Sari la conținut

Atentie! S-ar putea sa va treziti cu politia prin locatii

Postări Recomandate

Postat

E dublu prost, dă-l în s, să-l b și să-l u!

Respectele mele  maestre picon eu nu am cont de mult dar citesc aici de ceva timp,te salut si respectele mele fata de tine,am crescut cu tine,jos palaria.

• Oras:Romania
Postat

Păi, băi bulache, tu nu ai cum să te compari cu mine, sărăcia dreaq! Problema e că, tu ce pulile noastre, să le sugi, cauți aici, moralule și corectule?

Nici să mă piș pe tine nu pot, că ruginești, sârmo!

Imi plac 'argumentele' tale: grobianism si agresivitate. De multe ori iti merge, pentru ca celor mai multi oameni le e sila de tine.

Eu, insa, am stomacul tare.

Da si voi afla cine esti si unde te situezi.A si stai flexat nu sunt daywalker.Acum jucam dupa regulile mele fraierilor.

Ca de alalalt am aflat intre timp.Stai flexat flexat pizda .Informatia costa nu stiai?Da si cand costa se merita  

Nu e nevoie sa platesti, ma. Ai nevoie de bani pentru sandwich-uri de la benzinarie. Iti spun eu tot ce vrei sa afli. Tu trebuie doar sa raspunzi clar si sa ceri.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Respectele mele  maestre picon eu nu am cont de mult dar citesc aici de ceva timp,te salut si respectele mele fata de tine,am crescut cu tine,jos palaria.

Hai măi nene, nici așa! Nici în glumă, să n-o mai spui. 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am auzit ca sa si ocupat de cateva ori

:laugh2  Ce rau esti!  :laugh2

http://ww4.sinaimg.cn/bmiddle/a180de74gw1efv4t4t1cog203r04xe84.gif

:kiss3

Mai rau e de astia de se tot muiesc, dar cica nu sunt pe invers!  :laugh2  :no2

http://gaybf.com/wp-content/uploads/2-8.gif

https://media.giphy.com/media/K5IEMtDZHxQZy/giphy.gif

https://media.giphy.com/media/K5IEMtDZHxQZy/giphy.gif

Postat

Imi plac 'argumentele' tale: grobianism si agresivitate. De multe ori iti merge, pentru ca celor mai multi oameni le e sila de tine.

Nu e nevoie sa platesti, ma. Ai nevoie de bani pentru sandwich-uri de la benzinarie. Iti spun eu tot ce vrei sa afli. Tu trebuie doar sa raspunzi clar si sa ceri.

Ia un furazolidon, dacă ai stomacul tare! 

• Like 7
  • Minus 12
  • Oras:Your mom's bedroom
  • Oras:Your mom's bedroom
Postat

Apoi pupa-l-ai și-n pulă dacă ți-e așa drag de el!

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Hai măi nene, nici așa! Nici în glumă, să n-o mai spui. 

eu am spus un adevar,jos palaria pentru ce inseamna maestru picon,un curvar desavarsit.

Postat

N ai tu treaba ;)

Postat

eu am spus un adevar,jos palaria pentru ce inseamna maestru picon,un curvar desavarsit.

Maestre am observat ca sunt multi fraieri prin zona,ma insel?

Postat

Ia un furazolidon, dacă ai stomacul tare! 

Ia un bibelou. In cap! :laugh2

N ai tu treaba ;)

Ce sa zic, ai comportament de gangster: imi dai minusuri la greu si ma amentinti de dupa monitor.:)

Raspunde, nene daywalker78: iti doresti sa ne intalnim? Nu mai evita raspunsul, ca te-ai umplut destul de penibil.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Nu.

Postat

Ia un bibelou. In cap! :laugh2

Ce sa zic, ai comportament de gangster: imi dai minusuri la greu si ma amentinti de dupa monitor. :)

Raspunde, nene daywalker78: iti doresti sa ne intalnim? Nu mai evita raspunsul, ca te-ai umplut destul de penibil.

Tu ai o problema.Nu stii citi ,sau nu intelegi cuvintele.Adica esti prost :)))))))

• Like 16
  • Minus 17
Postat

Nu te inseli, omule! Iar cel caruia ii aplici acest annilingus virtual e al dintai. Fraier.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu te inseli, omule! Iar cel caruia ii aplici acest annilingus virtual e al dintai. Fraier.

O fut pe ma ta in cur.Deci mor cat esti de prost :)))))))))

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pentru Cristinel fără număr =))

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Tu ai o problema.Nu stii citi ,sau nu intelegi cuvintele.Adica esti prost :)))))))

Esti doar un lache trist. Ai oferit un spectacol jenant seara asta. Sper sa ai decenta sa nu mai intri de pe contul asta, dupa ce ti-ai patat izmenele de frica in vazul intregului forum.

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Esti un doar un lache trist. Ai oferit un spectacol jenant seara asta. Sper sa ai decenta sa nu mai intri de pe contul asta, dupa ce ti-ai patat izmenele de frica in vazul intregului forum.

Bruce lee tu esti numaispune?Recunoaste bruce lee....hai recunoaste AhahahaahahahaahahahaAuzi fricosu pulii te mai astept mult sa vii?Tot acolo.Piata rahova in spate ;)

• Like 16
  • Minus 17

Postat

Pentru maestrul Picon

O din asta, n-ai pune și tu!

• Like 6
  • Minus 12

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...