Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Postat

Baieti...io sunt decebal adrian...nu sunt cine credeti voi...sau cine va inchipuiti...sunt un simplu membru spectator...fan al lui dinamo...marean poate vb cu mihnea sa te faca membru vip in galerie

Te-a injurat si te-a facut in tot felul.Esti prostul lui?Te vad baiat umblat.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Baga-mi-as pula'n sarmaleeeeee

• Like 1
Vizitator
Postat

Baieti...io sunt decebal adrian...nu sunt cine credeti voi...sau cine va inchipuiti...sunt un simplu membru spectator...fan al lui dinamo...marean poate vb cu mihnea sa te faca membru vip in galerie

Cat de prost sa fii ?!?!?....

In pula meeaaaa ... Elias e bossu'

Peseu : nu am nevoie de recomandare.... mă recomandă vocea şi talentu' :)

• Oras:Catedala Mantuirii
Postat

cineva a fost prins cu matza-n sac pe topic :))))))))))))

hAhAHAH,zise motanu, unde sunt actorii principali ? Lorena de negasit si Dobre vegheaza atent ...restul e Can can ,Numai tu sti unde e Lorena .Cred ca are alt nume si alt nr.de telefon .Pisicule lumineaza-ne .P.S.unde e Lorena,numai matza stie ......

• Like 1
Postat

Mars mă'n pula mea de sclav.... zii lu' ala sa raspunda la telefon

... saraciilor ...

Mareane ,fi atent la un detaliu .Cand si-a facut acest Decebal cont pe aici ,si lasa-l in mila Domnului .E marunt si nesimnicativ ,urla ca surdu in pustiu .Io cred  ca e Lorena si baga zanzanie intre voi  :laugh2  :laugh2

Postat

spune intreaga poveste decebal, suntem ca fratii aici pe topic

Hey Boss ,sti ceva de Lorena ?? Sau ai pensionat-o ?? Vrem poze ,telefon, recenzii ,preturi ,servicii etc .Altfel inchide pravalia si dute dupa Dobre 

• Oras:bucuresti
Postat

Marean....ai grija pe cine injuri...ca iti jur ca imi fac programare la salon la nevastata...si te bag la partaj imediat....tare imi este frica ca te vad la partaj porcusor gras si infect ce esti

Vizitator
Postat

Marean....ai grija pe cine injuri...ca iti jur ca imi fac programare la salon la nevastata...si te bag la partaj imediat....tare imi este frica ca te vad la partaj porcusor gras si infect ce esti

du-te ma in pulile noastre. Esti smecher ara-te nu mai fiti smardoi in fata calculatorului si amestecati familia si altceva.

Vezi ca plange doamna ta sa-i faci si ei o recenzie siropoasa, inainte sa fuga iar cu bani de la colege.

• Like 7
  • Minus 4
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

se pare ca ti-e cam frica de porcusoru gras si infect

• Like 2
  • Oras:poplaca
  • Oras:poplaca
Postat

Făi proasta pulii,ia-o-n cur

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

ma ce pnm,acum se incepe cu dinastea cu familia,nu poate omu sa mai futa fara sa ii fie implicata familia?

• Like 2
  • Minus 2
Postat

ma ce pnm,acum se incepe cu dinastea cu familia,nu poate omu sa mai futa fara sa ii fie implicata familia? Prea lua pe toata lumea la misto...sa o lase mai usor sa nu se arda

Vizitator
Postat

ma ce pnm,acum se incepe cu dinastea cu familia,nu poate omu sa mai futa fara sa ii fie implicata familia? Prea lua pe toata lumea la misto...sa o lase mai usor sa nu se arda

esti femeie proasta rau si tu si lingaul tau...

• Like 5
  • Minus 4
Vizitator
Postat

Sunt uMpic ocupat zilele astea :)

De miercuri rezolvam...tot ce aveti pe suflet :)

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

esti femeie proasta rau si tu si lingaul tau...

care ea?

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

care ea?

Pisicule pe Ploiesti e o domnisoara si i s-a schimbat numarul de 3luni, dar un moderator care ar trebui sa schimbe numarul din topic hiberneaza ... poate Moșu' ii schimba numarul din topic. Multumesc

Vizitator
Postat

care ea?

:) te urmareste Coryna cu like-uri :) stii cum se cheama asta :) pupi in cur :) 

• Like 3
  • Minus 4

• Administrator
Postat

Pisicule pe Ploiesti e o domnisoara si i s-a schimbat numarul de 3luni, dar un moderator care ar trebui sa schimbe numarul din topic hiberneaza ... poate Moșu' ii schimba numarul din topic. Multumesc

scrie-mi te rog pe PM care e topicul

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...