Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Catedala Mantuirii
Postat

Bai fraților lăsat-o in pace, eu vreau sa o fut nu sa o eau la mișto . Încep sa cred ca uni nu fac altceva decât sa o ardă aiurea pe aici .

Si cine nu te lasa ?? Succes !
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

A ieșit din branșa......adio Lorena ))))))

pentru cateva zile... apoi se intoarce pe forum. Ursul nu sta departe multa vreme de fagurele cu miere

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

:no2 pentru cateva zile... apoi se intoarce pe forum. Ursul nu sta departe multa vreme de fagurele cu miere

]]] O asteptam cu maxim interes ,dar simt o tristete in glasul tau  :laugh2

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

pentru cateva zile... apoi se intoarce pe forum. Ursul nu sta departe multa vreme de fagurele cu miere

La Rozica cum spui ???? La ea ce Pilda se potriveste ?? :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Adica cum ar veni ca Lorena e ursul, iar noi avem miere pe puli.

• Like 3
  • Oras:bucuresti
Postat

Poate se întoarce.....probabilitate 90% trebuie doar sa așteptam, între timp futem trufandale))))))))

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Dacă are numărul de telefon închis :slap2 , poate are telefonul deschis.  :laugh2

• Like 4
  • Minus 2
  • Oras:.....
  • Oras:.....
Postat

MASEUZA, fa-ti ziua mai frumoasa cu un masaj de calitate de relaxare sau terapeutic la domiciliul meu. Confirmare poza reala pe watsapp, 22 Dec 15:34

Bucuresti

uite breeee aici

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/12/10/145317661.jpg

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/12/10/145317651.jpg

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/12/10/145317621.jpg

post-119560-0-03178500-1450796344_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Everywere
Postat

Ptiu drace , asta a fost si pe la Capatos si zicea ca vrea sa ia apartament copilului..Cred ca nu a reusit sa-i cumpere decat o camera de bicicleta .

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Pare vocea ei la telefon. Locatie langa Mall Vitan. Daca ajung revin cu recenzie.

Postat

Pare vocea ei la telefon. Locatie langa Mall Vitan. Daca ajung revin cu recenzie.

Ai curaj sa te duci ?? Io zic sa te mai gandesti!
Postat

Am vizitat-o pe Lorena acum doua saptamani.Am recenzie pe alt site.Mi-am facut cont si aici cand am aflat de existenta acestui forum.Lorena e o femeie frumoasa,cam slabuta dar e frumoasa.Locatia e ok,serviciile oral neprot. cu fin pe corp si normal protejat.100 lei fin,200 lei ora.Am ramas o finalizare.Eu o sa mai revin,mi-a placut.Nu am reprosuri la felul cum a decurs intalnirea cu Lorena.Bafta si ciocane tari!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ai curaj sa te duci ?? Io zic sa te mai gandesti!

Daca colega ei seamana (si nu fac eu o confuzie) cu ... colega ei, owww yess, chiar merita o ora cu ambele !

Postat

Daca colega ei seamana (si nu fac eu o confuzie) cu ... colega ei, owww yess, chiar merita o ora cu ambele !

Lucreaza singura ,doar pozele sunt facute impreuna.Si cealalta doamna este tot din garda veche

Postat

Am vizitat-o pe Lorena acum doua saptamani.Am recenzie pe alt site.Mi-am facut cont si aici cand am aflat de existenta acestui forum.Lorena e o femeie frumoasa,cam slabuta dar e frumoasa.Locatia e ok,serviciile oral neprot. cu fin pe corp si normal protejat.100 lei fin,200 lei ora.Am ramas o finalizare.Eu o sa mai revin,mi-a placut.Nu am reprosuri la felul cum a decurs intalnirea cu Lorena.Bafta si ciocane tari!

Cum ai fost acum doua saptamani si unde unde ? Io zic sa te mai gandesti  :no2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...