Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum
Postat

intra gogoncea pe fir si rezolva cazu

Da-l draku pe Gogoncea ,a schimbat boarfa sectia ,ala era la 14 acum a facut la 11 .Putina rabdare Jili si va lamuresc,

Postat

Dobre Daniel,opreste-te acum.Fa-ti vata cum si cu cine vrei,nu ma interrseaza,nu mai vreau mesaje,nu mai vreau sa te vad,sa aud de tine.Nu conteaza ce s-a intamplat in cei 5 ani,fiecare din noi are o varianta.Nu te intereseaza ce si cum traiesc eu,pt ca nici pe mine nu ma intereseaza de tine.Lasa minciunile si aroganta asta proasra.Vezi de viata ta.Pune stop acum circului.

Si atunci mai chemat acu 3 saptamani plangand si am stat nonstop vreo 14 zile ,si atunci ma suni ca nebuna zilnic de cateva ori .Nu vezi ca nu ai toata tigla pe casa ,

• Like 1
Postat

Dobre Daniel,opreste-te acum.Fa-ti vata cum si cu cine vrei,nu ma interrseaza,nu mai vreau mesaje,nu mai vreau sa te vad,sa aud de tine.Nu conteaza ce s-a intamplat in cei 5 ani,fiecare din noi are o varianta.Nu te intereseaza ce si cum traiesc eu,pt ca nici pe mine nu ma intereseaza de tine.Lasa minciunile si aroganta asta proasra.Vezi de viata ta.Pune stop acum circului.

Ti-am promis  ca de data asta nu te mai iert ,trebuie sa dai socoteala si trebuie sa spunem adevarul .Diferenta este uriasa intre noi in sensul ca eu pot dovedii tot ce spun si tu numai minciuni .Mauit la tine de sus si vaz pe unu in bucatarie ,Cine este ? Parca aveai program pana la orele 2o ? Ionut sau Victoras ,ia zi tu repede prapadit-o ..Te intereseaza viata mea si te oftici ca nu sti mare lucru ,eu sunt discret nu ca tine ,Exemplu telefonul meu doua saptamani a stat pe masa deschis si tu dupa ce ai scris toata noaptea mesaje ai dormit cu el sub cap .ETC ,ETC

Postat

Dobre,asteptam hârtiile

Imediat ,o sa pun raspunsul la prima hartie postata de Lorena respectiv cea din 2015 si apoi si restul .Stai conectat ..

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Dobre, jerpelitule, alcolicule, chiar nu iti dai seama ca ma kk pe tine. In seara asta la ora 7 ai venit la usa mea si iar am chemat poliția panarama ce esti. Vezi tu surpriză maine ce iti dau. Scursura. Esti înregistrat zilnic de camerele de supraveghere din bloc care imi vor fi probe la instanță Jegule pt cat ma hartuieste. Boratura, imi provoci mila cum vii la interfonul meu zilnic si suni si te umilesti, si te agiti aici c lownule. Balconistule. Dormi ca aurolacu pe balcon. Domnilor...duceți.va la adresa lui...strada raul soimului xx, sector 4, berceni...sa vedeti cum doarme penalul pe balcon. Ca si.a închiriat apt..5 mil camera..si locuieste in propria casa pe balcon. Aurolacule. Hoitule. Alcolistule. Singura ta grija in viata asta este curul meu cu cine ma fut eu, si singura ta preocupare e forumul, terminatule. Nu ai viața, nu ai iubita, nu ai nici o bucurie. Imi provoci mila si scârba in acelasi timp.

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cum doarme măi pe balcon? E eschimos?  :laugh2

• Like 3
  • Minus 12
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai da capu meeeeeeuu ! Pai daca ar dormi Danut pe balcon la ce vreme este afara, ar fi la acum urgenta cu o patura hiper-glicemica pe el, datorita socului-hipotermic :slap2 :slap2 !

Eu cred ca Danut sta tolanit langa tine in pat si cred ca va amuzati teribil amandoi de tot circul asta cretin, stupid, penibil.

Treaba buna e ca, in tot acest timp, topicul Lorennei sta ca un fel de "pinned". Ar trebui sa-l puna Pisic "pinned", ca sa stie una si buna ! :laugh2 :laugh2  :slap2  :slap2 

• Like 2
Postat

Dobre, jerpelitule, alcolicule, chiar nu iti dai seama ca ma kk pe tine. In seara asta la ora 7 ai venit la usa mea si iar am chemat poliția panarama ce esti. Vezi tu surpriză maine ce iti dau. Scursura. Esti înregistrat zilnic de camerele de supraveghere din bloc care imi vor fi probe la instanță Jegule pt cat ma hartuieste. Boratura, imi provoci mila cum vii la interfonul meu zilnic si suni si te umilesti, si te agiti aici c lownule. Balconistule. Dormi ca aurolacu pe balcon. Domnilor...duceți.va la adresa lui...strada raul soimului xxx, sector 4, berceni...sa vedeti cum doarme penalul pe balcon. Ca si.a închiriat apt..5 mil camera..si locuieste in propria casa pe balcon. Aurolacule. Hoitule. Alcolistule. Singura ta grija in viata asta este curul meu cu cine ma fut eu, si singura ta preocupare e forumul, terminatule. Nu ai viața, nu ai iubita, nu ai nici o bucurie. Imi provoci mila si scârba in acelasi timp.

Asa iesi tu in evidenta prin vocabular si scandal ,nu prin atitudine si prestatii ,Eu am apartamentul inchiriat fapt pe care il sti pentru ca ai fost recent acolo ,pe balcon exista un pat unde dormea menajera cand ramanea peste noapte ,Eu locuiesc intr-o garsoniera pe Nerva Traian ,In aceasta seara la orele 19 eu eram undeva departe de locatia ta si crede-ma am multe lucruri mai importante de facut decat sa vin la tine si sa sun la interfon ,Aceste minciuni le-ai spus si in vara cand aveai alta locatie si domni mai vechi pe aci stiu acest lucru si se poate chiar verifica .Tu ai o problema si te victimizezi exagerat Hotu striga hoti .Nu este forumul preocuparea mea dar aici pot spune unele lucruri ca sa te cunoasca lumea mai bine ,eu sincer am alte preocupari si imi traiesc viata la maxim alaturi de familie si  iubita  ,De o curva ca tine sunt satul ,nimeni nu te vrea ,nimeni nu te accepta ,cu siguranta vei imbatranii saraca si singura .Acum ,pentru ca timpul meu liber este limitat  si am alte probleme mai importanate de facut o sa pun raspunsul la demersul facut abuziv si fara probe de tine anul trecut .Atentie raspunsul este dat de un prim procuror .Maine o sa deschid celalalt telefon si pun toate apelurile si mesajele tale ,oricum ai invatat ceva la prima plangere dupa cateva zile ma implorai sa te iert si ca ai gresit ,bla bla bla ,oricum prostii .Ti-am mai dat o sansa si ai prins viteza ,imi pare rau dar acum iti fac o mare pana.Acum ai procedat altfel dar tot gresit ,hotararea instantei va fi aceeasi.

Postat

Va multumesc .Atat pentru moment dar promit sa revin curand cu multe noutati ,de minciuni banuiesc sunteti satui .O seara linistita va doresc si futeti grav.

Postat

Vreti sa dau aici numele chiriașilor si facebookurile lor sa va confirme cum dobre ii privea din balcon cand făceau sex?...in camera mare...oana si răzvan, in camera mica bogdan cu mihaela. Am adresele lor de faceboom jegul i.a acuzat ca i.au furat plasma dar de fapt jerpelitul a amanetat tv ca nu avea ce mânca. Vai de capul lui de prăpădit sărac cu duhul.

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Prin capitala
  • Oras:Prin capitala
Postat

Faaa cucuvea chelioasa,pune lumea mana pe tine de te omoară,cum sânge sa pui tu fb cuiva aici,fara a avea acordul?

Ti a dat Dobre peste nasu ala gogonat cu acte,ce mai vrei?

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vreti sa dau aici numele chiriașilor si facebookurile lor sa va confirme cum dobre ii privea din balcon cand făceau sex?...in camera mare...oana si răzvan, in camera mica bogdan cu mihaela. Am adresele lor de faceboom jegul i.a acuzat ca i.au furat plasma dar de fapt jerpelitul a amanetat tv ca nu avea ce mânca. Vai de capul lui de prăpădit sărac cu duhul.

WHAT !?!?!?!?!?! :no2 :no2 :shocked :shocked :shocked :shocked :shocked  :shocked  :shocked  :shocked  :shocked  :shocked  :shocked  :shocked  :shocked 

https://i.imgflip.com/fxf45.jpg

Postat

Off ,am promis azi ca o sa pun si cazierul meu ,tocmai am plecat  din berceni si nu ma mai intorc .Maine sigur il pun aici si tot maine o parte din mesaje si apeluri cu ora si data .Lorenna parca ti-ai facut si tu cazierul recent ,te rog sa-l pui aici dar langa si restul de dosare in care esti invinuita pentru inselaciune si furt .Sti ce zic ..

Postat

Spune-le sa vina si cu inregistrarile cu tine ,cateva sunt pe telefoanele lor .Multumesc ,astept cu maxim interes .Apropo de mancare ,vezi ca au mai ramas din carnatii aia adusi de mine la tine in congelator ,sti ce zic .Nu te ambala si dormi ,odihnestet-te maine urmeaza o zi grea pentru tine .Ai numele chiriasilor pentru ca ai fost in lipsa mea ,atunci cand eu nu eram in tara cu acordul meu si ai facut un pic pe sefa ,Dupa doua ore ti-ai luat bagajele tocmai descarcate din taxi si ai zbughit-o ,repet acolo ai gasit o femeie pe care o cunosti pe nume Dana care era pusa de mine sa monitorizeze chiriasii ,sa ma informeze si sa faca curatenie .La aceea data eu nu eram in tara .Ai mai fost odata in apartamentul meu si atunci stateam in regim hotelier ,apoi m-am mutat latine 2 saptamani si dupa singur pe Nerva Traian ,acum stau cu iubita ca asa-i frumos.Despre plasma sti de la mine pentru ca mi-ai tras o vizita la invitatia mea sa te convingi ca unul dintre chiriasi a plecat cu plasma dupa el .Tin sa te anunt ca hotul a fost prins si bunul recuperat si montat la locul lui.Cand ai plecat ,am fost la cumparaturi si ti-am luat haine si mancare in valoare de aproximativ 500 de lei .Daca mint cu ceva asa sa-mi ajute Dumnezeu Ti -a spus Edy ,fiul tau de cate ori i-am dat bani si i-am dus mancare .Ti-a spus ca am vrut sa-i dau 430 de lei pentru ca a furat din magazin si tu cand ai vazut ca vb cu mine prin mesaje i-ai spart telefonul ,jura-te spurcato ca nu sti .

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...