Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Ai uitat ceva esential (cel putin pentru trupele SAS - foste SPIR, foste DPIR): cunosc karate, judo, aikido si taekwondo). Dar oare tu faci vreun sport ??? Macar jogging !!!?? :habarnam :habarnam :habarnam

Ii stiu pe cei de la S.A.S., doar sunt sefu' lor de la S.I.A.S.

• Minus 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ai uitat ceva esential (cel putin pentru trupele SAS - foste SPIR, foste DPIR): cunosc karate, judo, aikido si taekwondo). Dar oare tu faci vreun sport ??? Macar jogging !!!?? :habarnam :habarnam :habarnam

Halbere

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nota 10 stai capra ,vin maine !!

Te astept cu un cos de oua si o galeata de apa,toate o sa le primesti de la etajul VI !!!! :rax2  :laugh2

Postat

Te astept cu un cos de oua si o galeata de apa,toate o sa le primesti de la etajul VI !!!! :rax2  :laugh2

Mersi stiu adresa ,dar o sa intru prin spate ,stiu ca iti plac surprizele
Postat

Domnii mei, incepand cu ziua de miercuri 12 august ma gasiti la munca in locatia din tineretului cu acelasi numar de telefon..din ultimele poze si postari. Aceleasi preturi si servicii. Va astept.

Felicitari ,abia te asteapta baietii si clientii .AI REUSIT SA FACI IN DOUA LUNI CHIRIA DIN tRESTIANA PE DOUA LUNI.ai grija cu Neprotejatu',cu Catalin si cu **spam editat**ii ,astazi Edy era foarte trist si flamand
Postat

Mda Pisicul raios a sters vreo zece pagini ,cred ca i le da lu'Bianca sa le duca la sectia 14 ,ma doare fix in pula ,o sa scriu cat vreau si numai adevarul .Stiu ca pe unii ii deranjeaza,asta e intram in hora jucam pana la cap ..

Vizitator mcb988
Postat

Dobre aurolacul nu mai este? :)))))

• Like 1
Postat

Dobre aurolacul nu mai este? :)))))

Mars in mortii matii ,a venit vedeta pulii ,fa laba acum la pozele ei sau taci draku,prapaditule ..
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dobrică, eu zic să te potolești cu înjurăturile. Este nedemn de un jandarm în retragere. 

Postat

Păi oricum, deja, ești. Te poți considera vedetă.

La TV ai apărut. Aici pe forum faci furori. Faci parte din lumea bună, 'my friend'!

https://www.youtube.com/watch?v=dTyCXr8ksJ0

O să ne fie dor de tine, când te vei duce în Londra!

Multumesc ,nu sunt si nu vreau sa fiu vedeta .Eu mi-am spus decat povestea si decat adevavarul ,restul fiecare crede ce vrea.Ca sunt bine ,multumesc lui Dumnezeu .Am filmat la Londra si urmeaza la Budapesta ,nu fac furori sunt un simplu membru care aici a avut posibilitate sa spun ceva.Putin din viata mea.Daca pe unii v-am plictisit imi cer scuze dar am vrut sa arat latura umana a boarfei Lorena .O seara interesanta iti doresc.
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Pisicuts ,futu-ti mortii mati ,ai auzit de dreptul la replica .NU MAI STERGE JAVRA ORDINARA CE SCRIU ....

pre_1439346917__ari-gold-bitch-slap-o.gi

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Postat

Ce buna e Lorena. Danutze, de ce ti a dat papucii?

Postat

Ce buna e Lorena. Danutze, de ce ti a dat papucii?

Ai dreptate e buna rau ,dar are un caracter de cacat si perversitate maxima.Eu i-am dat papucii
Vizitator
Postat

Ai dreptate e buna rau ,dar are un caracter de cacat si perversitate maxima.Eu i-am dat papucii

Ce dreaq i-ai facut lu' pisicuts de a sters postarile ?

Vizitator
Postat

Ce dreaq i-ai facut lu' pisicuts de a sters postarile ?

bai cand iesiti la berea aia ca viu si eu...

Vizitator
Postat

bai cand iesiti la berea aia ca viu si eu...

Cre' ca nu vrea sa bea cu mine , eu l-am asteptat in centru vechi , da' n'a venit..............

Vizitator
Postat

Cre' ca nu vrea sa bea cu mine , eu l-am asteptat in centru vechi , da' n'a venit..............

hai sa-i facem o invitatie ....mergem cu totii..bem, mancam, punem pe nimfo :) .sa vada lumea ca avem....luam de 5 mil mici si de 5 mil bere :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 3 guests

• Creează nouă...