Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nici nu îmi trecea prin minte că ai fi inteligentă și că ai avea bun-simț. Punct!

cu porcu tre sa fii magaar. iti dai seama ca de atattia ani de cand lucram facem diferenta intre un om serios si un onanist libidinos

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nici nu îmi trecea prin minte că ai fi inteligentă și că ai avea bun-simț. Punct!

La ce te asteptai ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Da ce i-ati facut cu Dobrica , de nu mai contreaza cu nimic?  :no2

• Like 18
  • Minus 9
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Vizitat din nou!

Mai fusesem o data pe cand statea la Tineretului si nu avea silicoane!

Atunci a fost o experienta ok acum de departe

Singurul lucru placut este ca geme frumos,atat

Oralul-2,luat putin varful in gura restul cu mana,si e vaita de ce nu se scoala :)))

M-am simtit putin grabit

Personal eu nu mai revin

adevarul e ca barbatii cu cat au parte de mai multe perversiuni sexuale ..in timp devin impotenti..pe romaneste nu se scoala nici cu macaraua si nici daca.i canti prohodu..si pe urma,,e simplu sa dai vina pe femeie..ca nu stie ea domle cum...in trecut era suficient sa apara o tipa in minijup sa se frece de barbat si i se scula tanc...acum poti sa i.o sugi toata in timp ce.i bagi un dejt in coor si tot moarta ramane :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

cu porcu tre sa fii magaar. iti dai seama ca de atattia ani de cand lucram facem diferenta intre un om serios si un onanist libidinos

adevarul e ca barbatii cu cat au parte de mai multe perversiuni sexuale ..in timp devin impotenti..pe romaneste nu se scoala nici cu macaraua si nici daca.i canti prohodu..si pe urma,,e simplu sa dai vina pe femeie..ca nu stie ea domle cum...in trecut era suficient sa apara o tipa in minijup sa se frece de barbat si i se scula tanc...acum poti sa i.o sugi toata in timp ce.i bagi un dejt in coor si tot moarta ramane :laugh2

Și dacă ți-ai vedea tu de topicul tău, ce-ar fi? Pe ăla nu-l vizitează nici Pulea și te-ai gândit tu, că aici, unde e circ și panaramă și multă lume citește,  ți-ai putea face reclamă. 

• Like 7
Postat

Pe ăla nu-l vizitează nici Pulea și te-ai gândit tu, că aici, unde e circ și panaramă și multă lume citește,  ți-ai putea face reclamă. 

Bingo . Da si-a gasit unde sa-si etaleze "atitudinile de diva" :slap2   , ca aici intra lumea doar sa se amuze si sa puna presiune pe prosti , sa vada ce mai dau din ei   :laugh2

• Like 21
  • Minus 9
Postat

Bingo . Da si-a gasit unde sa-si etaleze "atitudinile de diva" :slap2   , ca aici intra lumea doar sa se amuze si sa puna presiune pe prosti , sa vada ce mai dau din ei   :laugh2

Pe românește, parazitează topicul, doamna ce oferă sex total neprotejat.

P.S. unde plm e Dobrică? 

• Like 1
Postat

Scuze daca tea deranjat intrebarea...!cand trec pe la Bucuresti sigur im fac programare la tine.

"Doamnelor" Lorenna și Adina, uitați-vă și voi ce "porc" e omul!  :slap2

'ai de plm, de distruse și profesioniste ce sunteți!

• Like 4
Postat

P.S. unde plm e Dobrică? 

L-au mancat astea  azi-noapte ......de foame.  :laugh2

"Doamnelor" Lorenna și Adina, uitați-vă și voi ce "porc" e omul!  :slap2

'ai de plm, de distruse și profesioniste ce sunteți!

Vezi ca acum te traduce , ca nu intelege ce ai vrut sa zici :laugh2

curve de scoala  profesionala  :no2

• Like 18
  • Minus 9
Postat

Dobrica, dacă erau probe ,era demult pe arest așa că ..... te pup

Nici Statul nu se mai incurca asa usor cu asemenea paraziti  sa-si consume aiurea bugetul  :laugh2

• Like 18
  • Minus 9
Postat

L-au mancat astea  azi-noapte ......de foame.  :laugh2

Vezi ca acum te traduce , ca nu intelege ce ai vrut sa zici :laugh2

curve de scoala  profesionala  :no2

Știi care e treaba? Lorenna arată bine, de ce să mâniem pe Dumnezeu! Cândva, era una dintre cele mai în vogă fetițe din București, dar pentru faptul că făcea anal și normal neprotejat ( la modul frecvent, pentru că multe mai fac, din câte știu, cu câte un client vechi și cunoscut - lucru deloc ok, nici ăsta) și pentru mizeria asta cu Dobrică, inclusiv apariții pe la TV, a devenit cam de evitat. Mai ales că iată, se comportă așa cum a făcut-o cu omul ăla, aiurea și mârlănește. Păcat, tot potențialul ei, s-a cam dus pulii de suflet!

• Like 4
  • Oras:Focsani
Postat

Nici Statul nu se mai incurca asa usor cu asemenea paraziti sa-si consume aiurea bugetul :laugh2

Hai tu ,ca să o luăm pe legi, nu avea cum să aibă 2 dosare pe rol ,si sa nu fie trasa la răspundere pentru nici unul . Nu îi jigni, totuși , fiecare este si face ce vrea .

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:nairobi
  • Oras:nairobi
Postat

Sper sa se intoarca dobrica sa nu ramana doar curvele astea 2 cu iq inferior unui kg de balega (adina si lorena). Dobrica e sarea si piperul ,asa alcoolist partar cum e, are talentu lui.

Sunt singurul pe care il ustura ochii cand vede ce scrie shamoo.adina.milf?

Daca nu, propun un vot sa fie banata de pe thread

Postat

Hai tu ,ca să o luăm pe legi, nu avea cum să aibă 2 dosare pe rol ,si sa nu fie trasa la răspundere pentru nici unul . Nu îi jigni, totuși , fiecare este si face ce vrea .

stiu ce spun , de obicei , dosarele acelea sunt mizilicuri  si nu atrag  puscaria , doar ingradirea anumitor  drepturi :)

• Like 20
  • Minus 9
Postat

stiu ce spun , de obicei , dosarele acelea sunt mizilicuri si nu atrag puscaria , doar ingradirea anumitor drepturi :)

Da așa este, dar dacă tot nu sunt dovezi cum a spus el , ce rahat se agită? Mă mir cu de nu intra Avocata Poporului ,să spună si ea o părere . 😂😂ðŸ˜

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Da așa este, dar dacă tot nu sunt dovezi cum a spus el , ce rahat se agită? Mă mir cu de nu intra Avocata Poporului ,să spună si ea o părere .

parerea mea este sa nu te implici prea mult .....ca nu cunosti suficient  :no2

noi uneori mai comentam la caterinca  , ca asta nu este topic de futut ...este de ras , crede-ma :)

• Like 19
  • Minus 9
Postat

parerea mea este sa nu te implici prea mult .....ca nu cunosti suficient :no2

noi uneori mai comentam la caterinca , ca asta nu este topic de futut ...este de ras , crede-ma :)

Nu mă implic , prea puțin îmi pasă, din 551 de pagini ,5 sunt cu recenzii (cred). Restul ras .

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:....
  • Oras:....
Postat

Nu mă implic , prea puțin îmi pasă, din 551 de pagini ,5 sunt cu recenzii (cred). Restul ras .

te mananca  este!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare