picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobrică, hai cu egalarea! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 n-ai reusit s-o futi pe sefa? Ia ghici ?? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dobrică, hai cu egalarea!Stai relaxat maestre .Am spus o parte din lucrurile intâmplate fix asa cum au fost .Cine a vrut să inteleagă ceva a inteles , restul să fie sănătosi si la pungă grosi . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Oricum, ne doare fix la 10 m în fața pulii! 1 21 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Ianuarie 19, 2017 Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Ia ghici ?? nu 2 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Acum,spune si ce masina ai cumparat. Daca e sa moara de ciuda dublu:)) Sa stii ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 nuE băiat discret, așa cum îl știm. 2 21 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Oricum, ne doare fix la 10 m în fața pulii!Te cred ,insă cineva de sex feminin pe care tu o apreciezi foarte mult si o cunoaste foarte bine pe această curvă poate să iti spună despre mine .Ne cunoastem bine inainte să apara acest forum :Din câte stiu chiar ati fost acum ceva vreme prin centru vechi la un pahar de vorbă Să futi bine zic Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 E băiat discret, așa cum îl știm. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 E băiat discret, așa cum îl știm. Crede-mă , am si alte lucruri mai importante de făcut ,interventiile mele aici au fost pentru voi .Am zeci de mesaje pe facebook si viata personală .Poze cu iubita am pus doar sa acresc boarfa in rest chiar sunt discret .Oricum timpul va rezolva multe lucruri ,repet am vrut să arăt latura umană a acestui exemplar Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 nuMaybe !! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Te cred ,insă cineva de sex feminin pe care tu o apreciezi foarte mult si o cunoaste foarte bine pe această curvă poate să iti spună despre mine .Ne cunoastem bine inainte să apara acest forum :Din câte stiu chiar ati fost acum ceva vreme prin centru vechi la un pahar de vorbă Să futi bine zic Chiar nu mă interesează. Fac doar mișto. Crede-mă , am si alte lucruri mai importante de făcut ,interventiile mele aici au fost pentru voi .Am zeci de mesaje pe facebook si viata personală .Poze cu iubita am pus doar sa acresc boarfa in rest chiar sunt discret .Oricum timpul va rezolva multe lucruri ,repet am vrut să arăt latura umană a acestui exemplar Am recepționat mesajele, nu e cazul să le tot repeți. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Chiar nu mă interesează. Fac doar mișto. Am recepționat mesajele, nu e cazul să le tot repeți. Picoane ,esti dĂ noapte ?? Vorbim mâine , sunt si eu om .Trebuie să mă odihnesc ,mĂ fute senatoarea grav ,e nitel nimfomană !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Chiar nu mă interesează. Fac doar mișto. Am recepționat mesajele, nu e cazul să le tot repeți. Dacă nu te interesează de ce te bagi ca supozitorul ?? La misto poti să-l iei pe ăsta micu ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Chiar nu mă interesează. Fac doar mișto. Am recepționat mesajele, nu e cazul să le tot repeți. Mesajele nu sunt pentru tine ,esti deosebit de inteligent si ai inteles din prima .Repet pentru orbi sau disperati ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Dacă nu te interesează de ce te bagi ca supozitorul ?? La misto poti să-l iei pe ăsta micu ! Vorbește bă frumos, că nu te-am jignit! 21 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Vorbește bă frumos, că nu te-am jignit! Bine domnu ,era doar un vocabular specific acestui topic ! In rest sunt altfel si stii bine . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 CE AVEM NOI AICI ? CURVA SI LARISA CONECTATE CONCOMITENT !!! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 TE ASCULT CURVO ,TE ASCULT DOAMNA ..O SA RASPUND CAND TIMPUL IMI VA PERMITE . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 19, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 19, 2017 Vorbește bă frumos, că nu te-am jignit! Am spus ca esti deosebit de inteligent ,sorry daca te-am jignit ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Am spus ca esti deosebit de inteligent ,sorry daca te-am jignit ! Păi m-ai jignit! Eu sunt geniu. . Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Păi m-ai jignit! Eu sunt geniu. .Lasă-i pe altii să zică , și nu te umfla în pene ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Lasă-i pe altii să zică , și nu te umfla în pene !http://www.tricouri-misto.ro/image/cache/data/products/tricouri/keep%20calm/stai%20calm%20si%20da%20la%20pedale/alb-500x500.png Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Buna dimineața domnii mei dragi. Vă aștept în locația mea intima si discreta să ne iubim ca în filmele xxx. Pt domnii doritori de show lesbi am si o prietena. Va pupam și va așteptăm. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Ianuarie 20, 2017 Lasă-i pe altii să zică , și nu te umfla în pene !http://www.tricouri-misto.ro/image/cache/data/products/tricouri/keep%20calm/stai%20calm%20si%20da%20la%20pedale/alb-500x500.png Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum