rockefeler Reputație: 136 Postat Februarie 11, 2017 Oras:.... Oras:.... Postat Februarie 11, 2017 Unde e Dobre ??? in bamboo 1
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Februarie 12, 2017 Postat Februarie 12, 2017 Scuzati intreruperea - am lipsit 2 zile, au aparut vreo 25 de pagini noi... vreo noutate semnificativa...? Multumesc anticipat, continuati va rog! A aparut o poza cu Dobre cand era in limba dupa Lorena si mai ales in limba in ea. Lorena se jura ca Dobre o are mica, doar datoriile lui sunt mari la asociatie. Ea merge in Turcia de ziua ei. Dobre merge in Republica Dominicana. Cand vrea pola lui. PS: weekend-ul asta n-a fost la Mall. 5
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 12, 2017 Eu? Ba da, aseara am fost la moll. 1
ruzckov Reputație: 187 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Februarie 12, 2017 Unde e Dobre ??? Pregateste armament pt razboi 😂😂
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 12, 2017 Pregateste armament pt razboi singurul armament din dotare a lui Dobre sunt basinile, fizice si verbale... 1
picon Reputație: 1050 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2017 Eu? Ba da, aseara am fost la moll.*Mall 3
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 12, 2017 *Mallasa asa
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 12, 2017 In timp ce Dobre isi plange soarta in balcon, eu ma distrez prin mall.
picon Reputație: 1050 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2017 Răsucește-i cuțitul în rană, nemernico! 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 12, 2017 Azi ma gasiti la birou pana la orele 18. Pupici dulcici. 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 12, 2017 Răsucește-i cuțitul în rană, nemernico! ii pun si sare daca vrea...si.l rasuceste singur pt ca e masochist si ii place sa sufere dupa o pz care se ps pe el...in loc sa isi vada de casa, balconul, familia si copilul lui, pe el il fute grija de altii. 1
picon Reputație: 1050 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2017 ii pun si sare daca vrea...si.l rasuceste singur pt ca e masochist si ii place sa sufere dupa o pz care se ps pe el...in loc sa isi vada de casa, balconul, familia si copilul lui, pe el il fute grija de altii.Să fie de mare. De sare, zic. 1
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 12, 2017 Să fie de mare. De sare, zic. LOGIC, GRUNJOASA, CA PT MURATURI, CA ASTA E SI DOBRE, O MURATURA
picon Reputație: 1050 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2017 LOGIC, GRUNJOASA, CA PT MURATURI, CA ASTA E SI DOBRE, O MURATURAAcuma, serios vorbind: ai stat 4 ani parcă, cu el. Așa că ... Vă potriviți. 3
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 12, 2017 Acuma, serios vorbind: ai stat 4 ani parcă, cu el. Așa că ... Vă potriviți. daca ma potriveam ramaneam cu el, dar am stat cu el doar o perioara, ca mi.a convenit la momentul respectiv ca are casa. Dar nu aveam planuri de viitor si familie cu el niciodata.
miky77 Reputație: -1394 Postat Februarie 12, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Februarie 12, 2017 Scuzati intreruperea - am lipsit 2 zile, au aparut vreo 25 de pagini noi... vreo noutate semnificativa...? Multumesc anticipat, continuati va rog! Nu , te anuntam cand pleaca Lorena...pana atunci stai linistit 17 9
picon Reputație: 1050 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 12, 2017 daca ma potriveam ramaneam cu el, dar am stat cu el doar o perioara, ca mi.a convenit la momentul respectiv ca are casa. Dar nu aveam planuri de viitor si familie cu el niciodata.Deci, ai fost parșivă. Cum spuneam: vă meritați. 3
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2017 Poza cu "Rustic" in spate... o fi o aluzie fina la origini ?Un fel de "fata de la tzara"... poezie !
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2017 Unde e Dobre ???
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2017 daca ma potriveam ramaneam cu el, dar am stat cu el doar o perioara, ca mi.a convenit la momentul respectiv ca are casa. Dar nu aveam planuri de viitor si familie cu el niciodata. Asta da dedicare meseriei. Curva pana la maduva...hahaha
lorenalove Reputație: 542 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Dacă dragoste nu e...facem Oras:Dacă dragoste nu e...facem Postat Februarie 12, 2017 Poza cu "Rustic" in spate... o fi o aluzie fina la origini ?Un fel de "fata de la tzara"... poezie !sunt bucuresteanca, pur si simplu treceam pe acolo si am fc poza ca nu prea era lume in zona aia, ca sa nu iasa in poza...am mancat la mc daca te intereseaza, la varsta si silueta mea imi permit orice... 1
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2017 sunt bucuresteanca, pur si simplu treceam pe acolo si am fc poza ca nu prea era lume in zona aia, ca sa nu iasa in poza...am mancat la mc daca te intereseaza, la varsta si silueta mea imi permit orice... Doar meltenii se duc la McDonalds in maghernita aia cu pretentii de Mall din curu' Berceniului si o spun de parca au mancat kobe la Osho...In lumea civilizata McDonalds e o cantina pentru saraci. Se vede varsta, nu mai esti frageda. 3 3
zerrcore Reputație: 852 Postat Februarie 12, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Februarie 12, 2017 sunt bucuresteanca, pur si simplu treceam pe acolo si am fc poza ca nu prea era lume in zona aia, ca sa nu iasa in poza...am mancat la mc daca te intereseaza, la varsta si silueta mea imi permit orice... Lorena intradevar ca are corp si la varsta ei arata de milioane , multe se chinuie sa aibe corpul ei .numai ca multe de pe aici la varsta ei or sa curga sunculitele ) corp si tinuta impecabila Felicitari si sa ne revedem curand
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2017 Si parul ala slinos... pe bune ?Eu te inteleg ca l-ai apucat pe Ceausescu si nu va dadea apa, dar acum ai bani, ia-ti un sampon... doamno.
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Februarie 12, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 12, 2017 Radem, glumim, dar unde l-ati ascuns pe Dobre ???Doarme cu pestii ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum