condotierul Reputație: 36 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Politia strange probe contra site-ului. Publi24 . Vor sa faca cum s-a procedat cu anuntul.ro Aveti grija pe cine primiti in casa si ce aveti in casa. Daca aveti bani si nu le puteti justifica provenienta e posibil sa se confiste. S-au ridicat telefoanele-cele cu anuntul pe publi si cel de pe care s-a postat anunt pe publi,s-au confiscat,ridicat,prezervativele din casa. Se vine cu mandat de tipul celui din imagine. Nu va lasa sa sunati pe nimeni,decat un avocat. Sunt 3 insi,initial vine unu pe post de client. Nu sunt hoti,tipa care a patit asta a sunat la 112 spunand ca i-au intrat 3 hoti in casa care se dau drept politisti,iar cei de la 112 i-au legitimt pe primii 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Foarte posibil... Publi24 fiind o marca Russmedia (de fapt agentie de propaganda a FSB-KGB) sunt oarecum presati de EU sa puna presiune pe Tzarul Putin ca sa poata justifica inchiderea sitelui (sanctiunile impotriva Rusiei, Razboiul Rece, etc.)... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Foarte posibil... Publi24 fiind o marca Russmedia (de fapt agentie de propaganda a FSB-KGB) sunt oarecum presati de EU sa puna presiune pe Tzarul Putin ca sa poata justifica inchiderea sitelui (sanctiunile impotriva Rusiei, Razboiul Rece, etc.)...nu vad legatura...dar e o chestie grava asta in tot cazul. Cum dracu sa iti ia telefoanele din casa...si mai intra si hoteste pe post de client. Bate nene la usa in uniforma oficial. Si eu i-as fi luat drept hoti la asemenea procedeu.
bingbang Reputație: 56 Postat August 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2017 daca ar legaliza treaba astat, cu sexul pe bani, cred ca toata lumea ar avea de castigat !!!P.S. As vrea sa ma aresteze in pat o politista si sa ma pedepseasca putin ) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 daca ar legaliza treaba astat, cu sexul pe bani, cred ca toata lumea ar avea de castigat !!!E un daca acolo, care probabil nu va disparea din enunt in urmatoarea suta de ani (cel putin)... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 26, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 26, 2017 Publi24 este luat demult in vizor ptr.activitati de promovare a prostitutiei , cat si a altor infractiuni legate de evaziune fiscala 21 13
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 daca ar legaliza treaba astat, cu sexul pe bani, cred ca toata lumea ar avea de castigat !!!P.S. As vrea sa ma aresteze in pat o politista si sa ma pedepseasca putin ) nu vor pochii. 1 3
Administrator pisicuts Reputație: 114451 Postat August 26, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 26, 2017 daca ar legaliza treaba astat, cu sexul pe bani, cred ca toata lumea ar avea de castigat !!!P.S. As vrea sa ma aresteze in pat o politista si sa ma pedepseasca putin ) cu doua politiste din astea ?? 7
bingbang Reputație: 56 Postat August 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2017 @pisicuts !!!!! nailed it ! cu din astea !!!dar sa ramanem la topic, statul pierde banii o gramada... poate ar face la fel de mutli ca biserica ! Si ar fi aiurea sa te trezesti in timpul actiunii ca bate politia la usa !
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Telefoanele ridicate nu mai trebuiesc folosite si nici cartelele lor..toate trebuie rupte si aruncate. Le.au luat ca sa monteze dispozitive de ascultare in ele..logic 2 5
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 PhotoEditor-1503743077484.jpg Rezultatul cautarii dosarului pe portalul instantei Judecatoria Sector 1 Bucuresti:
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Rezultatul cautarii dosarului pe portalul instantei Judecatoria Sector 1 Bucuresti: untitled.JPG deci nu vine militia ))) hai toati curvili afara ))) 1 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Daca nu apare pe net nu inseamna ca nu exista. Probabil ca fiind o cercetare in desfasurare,informatia nu e publica inca ..ma gandesc eu 2 5
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Daca nu apare pe net nu inseamna ca nu exista. Probabil ca fiind o cercetare in desfasurare,informatia nu e publica inca ..ma gandesc eu Intreba-ti avocatul, cand si in ce conditii NU se publica pe portalul justitiei un dosar aflat pe rol.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Ma depaseste subiectul...dar intamplarea nu e ok.eu asa cred.
machucambo Reputație: -974 Postat August 26, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat August 26, 2017 Intreba-ti avocatul, cand si in ce conditii NU se publica pe portalul justitiei un dosar aflat pe rol.Avocatul "ei"...?!?!?! 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Nu am avocat eu. Pt ce mi.ar trebui?
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Avocatul "ei"...?!?!?! Da avocatul ei (fara ghilimele). Serios, nu glumesc.
promovator Reputație: -530 Postat August 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2017 Rezultatul cautarii dosarului pe portalul instantei Judecatoria Sector 1 Bucuresti: untitled.JPGmama frate , tu mai esti inca pe XP . On topic , din cate stiu eu , dosarele de urmarire penala nu apar pe site, decat dupa ce se trimit in judecata. Ba din atatia pesti pe aici care au avut dosare , nu iese nici unul sa ne lumineze 6 7
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Nu am avocat eu. Pt ce mi.ar trebui? Chiar asa?Destul de naspa. Nu trebuie sa ai unul cu contract in care sa versi bani lunar, indiferent ca te consiliaza sau nu, asa ceva clar nu.Dar unul la care sa apelezi, si pentru o consultatie ... **spam editat**, cred ca ar trebui sa ai.Sau un prieten care are tangenta cu tagma, sau ... un client.
promovator Reputație: -530 Postat August 26, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 26, 2017 Chiar asa?Destul de naspa. Nu trebuie sa ai unul cu contract in care sa versi bani lunar, indiferent ca te consiliaza sau nu, asa ceva clar nu.Dar unul la care sa apelezi, si pentru o consultatie ... **spam editat**, cred ca ar trebui sa ai.Sau un prieten care are tangenta cu tagma, sau ... un client.Nu stiu ce tangente ai avut tu cu avocatii, dar sunt niste lepre jecmanitoare nu mai departe de cele care presteaza aici , luandu-ti banii inainte exact ca ele pe tot procesul. 8 6
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 mama frate , tu mai esti inca pe XP . On topic , din cate stiu eu , dosarele de urmarire penala nu apar pe site, decat dupa ce se trimit in judecata. Ba din atatia pesti pe aici care au avut dosare , nu iese nici unul sa ne lumineze Da, inca-s pe XP, am "alergie" la W10, etc.Da, este un dosar penal care a fost trimis in instanta, eu asa deduc din fascicolul de sus.
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 26, 2017 Postat August 26, 2017 Nu stiu ce tangente ai avut tu cu avocatii, dar sunt niste lepre jecmanitoare nu mai departe de cele care presteaza aici , luandu-ti banii inainte exact ca ele pe tot procesul. Cunosc multi avocati, pe unii chiar bine.Cu mici exceptii (una, maxim doua), cei pe care-i stiu sunt oameni de toata isprava (in sensul bun al cuvantului), fara nici macar un fir de praf pe ei, ce te-ar duce cu gandul la lepre.Poate sunt eu mai norocos cu astfel de cunostinte. P.S.: eu nu sunt avocat, si nici nu am tangente profesionale cu lumea juridica.
money_talks Reputație: -236 Postat August 26, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat August 26, 2017 Nu stiu ce tangente ai avut tu cu avocatii, dar sunt niste lepre jecmanitoare nu mai departe de cele care presteaza aici , luandu-ti banii inainte exact ca ele pe tot procesul.Pt. postarea asta ti-as da mai multe plusuri,dar nu pot!!ðŸ‘PS:Avocații si gaborii sunt cei mai infecți oameni din lumea asta💣 6 10
picon Reputație: 1046 Postat August 26, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 26, 2017 O dumă. 5 11
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum