofta de ceva,sau imi fac eu ceva , chestii mai vegane,care nu depasesc 30 min sa le pregatesti,jobul asta e sclava Isaura inchisa in casa si fara prieteni cu beneficiisi zau daca nu costa tot atat ca la restaurant, chestiile astea raw vegane,oricum, sa faci muci pe careva la foc incrucisat ,pt o bucata de paine, mi se pare exagerat 4 9
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 26, 2017 de mult, e drept, comand uneori de acasa cand mor de pofta de ceva,sau imi fac eu ceva , chestii mai vegane,care nu depasesc 30 min sa le pregatesti,jobul asta e sclava Isaura inchisa in casa si fara prieteni cu beneficiisi zau daca nu costa tot atat ca la restaurant, chestiile astea raw vegane,oricum, sa faci muci pe careva la foc incrucisat ,pt o bucata de paine, mi se pare exageratAm avut dreptate, atunci! Cât despre chestia aia cu pâinea ... e cam la fel ca aia, cu portofelul! 5 12
marta m Reputație: -4591 Postat August 26, 2017 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat August 26, 2017 Am avut dreptate, atunci! Cât despre chestia aia cu pâinea ... e cam la fel ca aia, cu portofelul! nu stiu la ce te referi, cu dreptatea ta , omul nu era singur ,nu mai relua , ca nu mai am rabdare si nici nu ma foarte intereseaza ca aplicatie practica in viitorul apropiat, tu esti cu fasolea cu sau fara paine , asta e specialitatea ta, in rest face fiecare cum vrea ranza luiobsrev ca n-ai abandonat naravul de a avea tu ultima replica, inchei de obicei ca Becali cu , 3 11
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 26, 2017 nu stiu la ce te referi, cu dreptatea ta , omul nu era singur ,nu mai relua , ca nu mai am rabdare si nici nu ma foarte intereseaza ca aplicatie practica in viitorul apropiat, tu esti cu fasolea cu sau fara paine , asta e specialitatea ta, in rest face fiecare cum vrea ranza luiobsrev ca n-ai abandonat naravul de a avea tu ultima replica, inchei de obicei ca Becali cu ,Marta, aveam dreptate când ziceam că nu ai mai fost de mult timp la restaurant și tu ai confirmat. Atât! Citește și tu mai cu atenție!Cu fasolea...vorbești din auzite, cum ai mai facut-o, nu o dată E o ... legendă urbană, ca să zic așa! 6 12
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Autor Postat August 27, 2017 Eu nu m-am luat de pâinea de pe masă, nu cred că poți da vreun exemplu de postare în acest sens. La Metaxa aia, acolo am comentat. Nici nu mă îndoiesc că doamna a fost cu Pepsi-ul și nu tu, la Metaxa și tot domnia sa, a comandat pâine, evident, la o mâncare care presupunea așa ceva. Eu postării Martei, i-am răspuns, care susținea că, vrei nu vrei, chelnerul îți pune pâinea pe masă, basic ...Cât despre mâncare, balotează fiecare ce-i place! Nu e snobism să-ți placă și alte mâncăruri, nu așa-zis rafinate, ci chiar rafinate, sau, oricum, altceva decât cele pomenite de tine, care țin de meniul bazic - ca să o citez pe Marta, al românilor. Ține și de gusturi și de altceva ...Dar știi care e paradoxul? Aici, te asemeni cu Miky, pentru că și el este fan mâncăruri românești și nu-i plac cele străine. Nici nu știu dacă trebuie să mă mir, sau nu. Asa e,ospatarul te intreaba daca vrei paine,cata si de care vrei. Nu ma asemana cu Miky ca n-ai vazut la mine postari de cocalar, 2
sfantul parinte pipilica Reputație: -489 Postat August 27, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Autor Postat August 27, 2017 bravo, te-ai scos cu sotia ,la paine, nu se vedea in poza alta persoana, d`aia a presupus lumea ca eraii singur si bagai carbohidrati la dublu Mananci brand tu ,,Gusturi romanesti ,, Poze cu nevestele noastre n-au ce cauta aici,nici macar cu fata blurata.E o chestie de respect. 4 1
