Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:...
Postat

Formau un cuplu superb.Cred ca Dobre ar trebui sa insiste.Dragostea adevarata nu moare niciodata

post-199889-0-69184300-1460495591_thumb.jpgpost-199889-0-10635400-1460495605_thumb.jpg

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cam tacut Dobre, dar si Lorenusha.... Oare "love is in the air" ? :laugh2 :thinking :laugh2 :laugh2

Postat

Dar de ce nu mai faci anal ca o făceai bine

I-am dat si eu anal neprotejat acum un an jumate in Tineretului,recunosc.Acum nu mai are loc pula in cur,locuieste dobre acolo

post-199889-0-44251800-1460652711_thumb.png

• Minus 1
  • Oras:Timișoara
Postat

Dobre daca e de domeniul trecutului si nu mai vrei nimic de la ea...dc iti faci conturi in continuare si latri pe aici?:))

Postat

Mao stie cineva ceva de lorena? Am incercat sa o sun dar unul din numere e deconectat iar celalalt e ocupat nonstop....deci,lorena sau oricine stie ceva de ea...rog un update. Multumesc

Futi/nu futi,vremea puli trece!

• Oras:bucuresti
Postat

Ba daca ala din poze este Dobre......proaste gusturi are Lorena.....Sa moara masa ce fata de taran intoxicat are!

Vizitator
Postat

Ba daca ala din poze este Dobre......proaste gusturi are Lorena.....Sa moara masa ce fata de taran intoxicat are!

El este ! :)

Postat

El este ! :)

Ba nene zici ca acum a coborat mocanul de la munte de la spart de lemne si munca pamantului
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

d-acolo s-a intors poate si a ajuns pe balcon sa doarma si sa se pise in borcan

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator memol
Postat

Nu stii vb aia???

Opusurile se atrag.

Bine, acuma sa fiu sincer, el este urat, dar ea, este urata doar la fata, de la gat in jos este ok,  :slap2

PS: asta este strict parerea mea personala :rax2

Postat

Incerc sa dau de lorena de o saptamana...mai activeaza? Lorena draga....ne spui si noua un program?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...