Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Eu totusi nu cred...,este regie ceva....Presa anunta ceva daca era ...nu se scrie nimic de nici un accident pe nicaieri.,..nu s-a intamplat in Romania..adica noua la stiri ni se prezinta toate accidentele de pe mapamond??
czr Reputație: 57 Postat Martie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2017 hai sa nu ne imbatam cu apa rece ...presa scrie despre vedete , personalitati.....in cazul acesta nu se presupune si mai cu seama daca s-a intamplat afaraSerios?Eu zic ca ei erau primii care scriau daca se auzea ceva....fica de ambasador care se prostitua....bla bla bla...te ai gasit ..presa sa nu afle si sa scrie...NU CRED ASA CEVA !
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 hai sa nu ne imbatam cu apa rece ...presa scrie despre vedete , personalitati.....in cazul acesta nu se presupune si mai cu seama daca s-a intamplat afara Nu era obligatoriu sa apăra Știrea peste tot ,dar un site ceva tot făcea public accidentul .
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Serios?Eu zic ca ei erau primii care scriau daca se auzea ceva....fica de ambasador care se prostitua....bla bla bla...te ai gasit ..presa sa nu afle si sa scrie...NU CRED ASA CEVA ! Exact! Mai ales ca Lorena apăruse la tv ...cei de la Kanal D erau primii care postau daca este adevărat ! In fine .... 2
czr Reputație: 57 Postat Martie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2017 Nu era obligatoriu sa apăra Știrea peste tot ,dar un site ceva tot făcea public accidentul .exact....scria cineva ceva....mai ales daca s-a intamplat si duminica....hai terminati cu prostiile in frunte cu ADINA MILF !!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 29, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 29, 2017 nu s-a intamplat in Romania..adica noua la stiri ni se prezinta toate accidentele de pe mapamond?? Cam da...cam zilnic sunt prezentate accidente rutiere, în care sunt implicati români, de prin Ungaria, Italia etc...
constantin44 Reputație: 122 Postat Martie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 29, 2017 nu e adevarat
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 29, 2017 Nu prea este de glumit cu Asa ceva....,Corect....mai asteptam , adevarul va iesi la lumina mai devreme sau mai tarziu Daca au facut o gluma prosta ...de capul lor sa fie 9 15
czr Reputație: 57 Postat Martie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2017 nu s-a intamplat in Romania..adica noua la stiri ni se prezinta toate accidentele de pe mapamond??Fato ,Austria e langa noi....nu dupoa mapamond...hai ca nu vreau sa te jignesc...lasa vrajeala asta ieftina ca nu o halim...canta la alta masa...i auzi domne de duminica acum s-a aflat ca a murit Bianca...nu ti e rusine un pic sa insinuezi asa ceva?Sau esti pusa de ea?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 duminica a fost ultima data cand s-a logat pe forum 2
czr Reputație: 57 Postat Martie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2017 Fato ,Austria e langa noi....nu dupoa mapamond...hai ca nu vreau sa te jignesc...lasa vrajeala asta ieftina ca nu o halim...canta la alta masa...i auzi domne de duminica tocmai miercuri acum s-a aflat ca a murit Bianca...nu ti e rusine un pic sa insinuezi asa ceva?Sau esti pusa de ea?
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 29, 2017 Nu era obligatoriu sa apăra Știrea peste tot ,dar un site ceva tot făcea public accidentul .sunt accidente din Romania pe care presa nu reuseste sa le includa......mai cu seama cele petrecute noaptea 10 15
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 sunt accidente din Romania pe care presa nu reuseste sa le includa......mai cu seama cele petrecute noaptea Poate nu in aceeași zi ,dar următoarea zi sigur apare ceva ...mai ales ca Lorena era "cunoscuta" ! Este părerea mea...
papacioaca Reputație: 428 Postat Martie 29, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Martie 29, 2017 El a spus că ar avea oareșce informații, d-aia zic "Am și eu ceva informații însă prefer să nu comentez ....în aceată lume murdară se poate întâmpla orice !!"...
czr Reputație: 57 Postat Martie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2017 sunt accidente din Romania pe care presa nu reuseste sa le includa......mai cu seama cele petrecute noapteazau?Ti ai gasit..can canul avea prima pagina pana acum cu evenimentul...si wow bizz la fel?Voi mai credeti in mos craciun vad.. 2
papacioaca Reputație: 428 Postat Martie 29, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Martie 29, 2017 El a spus că ar avea oareșce informații, d-aia zic "Am și eu ceva informații însă prefer să nu comentez ....în aceată lume murdară se poate întâmpla orice !!"............
papacioaca Reputație: 428 Postat Martie 29, 2017 Oras:...... Oras:...... Postat Martie 29, 2017 Pe dos mi se pare și faptul că i s-a închis facebook-ul la nici jumătate de oră după ce a fost făcut anunțul aici, pe motiv că...comentarii tendențioase Chiar așa?https://www.facebook.com/bicu.bicutz
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Haideti sa nu transformam o discutie despre o fiinta care (deocamdata) nu mai este printre noi intr-o galceava despre daca si cu parca, pentru ca este lipsit de bun simt... Daca se va dovedi o fumigena sau o stire falsa vom afla la un moment dat, dar deocamdata raman anumite informatii, mai mult sau mai putin verificate/verificabile, dar cu valoare de adevar prezumtiv... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 https://www.facebook.com/bicu.bicutzNu il mai folosea pe asta, avea mai multe profile, dar fotografia cu Crucile parca a fost premonitorie.... 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 29, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 29, 2017 Nu prea este de glumit cu Asa ceva....,dar totusi pe internet Nu apare nici-o știre nimic referitoare la bre-un accident rutier ....mai ales ca S-a intamplat duminica ...deci aveau timp sa se publice .Nu am glumit, chiar există această posibilitate. Cât despre accident, când e cu decese ale cetățenilor români, apare in mass-media. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2017 Postat Martie 29, 2017 Nu am glumit, chiar există această posibilitate. Cât despre accident, când e cu decese ale cetățenilor români, apare in mass-media.Mai si da si nu. Uite acum ceva timp (un an-doi) fratele unui prieten a murit in Italia (a cazut cu masina intr-o prapastie in Apenini) si nu a aparut pe nicaieri stirea... 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 29, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 29, 2017 zau?Ti ai gasit..can canul avea prima pagina pana acum cu evenimentul...si wow bizz la fel?Voi mai credeti in mos craciun vad.. Frate crede-ma ca asta nu mai este stire de CAN-CAN acum si de Waw Biz . La vremea respectiva a fost cu totul alta treaba Apropo si stirea cu silicoanele lui Beyonce de Romania si operatia nereusita a acesteia este inventat tot de aceste trusturi de cacat pe care multi probabil le urmariti si le luati de bune .....ea neavand absolut nimic in realitate , doar a mai incasat niste bani din publicitate tampita 10 15
czr Reputație: 57 Postat Martie 29, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 29, 2017 Frate crede-ma ca asta nu mai este stire de CAN-CAN acum si de Waw Biz . La vremea respectiva a fost cu totul alta treaba Apropo si stirea cu silicoanele lui Beyonce de Romania si operatia nereusita a acesteia este inventat tot de aceste trusturi de cacat pe care multi probabil le urmariti si le luati de bune .....ea neavand absolut nimic in realitate , doar a mai incasat niste bani din publicitate tampita bai neneeeeeeeeeeeee ,nu e vb de luat de bune.....astia astea cauta can canuri...scriau primii ei...pana sa apara pe forum aici stirea...sa faca bani...audienta ,ca asta prinde...u intelegi ceva sau o tii tot pe a ta ca a murit Bianca ???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum