dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 DE CE NU ITI FACI ANALIZELE CURVA EXPIRATA ? DE CE FUGI MAMA DENATURATA IN GERMANI ? DE CE L INJURI PE PISIC SI TOTI DOMNII ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 DE CE FACI SEX TOTAL NEPROTEJAT ? DE CE MINTI ? DE CE FURI ? DE CE FACI FALSURI SI MIZERII ? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 NUMARUL RATATILOR CUM II ALINTI TU VA FI ACELASI !! TU TOT SARA CA SI PE STRADA VEI FI !!! COPILUL TAU TOT REPETENT SI CERSETOR LA SEMAFOR !! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 dobre poate iti dau un pumn in frunte 1 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Eram singurul barbat cu care aveai orgasm .HAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 18, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Eram singurul barbat cu care aveai orgasm .HAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH saracul DOBRE, imi inspira mai multa mila decat scarba... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 dobre poate iti dau un pumn in frunteGata ,nu mai suporti umilinta ?Poti sa-mi dai si un bot in coaie ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 saracul DOBRE, imi inspira mai multa mila decat scarba... Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 dobre poate iti dau un pumn in frunte Gata ??? Deja incepuse sa-ti placă sau te-ai săturat cat kk a făcit Curva pe tine ?? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 saracul DOBRE, imi inspira mai multa mila decat scarba...PSHIHOLOGII SPUN CĂ ACOLO UNDE A FOST IUBIRE MARE URMEAZA URĂ SI MAI MARE ! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 PSHIHOLOGII SPUN CĂ ACOLO UNDE A FOST IUBIRE MARE URMEAZA URĂ SI MAI MARE ! nici nu te.am iubit nici nu te urăsc prostule. Îmi ești absolut indiferent. Adevărul întotdeauna doare. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 nici nu te.am iubit nici nu te urăsc prostule. Îmi ești absolut indiferent. Adevărul întotdeauna doare.HOTARASTE-TE ASTA VARA SI CINCI ANI INAINTE SPUNEAI ALTCEVA !! Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 HOTARASTE-TE ASTA VARA SI CINCI ANI INAINTE SPUNEAI ALTCEVA !! prost te-a kk mata, niciodata nu as putea iubi o uratenie ca tine, Poate doar sa profit de tine, de iubit niciodata... Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 prost te-a kk mata, niciodata nu as putea iubi o uratenie ca tine, Poate doar sa profit de tine, de iubit niciodata... Adica ai vrut sa spui ca esti o curva perversa? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 prost te-a kk mata, niciodata nu as putea iubi o uratenie ca tine, Poate doar sa profit de tine, de iubit niciodata... PROASTA FORUMULUI ,SARACIA PAMANTULUI ,O SA PUN MESAJELE DE ASTA VARA SI POZELE CAND AI UMPLUS USA DE BILETELE !! AI UITAT ??? ITI REIMPROSPATEZ MINUSCULUI CREIER PLIN CU CACAT !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Adina ai vrut sa spui ca esti o curva perversa?Adina ?? Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Adina ?? Am corectat. "adica" Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 prost te-a kk mata, niciodata nu as putea iubi o uratenie ca tine, Poate doar sa profit de tine, de iubit niciodata... Parca spuneai ca eu am profitat de tine .Asta vara tu imi cereai 2000 de lei sa-ti deschizi taraba ,apoi ai plecat suparata ....Aveam dar nu am vrut sa-ti dau ,stiam ca esti o curva proasta si expirata Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Am corectat. "adica" Ma bagai in ceata ! Link spre comentariu
another hoe Reputație: 160 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras::) Oras::) Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 pisicuts, baneaza gunoaiele astea.chiar nu intelegi ca nu-ti faci nici un bine lasandu-le de capul lor? 1 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 pisicuts, baneaza gunoaiele astea.chiar nu intelegi ca nu-ti faci nici un bine lasandu-le de capul lor?Taci draku mah escremente ,nu ai inteles nimic .Pe LORENA si injurat ,kkt ,pisat tot nu a banat-o ,este un sclav umil Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobre...fa-ti un topic separate si abereaza acolo. Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pupici. Va aștept. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobre...fa-ti un topic separate si abereaza acolo.Am o rugaminte .Sa citesti tot cu atentie si sa fii atent la detalii .Ele fac diferenta Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Pupici. Va aștept.Go , go , go Fă-ti analizele si nu mai mintii Nu -l mai injura pe pisic si membrii Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum