dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 va pupTi-am dat cu flit la timp .multumesc lui Dumnezeu ca nu am luat vreo boala de la tine ,cu atata neprotejat nu puteam sa risc .Tie asa iti place ,os pa os cu palosul gros .nu suporti cauciucul si faci alergie Link spre comentariu
mihai993 Reputație: -410 Postat Ianuarie 15, 2017 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 Prostane ,sper ca ai vazut data si numele meu pe chitanta ? La doua trei zile schimb euro ,asa sa am de fete si cheltuiala .Stati in plm de saraci si dispareti de aici ca sunteti penibili .Fugi si tu cu ea in Germania ? Sau nu te lasa sotia bai cap de pula, cand eu futeam femei de lux sau de la top... tu inca ii dadeai limbi lorenei in pizda ca sa faci rost de bani )) te dreacu de sclav ca ai toate bolile pe care le are si lorena... e rusinos ca tu la anii tai sa te bucuri abea acum de chestiile pe care eu le am facut la 20 de ani. Esti depasit prostovane 1 7 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 15, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 15, 2017 bai cap de pula, cand eu futeam femei de lux sau de la top... tu inca ii dadeai limbi lorenei in pizda ca sa faci rost de bani )) te dreacu de sclav ca ai toate bolile pe care le are si lorena... e rusinos ca tu la anii tai sa te bucuri abea acum de chestiile pe care eu le am facut la 20 de ani. Esti depasit prostovaneTataita ,da-mi o frunte in buric si mars in pula mea de aici .Nu face pe interesantu ca iti cade scuipat din gura !Te bagi ca supozitorul si te dai rotund fara nici un scop ,ia o pe Lorena de mana si iesiti draku la pensie .La etatea ta ar trebui sa stai relaxat ,atat citit aici creaza schizofrenie Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Mister Dobre , daca repeti cu obstinatie un lucru sau o idee crezi ca influentezi trecutul , prezentul si viitorul ?Cind Lorena facea sex N. erai cu ea sau nu ?Asta a fost prin 2014...Tu ai ramas sanatos si ea bolnava sau foloseai mereu balonase ?Si daca Lorena este bolnava nu ar trebui sa se reflecte in aspectul ei ?Ficat marit , culoare modificata a pielii , scurgeri genitale , diverse ulceratii etc.Sau cum vine asta?Normal ar fi trebuit sa mai imbolnaveasca pe unii din 2014 si pina acum.Si in strainatate stiu ca se fac analize si se foloseste balonasul.Pe acolo nu ar fi trebuit sa faca alte victime ? 5 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Hai ma Lorena,puteai sa ai si tu mai mult talent si imaginatie........cine crezi ca haleste vrajeala asta obosita? Ai salvat pe cineva in agenda telefonului cu numele "Dobre" si dupa aia ati facut regia asta de doi lei..... Se pricepe , este?E maestra dracoveniilor :laugh2 14 15 Link spre comentariu
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Se pricepe , este?E maestra dracoveniilor :laugh2 Hmmm!!!Nu e cine stie ce,e cam slabuta regia asta.....Dobre e mai talentat decat ea😉😃 6 9 Link spre comentariu
ruzckov Reputație: 187 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 EXACT ,o sa pun eu adevaratele mesaje cu poze si data .Norocul ei este ca am schimbat telu si am pe un card salvate .promit sa rezolv situatia In loc sa spuna cu a ajuns tabloul in casa ma sau de hartiile de la politie sau sa arate rezultatul analizelor umbla cu mizerii de doi lei specifice Dobrica iara pui pozele adevarate de pe card,de vreo luna tôt zici ca pui si de pus nu mai pui. Pui tot timpu acelasi mesaj unde Lorena il injura pe motan. Umbli cu cioara vopsita lasane Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 O adevărată telenovela, mai ceva ca Tânăr si Neliniștit 😂😂😂😂😂 1 2 Link spre comentariu
ruzckov Reputație: 187 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Ia dobre cu d'éducation 😂😂😂😂😂 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Hai cu egalarea! 3 21 Link spre comentariu
lulea9 Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Dobre, spui ca din cauza doamnei maica-ta a facut 2 preinfarcturi asta daca ai scris adevarul, cum crezi tu ca ar reactiona citind o parte din postarile tale? My 2 cents. Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Bă dobrică, trăi-ţi-ar ţie bikuţ, ia-ţi vere din sutele alea de euro ceva încălţăminte de iarnă, că mi s-a rupt sufletul când te-am văzut azi cu ciurucurile ălea de vară din piele-ntoarsă, stâlciate şi pline de sare d-aia de pe străzi, acum când e zăpada pân' la pulă.Pă bune, zău, avem pretenţii. 4 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Dobre ai cuvantul.Eu schimb la doua trei zile sute de euro si mă distrez :Merg la puicute sau prin Bamboo , One , Pure sau alte locatii Ce să-i faci dacă imi dă Lorena bani , trebuie să mă distrez,,Ea suge pula si isi rupe curu de sapte ani si tot săracă e Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Ce progres , o ataci mai putin pe Lorena.Asa-i ca te-am incuiat cu intrebarile mele ?Care este adevarul ?Frau Lorena , Kopf hoch , Herz hoch halten !Lasse dich nicht im Leben von den nichtgutgemeinten Maenner unterkriegen ! 5 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2017 Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Eu schimb la doua trei zile sute de euro si mă distrez :Merg la puicute sau prin Bamboo , One , Pure sau alte locatii Ce să-i faci dacă imi dă Lorena bani , trebuie să mă distrez,,Ea suge pula si isi rupe curu de sapte ani si tot săracă e image.jpeghttp://viralchilly.com/wp-content/uploads/2015/10/cat-taste.gif 2 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Eu schimb la doua trei zile sute de euro si mă distrez :Merg la puicute sau prin Bamboo , One , Pure sau alte locatii Ce să-i faci dacă imi dă Lorena bani , trebuie să mă distrez,,Ea suge pula si isi rupe curu de sapte ani si tot săracă e image.jpegPai si "Doamna senatoare" ce zice? ... ca tu pleci cu colindul prin cluburi? Io' pe bune, sa am o bucatica asa de buna pe langa casa, nici ca mai bantuiam prin alte scorburi 5 12 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Eu schimb la doua trei zile sute de euro si mă distrez :Merg la puicute sau prin Bamboo , One , Pure sau alte locatii Ce să-i faci dacă imi dă Lorena bani , trebuie să mă distrez,,Ea suge pula si isi rupe curu de sapte ani si tot săracă e image.jpegLa biserică nu donezi nimic? 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 La biserică nu donezi nimic?Pai ce sa doneze?.... pantofii scalciati...Bă dobrică, trăi-ţi-ar ţie bikuţ, ia-ţi vere din sutele alea de euro ceva încălţăminte de iarnă, că mi s-a rupt sufletul când te-am văzut azi cu ciurucurile ălea de vară din piele-ntoarsă, stâlciate şi pline de sare d-aia de pe străzi, acum când e zăpada pân' la pulă.Pă bune, zău, avem pretenţii 4 12 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Hai cu egalarea!Io' o vreau pe senatoare.... 4 12 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Eu schimb la doua trei zile sute de euro si mă distrez :Merg la puicute sau prin Bamboo , One , Pure sau alte locatii Ce să-i faci dacă imi dă Lorena bani , trebuie să mă distrez,,Ea suge pula si isi rupe curu de sapte ani si tot săracă e image.jpegDobrică tată, aia de 1leu sunt cei mai dă valuare! 5 21 Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Dobrică tată, aia de 1leu sunt cei mai dă valuare! Ăia 75 dă bani, sunt sub bon? 1 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Ha ca ne intrecem cu gluma.... noi chibitam pe margine si Dobre fute o bunaciune .... asa ca Nea Dobrica traiasca-ti mandra. 3 12 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114266 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 s-a dat dobre turist in romania si a pacalit-o sa faca poze impreuna pentru cateva secunde 6 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 s-a dat dobre turist in romania si a pacalit-o sa faca poze impreuna pentru cateva secundepai si tabloul cu lupu'.... era la bikut? sau nu era... 3 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Ianuarie 16, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Ianuarie 16, 2017 Ha ca ne intrecem cu gluma.... noi chibitam pe margine si Dobre fute o bunaciune .... asa ca Nea Dobrica traiasca-ti mandra.hai bre ce naiba , ca asta are planuri marete chiar ai pus botul la vrajeala ? 16 15 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum