Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pa
  • Oras:pa

La cererea publicului...

https://youtu.be/oy5iF9_9gBQ

Bikuț, de câte ori ați exersat sceneta asta excretabilă? Până și un jucător de fotbal se pricepe mai bine la simulări!

Deci asta era Peștele la amandoua ?? https://youtu.be/P-dS3F4QgGc

Am cam pierdut firul poveștii , devine complicat

Amândurora

Dobre, deci pe lângă gorila de la BGS, se mai fută şi cu cioara aia umflată, neprotejat?

Aia e sora nevestei lu' Pepe? Se vede că e foamea mare, la ce X6 cu PLM parcat în faţa viloiului de pe strada radu costache nr 15 din pipera, are cioroiul ală, normal că toate curvele stricate sunt atrase de borâtura aia de latino mother fucker, adică că probabil că a futut-o şi pe mă-sa lui zăvoranca, cândva, poate chiar şi pe mă-sa proprie

• Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

Bikuț, de câte ori ați exersat sceneta asta excretabilă? Până și un jucător de fotbal se pricepe mai bine la simulări!

Amândurora

Dobre, deci pe lângă gorila de la BGS, se mai fută şi cu cioara aia umflată, neprotejat?

Unii oameni sunt atat de smecheri,valorosi si bengosi incat le atarna prostia pe jos ,,,,

Link spre comentariu

Amândurora

:laugh2  :laugh2  :no2 Am vorbit cu Cristi la telefon si pe facebook ,este un domn finut .

Link spre comentariu

Lorena,nu pui o poză cu piercing-ul din buric?Hai că nu mai am liniște de când ai anunțat acest eveniment important!Cât ceri pt anal neprotejat?Hai că sunt însurat..Poți să ai încredere!

Georgica ,auzi ce zice boarfa ca iti stia parola ,nu vede jigodia cand este facut contul  :no2 Sau ai comis o iar ?   

Link spre comentariu
Vizitator patrunjelnastratin
Reputație: 0

Amândurora

Aia e sora nevestei lu' Pepe? Se vede că e foamea mare, la ce X6 cu PLM parcat în faţa viloiului de pe strada radu costache nr 15 din pipera, are cioroiul ală, normal că toate curvele stricate sunt atrase de borâtura aia de latino mother fucker, adică că probabil că a futut-o şi pe mă-sa lui zăvoranca, cândva, poate chiar şi pe mă-sa proprie

Astia toți trebuie duși la o emisiune capatos / toți si Pepe si maică-sa si toți ....

Se opreste America in loc

Dezgheata Siberia

Rupe orice rating

Si sau duși in arena de gladiatori cu arme albe la discreție

as plăti oricât sa vad asta, mai bine decât Liga lu mitica si naționala de handbal la un loc

• Like 1
Link spre comentariu

Astia toți trebuie duși la o emisiune capatos / toți si Pepe si maică-sa si toți ....

Se opreste America in loc

Dezgheata Siberia

Rupe orice rating

Si sau duși in arena de gladiatori cu arme albe la discreție

as plăti oricât sa vad asta, mai bine decât Liga lu mitica si naționala de handbal la un loc

Ma bucur ca ti a placut,posibil in doua trei luni sa reluam  :snap

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

johny 23, am fc schimb de conturi,...dar ti-AM SCHIMBAT PAROLA LA JULIANO, CA SA NU MAI INTRI SA MANANCI KK...GEORGE...ADEVARATUL TAU NUME...VREI SA PUN SI O POZA CU TINE SA VADA LUMEA CE FRUMOSI SUNT TARANUSII DE LA GIURGIU? AI FC CONTUL ASTA SA MA DENIGREZI, ESTI MAI RAU CA DOBRE...O SINGURA POSTARE FALSA SI PUN POZE CU TINE...

Georgica ,auzi ce zice boarfa ca iti stia parola ,nu vede jigodia cand este facut contul  :no2 Sau ai comis o iar ?   

Daca chiar i-a spart parola sau prin absurd ii stia parola este deja CAZ PENAL (postand in locul lui) si se lasa cu parnaita 

Dar sa speram ca nu o mananca atat de tare in baterie .....ca chiar A COMIS-O  din nou  :)

• Like 17
  • Minus 14
Link spre comentariu
  • Oras:giurgiu
  • Oras:giurgiu

Daca chiar i-a spart parola sau prin absurd ii stia parola este deja CAZ PENAL (postand in locul lui) si se lasa cu parnaita 

Dar sa speram ca nu o mananca atat de tare in baterie .....ca chiar A COMIS-O  din nou  :)

logic ca stiam parola, ca pana acum de curand am fost impreuna....niste iubiti isi stiu parolele unul celuilalt

Link spre comentariu

logic ca stiam parola, ca pana acum de curand am fost impreuna....niste iubiti isi stiu parolele unul celuilalt

Bai nebuno tu stii ce inseamna  asta ?  Indiferent daca ati fost sau nu iubiti .

Doar citeste prin legea 161/2003 art . 42 ca sa stii unde te incadrezi  , cap sec  care esti

http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/criminalitate-informatica/prevederi-legislative-privind-prevenirea-si-combaterea-criminalitatii-informatice.html

Hai ca te-ai mai ales cu un DOSAR PENAL  daca iti face plangere , iar daca mai ai inca unul pe rol cu siguranta puscaria te mananca   :)

Link spre comentariu

Mananci rahat in luna decembrie cand este facut contul nu erati impreuna,nu mai sunteti din luna iunie 2016. Nu mai mintii iar 

Link spre comentariu

Bai nebuno tu stii ce inseamna  asta ?  Indiferent daca ati fost sau nu iubiti .

Doar citeste prin legea 161/2003 art . 42 ca sa stii unde te incadrezi  , cap sec  care esti

http://www.legi-internet.ro/legislatie-itc/criminalitate-informatica/prevederi-legislative-privind-prevenirea-si-combaterea-criminalitatii-informatice.html

Hai ca te-ai mai ales cu un DOSAR PENAL  daca iti face plangere , iar daca mai ai inca unul pe rol cu siguranta puscaria te mananca   :)

Minte miky ,este vrajeala ieftina Ea nu mai este cu George din iunie ,contul este facut in decembrie

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...