Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:outside
Postat

Lorena, mai zambeste si tu cand te tragi in poze, ca ai o figura de zici ca esti vaduva neagra, in plm.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Non-stop.

esti pa tura inversa cu Rozica ?

Postat

Daca e, e un var renegat. Eu nu as apela la aceasta domnisoara... ^_^

Asteptam cu maxim interes sa ne zici de ce.

Postat

Nu are trasaturile alea "inocente"... chipul angelic pe care`l caut eu :P

Numai **spam editat**i nene p'acilisa. Huooooo! Sa vina militia sa va ieie pa toti!

• Oras:Ma kk pe voi de ratati
Postat

Pozici din filmul xxx in care am fost protagonista!

post-67071-0-52390800-1445942939_thumb.jpegpost-67071-0-65165400-1445942987_thumb.jpegpost-67071-0-03173800-1445943011_thumb.jpeg

Postat

Schimbare de planuri...nu mai plec...si v.as ruga programarile sa le faceti prin pm sau mesaj pe tel deoarece am fc cursul de stilist.protezist de unghii false si am inceput sa lucrez si in acest domeniu si nu pot raspunde tot timpul la telefon. Trebuie sa ma impart intre cele doua...joburi...

• Minus 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Schimbare de planuri...nu mai plec...si v.as ruga programarile sa le faceti prin pm sau mesaj pe tel deoarece am fc cursul de stilist.protezist de unghii false si am inceput sa lucrez si in acest domeniu si nu pot raspunde tot timpul la telefon. Trebuie sa ma impart intre cele doua...joburi...

ti-e dor de dobre?

• Oras:UK
Postat

=)) bai baiete,tu iti cauti frumoasa? sa fie povestea completa?

Eu nu pot avea o conversatie cu una care arata ca o pitipoanca ce si`a turnat toata trusa de machiaj pe fata. Deasemenea, nu pot purta o conversatie cu una care are trasaturi de scorpie. In cazul de fata, e genul la care m`as astepta sa ma ia la injuraturi si blesteme in orice clipa.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ce film e lorrena? Nu ne-ai povestit nimic de el....

Postat

Eu nu pot avea o conversatie cu una care arata ca o pitipoanca ce si`a turnat toata trusa de machiaj pe fata. Deasemenea, nu pot purta o conversatie cu una care are trasaturi de scorpie. In cazul de fata, e genul la care m`as astepta sa ma ia la injuraturi si blesteme in orice clipa.

Daca nici Lorena nu e buna de pula,atunci care e? :slap2

• Like 1

Postat

Daca nici Lorena nu e buna de pula,atunci care e? :slap2

Tinand cont ca "buna de pula" face referire strict la corpul uneia, de la gat in jos, nu vad relevanta intrebarii tale, avand in vedere ca eu m`am legat strict de aspectul chipului ^_^

P.S.: Pe mine nu ma atrag siliconatele :P

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...