dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 batrana Pana in 2 poli ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Așa Dobrică tată, să moare dujmanii! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 In fine imi cer scuze domnișoara Adina daca am spus ceva deplasata nu am cruț sa ofensez nici pe tine nici pe Lorena o sa încerc sa stabilesc si a 4 a intalnire sper sa fie cu noroc ..poate chiar am fost omul nepotrivit la momentul nepotrivit ..am sa relatez mai multe după întâlnire bine-nteles sper sa aibe loc pup feteleInsista ,dar vezi ca nu mai ia pastile si sa nu o lasi bortoasa !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Așa Dobrică tată, să moare dujmanii! Cine are valoare are si dusmani , pentru harul tau meriti un rachiu ! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 In fine imi cer scuze domnișoara Adina daca am spus ceva deplasata nu am cruț sa ofensez nici pe tine nici pe Lorena o sa încerc sa stabilesc si a 4 a intalnire sper sa fie cu noroc ..poate chiar am fost omul nepotrivit la momentul nepotrivit ..am sa relatez mai multe după întâlnire bine-nteles sper sa aibe loc pup feteleEsti cam ,,deplasata ,,si ai emotii .Fii barbat ce draku !! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Cine are valoare are si dusmani , pentru harul tau meriti un rachiu ! Nu beau rachiu. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Nu beau rachiu. Scuze ,saniuta !! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Scuze ,saniuta !!Nici. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 ce e de ras?? fiecare femeie e selectiva..indiferent de servicii..te uiti bine la om inainte sa deschizi usa..sau si mai bine daca te uiti de dupa perdea..de sus.. There is nothing special about you if everyones got acces to you !! 1 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Nici. Atunci un prigat de dude ! Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114261 Postat Februarie 9, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 9, 2017 Atunci un prigat de dude ! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Atunci un prigat de dude !Nu există. 2 Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Plangi dupa Lorena !! Cine se mai kk si pipi pe tine ?? Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Nu există. Bine maestre ,o Fanta de struguri !! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Bine maestre ,o Fanta de struguri !!Nu beau carbogazoase. 1 Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Februarie 9, 2017 There is nothing special about you if everyones got acces to you !! Dobrică , ma uimesti !!! Stii si franceza ... PS : Nu te lăsa ! Te conduce Lorena detasat si tu o dai in glume cu @picon . 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Dobrică , ma uimesti !!!Stii si franceza ... PS : Nu te lăsa ! Te conduce Lorena detasat si tu o dai in glume cu @picon .Îl antrenez, nu fac glume. Umblu la moral-volitiv și motivațional. Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Februarie 9, 2017 Îl antrenez, nu fac glume. Umblu la moral-volitiv și motivațional. Are nevoie de sustinere ! Cu moralul sta bine ... , in alta parte e problema . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Are nevoie de sustinere !Cu moralul sta bine ... , in alta parte e problema . Nu are putere de concentrare suficientă. Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Februarie 9, 2017 Nu are putere de concentrare suficientă. Eu am auzit ca o are mica .Asa zicea cineva pe aici ...Tu crezi ca e adevarat ? De puterea de concentrare vorbesc Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 9, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 9, 2017 Eu am auzit ca o are mica .Asa zicea cineva pe aici ...Tu crezi ca e adevarat ? De puterea de concentrare vorbescPăi... se pare că da! Tot de puterea de concentrare vorbesc. Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Dobrică , ma uimesti !!!Stii si franceza ... PS : Nu te lăsa ! Te conduce Lorena detasat si tu o dai in glume cu @picon .Controleaza-te !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Eu am auzit ca o are mica .Asa zicea cineva pe aici ...Tu crezi ca e adevarat ? De puterea de concentrare vorbescDaca o vezi nu poti sa te abti fara sa o pupi ,te las asa putin ca sa-i prinzi gustul !! Link spre comentariu
dobre daniel Reputație: -426 Postat Februarie 9, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Februarie 9, 2017 Păi... se pare că da! Tot de puterea de concentrare vorbesc. Te-ai cam umflat in pene mister !! Link spre comentariu
n3control@tu Reputație: 167 Postat Februarie 9, 2017 Oras:DA Oras:DA Partajează Postat Februarie 9, 2017 Dobrică , chiar o ai mica ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum