Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Frumos asa te vreau nu da un pas inapoi(vezi postarea din 29 decembrie)dar sa nu uitisa iei si dosarele si restul ce a m ai ajuns pe la tine .Dar lasa ca le aduc eu ca tu esti indragostita sile uiti.Mama de cand asteot momentul asta !!

Postat

Nu ciucurele de frica sa nu ma baneze pisicuts iar si sunt in masina si dupa tel e mai greu plus ca am degetele groase.Scuze pentru greseli dar voi sunteti inteligenti si intelegeti ce vreau sa spun !!

Postat

pai Dobre e nebun, nu poti sa tragi in halul asta de o femeie care nu te mai vrea. Moare de focul banilor, orice ar zice si orice ar face de la mine nu o sa m ai vada un leu, dar creierul lui cretin refuza sa priceapa. Si oricat ar incerca sa ma denigreze aici pe forum si oriunde lumea stie ca e nebun si penibil, un betiv ordinar si nu ia nimeni in considerare aberatiile lui. Asa ca se chinuie degeaba...

Reputație: 1045
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Noi suntem inteligenți mă Dobre, tu nu ești.  :laugh2

Postat

Sa vezi ce o sa te rogi tu de mine si alte persoane sa ne retragem plangerile penale astea mai noi.Vteo trei dosare au intrat deja in lucru ,acolo e problema ta.Poti sa ti cheltuiesti in continuare banii cu cine vrei cand vrei ,nu ma intereseaza.

Reputație: 1045
Postat

Tu ne-ai jignit pe toți, așa că roagă-ne pe toți să te scuzăm. 

• Minus 3
Postat

pai Dobre e nebun, nu poti sa tragi in halul asta de o femeie care nu te mai vrea. Moare de focul banilor, orice ar zice si orice ar face de la mine nu o sa m ai vada un leu, dar creierul lui cretin refuza sa priceapa. Si oricat ar incerca sa ma denigreze aici pe forum si oriunde lumea stie ca e nebun si penibil, un betiv ordinar si nu ia nimeni in considerare aberatiile lui. Asa ca se chinuie degeaba...

Postat

Nu trage nimeni de tine ,chiar ma bucur ca am scapat de un asemenea exemplar.Catalin trage de tine ,ala cu 11 ani mai mic pe care tu il sponsorizezi zilnic penru ca nu are servici si ii trebuie la pacanele.Vezi ca e nevastasa pe urmele tale.

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Domnii mei, pregatiti-va sa cititi aberatiile lui Dobre inca 2 3 ani cat voi mai sta eu in acest domeniu, ca e clar ca atata timp cat eu am jobul asta, frustratul nu va renunta si va scrie pagini intregi de minciuni si aberatii de ciuda ca l-am parasit si nu il mai sponsorizez. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic, ca un barbat intreg la minte ar avea mandrie si ar renunta, dar el e nebun , vedeti prea bine. Eu nu mai intervin deloc orice ar scrie nebunul de Dobre, ca e clar ca de la lipsa banilor in care traieste acum a luat-o razna si vrea sa va inebuneasca si pe dumneavoastra. Acest forum e pt sex, nu e circ sau spital de nebuni. Va pup si va astept. 

Postat

Daca tot ii dai de pacanele cumpara-i si lapte si pampersi pentru copil .El a avut grija sa i vanda bicicleta fiului tau Edy.Dar ce faci cu Octavian??stie de Catalin sau m ai nou o faceti in trei??

Postat

Domnii mei, pregatiti-va sa cititi aberatiile lui Dobre inca 2 3 ani cat voi mai sta eu in acest domeniu, ca e clar ca atata timp cat eu am jobul asta, frustratul nu va renunta si va scrie pagini intregi de minciuni si aberatii de ciuda ca l-am parasit si nu il mai sponsorizez. Se vede de la o posta ca e bolnav psihic, ca un barbat intreg la minte ar avea mandrie si ar renunta, dar el e nebun , vedeti prea bine. Eu nu mai intervin deloc orice ar scrie nebunul de Dobre, ca e clar ca de la lipsa banilor in care traieste acum a luat-o razna si vrea sa va inebuneasca si pe dumneavoastra. Acest forum e pt sex, nu e circ sau spital de nebuni. Va pup si va astept.

Postat

Doi trei ani daca nu mori de sida !!Sa nu uiti sa ma anunti cand te duci la Politia Capitalei.Si apropo tu din mandrie ai plecat de acsa cu 1700 euro(banii mei).Sti dar faci pe proasta ca apartamentul meu de trei camere l-am inchiriat si acum stau intr-o garsoniera pe Nerva Traian si m-ai sti si unde lucrez pe un salariu de 800 de euro pe luna.Asta te framanta de fapt cel mai tare.Iti doresc succes si fir intins.Ne vedem la procese .Sper ca ai bani sa playesti avocatii ,daca nu o sa-ti puna unul din oficiu !!

Postat

Peste doi trei ani tot ZERO lei o sa ai in cont dar mai multe ,,trofee''si apoi te intorci la mesria de casiera si stai pe unde apuci Si asta din mandrie si prostie .Oricum ai poprire pe card pana iti achiti toate datoriile si banii nu poti sa i ti in casa ,ca iar te talhareste cineva.Asa ca mai bine cheltui banii ,ce faci azi cheltui maine si tot asa .Timpul trece ,problemele se inmultesc si datoriile cresc.Dar ce-ti pasa iubiti cati m ai multi sa ai ca restul nu conteaza.

Postat

Toate aceste lucruri pe care le-am scris si multe altele care vor urma le stiu pentru ca toaleta publica inca mai are buletin pe adresa mea.M-am intalnit cu Edy copilul ei acum vreo luna in timp ce vea de la adresa mea trimis de ,,mama''sa-mi zgarie masina.Dar acesta de foame sau nestiinta a zgariat masina unei persoane care locuieste la mine cu chirie fapt fotografiazsi vazut si de doi martori.Am oprit copilul sa discutam si i am dat 50de lei pentru mancare ,era mort de foame.Acesta mi-a spus despre Catalin ,Octavian si altii.Lucruri stiute de la ,,doamna cu capul pe umeri''.La unmoment dat copilul a inceput sa planga si mi-a povestit cum acel Catalin,proxenetul Lorenei i a vandut bicicleta si cum ii cere bani zilnic pentru pacanele.Dar faptul cel mai grav este acela ca in momentul cand suna un client la interfon Lorenna isi trimite copilul la plimbare sau in scara blocului pana termina lucrarea.Am toata aceasta inregistrare.O sa i rog pe cei de la politie sa o pot face publica.Si cum va spuneam zilele trecute copilul moare de foame si cerseste pe stazi in timp ce mama se distreaza.Eu i am oferit conditii decente copilului si un apartament de trei camere mamei ,dar aceasta din mandrie sau prostie a refuzat

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Frau  Lorena/  Missis  Lorena /  Senora  Lorena,

Te  rog, doar un raspuns  vreau :

Accepti si sex intre  sini cu  COB ?

Multumesc !

Vizitator
Postat

te-am rugat de 3 ori data trecuta sa te muti la discutii generale si sa scrii acolo tot ce doresti, nu aici pe topicul cu recenzii. Aici poti sa ii scrii lorenei - http://nimfomane.com/forum/topic/40009-dobre-fostul-iubit-al-lorennei/

Toate aceste lucruri pe care le-am scris si multe altele care vor urma le stiu pentru ca toaleta publica inca mai are buletin pe adresa mea.M-am intalnit cu Edy copilul ei acum vreo luna in timp ce vea de la adresa mea trimis de ,,mama''sa-mi zgarie masina.Dar acesta de foame sau nestiinta a zgariat masina unei persoane care locuieste la mine cu chirie fapt fotografiazsi vazut si de doi martori.Am oprit copilul sa discutam si i am dat 50de lei pentru mancare ,era mort de foame.Acesta mi-a spus despre Catalin ,Octavian si altii.Lucruri stiute de la ,,doamna cu capul pe umeri''.La unmoment dat copilul a inceput sa planga si mi-a povestit cum acel Catalin,proxenetul Lorenei i a vandut bicicleta si cum ii cere bani zilnic pentru pacanele.Dar faptul cel mai grav este acela ca in momentul cand suna un client la interfon Lorenna isi trimite copilul la plimbare sau in scara blocului pana termina lucrarea.Am toata aceasta inregistrare.O sa i rog pe cei de la politie sa o pot face publica.Si cum va spuneam zilele trecute copilul moare de foame si cerseste pe stazi in timp ce mama se distreaza.Eu i am oferit conditii decente copilului si un apartament de trei camere mamei ,dar aceasta din mandrie sau prostie a refuzat

Macar ai citit ce a scris pisic mai sus  :350x (Pagina 122) ? Sau din instinct nu mai vezi altceva in afara de postarile Lorenei ? :slap2 :no2 Si intr-un final de ce atata ura pe biata fiinta ?? Parca noi nu gresim, sau cum, suntem toti perfectiunea intruchipata ? TU esti perfectiunea intruchipata, ca sa ai dreptul sa arunci cu atata noroi intr-un om ?? :(

Vizitator
Postat

BAU.............

msg-67071-0-81411500-1427125907.jpg

• Like 3
Postat

Macar ai citit ce a scris pisic mai sus :350x (Pagina 122) ? Sau din instinct nu mai vezi altceva in afara de postarile Lorenei ? :slap2 :no2 Si intr-un final de ce atata ura pe biata fiinta ?? Parca noi nu gresim, sau cum, suntem toti perfectiunea intruchipata ? TU esti perfectiunea intruchipata, ca sa ai dreptul sa arunci cu atata noroi intr-un om ?? :(

Postat

Nu sunt perfect ,nu exista as ceva..,dar nu mint.Iar cu noroi daca tot citesti si esti interesat uita-te de prin decembrie sa vezi cine arunca cu acuzatii ,jigniri sau alte aberatii.Multumesc pentru atentie si scuze pentru deranj.O zi buna !!

Postat

Daca nu o intereseaza persoana mea de ce a scris pe facebook sefei mele minciuni si lucruri urate despre mine domnilor contribuabili ??

Vizitator
Postat

Daca nu o intereseaza persoana mea de ce a scris pe facebook sefei mele minciuni si lucruri urate despre mine domnilor contribuabili ??

msg-67071-0-21441500-1433515535.jpg

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...