Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Lorena,fara misto..mai ai vreun client?ca din cate vad postezi non stop aici.

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem
  • Oras:Dacă dragoste nu e...facem
Postat

Lorena,fara misto..mai ai vreun client?ca din cate vad postezi non stop aici.

Logic, mai multi...dobre e prea prost si nu isi da seama ca imi face reclama...

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

aia e, bai baiatule... :clapp  :hooray LORENA E NR 1

Pai NU!?,Daca nu TU, atunci cine?

PS: merit si eu o reducere de 200% cand mai vin pe la tine?

si promit ca respect regula de baza. :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 .

post-23590-0-47142200-1483446477_thumb.jpg

• Like 7
  • Oras:Acolo
  • Oras:Acolo
Postat

Știi și tu povestea?Dacă asculți ambele variante,a ei și a lui Dobre,nu știi pe cine să crezi.Nu cred că a obligat.o Dobre să facă neprotejat.Dobre i.a dat idei și ea a fost deacord!Ca nu o lasă acum să.Și facă treaba,e altceva.Si omul și.A pierdut serviciul din cauza ei.Eu zic sa nu o mai lingeti in cur atât.E circul lor și noi suntem spectatori!

Suntem doar spectatori ai dreptate si nu o "ling in cur"cum zici tu pe mine ma amuza Dobrica cum se agita ca un Pepsi aici de fiecare data cand il baga lumea in seama un pic. Dobre tot atat se caca pe el ca vrea sa stie lumea adevaru dar de un an tot aceleasi lucruri le zice,are dreptate lorena cand zice ca e schizofrenic si viseaza doar politie dovezi si alte cacaturi .
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna dimineața domnii mei dragi. Va aștept la mine să ne îndeplinim împreună cele mai hot fantezii. Ca servicii..100 lei fin, 150 lei ora, oral nep cu fin, normal protejat. Fara anal. Ca fantezii.. Cunni, 69, fk, facesitting, annilingus din partea domnilor. Ca bonus va ofer masaj erotic și de relaxare cu uleiuri parfumate la alegere. Cer și ofer seriozitate, discreție și igiena maxima. Va pup dulce.

Ce-i drept, e drept. Ca esti buna de p**a, da, esti, la futut cred ca tii bine, ca e in pi...da sau in c..r, ca e cu "ciorap" sau fara ! Arati bine, iti si place, aici nimic de zis.

Pana la urma si la coada ce treburi are ea cu Danut sau Danut cu ea (nu avem de unde sti ce fac astia doi cand nu scriu pe forum, poate si-o trag, mai stii =)) ) nu e treaba noastra, ca nu cred ca o cere nimeni din cei care se duc la ea in casatorie sau sa-i fie vreo amanta :laugh2 :laugh2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna Lorena mi ar plăcea sa facem un trio ceva interesant se poate ?

Urmareste poastarile ei din paginile anterioare, vezi ca are colega cu care face show lesbi ;)

• Oras:pretutindeni
Postat

Dobrica plange dupa pizda ei si dupa banii ei

Esti clei .o sa ti arat convorbirea din vara pe facebook unde boarfa imi cerea 20 de milioane ,M a pus sa fac poza la bani sa i arat .Nu avea sa si inchirieze locatie 

• Oras:Buc
Postat

Juliano ,sunt multe de spus dar nu am timp si nu vreau sa i fac rau .Eu am pierdut enorm cand eram cu ea ,acum s a intors roata ,a ajuns ca atunci cand ne am cunoscut .Cu foamea in gat si pe strada ,copilul ei la fel ,,, :snap

pai si unde sunt miile de milioane castigate in ultimii 6-7 ani???? daca spui ca masina nu, casa nu, tu nu....

Postat

aia e, bai baiatule... :clapp  :hooray LORENA E NR 1

E nr 1 cu buzunarele goale  :laugh2 Ai doar satisfactia pulii  :no2 Vai de tine de retardata ,viitorul tau este sumbru si trist  :slap2

• Like 1
Postat

Buna Lorena mi ar plăcea sa facem un trio ceva interesant se poate ?

:laugh2  :laugh2 Te ai inscris si tu ieri si taman aci ai acostat .Esti penibil Ă

Postat

Lorena o fata neserioasă am sunato sa o fut si am vb detali si a zis de unde am nr si lam zis de pe nimf si nu a mai răspuns...

Postat

pai si unde sunt miile de milioane castigate in ultimii 6-7 ani???? daca spui ca masina nu, casa nu, tu nu....

In 16 masini cabrio ,in tatuaje in extensii si alte mofturi .Acum are doar o bicicleta ieftina  :snap Te rog sa fii mai atent ,exista si televizor ..

Postat

La ce pagina sunt recenziile ca vad discuții despre altceva pe aici ? O poza ceva cu cealaltă fata ?

Recenziile scrise de ea sau zeul ei jony 23 sunt mult in spate ,cealalta fata cred ca i **spam editat** .Are boarfa obiceiul sa aduca **spam editat** in locatie  :snap

Postat

Urmareste poastarile ei din paginile anterioare, vezi ca are colega cu care face show lesbi ;)

Io zic ca cealalta fata este **spam editat** ,o invata Lorena meserie ,Daca nu are bani de la clienti scolarizeaza **spam editat** pentru viitor  :laugh2

Postat

In 16 masini cabrio ,in tatuaje in extensii si alte mofturi .Acum are doar o bicicleta ieftina  :snap Te rog sa fii mai atent ,exista si televizor ..

nu poti avea mofturi si plati extensii cu atatia bani. 16 masini cabrio?? Unde sunt??

Postat

Pai si cand o faci cu ei mai Lorena daca tu mereu esti pe forum?

CARE EI ? curva este disperata in loc sa raspunda la trei intrebari si o las in pace prefera sa minta in continuare Azi si a mai facut un cont ,este greu sa stai sa te loghezi ,sa te deloghezi s a m d

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...