jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 24, 2016 Iar pt sex neprotejat,se discuta la fata locului,nu la telefon,nu prin pm sau sms. Doar la fata locului.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 24, 2016 Mă silește sa-ți pun și poze cu iubita , mori de ciuda și plângi ca proasta.Aceasta melodie pe care ai postat-o este pentru tine.Așa vei fi toată viața săracă și singura.Cine plm își baga în cir cu tine ? Aventuri poți avea zilnic dar doar atât. Sa pui și tu poza cu cazierul tău , astăzi o pun eu cu al meu.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 24, 2016 Lasă mă ca îi creste și ei în vreo trei ani parul și o iau ăstia sa pozeze în play cu boi , dacă nu se sinucide pana atunci.Așa se lauda săptămână trecuta.o sa blocheze toți membrii și o vorbească singura.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 24, 2016 Domnilor sunați de curiozitate pe nr 0737884390 sa vedeți cine răspunde, ;este fostul nr de ,,munca " al caricaturi dacă nu răspunde nimeni va mai dau unul.
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 24, 2016 Din partea mea sa isi puna ștreangul de gat chiar si acum Ii dau eu săpun daca are nevoie
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Februarie 24, 2016
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Februarie 24, 2016
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 24, 2016 Esti curva?!
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Februarie 24, 2016 Domnilor,serviciile oferite de mine sunt oral neprotejat si normal protejat,cunilingus,69,anilingus din partea domnilor.Program 12--20,100 lei fin.200 lei ora.Va pup si va astept in locatia mea din Nerva Traian.Pt programari e valabil primul nr de tel din titlu,O zi minunata va doresc!
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 24, 2016 Iti dau eu 100 lei,numai termina cu postarea asta.
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 24, 2016 Cand incepe ?
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Februarie 24, 2016 Tristul ma suna zilnic,de f multe ori.Azi a exagerat si a avut o surpriza.Toate plangerile inregistrate la politie,mesajele de amenintare printate,ii sunt de ajutor avocatului care ma reprezinta.
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 24, 2016 Si curva si urata si proasta si sifoanca...De evitat,mai ales ca ai pus o poză in care pe langa numarul lui Dobre se mai vede un apel,de la alt client. Zdreanță ordinara,n-ai ce sa ii ceri. 1
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 24, 2016 Oarba dupE tine,ciuntito.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Februarie 24, 2016 Nu mai postezi de pe celalalt cont,dl morris?Vad ca esti fanul meu infocat de cand ti-am refuzat propunerile de "afaceri".Poti sa scrii,esti la ignor! 2
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 24, 2016 Parca nu citeai ce scriam eu,Dobre si inca câțiva Nu sunt moris, si nici nu as face afaceri cu persoane de joasa speță.Pentru a intra intro afacere,iti trebuie demnitate,ceea ce tu clar nu ai,cuvânt,ceea ce iar iti lipsește si corectitudine,ceea ce nu stii ce inseamna.
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Februarie 24, 2016 Da curvelor psihopate flamande dupa atentie si scandal, care isi invata copiii sa fie pesti, de ce le tine pe forum 1 5
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 24, 2016 Lorena daca m as cobora la nivelul tau,dau de petrol ...deci o sa continui doar sa ma amuz si eu pe topicul asta al tau si cam atat.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 24, 2016 Încercați și la numărul ăsta ca răspunde 073xxxxx
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 24, 2016 Dobrică tată, tot scandalul ăsta dintre voi doi, care nu sunteți mai breji unul decât altul, a făcut și face victime colaterale și nevinovate: copiii, familiile și acum doamna aceea - personal navigant pentru care zici că lucrezi. Ce caută poza ei de pe ecuson/legitimație pe un site de curvăsăreală? I-ai cerut acceptul? Sincer, mă îndoiesc. E cazul să încetați să mai amestecați persoane străine în căcatul vostru. E cazul de fapt să încetați tot acest circ. E cazul, Dobrică să o uiți și să-ți vezi de viața ta. E cazul să vă dați seama de faptul că sunteți bătaia de joc a forumului, că de fapt toți se amuză pe seama voastră. Baftă! 5 11
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Postat Februarie 24, 2016 Pico,vulpe bătrână,lasa oamenii sa se dueleze.Dobre,arata-i chelioasei de ce esti in stare tata. Fii barbat!!!
zino Reputație: 235 Postat Februarie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 24, 2016 doamna careia i-ai pus poza fara sa te gandesti la consecinte nu este nici un fel de stewardesa ......iti spun asta pt ca-mi cunosc toate colegele!!!!!
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 24, 2016 Bravo , abia aștept sa fiu chemat la politie am o groaza de lucruri sa arat.Începi sa devii interesanta și mă amuz maxim.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 24, 2016 Ai arătat și alea 12 apeluri care mi le ai dat acum vreo trei zile la 4 dimineata ? Mesajul în care scrii ca te sinucizi dacă nu vin la tine ? Mesajele de azi de pe trei numere diferite pe câte eu tai le-am scris mai sus.Ești praf și pulbere , monument de prostie, și esență de parsivenie.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 24, 2016 doamna careia i-ai pus poza fara sa te gandesti la consecinte nu este nici un fel de stewardesa ......iti spun asta pt ca-mi cunosc toate colegele!!!!! La ce companie ești ? Te bagi în seama aiurea , habar n-ai.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum