Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

DE CE NU ITI FACI ANALIZELE CURVA EXPIRATA ? DE CE FUGI MAMA DENATURATA IN GERMANI ? DE CE L INJURI PE PISIC SI TOTI DOMNII ? 

Postat

NUMARUL RATATILOR CUM II ALINTI TU VA FI ACELASI  !! TU TOT SARA CA SI PE STRADA VEI FI !!! COPILUL TAU TOT REPETENT SI CERSETOR LA SEMAFOR !! 

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Eram singurul barbat cu care aveai orgasm .

HAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

:laugh2  :laugh2  :laugh2 saracul DOBRE, imi inspira mai multa mila decat scarba...

Postat

dobre poate iti dau un pumn in frunte

Gata ,nu mai suporti umilinta ?Poti sa-mi dai si un bot in coaie !

Postat

dobre poate iti dau un pumn in frunte

Gata ??? Deja incepuse sa-ti placă sau te-ai săturat cat kk a făcit Curva pe tine ??

post-222046-0-53319400-1484799334_thumb.jpeg

post-222046-0-12193800-1484799449_thumb.jpeg

Postat

:laugh2  :laugh2  :laugh2 saracul DOBRE, imi inspira mai multa mila decat scarba...

PSHIHOLOGII SPUN CĂ ACOLO UNDE A FOST IUBIRE MARE URMEAZA URĂ SI MAI MARE  ! :laugh2  :laugh2 

Postat

PSHIHOLOGII SPUN CĂ ACOLO UNDE A FOST IUBIRE MARE URMEAZA URĂ SI MAI MARE  ! :laugh2  :laugh2 

nici nu te.am iubit nici nu te urăsc prostule. Îmi ești absolut indiferent. Adevărul întotdeauna doare.
Postat

nici nu te.am iubit nici nu te urăsc prostule. Îmi ești absolut indiferent. Adevărul întotdeauna doare.

HOTARASTE-TE ASTA VARA SI CINCI ANI INAINTE SPUNEAI ALTCEVA  !! :rax2  :rax2  :no2 

Postat

HOTARASTE-TE ASTA VARA SI CINCI ANI INAINTE SPUNEAI ALTCEVA  !! :rax2  :rax2  :no2 

prost te-a kk mata, niciodata nu as putea iubi o uratenie ca tine, Poate doar sa profit de tine, de iubit niciodata... :no2

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

prost te-a kk mata, niciodata nu as putea iubi o uratenie ca tine, Poate doar sa profit de tine, de iubit niciodata... :no2

Adica ai vrut sa spui ca esti o curva perversa?

Postat

PROASTA FORUMULUI ,SARACIA PAMANTULUI ,O SA PUN MESAJELE DE ASTA VARA SI POZELE CAND AI UMPLUS USA DE BILETELE  !! AI UITAT ??? ITI REIMPROSPATEZ MINUSCULUI CREIER PLIN CU CACAT !!

Postat

Parca spuneai ca eu am profitat de tine .Asta vara tu imi cereai 2000 de lei sa-ti deschizi taraba ,apoi ai plecat suparata ....Aveam dar nu am vrut sa-ti dau ,stiam ca esti o curva proasta si expirata  :laugh2  :rax2

Postat

pisicuts, baneaza gunoaiele astea.

chiar nu intelegi ca nu-ti faci nici un bine lasandu-le de capul lor?

Taci draku mah escremente ,nu ai inteles nimic .Pe LORENA si injurat ,kkt ,pisat tot nu a banat-o ,este un sclav umil 

Postat

Dobre...fa-ti un topic separate si abereaza acolo.

Am o rugaminte .Sa citesti tot cu atentie si sa fii atent la detalii .Ele fac diferenta  :snap

Postat

Pupici. Va aștept.

Go , go , go Fă-ti analizele si nu mai mintii Nu -l mai injura pe pisic si membrii

post-222046-0-37468400-1484820792_thumb.jpeg

post-222046-0-33480900-1484820842_thumb.jpeg

post-222046-0-22017500-1484820892_thumb.jpeg

post-222046-0-68990900-1484820937_thumb.jpeg

post-222046-0-73751000-1484820975_thumb.png

post-222046-0-16642800-1484820993_thumb.png

post-222046-0-43822700-1484821028_thumb.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 4 guests

• Creează nouă...