Sari la conținut

Atentie! S-ar putea sa va treziti cu politia prin locatii

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deloc, neghiobule. De fiecare data cand intru pe forum, plec cu desaga plina. Tu tot aici iti traiesti viata glamour?

Nu stiu la care episod te referi, dar, ca idee, detest hartuitorii, obsedatii si libidinosii.

Alta intrebare?

Mai, la mine se vede ca tu fugi de el. Ai imprumutat tactica lui Mos Izmana, vorbesti mult si minti, poate-poate oamenii n-or sa vada ca-ti tremura izmenele si cand ii dai un reply pe forum. Imi poti arata ca ma insel, insa.:)

Te umple ăștia de mai iei și la pachet?

:)))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Mai, la mine se vede ca tu fugi de el.

Pai normal ca tu esti un handicapat ca el.M-a intrebat ca un retardat sa-i spun unde sa vina si cand.Eu ii spun si unde sa vina si si cand la care incepe sa suga pula ca nu vrea seara ca el vrea mesagerie inainte sa vina ca pizda lu masa. :) Impusca te frate ca esti exagerat de prost

• Like 15
  • Minus 17
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

nu exista curva de vocatie decat in mintea unora dintre barbati

Ba da. Uite asta e. Ia un pix și notează-ți.

• Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�
Postat

Cate pagini de marketing ieftin!  :laugh2  :slap2

Bine ca are cine sa-l creada. ;)

Saraca :)))) iar ai ramas blocata pe "pesti" ?

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Europa
  • Oras:Europa
Postat

Cate pagini de marketing ieftin!  :laugh2  :slap2

Bine ca are cine sa-l creada. ;)

Stii ce mi place ? Timpul trece repede pe aici.

In 10 min plec acasa...nici n am simtit knd s a terminat tura.

Pup. Seara buna.

Postat

Tu nu intelegi ce te-am intrebat?

Ba da.Si raspunsul meu este stai culcata acolo la picioarele mele asa cum te am invatat

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

Jalnic e mai mult decat nimic sau mai putin?

Jalnic, jalnic. Atât!

• Like 6
  • Minus 11
  • Oras:Romania
Postat

Te umple ăștia de mai iei și la pachet?

:)))))

Asa vezi tu, nea orochi? Adevarul e ca sunteti atat de multi si atat de prosti, ca uneori intrati si de buna-voie in desaga. Iti impartasesc un secret acum: tu esti, categoric, in top 3 imbecili de pe forum.

Pai normal ca tu esti un handicapat ca el.M-a intrebat ca un retardat sa-i spun unde sa vina si cand.Eu ii spun la care incepe sa suga pula ca nu vrea seara ca el vrea mesagerie inainte sa vina ca pizda lu masa. :) Impusca te frate ca esti exagerat de prost

Uite, vezi! Din nou vorbesti mult si incerci sa creezi diversiuni, ceea ce ma face sa cred ca tremuri de frica. Scrie-i baiatului si invata-l minte, sa nu se mai lege de jupani periculosi ca tine. Pentru ca refuz sa cred ca tu esti periculos doar cu femeile si doar aici, ascuns dupa o tastatura.

I believe in you, DMX-ule!:)

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Jalnic, jalnic. Atât!

Te inteleg dragutule, nu ie mare greutate sa fi inteles...stai in pace.

Postat

Nu am explodat. eu doar imi spun punctul de vedere cum faceti si voi. Iar discutia a inceput de la una care are impresia ca pe forum numai "pestii" tasteaza. De parca ar fi regula la Nimfo. Sa visezi pesti peste tot .

Btw... peștele tău e bine, sănătos?

• Like 6
  • Minus 11
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Asa vezi tu, nea orochi? Adevarul e ca sunteti atat de multi si atat de prosti, ca uneori intrati si de buna-voie in desaga. Iti impartasesc un secret acum: tu esti, categoric, in top 3 imbecili de pe forum.

Uite, vezi! Din nou vorbesti mult si incerci sa creezi diversiuni, ceea ce ma face sa cred ca tremuri de frica. Scrie-i baiatului si invata-l minte, sa nu se mai lege de jupani periculosi ca tine. Pentru ca refuz sa cred ca tu esti periculos doar cu femeile si doar aici, ascuns dupa o tastatura.

I believe in you, DMX-ule!:)

Sapte să fie in desaga!
  • Like 5
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Btw... peștele tău e bine, sănătos?

e in tava..in folie de aluminiu..cu lamaie in el

• Like 3
  • Minus 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Ba da.Si raspunsul meu este stai culcata acolo la picioarele mele asa cum te am invatat

Presupun ca "vorbesti" cu machu... E al meu cățel drag si scump, nu ai nici un drept asupra lui! El trebuie sa latre, nu tu prostule...
  • Like 5
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

e in tava..in folie de aluminiu..cu lamaie in el

Si un pic de ananas lângă...

• Like 5
  • Minus 3
Postat

Ce bine se inteleg machucambo, dmx, picon si deceiver! Hartuitorii si idiotii forumului intre ei. Da' pe Mos Izmana de ce l-ati abandonat?

Da' pe tine, cine te-a băgat în seamă? Sau în altceva/altundeva? Dacă într-adevăr vrei, se rezolvă, bulache.

• Like 5
  • Minus 11
Postat

Iarăsi cersesti? Vrei tare, dar ti-o iei de la tata...un dos de palma si esti la spital, zic.

Ia...poate mă recunosti pe strada!

attachicon.gif20170829_162144-1.jpg

Zâmbet tâmp, privire ca râma la bordură.
Postat

I believe in you, DMX-ule! :)

Ce sa i scriu baiatului?Ne batem sau sa l fut?

UNDE SI CAND   I AM ZIS DA???????Cu pisati ca voi mi se rupe mie fix pula baga mi-as pula in voi :laugh2 Cand e de bataie va cacati pe voi cand e de dat din gura sunteti tari frate toti  acolo la telefoanele voastre sau calculator sau ce aveti.

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

❤️❤️❤️❤️❤️

Sau...

post-143417-0-49003200-1504027760_thumb.jpg

• Like 6
  • Minus 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Două eșuate care sunt de acord că sunt eșuate.

Sigur, sigur mai cățel

Mai mănânci tu pătrunjel

Cânt te simți un mărunțel

In calea noastra!?

• Like 6
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Stii ce mi place ? Timpul trece repede pe aici.

In 10 min plec acasa...nici n am simtit knd s a terminat tura.

Pup. Seara buna.

:) Asa e. ;)

O seara frumoasa!  :kiss3

• Like 1
  • Minus 3

Postat

Da' pe tine, cine te-a băgat în seamă? Sau în altceva/altundeva? Dacă într-adevăr vrei, se rezolvă, bulache.

Esti insatiabil, natangule! Umilit, luat la suturi pe forum, ciocanit pe chelie cu statueta in viata reala ... dar tu esti mereu la datorie!

Ce sa i scriu baiatului?Ne batem sau sa l fut?

UNDE SI CAND   I AM ZIS DA???????Cu pisati ca voi mi se rupe mie fix pula baga mi-as pula in voi :laugh2 Cand e de bataie va cacati pe voi cand e de dat din gura sunteti tari frate toti  acolo la telefoanele voastre sau calculator sau ce aveti.

Mai, mai ... nu ne intelegem. Acum cand scrii cu rosu si cu majuscule, nu faci decat sa accentuezi senzatia ca ti-e frica. Eu recunosc ca nu m-as intalni cu intentie pentru o partida de smardoiala, dar tu esti neinfricat, baiat de cartier - dupa propriile-ti cuvinte. Nu poti sa te lasi umilit si calcat in picioare asa, o sa ajungi de legenda, ca picon. Si nimeni nu vrea sa fie ca picon.:)

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...