Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii..100lei fin, 200lei ora...oral nep, normal protejat, cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. L-V 10-20. Va astept.

ce fata ai.ce job ai tu fa urato, de curva. numai posta fata ta ca fac infart

• Oras:pe forum
Postat

moare dobre de inima rea cand vede pozele astea cand singurele lui femei sunt doar pe redtube cand da start la filmulete

Sa ști !!Doi distruși .Cu mine făcea altfel sex , acum nu mai are nici talent și a expirat.
Postat

Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii..100lei fin, 200lei ora...oral nep, normal protejat, cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. L-V 10-20. Va astept.

Ești cu taranush în tir pe centura Faci neprotejat și ai pretentii .Pune cazierul aici stricato
Postat

moare dobre de inima rea cand vede pozele astea cand singurele lui femei sunt doar pe redtube cand da start la filmulete

Cred ca tu ai stropit monitoru'.Doar e feblețea ta și ti-a mai făcut și cu iubitulJonny23 plângere la Diicot .
Postat

Ce privire de om al draku.Mars la pușcărie penali.
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora. Oral nep, normal protejat. Ca fantezii..cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Ca program..L-V..10-20. Va astept.

post-67071-0-76308500-1458135853_thumb.jpg

post-67071-0-09254700-1458135868_thumb.jpg

Postat

Sa moară curcile si curcanii...asa leano?esti satul de laba la pozele mele...

post-67071-0-49990700-1458137453_thumb.jpg

• Like 1
Postat

hoo faa curvoo

daca eu sunt curvă, tu esti curvar din moment ce ai cont si scrii pe un forum de curve.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu va mai jigniti.

Pana acum unde ai fost? =))

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Domnilor, ma găsiți la primul nr din titlu..0724.838.617. Ca servicii...100 lei fin, 200 lei ora. Oral nep, normal protejat. Ca fantezii..cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Ca program..L-V..10-20. Va astept.

Frumoase poze! Te pup Lorena! (O super fata) Am cunoscut-o la Cora cand lucra (adica doar asa client-casiera) si pe urma Cliet-Dama de companie! 10 Pe linie pt servicii! 

Postat

daca eu sunt curvă, tu esti curvar din moment ce ai cont si scrii pe un forum de curve.

Exact ca iubitul tau Jonny23 .Doi mincinosi si zdrentarosi 

Postat

Veniti domnilor ca fac total neprotejat si sa luati la voi un vibrator de cel putin 30 de cm .Daca nu folositi o sticla de500 ml.Mars la pula vaca ordinara

Postat

Sa moară curcile si curcanii...asa leano?esti satul de laba la pozele mele...

A draku caricatura ,a prins glas ,stai ca-ti dau ceva la temelie sa ne mai delectam putin.

Postat

Exact ca iubitul tau Jonny23 .Doi mincinosi si zdrentarosi

sa ii sugi pula lui johnny 23 si mie sa imi dai limbi in cur cand ma kk.

post-67071-0-70282300-1458145119_thumb.jpg

post-67071-0-16707300-1458145132_thumb.jpg

post-67071-0-65832600-1458145155_thumb.jpg

post-67071-0-61790000-1458145174_thumb.jpg

post-67071-0-68597500-1458145187_thumb.jpg

Postat

Uite curvoi ordinara ceva proaspăt. A treia ta tentativa și același verdict.Justiția nu o poți păcăliți. Pe aici sunt mulți naivi care pun botul la minciunile tale.Urmează sentința în dosarele de furt și înșelăciune în care tu ești învinuită sau pârâta.

Postat

sa ii sugi pula lui johnny 23 si mie sa imi dai limbi in cur cand ma kk.

Sunteti expirati si la fel de prosti,acum te-ai spart .Pana azi nu ai pronuntat nume sau porecle .Incet,incet o sa spui totul.Exact asa cum s-au petrecut lucrurile.Tie iti da limbi Ionut si Victoras unde eu mi-am bagat pula 5 ani .

Postat

Sunteti expirati si la fel de prosti,acum te-ai spart .Pana azi nu ai pronuntat nume sau porecle .Incet,incet o sa spui totul.Exact asa cum s-au petrecut lucrurile.Tie iti da limbi Ionut si Victoras unde eu mi-am bagat pula 5 ani .

Daca aveai pula ramaneam cu tine.eu sau una din femeile care te-au parasit.Nu ai pula,ai o tentativa si mai esti si jegos si nespalat.

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat

Ba,Dobre!!!!

M-ai facut sa-mi fie rusine ca m-am nascut barbat....Ce dracu tot postezi toate idioteniile?Esti cumva dobitoc?E greu sa intelegi ca fiecare om este liber sa faca ce vrea el cu viata lui?Cine dracului esti tu ca sa judeci si sa faci pe justitiarul?Deci,fiecare om traieste asa cum il duce capul fara a-l fute grija de celalalt.Ti-o spun eu ca asa e corect.Am stat 16 luni in Sarajevo,intre 1994 - 1995.Ai idee de ce se macelareau aia acolo?Pentru ca gandeau asa cum gandesti tu si fiecare parte era fututa de "grija" celeilalte parti.Am vazut ca ai postat poze cu arme...Est tu in stare sa pui mana pe o arma?Sa tragi?Si de ce sa tragi? Pentru ca o femeie,si subliniez o femeie nu mai vrea sa aiba de-a face cu tine?16 luni am dormit cu pistolul la cap,am tras sute de gloante si am incasat doar 2 de la niste idioti ca tine care nu-si vedeau de treaba lor.

Rog pe cei care administreaza forumul sa se ocupe de acest personaj bolnav.Voi,administratorii forumului ati facut o kestie super cu acest forum.De ce-l tolerati pe acest psihopat?

• Like 1

Postat

Repet eu lucrez cu documente oficiale ,martori ,inregistrari ,mesaje poze ,filmulete etc.Defect profesional .Tu minti si cand respiri la fe si prostanacu de Ionut,pe Victor il cred pentru ca nu il duce capul eate limitat si prea indragostit de tine.Un trio de senzatie ,un trio penal .Atentie vei plati pentru toate minciunile pe care le spui zilnic despre mine si pentru faptul ca nu vrei sa povestesti aici cu amanunte si sincer perioada 10 -25 ianuarie 2016,si dupa.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...