Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat

Da tu erai sigur ca eram la coadaa casa de marcat de langa aceea unde erai tu si tot ma uitam si ma intrebam daca tu esti sau nu......

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Da cine eşti PLeşu,PAtapievici,nu te cobori:)),asta e fraza anului

Am rupt cartela de tel.si am mai zis ca m-am retras din acest domeniu.Sa va raspund la provocari ar insemna sa ma cobor la mintea voastra..si nu pot sa ma cobor atat de jos!O viata frumoasa sa aveti!

• Like 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

a revenit la prima ei iubire. casa de marcat.

Dacă-i aşa, revenirea o să fie rapidă

Vizitator
Reputație: 0
Postat

arata bine in tinuta de serviuciu... :blushing2

la ce magazin incaseaza ?

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu pot sa spun la ce magazi npana nu o sa imi confirme Lorena ca ea era!

Du-te mâine şi fă-i o poză...îți confirmăm noi dacă e ea(sau nu) :)

• Like 2
Postat

Du-te mâine şi fă-i o poză...îți confirmăm noi dacă e ea(sau nu) :)

Nu maine dar saptamana asta o sa ma duc ! 

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

Asta este dacă pisi nu o mai suge si sa apucat de munca cinstita trebuie sa îi respectam decizia . Numai că cu 15 milioane pe luna nu-știu cum o sa se descurce .

Vizitator
Postat

Asta este dacă pisi nu o mai suge si sa apucat de munca cinstita trebuie sa îi respectam decizia . Numai că cu 15 milioane pe luna nu-știu cum o sa se descurce .

15 milioane daca e sef de raion :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Care 15 ? Au aia acolo niste salarii de pe plangi de mila ! Conditii de munca la Metro, Auchan, Sellgros, Carrefour si celelalte "mega-malluri" - o mizerie, salarii - o bataie de joc. In afara e altceva, dar aici la noi cei de acolo muncesc pana cad pe un pumn de bani ! :no2 :no2 :no2 

Postat

Dar e decizia ei si vede ea cum o sa descurce! Sa-i uram servici usor si sa avanseze :P

Succes Lorenna!

Postat

Nu are importantă 10 .15 mil. Dacă asta a este decizia ei trebuie sa i-o respectam . Problema este ca erea o partida buna de sex si este păcat ca sa retras, dar mai sint si altele la fel de bune . Dar dacă nu a făcut nimic cu bani care ea cîștigat pina acum . Gen un salon de îngrijire din care si ii vina niște bani in momentul care te retragi de pe piața , îmi este foarte greu sa cred ca se va descurca .

• Like 1
  • Oras:Catedala Mantuirii
Postat

Da tata comfirm si eu cele spuse de un domn mai sus.Lorenna lucreaza casiera intr-un hipermarket !! ii sta bine in uniforma rosie . cred ca are un salariu de 1000 de lei pe luna cam cat chiria la garsonieara unde locuieste si mai presteaza din cand in cand ..

Postat

Da tu erai sigur ca eram la coadaa casa de marcat de langa aceea unde erai tu si tot ma uitam si ma intrebam daca tu esti sau nu......

Comfirm cele spuse de tine ,ea este cu siguranta,s-a intors la vechea meserie dar o practica si pe cea mai veche in timpul liber

Postat

mai bine recunoaste ca te-ai impacat cu dobre

Cine este Dobre ,fostul sot ? sau vreun client care a profitat de naivitatea ei ?

Vizitator
Postat

Cine este Dobre ,fostul sot ? sau vreun client care a profitat de naivitatea ei ?

Dobre e smeker ... mi-e dor dă el :(

• Like 5

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Dobre e smeker ... mi-e dor dă el :(

haladit pan' la dumnezeu . avea cevau' lui... si eu ii simt lipsa, mai ales c-am si vorbit cu el la telefon :(

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...