miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 29, 2017 bai neneeeeeeeeeeeee ,nu e vb de luat de bune.....astia astea cauta can canuri...scriau primii ei...pana sa apara pe forum aici stirea...sa faca bani...audienta ,ca asta prinde...u intelegi ceva sau o tii tot pe a ta ca a murit Bianca ???bine...alimenteaza-te tu cu stirile lor eu nu am chef sa ma contrez pe ceva care cunosc destul de bine cum este fabricat 10 15 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 29, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Martie 29, 2017 bine...alimenteaza-te tu cu stirile lor eu nu am chef sa ma contrez pe ceva care cunosc destul de bine cum este fabricatAi lucrat in presă ? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 https://www.facebook.com/bicu.bicutz Folosea alt cont, bianca bycu...pe ăsta au fost postate condoleanțele😉 Link spre comentariu
barrabas Reputație: 210 Postat Martie 29, 2017 Oras:$$$ Oras:$$$ Partajează Postat Martie 29, 2017 hai sa facem asa: daca bianca e moarta va sug eu pula la toti. daca adina.milf se pisa pe voi cu jet si faza e o fasaita prezentata ca bomba gandita de ea si de bianca ca sa scape bianca de dobre, sa-mi sugeti mie pula cu totii, ma refer la astia care credeti ca "e posibil" sa fi crapat "celebra" panarama.... putina decenta, ce pula mea... 4 Link spre comentariu
hankooc Reputație: 128 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Este o totala minciuna..... ajutată și de alte proaste care contribuie la acești topic....prost încă de la început. ...Pisicuț chiar nu vezi frate .....închide prostia ăsta odată! ! Link spre comentariu
hankooc Reputație: 128 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Alino.....Tu mai lasă minciunile ca de cant te știm minți incontinu! ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 hai sa facem asa: daca bianca e moarta va sug eu pula la toti. daca adina.milf se pisa pe voi cu jet si faza e o fasaita prezentata ca bomba gandita de ea si de bianca ca sa scape bianca de dobre, sa-mi sugeti mie pula cu totii, ma refer la astia care credeti ca "e posibil" sa fi crapat "celebra" panarama.... putina decenta, ce pula mea...vedeti de ce i.am inchis fb?...ca se gaseste cate un destept de asta care sa comenteze kkturi si post mortem Link spre comentariu
hankooc Reputație: 128 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 adina.milf stai în banca ta....Nu mai sapa gratis la gropi...ca ști proverbulCit despre aceste minciuni la ce sa ne mai așteptăm. ...ca domnișoara cu pricina ar lua premiul Nobel Link spre comentariu
barrabas Reputație: 210 Postat Martie 29, 2017 Oras:$$$ Oras:$$$ Partajează Postat Martie 29, 2017 vedeti de ce i.am inchis fb?...ca se gaseste cate un destept de asta care sa comenteze kkturi si post mortem mars fah, jura-te pe pizda ta producatoare de lovele ca a murit inghititoarea de puli.ca esti tu proasta e una, ca ne crezi pe toti idioti ca dobre e altceva, si e jignitor. panarama bianca avea zeci de conturi de facebook, era si greu sa rogi doi amarati sa scrie un cacat mortuar pe unul dintre ele si sa o dai brusc decedata.jet, ca esti comica, iti zic. 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 dar ce interes am eu s.o dau decedata?..inteleg ca sunteti socati..ca si nmine dealtfel...dar sa nu exageram Link spre comentariu
barrabas Reputație: 210 Postat Martie 29, 2017 Oras:$$$ Oras:$$$ Partajează Postat Martie 29, 2017 dar ce interes am eu s.o dau decedata?..inteleg ca sunteti socati..ca si nmine dealtfel...dar sa nu exageram esti prietena cu ea si te-a rugat poate asa scapa de dobre, de mafia tiganeasca, de procuratura, de clientii nemultumiti si o mai aduci putin in luma refelctoarelor.nu conteaza, dar ai gresit cand ai inchis facebookul. era de ajuns sa stergi mesajele naspa, daca tot "aveai parola ei"adica sa le stearga ea, ca facebookul permite asta, nu e pe bani ca pe nimfomane. 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 29, 2017 Ai lucrat in presă ? Nu .....dar am cunostinte multe Link spre comentariu
papacioaca Reputație: 428 Postat Martie 29, 2017 Oras:...... Oras:...... Partajează Postat Martie 29, 2017 mars fah, jura-te pe pizda ta producatoare de lovele ca a murit inghititoarea de puli. jura te ..... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 29, 2017 nu conteaza, dar ai gresit cand ai inchis facebookul. era de ajuns sa stergi mesajele naspa, daca tot "aveai parola ei"adica sa le stearga ea, ca facebookul permite asta, nu e pe bani ca pe nimfomane. Exact 1 14 Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 29, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 29, 2017 dar ce interes am eu s.o dau decedata?..inteleg ca sunteti socati..ca si nmine dealtfel...dar sa nu exageramPoate are datorii la cămătari si vrea sa-i inducă in eroare. Când e vorba de prostituate totul este posibil,ca atare pana nu apar dovezi clare.sa fim mai rezervați. 7 Link spre comentariu
zerrcore Reputație: 852 Postat Martie 29, 2017 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Partajează Postat Martie 29, 2017 Poate are datorii la cămătari si vrea sa-i inducă in eroare. Când e vorba de prostituate totul este posibil,ca atare pana nu apar dovezi clare.sa fim mai rezervați. Nu e moarta , a fost online pe whats upp si dc ar fi cine sa fie online ? acuma nu pe bune ... stiti vb aceea , si cand o invia din morti pe multi are sa viziteze ... Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 29, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 29, 2017 Nu e moarta , a fost online pe whats upp si dc ar fi cine sa fie online ? acuma nu pe bune ... stiti vb aceea , si cand o invia din morti pe multi are sa viziteze ...Cine are Fb-ul băiatului ei poate verifica acolo.Dar si eu cred ca este o abureala in stilul prostituatelor. 6 Link spre comentariu
babardierul Reputație: -322 Postat Martie 29, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Partajează Postat Martie 29, 2017 Eu cred ca e cazul ca dobre sa suga pula la niste gropari preventiv 2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 PISICULEEEE ! Fi OM si inchide latura asta de topic pana se linistesc apele si se clarifica unde-i alba si unde-i neagra.... :blushing2 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 29, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 29, 2017 PISICULEEEE ! Fi OM si inchide latura asta de topic pana se linistesc apele si se clarifica unde-i alba si unde-i neagra.... :blushing2Alba e la TV ,la Bravo ai stil ! 😂😂😂Mai rămâne de găsit neagra. 1 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Alba e la TV ,la Bravo ai stil ! Mai rămâne de găsit neagra. you talk too much 1 Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Observ ca voi chiar ati pus botul la vrajeala asta de zvon cu decesul Lorenei. Eu nu cred nimic din acest zvon, pana nu se dovedeste 100% ca-i adevarat. Faptul ca si-a inchis unul din conturile de FB si nu s-a mai logat pe forum de duminica, este doar asa ca sa para treaba cu decesul cat mai credibila. Cred ca totul e o cacealma, planuita in cel mai mic detaliu de ea ca sa i se piarda urma. E posibil intre timp sa-si fi facut alt cont pe forum si deja a urmarit toata discutia noastra de aici. Nu credeti aceasta ipoteza ?! Sper totusi sa ma fi-nselat, dar s-ar putea s-am dreptate si lucrurile sa se petreaca exact cum am zis mai sus !!! Link spre comentariu
barrabas Reputație: 210 Postat Martie 29, 2017 Oras:$$$ Oras:$$$ Partajează Postat Martie 29, 2017 PISICULEEEE ! Fi OM si inchide latura asta de topic pana se linistesc apele si se clarifica unde-i alba si unde-i neagra.... :blushing2 https://cdn.meme.am/instances/500x/34924666/success-african-kid-o-no-boy-this-ship-has-sailed.jpg 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Am intins antenutele si pe siteurile din Austria care anunta accidentele grave nu exista o referire la Bianca.Am parcurs zeci de accidente , de la tractoare pina la ciocniri frontale si accidente mortale cu pietoni.Mai caut si miine.. 5 1 Link spre comentariu
brett Reputație: 1750 Postat Martie 29, 2017 Partajează Postat Martie 29, 2017 Am intins antenutele si pe siteurile din Austria care anunta accidentele grave nu exista o referire la Bianca.Am parcurs zeci de accidente , de la tractoare pina la ciocniri frontale si accidente mortale cu pietoni.Mai caut si miine.. esti dus cu pluta 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum