p_morris Reputație: 1076 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:București Oras:București Postat Noiembrie 1, 2015 yo cred ca se tireaza pe la Jermania iar...
marius.ion Reputație: 405 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Noiembrie 1, 2015 Buna Lorena! Lucrezi cumva intr-un supermarket din bucuresti sau te-am confundat? :-D 2
marius.ion Reputație: 405 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Noiembrie 1, 2015 Da tu erai sigur ca eram la coadaa casa de marcat de langa aceea unde erai tu si tot ma uitam si ma intrebam daca tu esti sau nu......
marius.ion Reputație: 405 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Noiembrie 1, 2015 O sa devin client fidel pe tura ta )
reus Reputație: 33 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 1, 2015 Da cine eşti PLeşu,PAtapievici,nu te cobori:)),asta e fraza anuluiAm rupt cartela de tel.si am mai zis ca m-am retras din acest domeniu.Sa va raspund la provocari ar insemna sa ma cobor la mintea voastra..si nu pot sa ma cobor atat de jos!O viata frumoasa sa aveti! 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 2, 2015 a revenit la prima ei iubire. casa de marcat. 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 2, 2015 a revenit la prima ei iubire. casa de marcat.Dacă-i aşa, revenirea o să fie rapidă
marius.ion Reputație: 405 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Noiembrie 2, 2015 arata bine in tinuta de serviuciu...
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 arata bine in tinuta de serviuciu... la ce magazin incaseaza ?
no_body Reputație: 6681 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:outside Oras:outside Postat Noiembrie 2, 2015 la ce magazin incaseaza ? Magazinul Junior, raionul muiangerie. 3
marius.ion Reputație: 405 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Noiembrie 2, 2015 Nu pot sa spun la ce magazi npana nu o sa imi confirme Lorena ca ea era!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 2, 2015 Nu pot sa spun la ce magazi npana nu o sa imi confirme Lorena ca ea era!Du-te mâine şi fă-i o poză...îți confirmăm noi dacă e ea(sau nu) 2
marius.ion Reputație: 405 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Noiembrie 2, 2015 Du-te mâine şi fă-i o poză...îți confirmăm noi dacă e ea(sau nu) Nu maine dar saptamana asta o sa ma duc ! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 2, 2015 Nu maine dar saptamana asta o sa ma duc !Aşteptăm cu nerăbdare
marius.ion Reputație: 405 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Noiembrie 2, 2015 Aşteptăm cu nerăbdare
bufbufbufbuf Reputație: 18 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Asta este dacă pisi nu o mai suge si sa apucat de munca cinstita trebuie sa îi respectam decizia . Numai că cu 15 milioane pe luna nu-știu cum o sa se descurce .
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Postat Noiembrie 4, 2015 Asta este dacă pisi nu o mai suge si sa apucat de munca cinstita trebuie sa îi respectam decizia . Numai că cu 15 milioane pe luna nu-știu cum o sa se descurce .15 milioane daca e sef de raion 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Postat Noiembrie 4, 2015 Asta este dacă pisi nu o mai suge si sa apucat de munca cinstita trebuie sa îi respectam decizia . Numai că cu 15 milioane pe luna nu-știu cum o sa se descurce .Care 15 ? Au aia acolo niste salarii de pe plangi de mila ! Conditii de munca la Metro, Auchan, Sellgros, Carrefour si celelalte "mega-malluri" - o mizerie, salarii - o bataie de joc. In afara e altceva, dar aici la noi cei de acolo muncesc pana cad pe un pumn de bani ! :no2
marius.ion Reputație: 405 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:ROMANIA Oras:ROMANIA Postat Noiembrie 4, 2015 Dar e decizia ei si vede ea cum o sa descurce! Sa-i uram servici usor si sa avanseze Succes Lorenna!
bufbufbufbuf Reputație: 18 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2015 Nu are importantă 10 .15 mil. Dacă asta a este decizia ei trebuie sa i-o respectam . Problema este ca erea o partida buna de sex si este păcat ca sa retras, dar mai sint si altele la fel de bune . Dar dacă nu a făcut nimic cu bani care ea cîștigat pina acum . Gen un salon de îngrijire din care si ii vina niște bani in momentul care te retragi de pe piața , îmi este foarte greu sa cred ca se va descurca . 1
evlaviosu Reputație: 22 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Postat Noiembrie 5, 2015 Da tata comfirm si eu cele spuse de un domn mai sus.Lorenna lucreaza casiera intr-un hipermarket !! ii sta bine in uniforma rosie . cred ca are un salariu de 1000 de lei pe luna cam cat chiria la garsonieara unde locuieste si mai presteaza din cand in cand ..
evlaviosu Reputație: 22 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Postat Noiembrie 5, 2015 Da tu erai sigur ca eram la coadaa casa de marcat de langa aceea unde erai tu si tot ma uitam si ma intrebam daca tu esti sau nu......Comfirm cele spuse de tine ,ea este cu siguranta,s-a intors la vechea meserie dar o practica si pe cea mai veche in timpul liber
evlaviosu Reputație: 22 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Postat Noiembrie 5, 2015 mai bine recunoaste ca te-ai impacat cu dobreCine este Dobre ,fostul sot ? sau vreun client care a profitat de naivitatea ei ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 Cine este Dobre ,fostul sot ? sau vreun client care a profitat de naivitatea ei ?Dobre e smeker ... mi-e dor dă el 5
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 5, 2015 Dobre e smeker ... mi-e dor dă el haladit pan' la dumnezeu . avea cevau' lui... si eu ii simt lipsa, mai ales c-am si vorbit cu el la telefon 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum