Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Hai dobre syim ca citești pe aici.hai cu total neprotejat ,televiziuni mașini pe Bulgaria,dovezi,caziere

• Like 2
  • Minus 2
Postat

E plictiseala fara dobrica ... doar fiindca este boschetar si doarme pe balcon, cam minciuneste cand spune ca are femei, exceptand mana sa dreapta pb, nu merita un tratament asa dur

• Like 3
Postat

eu am incercat sa il ajut, dar el era prea turbat. si minciunile ca arata dovezi care nu le are a infuriat adminul si de aia a dat ban, ca prelungea suspansul si cand sa spart bula si sa dovedit a fi un foiasco a primit ban.

dobre, sa te fut in gura de om prost si idiot. sami dai banii boschetarule te crezi print de snagov si dormi pe balcon

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Domnilor, profit si eu acum cat Mai pot de banarea lui Dobre sa imi pun anunt si poze pana nu isi face cont iar sa abereze si sa ma calomnieze de ciuda ca nu ma intorc la el. .....Ma găsiți la primul nr de tel din titlu..0724.838.617. Ca servicii..100 lei fin, 200 lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii...cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Va rog nu ma sunați pt intrebari inutile cum ar fi..anal, fin orală sau facială si sex neprotejat pt ca nu fac. Discretie si igiena maxima. Va astept.

post-67071-0-47872700-1459235799_thumb.jpg

post-67071-0-09117900-1459235811_thumb.jpg

• Like 6
Postat

pune si tu niste poze la sani la fund la pizda. ca de fata ta neam saturat. vrei sa ne arati ca tiai luat haine noi? si nu mai fa fata asta ca esti urata.

Postat

pune si tu niste poze la sani la fund la pizda. ca de fata ta neam saturat. vrei sa ne arati ca tiai luat haine noi? si nu mai fa fata asta ca esti urata.

daca ma consideri urâtă cine te pune sa te uiti pe topicul meu si la pozele mele? Si stai linistit ca nu ma intereseaza parerea ta.

post-67071-0-13957200-1459255136_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Domnilor, profit si eu acum cat Mai pot de banarea lui Dobre sa imi pun anunt si poze pana nu isi face cont iar sa abereze si sa ma calomnieze de ciuda ca nu ma intorc la el. .....Ma găsiți la primul nr de tel din titlu..0724.838.617. Ca servicii..100 lei fin, 200 lei ora, oralul nep, normalul protejat. Ca fantezii...cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Va rog nu ma sunați pt intrebari inutile cum ar fi..anal, fin orală sau facială si sex neprotejat pt ca nu fac. Discretie si igiena maxima. Va astept.

De ce nu mai faci anal?Nici macar cu cei cu pula mica?

• Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

De ce nu mai faci anal?Nici macar cu cei cu pula mica?

Mulțumim pentru poze Lorena.....esti nechimbata..... Tare frumoasa esti.....

Sincer o poza cu silicanele nu strica

daca ma consideri urâtă cine te pune sa te uiti pe topicul meu si la pozele mele? Si stai linistit ca nu ma intereseaza parerea ta.

Esti o super femeie nu cred ca e nevoie sa postezi poze pentru cei ce nu au 100lei sa ti calce pragul , toți stiu ca la anii tai esti cea mai tare din domeniu !!!

Lorena esti o super doamna ai grija si mergi înainte cu capul sus cat mai sus invidiile si frustrările unora sunt .. Doar pentru cei slabi

Băieți dati 100 si o sa Rămâneți cu o frumoasa experiența , daca sunteți si Civilizați !!!

• Like 1
Postat

hai dobre cu dovezile hai cu mesajele hai cu caziere hai cu zaharelul tau ce pula in gura sia luat prostul satului de balconist. dobre sa ma fut pe mata

• Like 1
Postat

Te-ai scumpit sau ai greşit?

acum am vz. Am gresit. 100 lei fin, 200 lei ora, oral nep, normalul protejat. Ca fantezii...cunni, 69, annilingus din partea domnilor, jocuri cu vibratorul. Nu ma sunați pt intrebari inutile cum ar fi anal, fin orală sau sex neprotejat pt ca nu fac. Discretie si igiena maxima.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...