goe_bulgaru Reputație: -209 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Constanța Oras:Constanța Postat Ianuarie 29, 2017 Noapte bună și ție Lorena.
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 29, 2017 Noapte bună și ție Lorena.Noapte bună și ție Lorena.noapte buna, pupici multi și dulci
inegalabilul Reputație: 7 Postat Ianuarie 29, 2017 Postat Ianuarie 29, 2017 În timp ce Dobre plânge de frig și foame în balcon, eu mă plimb cu frumusețea de fimiu prin molluri. Esti cea mai tare în cea ce faci!! Noapte buna!!
babardierul Reputație: -322 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Ianuarie 29, 2017 În timp ce Dobre plânge de frig și foame în balcon, eu mă plimb cu frumusețea de fimiu prin molluri.* IN TIMP CE DOBRE BALESTE LA PULA PRINTULUI INTUNECAT
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 30, 2017 * IN TIMP CE DOBRE BALESTE LA PULA PRINTULUI INTUNECAT viata e grea pentru dobre: 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 30, 2017 Neața domnii mei. Azi mă găsiți la birou toată ziua. Va pup dulce si va astept.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 A suparapus? Scrie "dupa" un cont? Esti analfabet 😕😢 Esti ratat , si pe tine s-a căcat .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 viata e grea pentru dobre: Cât de prost să fii , câtă umilintă
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 30, 2017 Dobre prostule, mizeriile care le tot repeți tu scrise de pe contul Lorena 10; le.a scris George când ne.am despărțit ca să se răzbune că m.am întors pe forum. E cont făcut de el. Și pisicuțs poate să verifice ip. Dar ești atât de nenorocit încât le repeți mereu, gunoiule. 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 vii...Cu 2 de i...analfabetule Numele de persoane sau orase se scriu cu literă mare analfabeto (analo) , că acolo iti place !!
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 30, 2017 Numele de persoane sau orase se scriu cu literă mare analfabeto (analo) , că acolo iti place !!să mori tu in chinuri. Blestemată ziua când te.a căcat mata, dobre, cu literă mică că ești nesemnificativ, gunoiule. Tot forumul rade de tine Clownule, circarule, gunoiule, prapaditule, labă tristă.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 Dobre prostule, mizeriile care le tot repeți tu scrise de pe contul Lorena 10; le.a scris George când ne.am despărțit ca să se răzbune că m.am întors pe forum. E cont făcut de el. Și pisicuțs poate să verifice ip. Dar ești atât de nenorocit încât le repeți mereu, gunoiule.Sunt lucruri scrise de tine , eram lângă tine când ai scris .Dacă tot ferifică ratatul sef ip-ul , spune-i să-l ferifice si pe al babardierului Când ai plecat de la mine astă vară pentru că nu ti-am dat bani să inchiriezi locatie te-ai impăcat cu George -Jony23 acum babardierul si ti-a dat el .De aceea sunteti asa agitati di deosebit de prosti
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 să mori tu in chinuri. Blestemată ziua când te.a căcat mata, dobre, cu literă mică că ești nesemnificativ, gunoiule. Tot forumul rade de tine Clownule, circarule, gunoiule, prapaditule, labă tristă.Tot forumul vede cum te-ai căcat pe ei de ,,ratati" si acum le spui domni , tot forumul vede că faci sex total neprotejat , tot forumul vede că minti si falsifici Esti proasta si săraca forumului .Te tine ratatul sef aici pentru trafic , altul te zbura de mult
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 Dobre prostule, mizeriile care le tot repeți tu scrise de pe contul Lorena 10; le.a scris George când ne.am despărțit ca să se răzbune că m.am întors pe forum. E cont făcut de el. Și pisicuțs poate să verifice ip. Dar ești atât de nenorocit încât le repeți mereu, gunoiule.Si contul babardierul al cui este ?? Scrieti si tu si George de pe el ! Câte conturi de pe care iti scrii recenzi mai ai ?? Eu stiu vreo trei pentru că de lângă mine ai scris pe acele conturi !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 Dobre prostule, mizeriile care le tot repeți tu scrise de pe contul Lorena 10; le.a scris George când ne.am despărțit ca să se răzbune că m.am întors pe forum. E cont făcut de el. Și pisicuțs poate să verifice ip. Dar ești atât de nenorocit încât le repeți mereu, gunoiule.pisicuts cu P mare javră ordină , bombă ecologică , mamă denaturată Trimite copilul la scoală că a rămas doi ani in urmă si nu-l mai lua in locatie , este **spam editat** .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 Neața domnii mei. Azi mă găsiți la birou toată ziua. Va pup dulce si va astept să facem sex total neprotejat .Refuz să-mi fac analizele si mă kk pe voi de ratati
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 Esti cea mai tare în cea ce faci!! Noapte buna!!E cea mai mai tare că face sex total neprotejat si se kk pe tine de ratat
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 În timp ce Dobre plânge de frig și foame în balcon, eu mă plimb cu frumusețea de fimiu prin molluri.Te plimbi cu repetentul si apoi il duci in locatie .Analfabeto , se scrie Maal Ca fapt divers la aceea oră eram la Therme cu iubita ..
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 30, 2017 Cica se scrie Maal.....Dobre ai lipsit de la scoala si vrei sa dai lectii pe aici....Se scrie Mall analfabetule :laugh2 14 8
money_talks Reputație: -236 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Ianuarie 30, 2017 Dobrica,lasa scrisul ca nu-i de tine.....trebuie sa iei masuri de urgenta ca ai 5-6 hateri pe urmele tale+Lorena+Motanu' PS:Da-i in spaima pe dusmani si pune pozele de la Barcelona 7 9
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 30, 2017 Buna ziua dragii mei. Azi mă găsiți la birou toată ziua. Pupici 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 Cica se scrie Maal.....Dobre ai lipsit de la scoala si vrei sa dai lectii pe aici....Se scrie Mall analfabetule :laugh2 Bine mă ratatule , să- mi dai o frunte in buric , asa de dimineată ! Te bagi ca supozitoru' , dar esti clei de prost Pariez că ai si tu vreo zece clase dar faci pe interesantul . Aici nu suntem la ora de gramatică prăpăditule !!
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 Dobrica,lasa scrisul ca nu-i de tine.....trebuie sa iei masuri de urgenta ca ai 5-6 hateri pe urmele tale+Lorena+Motanu' PS:Da-i in spaima pe dusmani si pune pozele de la Barcelona
lorenalove Reputație: 542 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Ianuarie 30, 2017 Ce mamă denaturata sunt. Mă duc cu frumusețea de fimiu la shopping. Și ne îmbrăcăm, și mâncăm, că ne permitem...dobre hai poți să mori de ciudă, nu plânge nimeni după tine dacă mori... 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Ianuarie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Ianuarie 30, 2017 Buna ziua dragii mei. Azi mă găsiți la birou toată ziua. Sex total neprotejat .Refuz să fac analize si mă kk pe voi de ratati
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum