Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Toate vor acum sa plece din tara? Toate se intorc inapoi cand realizeaza ca nici acolo nu sunt printese. 

Ar merge o melodie aici ! :) :laugh2 (El Logan ea Passat, da ? )

• Like 1
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ar merge o melodie aici ! :) :laugh2 (El Logan ea Passat, da ? )

:laugh2 :laugh2 :laugh2

rad deoarece nevasta-mea conduce masina mai scumpa ca a mea  ......da nu stie de ce i-o dau  pe mana  :laugh2

• Like 8
  • Minus 15
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Eu plec ca să scap de Dobre pt ca el e prea schizofrenic si nu pricepe ca nu ma întorc la el, si sa își vadă de viață lui si sa nu mai intervină pe topicul meu. Scrie orice numai să scrie, ca să îmi rămână anunțul în urmă, să nu vadă membrii nr de tel si recenziile, să îmi distrugă topicul de ciudă că banii mei nu mai intra in buzunarul lui. Deci, mai ma găsiți până pe 31 ianuarie, la nr de tel..0762899426. în februarie plec si sa rămână Dobre pe topic ca deja e topicul lui, nu mai e al meu. Va pup.

• Oras:Bucuresti
Postat

pai in unele locuri pe afara sunt tarife mai mici ca in Romania si clientii mai greu de prostit ca aici

sa nu mai pun la socoteala ca valul de ucrainience , moldovence , bulgaroaiece si cehoaice au coborat mult mai jos pretul

Stiu eu pe una, apropiata de mine si ok fata, care se gandise si ea sa mearga in Austria pentru doua saptamani sa faca bani. Ii spun ca se duce ca sa aiba de unde sa se intoarca. Ea nu m-a crezut si cand se intoarce imi da dreptate si imi spune ca s-a nenorocit cu mana ei.  Probabil o mai avea si datorii ca s-o fi imprumutat pentru banii de drum. Dar nu conteaza, ele continua sa creada ca acolo o sa fie numai miere si zahar si ca o sa primeasca o gramada de bani de la barbati. Greu se mai trezesc unele la realitate sa inteleaga ca nu sunt printese. 

• Like 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Eu plec ca să scap de Dobre pt ca el e prea schizofrenic si nu pricepe ca nu ma întorc la el, si sa își vadă de viață lui si sa nu mai intervină pe topicul meu. Scrie orice numai să scrie, ca să îmi rămână anunțul în urmă, să nu vadă membrii nr de tel si recenziile, să îmi distrugă topicul de ciudă că banii mei nu mai intra in buzunarul lui. Deci, mai ma găsiți până pe 31 ianuarie, la nr de tel..0762899426. în februarie plec si sa rămână Dobre pe topic ca deja e topicul lui, nu mai e al meu. Va pup.

Sunteţi făcuţi unul pentru celălalt. Sacul şi petecul.

Pula mea...

Postat

exista si alte modalitati de promovare dedicate (nu neaparat aici) , astfel incat sa scapi de gura lui  si cel mai important este sa-ti vezi de treaba ta si sa oferi servicii corecte , iar clientii vor reveni la tine de fiecare data daca sunt multumiti de serviciile tale . Eu asa zic.

• Like 8
  • Minus 15
Postat

Stiu eu pe una, apropiata de mine si ok fata, care se gandise si ea sa mearga in Austria pentru doua saptamani sa faca bani. Ii spun ca se duce ca sa aiba de unde sa se intoarca. Ea nu m-a crezut si cand se intoarce imi da dreptate si imi spune ca s-a nenorocit cu mana ei.  Probabil o mai avea si datorii ca s-o fi imprumutat pentru banii de drum. Dar nu conteaza, ele continua sa creada ca acolo o sa fie numai miere si zahar si ca o sa primeasca o gramada de bani de la barbati. Greu se mai trezesc unele la realitate sa inteleaga ca nu sunt printese. 

viseaza si ele cu ochii deschisi :laugh2

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Domnilor, va astept în locația mea intima si discreta pt a ne îndeplini împreună cele mai hot fantezii. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. plec din tara în februarie. Ca se pare ca numai asa scap de Dobre. Nu sunt obligată să îi suport jignirile si minciunile si aberatiile. Deci pana pe 31 ianuarie ma mai găsiți. Va pup si va astept.

Lorena, trebuie sa fi "tare" si sa nu mai bagi in seama nimic,. Asta e tot ce conteaza, restul, rautati scrise pe aici snt destule.

Nu cred ca cine chiar nu te cunoaste si citeste pe aici, nu vine la tine din cauza celor scrise...asta e parerea mea.

Din discutia telefonica de ieri cu tine, mi s.a parut ca esti o fata, ok, la prima vedere, sper ca si dupa ce te vizitez....Vom vedea~!

Postat

La puscarie Dobre, mai lasa-ne ca ne-am saturat de tine. Noi vrem sa vedem recenzii, nu viata ta de betiv imbecil.

Mai esti si urat pe deasupra.

• Like 2
Postat

Lorena nu trebuie sa pleci din cauza acestui parazit, doar ignora-l si vorbesti pe forum doar cu noi. Tu esti o femeie frumoasa,sexy si clientii vor veni la tine, nu avem treaba cu ce spune boschetarul asta.                                                                                                                     

• Minus 1
  • Oras:Londra
  • Disponibila
  • Oras:Londra
  • Disponibila
Postat

A vizitat.o careva in ultima perioada pe Lorena??? Ne poate face un scurt rezumat???

Postat

Lorena nu trebuie sa pleci din cauza acestui parazit, doar ignora-l si vorbesti pe forum doar cu noi. Tu esti o femeie frumoasa,sexy si clientii vor veni la tine, nu avem treaba cu ce spune boschetarul asta.                                                                                                                     https://www.youtube.com/watch?v=hyb94O7OJcM

mulțumesc. Pup
  • Oras:pretutindeni
Postat

La puscarie Dobre, mai lasa-ne ca ne-am saturat de tine. Noi vrem sa vedem recenzii, nu viata ta de betiv imbecil.

Mai esti si urat pe deasupra.

Dar cine te pune sa citesti ,mars la Lorenna si taci Frumosule ,poate iei ceva si duci acasa la nevasta  :laugh2  :laugh2

Postat

mulțumesc. Pup

Nu i mai pupa dupa ce i ai injurat ! Ai face bine sa le ceri scuze sugativa penala  :no2

Postat

Lorena nu trebuie sa pleci din cauza acestui parazit, doar ignora-l si vorbesti pe forum doar cu noi. Tu esti o femeie frumoasa,sexy si clientii vor veni la tine, nu avem treaba cu ce spune boschetarul asta.                                                                                                                     

Cu voi a vorbit chiar frumos  :laugh2 Lorena este frumoasa si inca mai are succes Bai tufis  ,boschetar sa l faci pe tactu Da te in plm de maimutoi  :snap

Postat

A vizitat.o careva in ultima perioada pe Lorena??? Ne poate face un scurt rezumat???

Suna pe manager la 0762899422 sau0764329734 si it da toate informatiile necesare  :slap2

Postat

Vedeți domnilor de ce vreau să plec si o sa plec din tara? Ca să scap de blestemul asta numit Dobre. Eu nu am peste, manager si nimic din ce zice schizofrenicul de Dobre. Eu am un singur nr de tel...0762899426. va pup si va astept.

Postat

Domnii mei, din păcate în februarie plec din tara pt ca nu am de ce să suport aberațiile si minciunile unui schizofrenic bolnav mintal numit Dobre. El urmărește prin orice postare de a lui să îmi strice topicul din dorința sa nu îmi mai vină nimeni pt ca banii mei nu mai ajung în buzunarul lui. Altfel, dacă ar fii o persoana sănătoasă la cap ar înțelege că l.am parasit, si ca niciodată orice ar zice si orice ar face nu mă întorc la el. El nu moare de dragul meu, ci de ciuda banilor. Vrea să pară mereu ce nu e, vrea să pară fericit, bogat si gagicar, si el e distrus din toate punctele de vedere. Un frustrat care isi urla disperarea si ura pe forum. Se crede Dumnezeu ca poate controla acest forum si acest topic. Se crede mai presus decât pisicuțs. Considera chiar ca acest forum ii aparține. Dar plec din tara. Pe alte forumuri. Unde el nu are acces, unde pot munci în liniște, fara sa citesc zilnic aberații si minciuni. Unde nu sunt hartuita de un dement cum e Dobre. Niciodată nu am avut peste, manager sau intermediar. Domnii care deja au fost la mine s.au simtit minunat si pot confirma, igiena, discreția, respectul, bunul simt si o prestație excelenta la mine sunt reguli de bază. Până la sfârșitul lunii ianuarie ma mai puteți găsi, la singurul nr de tel care îl am..0762899426. Si va rog din suflet inca o data nu luați în seamă aberațiile si minciunile ratatului de Dobre. Va mulțumesc, va pup si va astept.

• Like 1
Postat

Hello Lorena, I am in Bucuresti the next few days, would love to meet you tomorrow night if possible!

Postat

Uitați domnii mei, acesta este facebookul lui Dobre, unde minte gagicile ca el e in poze, un bărbat frumos, bogat si cu mușchi. Si fraierele ii dau likuri si el se bucură ca un prost. De ce nu are curaj sa isi facă facebook cu adevărata lui fața buhaita de alcool?.. Pt ca daca si.ar face facebook real....rezultatul ar fii...zero gagici. Deci Dobre e doar un schizofrenic care mereu vrea să pară ce nu e...se da bogat, mare gagicar si ..fotomodel..de bărbat. si el nu e decât un alcolist impotent si nespălat.

post-223415-0-26741700-1481557311_thumb.png

post-223415-0-02890000-1481557338_thumb.png

post-223415-0-99761700-1481557358_thumb.png

Postat

Domnilor, acesta este Marele Dobre, Famosul Dobre, Adevăratul Dobre. Un alcolist nespălat si impotent. Care nici de al drak nu vrea să isi faca facebook cu fața lui reală. Si se folosește de pozele unor bărbați frumosi ca sa agate gagici si se da bogat, karatist, ninja, etc. ..trebuie internat la Balaceanca. Acolo e locul lui, nu pe forum.

post-223415-0-99972600-1481558013_thumb.png

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...