miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 13, 2017 asta i lihnita de foame, o injura tot Focsaniu si o scoate unu la produso saracie tare-n gura! mai e si masochistanu are rost sa va certati aiurea mai bine imi gasiti o chelioasa sa fut sa-mi treaca fetish-ul din varful maciucii Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 13, 2017 acum... caut 1 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 13, 2017 nu are rost sa va certati aiurea mai bine imi gasiti o chelioasa sa fut sa-mi treaca fetish-ul din varful maciucii Nu cunosc , eu ies din ecuație. Te pup si o zi frumoasa. 1 2 Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 13, 2017 nu are rost sa va certati aiurea mai bine imi gasiti o chelioasa sa fut sa-mi treaca fetish-ul din varful maciucii uita-te ce replici de golana ieftina are Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 13, 2017 uita-te ce replici de golana ieftina areMulțumesc de compliment . Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 13, 2017 sunt de evitat genul acesta de certuri ...mai ales ptr. voi fetele o curva de 50 lei ...ce pretentii sa ai mai da si tepe ia banii si fuge Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 13, 2017 Nu cunosc , eu ies din ecuație. Te pup si o zi frumoasa.Sa ma anunti cand te tunzi ca sa-ti imping o vizita Si eu 21 9 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 13, 2017 o curva de 50 lei ...ce pretentii sa ai mai da si tepe ia banii si fugeBa mars in morții matii de sclav ordinar ce ești . De unde știi tu jegule ca fur bani ? N am furat un leu de la nimeni. Ieși dracu de ordinar jegos care ești . Te bate foamea cu 5-0 si tu ai pretenția să mă discuți pe mine . Știi tu ca am furat ? Adu DOVEZI infectule. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 13, 2017 acum... caut nu e niciuna iti spun eu ca nu stiu cum sa se infrumuseteze ca sa atraga clienti 20 9 Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Februarie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2017 are review de caca...o injura tot FocsanuStiu ei de ce o injura....ca doar o cunosc mai bine ca noi! 3 1 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 13, 2017 Stiu ei de ce o injura....ca doar o cunosc mai bine ca noi!Mathias,nu sunt pe placul tuturor . Sunt gusturi diferite,oameni diferiți, fiecare cu părerile lui ,eu le accept bune sau rele cum sunt ele .cine vrea sa vina,cine,cine nu ,nu. Eu nu oblig pe nimeni. Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 13, 2017 Stiu ei de ce o injura....ca doar o cunosc mai bine ca noi!ce foame are asta daca se promoveaza la buc. 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 13, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Februarie 13, 2017 Mathias,nu sunt pe placul tuturor . Sunt gusturi diferite,oameni diferiți, fiecare cu părerile lui ,eu le accept bune sau rele cum sunt ele .cine vrea sa vina,cine,cine nu ,nu. Eu nu oblig pe nimeni.Fa-te bec , ca acum ma urc in masina si vin 20 9 Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Februarie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2017 cu porcu tre sa fii magaar. iti dai seama ca de atattia ani de cand lucram facem diferenta intre un om serios si un onanist libidinosDa draguta dar si noi barbati de aici de cati ani mergem la prostituate am invatat sa facem diferenta intre-o curva stilata cu bun simnt si o curva penala de 2 lei vechi! 3 1 Link spre comentariu
mathis27 Reputație: 1227 Postat Februarie 13, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 13, 2017 Mathias,nu sunt pe placul tuturor . Sunt gusturi diferite,oameni diferiți, fiecare cu părerile lui ,eu le accept bune sau rele cum sunt ele .cine vrea sa vina,cine,cine nu ,nu. Eu nu oblig pe nimeni.Foarte bine! 1 1 Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 13, 2017 Ce faci? nu ai clienti si te bagi in teatrul numit Lorena love Dobre? Nu-i destul ca i se face destula publicitate Lorenei, iti mai faci si tu publicitate pe seama Loreneiomu e din focsani uite ce spune ie foame mare! Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 13, 2017 omu e din focsani uite ce spune ie foame mare!Ie grele limba română ,stiu. Link spre comentariu
madalin0602 Reputație: 9 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Londra Disponibila Oras:Londra Disponibila Partajează Postat Februarie 13, 2017 "Doamnelor" Lorenna și Adina, uitați-vă și voi ce "porc" e omul! 'ai de plm, de distruse și profesioniste ce sunteți!))))))) Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 13, 2017 Da draguta dar si noi barbati de aici de cati ani mergem la prostituate am invatat sa facem diferenta intre-o curva stilata cu bun simnt si o curva penala de 2 lei vechi!ce pretentii ai la o curva evitata........... de 2 lei se baga gura-pula cu smecherii nu futem refulate de altii! Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 13, 2017 Ie grele limba română ,stiu.Dacă tot ai de demonstrat ceva, intra pe topicul meu și scrie acolo cât vrei . Zic sa lăsăm topicul fetei în pace . Scuze pentru schimbul de replici pe topicul tau Lorena :-* Link spre comentariu
madalin0602 Reputație: 9 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Londra Disponibila Oras:Londra Disponibila Partajează Postat Februarie 13, 2017 Domnilor, dobre vrea sa ma omoare. Dar victor e un nume inventat, de george, fostul iubit sa il enerveze pe dobre. Nu cunosc nici un VictorCuțit și-o fi numit el scula ...acum nu te gândi chiar la cuțit adevăratAdik omu' vrea sa-și bage-N tine "cuțitul" Link spre comentariu
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Partajează Postat Februarie 13, 2017 pupici Link spre comentariu
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 13, 2017 omu e din focsani uite ce spune ie foame mare!foame mare in Focsani, de asta se si promoveaza pe topicul asta de cacat 1 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Februarie 13, 2017 foame mare in Focsani, de asta se si promoveaza pe topicul asta de cacatAuzi nu te supăra Domnule,dar tu daca te duci să dai la peste,si în acea balta vezi ca nu trage , o vizitezi mereu sau stai acolo un timp îndelungat? Sau îți cauți alta Balta unde poți prinde un peste ? Este un exemplu. Link spre comentariu
rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 13, 2017 Oras:.... Oras:.... Partajează Postat Februarie 13, 2017 foame mare in Focsani, de asta se si promoveaza pe topicul asta de cacat :clapp :clapp :clapp Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum