tata curvelor Reputație: -3 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Baieti...io sunt decebal adrian...nu sunt cine credeti voi...sau cine va inchipuiti...sunt un simplu membru spectator...fan al lui dinamo...marean poate vb cu mihnea sa te faca membru vip in galerieTe-a injurat si te-a facut in tot felul.Esti prostul lui?Te vad baiat umblat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 Baga-mi-as pula'n sarmaleeeeee 1
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 7, 2015 Asa varule ? 7 10
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Baieti...io sunt decebal adrian...nu sunt cine credeti voi...sau cine va inchipuiti...sunt un simplu membru spectator...fan al lui dinamo...marean poate vb cu mihnea sa te faca membru vip in galerieCat de prost sa fii ?!?!?.... In pula meeaaaa ... Elias e bossu' Peseu : nu am nevoie de recomandare.... mă recomandă vocea şi talentu'
evlaviosu Reputație: 22 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Postat Decembrie 7, 2015 cineva a fost prins cu matza-n sac pe topic )))))))))))hAhAHAH,zise motanu, unde sunt actorii principali ? Lorena de negasit si Dobre vegheaza atent ...restul e Can can ,Numai tu sti unde e Lorena .Cred ca are alt nume si alt nr.de telefon .Pisicule lumineaza-ne .P.S.unde e Lorena,numai matza stie ...... 1
evlaviosu Reputație: 22 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Postat Decembrie 7, 2015 Mars mă'n pula mea de sclav.... zii lu' ala sa raspunda la telefon... saraciilor ...Mareane ,fi atent la un detaliu .Cand si-a facut acest Decebal cont pe aici ,si lasa-l in mila Domnului .E marunt si nesimnicativ ,urla ca surdu in pustiu .Io cred ca e Lorena si baga zanzanie intre voi
evlaviosu Reputație: 22 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Postat Decembrie 7, 2015 spune intreaga poveste decebal, suntem ca fratii aici pe topicHey Boss ,sti ceva de Lorena ?? Sau ai pensionat-o ?? Vrem poze ,telefon, recenzii ,preturi ,servicii etc .Altfel inchide pravalia si dute dupa Dobre
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=HN0JRfMpLqU 2
decebal1000 Reputație: 5 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2015 Marean....ai grija pe cine injuri...ca iti jur ca imi fac programare la salon la nevastata...si te bag la partaj imediat....tare imi este frica ca te vad la partaj porcusor gras si infect ce esti
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Marean....ai grija pe cine injuri...ca iti jur ca imi fac programare la salon la nevastata...si te bag la partaj imediat....tare imi este frica ca te vad la partaj porcusor gras si infect ce esti du-te ma in pulile noastre. Esti smecher ara-te nu mai fiti smardoi in fata calculatorului si amestecati familia si altceva.Vezi ca plange doamna ta sa-i faci si ei o recenzie siropoasa, inainte sa fuga iar cu bani de la colege. 7 4
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 7, 2015
sangre Reputație: -988 Postat Decembrie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Decembrie 7, 2015 @pisi, este ca te gandesti la un bann ?
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 7, 2015 Marean....ai grija pe cine injuri...ca iti jur ca imi fac programare la salon la nevastata...si te bag la partaj imediat....tare imi este frica ca te vad la partaj porcusor gras si infect ce esti se pare ca ti-e cam frica de porcusoru gras si infect 2
picpoc rld Reputație: 155 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:poplaca Oras:poplaca Postat Decembrie 7, 2015 Marean....ai grija pe cine injuri...ca iti jur ca imi fac programare la salon la nevastata...si te bag la partaj imediat....tare imi este frica ca te vad la partaj porcusor gras si infect ce estiFăi proasta pulii,ia-o-n cur 1
decebal1000 Reputație: 5 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2015 Pe marean il vreau...restu nu ma interesraza...poate ne spune ceva
kiviak Reputație: 206 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 7, 2015 ma ce pnm,acum se incepe cu dinastea cu familia,nu poate omu sa mai futa fara sa ii fie implicata familia? 2 2
decebal1000 Reputație: 5 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2015 Ma epileaza si pe mine...):))
decebal1000 Reputație: 5 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 7, 2015 ma ce pnm,acum se incepe cu dinastea cu familia,nu poate omu sa mai futa fara sa ii fie implicata familia? Prea lua pe toata lumea la misto...sa o lase mai usor sa nu se arda
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 ma ce pnm,acum se incepe cu dinastea cu familia,nu poate omu sa mai futa fara sa ii fie implicata familia? Prea lua pe toata lumea la misto...sa o lase mai usor sa nu se arda esti femeie proasta rau si tu si lingaul tau... 5 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 Sunt uMpic ocupat zilele astea De miercuri rezolvam...tot ce aveti pe suflet
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 7, 2015 esti femeie proasta rau si tu si lingaul tau... care ea?
lion86 Reputație: 1150 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 7, 2015 care ea?Pisicule pe Ploiesti e o domnisoara si i s-a schimbat numarul de 3luni, dar un moderator care ar trebui sa schimbe numarul din topic hiberneaza ... poate Moșu' ii schimba numarul din topic. Multumesc
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2015 Postat Decembrie 7, 2015 care ea? te urmareste Coryna cu like-uri stii cum se cheama asta pupi in cur 3 4
Administrator pisicuts Reputație: 114483 Postat Decembrie 7, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Decembrie 7, 2015 Pisicule pe Ploiesti e o domnisoara si i s-a schimbat numarul de 3luni, dar un moderator care ar trebui sa schimbe numarul din topic hiberneaza ... poate Moșu' ii schimba numarul din topic. Multumesc scrie-mi te rog pe PM care e topicul
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum