Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

asta i lihnita de foame, o injura tot Focsaniu si o scoate unu la produs

o saracie tare-n gura!

mai e si masochista

nu are rost sa va certati aiurea   :no2

mai bine  imi gasiti o chelioasa sa fut  sa-mi treaca fetish-ul din varful  maciucii  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani

o curva de 50 lei ...ce pretentii sa ai

mai da si tepe ia banii si fuge

Ba mars in morții matii de sclav ordinar ce ești . De unde știi tu jegule ca fur bani ? N am furat un leu de la nimeni. Ieși dracu de ordinar jegos care ești . Te bate foamea cu 5-0 si tu ai pretenția să mă discuți pe mine . Știi tu ca am furat ? Adu DOVEZI infectule.

Link spre comentariu

Stiu ei de ce o injura....ca doar o cunosc mai bine ca noi!

Mathias,nu sunt pe placul tuturor . Sunt gusturi diferite,oameni diferiți, fiecare cu părerile lui ,eu le accept bune sau rele cum sunt ele .cine vrea sa vina,cine,cine nu ,nu. Eu nu oblig pe nimeni.

Link spre comentariu

Mathias,nu sunt pe placul tuturor . Sunt gusturi diferite,oameni diferiți, fiecare cu părerile lui ,eu le accept bune sau rele cum sunt ele .cine vrea sa vina,cine,cine nu ,nu. Eu nu oblig pe nimeni.

Fa-te bec , ca acum ma urc in masina si vin :)

• Like 20
  • Minus 9
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

cu porcu tre sa fii magaar. iti dai seama ca de atattia ani de cand lucram facem diferenta intre un om serios si un onanist libidinos

Da draguta dar si noi barbati de aici de cati ani mergem la prostituate am invatat sa facem diferenta intre-o curva stilata cu bun simnt si o curva penala de 2 lei vechi!
  • Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:....
  • Oras:....

Da draguta dar si noi barbati de aici de cati ani mergem la prostituate am invatat sa facem diferenta intre-o curva stilata cu bun simnt si o curva penala de 2 lei vechi!

ce pretentii ai la o curva evitata...........  de 2 lei  se baga gura-pula cu smecherii 

nu futem refulate de altii!

Link spre comentariu
  • Oras:Londra
  • Disponibila
  • Oras:Londra
  • Disponibila

Domnilor, dobre vrea sa ma omoare. Dar victor e un nume inventat, de george, fostul iubit sa il enerveze pe dobre. Nu cunosc nici un Victor

Cuțit și-o fi numit el scula ...acum nu te gândi chiar la cuțit adevărat

Adik omu' vrea sa-și bage-N tine "cuțitul"

Link spre comentariu

foame mare in Focsani, de asta se si promoveaza pe topicul asta de cacat

Auzi nu te supăra Domnule,dar tu daca te duci să dai la peste,si în acea balta vezi ca nu trage , o vizitezi mereu sau stai acolo un timp îndelungat? Sau îți cauți alta Balta unde poți prinde un peste ? Este un exemplu.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...