Sari la conținut

Atentie! S-ar putea sa va treziti cu politia prin locatii

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Eu zic ca e un dosar pe siguranta nationala si de aceea nu e public si e la sectorul 1. Aparent se cauta dovezi ca site-ul se incadreaza la proxenetism dar eu cred ca unele persoane implicate ar putea fi agenti FSB iar banii ar putea fi folositi pentru finantarea unor actiuni de spionaj. Ramane de vazut...

Să iese comisarul Moldovan la joc, zic! :laugh2

• Like 7
  • Minus 11
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Raportarile se fac in general la toate tranzactiile , dar poti fi considerat suspect si la depuneri destul de dese si la sume cu mult mai mici de 4-5000 de euro , de fapt tot ce depaseste 10.000 de lei  in cazul persoanelor fizice

Tocmai de aceea se considera activitate suspecta demuneri simultane sau dese

PS: Cand ai bani multi sa mi-i  dai mie ca sa-i ascund la mine in seif  si scapi de asemenea griji :laugh2

Ii fac gheata =))
  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator

Concluzia este ca.... nu ignorati mesajul topicului!!!!! Fiti cu un pas inaintea lor. Puneti-va cartela de lucru intr-un tel.cu butoane cu pin la cartela si cod la tastatura. Sa nu aveti prea multi bani,bunuri si prezervative in locatie! Sa nu aiba ce sa confiste. Nu mai stati cu laptopuri prin locatie. Puneti.va anunt de pe tel. Luati masuri preventiv si nu ignorati ca nu mi se pare a fi de gluma

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Ucea

Concluzia este ca.... nu ignorati mesajul topicului!!!!! Fiti cu un pas inaintea lor. Puneti-va cartela de lucru intr-un tel.cu butoane cu pin la cartela si cod la tastatura. Sa nu aveti prea multi bani,bunuri si prezervative in locatie! Sa nu aiba ce sa confiste. Nu mai stati cu laptopuri prin locatie. Puneti.va anunt de pe tel. Luati masuri preventiv si nu ignorati ca nu mi se pare a fi de gluma

Otrăviți fântânile, ardeți câmpiile!

• Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Publi24 e siteul ziarului publitim ..exact cum anuntul.ro e site.ul ziarului anuntul telefonic

Ce-ti mai place Gigi contra!  :laugh2

Vezi pe site-ul publi24, nu publitim, ca el apartine firmei Russmedia Digital SRL, firma inregistrata in Oradea.

Posibil sa aiba punct de lucru si in Timisoara, dar sediul ramane tot in Oradea.

Nu te mai contrazice cu mine, eu rareori gresesc cand spun ceva.

post-109659-0-13555600-1503864512_thumb.jpg

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu

Telefoanele ridicate nu mai trebuiesc folosite si nici cartelele lor..toate trebuie rupte si aruncate. Le.au luat ca sa monteze dispozitive de ascultare in ele..logic

Nu e asta motivul pentru ca le ridica, ci probabil vor sa intrerupa orice comunicatie de pe acel telefon. De aia le pun in pungi de ecranare. Din ce stiu in rapoartele de telefonie apare numarul, codul IMEI, celula de inceput si celula de sfarsit a apelului. Esti departe de realitate. Doar nu ii crezi pe aiai prosti sa puna microfon in tel si sa ti-l deal inapoi. 

PS: Cand telefonul este sigilat in puna de ecranare, tocmai asta are ca scop, sa nu mai apare alte convorbiri. Alea se sigileaza cu proces verbal, cu semnaturi. Hello. E mai complicat decat crezi. 

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Ce-ti mai place Gigi contra!  :laugh2

Vezi pe site-ul publi24, nu publitim, ca el apartine firmei Russmedia Digital SRL, firma inregistrata in Oradea.

Posibil sa aiba punct de lucru si in Timisoara, dar sediul ramane tot in Oradea.

Nu te mai contrazice cu mine, eu rareori gresesc cand spun ceva.

Să n-o bați!

• Like 3
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:ðŸ”� OradeaðŸ”�

❤️❤️❤️ Mereu ne dai sfaturi bune!

Link spre comentariu

Mai. Sunteti navice. Pe bune? Voi vorbiti serios. Aoleo. Apropos si tel ala cu butoane are un cod IMEI unic care se transmite la apel. Mai fetelor, voi vorbiti de lucruri care nu le cunoasteti deloc. Ma ia durerea de cap.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mai. Sunteti navice. Pe bune? Voi vorbiti serios. Aoleo. Apropos si tel ala cu butoane are un cod IMEI unic care se transmite la apel. Mai fetelor, voi vorbiti de lucruri care nu le cunoasteti deloc. Ma ia durerea de cap.

Dar tu ce tot ai cu mine? Am vrut sa ii multumesc. Chiar a dat sfaturi bune femeilor noi de pe Nimfo. Pana acum. Pe mine chiar m-au ajutat!

Link spre comentariu
Vizitator

Sufar de ...expresia imi apartine...SINDROMUL BIGER SISTER . Simt nevoia sa dau sfaturi pt ca eu nu am primit cand trebuia si macar altii sa nu treaca prin ce am trecut eu. Si daca pe mine mama m.a batut cand eram mica..eu nu mi.am batut copilul..si daca eram o saraca in liceu elitist..fimea vreau sa fie in randul lumii nicidecum mai prejos decat cilegii ei...etc

Link spre comentariu

Dar tu ce tot ai cu mine? Am vrut sa ii multumesc. Chiar a dat sfaturi bune femeilor noi de pe Nimfo. Pana acum. Pe mine chiar m-au ajutat!

Codul de parolare e fix zero. Procurorul are dreptul de a dispune oricand monitorizarea apelurilor si inregistrarea lor, inainte sa afli tu. Este zero efect.  Ii doare pe aia de codul de parolare fix in pix.

• Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...