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2017 Asa e,ospatarul te intreaba daca vrei paine,cata si de care vrei. Nu ma asemana cu Miky ca n-ai vazut la mine postari de cocalar,Mă refeream strict la gusturile culinare. În rest, e treaba voastră ce poze postați și, evident, comentariile ulterioare. 6 12
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2017 Astea sun scuze de imbecil.Fa o comparatie intre gratarul meu,a unui amarat de salariat si gratarul tau de milionar. Bai esti nebun , ati tras 10 insi de 5 mici si 4 cotlete Macar eu am mancat singur bravo, te-ai scos cu sotia ,la paine, nu se vedea in poza alta persoana, d`aia a presupus lumea ca eraii singur si bagai carbohidrati la dublu Mananci brand tu ,,Gusturi romanesti ,, De ce nu-l presezi cu link-ul acela in care am spus ca sunt milionar ?El nestiind ce inseamna active imobilizate si valoarea de piata a unui hotel PS: ca tot romanul va ganditi doar la mancare si bautura si cum sa va mai umpleti carutul/sacosa de la Market , de aici si discutia doar pe mancare/bautura Apropo de asta am avut o discutie zilele trecute cu un amic vsv de un taranoi in slapi si bermude , care se cazase la un hotel de 4 stele la munte (130 E/noapte) dupa care a lasat un comentariu pe o platforma de rezervari ca disconfortul lui a fost ca frigiderul era prea mic si nu i-a incaput alimentele cumparate de la Market . Asta e romanul nostru , de aici si turismul gastronomic all-inclusiv , destul de intensiv la Bulgari Dar știi care e paradoxul? Aici, te asemeni cu Miky, pentru că și el este fan mâncăruri românești și nu-i plac cele străine. Nici nu știu dacă trebuie să mă mir, sau nu. Matale mananci doar stridii si somon vienez acasa ? Eu nu am postat poze de la restaurant niciodata si , da , in general mananc doar carne de porc si frecventez doar restaurante cu specific romanesc , nu libanez , chinezesc sau italienesc (cu toate ca aici imi plac anumite sortimente de paste) 18 13
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2017 Bai esti nebun , ati tras 10 insi de 5 mici si 4 cotlete Macar eu am mancat singur De ce nu-l presezi cu link-ul acela in care am spus ca sunt milionar ?El nestiind ce inseamna active imobilizate si valoarea de piata a unui hotel PS: ca tot romanul va ganditi doar la mancare si bautura si cum sa va mai umpleti carutul/sacosa de la Market , de aici si discutia doar pe mancare/bautura Apropo de asta am avut o discutie zilele trecute cu un amic vsv de un taranoi in slapi si bermude , care se cazase la un hotel de 4 stele la munte (130 E/noapte) dupa care a lasat un comentariu pe o platforma de rezervari ca disconfortul lui a fost ca frigiderul era prea mic si nu i-a incaput alimentele cumparate de la Market . Asta e romanul nostru , de aici si turismul gastronomic all-inclusiv , destul de intensiv la Bulgari Matale mananci doar stridii si somon vienez acasa ? Eu nu am postat poze de la restaurant niciodata si , da , in general mananc doar carne de porc si frecventez doar restaurante cu specific romanesc , nu libanez , chinezesc sau italienesc (cu toate ca aici imi plac anumite sortimente de paste)Eu mănânc ce vrea mușchiu', după cum am chef. Nu am spus niciunde că balotez doar rafinețuri mai mult sau mai puțin exotice. Sunt un om obișnuit, care nici nu e snob, dar nici încuiat, care nu are idei preconcepute. 9 12
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2017 Eu mănânc ce vrea mușchiu', după cum am chef. Nu am spus niciunde că balotez doar rafinețuri mai mult sau mai puțin exotice. Sunt un om obișnuit, care nici nu e snob, dar nici încuiat, care nu are idei preconcepute. Eu stiu , toti sunt la fel ....dar parca finalul acelei postari ii puteai atribui anumite interpretari De aceea am vrut sa fortez nota acum , sa spui , ca sa nu mai existe 17 12
picon Reputație: 1046 Postat August 27, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 27, 2017 Eu stiu , toti sunt la fel ....dar parca finalul acelei postari ii puteai atribui anumite interpretari De aceea am vrut sa fortez nota acum , sa spui , ca sa nu mai existe Nu știu ce interpretări i s-ar putea atribui, eu nu am vrut să-i dau niciuna. 5 12
pulesteu Reputație: 10795 Postat August 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2017 Parintele e un om simplu, asta-i clar. Pare sa si-o asume. Deci e ok.E mult mai urat sa te dai ceea ce nu esti. 13 9
vistantric Reputație: -3413 Postat August 27, 2017 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 27, 2017 Parintele e un om simplu, asta-i clar. Pare sa si-o asume. Deci e ok.E mult mai urat sa te dai ceea ce nu esti.Tu nu stiai că e mai mult decat ok!? Ideea de asumare este un fapt de excepție...mai ales in cazul simplității! Nu minimaliza, că se deduce din acțiunea ta că tu esti cel care mai are încă "trebi" de asumare... 7 3
promovator Reputație: -530 Postat August 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2017 Orice om are o doza de snobism si e foarte bine asta (mai ales care o au foarte mare), ca altfel omenirea ar fi trait si acum in grote si nu in zgarie nori. Sa nu uitam ca toata industria de lux si frumosul se bazeaza pe aceasta "calitate" umana, altfel tot ce am privi ar fi posac si insipid. 4 5
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2017 Nu știu ce interpretări i s-ar putea atribui, eu nu am vrut să-i dau niciuna.Ti l-am mai postat inca o data acel text....de data aceasta si subliniind acele pasaje care lasa loc de interpretari Dar știi care e paradoxul? Aici, te asemeni cu Miky, pentru că și el este fan mâncăruri românești și nu-i plac cele străine. Nici nu știu dacă trebuie să mă mir, sau nu. Pai ori ne asemanam cu totii vsv de mancare ...ori facem anumite aluzii ? 17 12
miky77 Reputație: -1394 Postat August 27, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 27, 2017 Bine FALCUTE ...ai strans 120 de euroi .....ca sa faci diferenta , nu de alta 17 12
vanatorul de prosti Reputație: -514 Postat August 27, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat August 27, 2017 ce aveti de facut misto la mancare-friptura cu garnitura de orez si salata de varza, nu inteleg, painea la restaurant se pune bazic pe mas, o mananci sau nu , e altcevace bea-bea ce-i place, pepsi are zahar, nu ajuta la metabolizarea alcoolului, un smoothie era mai bun, poatepipilica nu se da milionar cu gusturi rafinate , are alti gargauni , pt care a pus nota explicativa Inclin sa cred ca ti-a scapat sensul postarii mele la care faci referire. Nu am o problema cu preferintele culinare ale vreunei persoane, si nici macar cu situatia sa financiara sau statutul social. Am evitat sa comentez despre aranjamentul sarac de la masa, despre fata de masa ieftina sau despre tacamurile cumparate probabil din bazarProblema apare cand un cocalar analfabet si obtuz deschide topic unde incearca sa ironizeze alte persoane. Popa Prostu a postat pozele respective tocmai ca sa dovedeasca (cuvantul lui, ce si cum, numai el stie) si sa-si afirme o imaginara superioritate financiara/sociala fata de interlocutorii lui. Ceea ce este exact definitia cocalarului. Ironic, nu crezi? 4 2
pulesteu Reputație: 10795 Postat August 27, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2017 Bine FALCUTE ...ai strans 120 de euroi .....ca sa faci diferenta , nu de alta Foarte slab. Penibil chiar. 12 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum