Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Dacă dragoste nu e...facem

PSHIHOLOGII SPUN CĂ ACOLO UNDE A FOST IUBIRE MARE URMEAZA URĂ SI MAI MARE  ! :laugh2  :laugh2 

nici nu te.am iubit nici nu te urăsc prostule. Îmi ești absolut indiferent. Adevărul întotdeauna doare.
Link spre comentariu

HOTARASTE-TE ASTA VARA SI CINCI ANI INAINTE SPUNEAI ALTCEVA  !! :rax2  :rax2  :no2 

prost te-a kk mata, niciodata nu as putea iubi o uratenie ca tine, Poate doar sa profit de tine, de iubit niciodata... :no2

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni

prost te-a kk mata, niciodata nu as putea iubi o uratenie ca tine, Poate doar sa profit de tine, de iubit niciodata... :no2

PROASTA FORUMULUI ,SARACIA PAMANTULUI ,O SA PUN MESAJELE DE ASTA VARA SI POZELE CAND AI UMPLUS USA DE BILETELE  !! AI UITAT ??? ITI REIMPROSPATEZ MINUSCULUI CREIER PLIN CU CACAT !!

Link spre comentariu

Parca spuneai ca eu am profitat de tine .Asta vara tu imi cereai 2000 de lei sa-ti deschizi taraba ,apoi ai plecat suparata ....Aveam dar nu am vrut sa-ti dau ,stiam ca esti o curva proasta si expirata  :laugh2  :rax2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...