Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

bai neneeeeeeeeeeeee ,nu e vb de luat de bune.....astia astea cauta can canuri...scriau primii ei...pana sa apara pe forum aici stirea...sa faca bani...audienta ,ca asta prinde...u intelegi ceva sau o tii tot pe a ta ca a murit Bianca ???

bine...alimenteaza-te tu cu stirile lor

eu nu am chef sa ma contrez pe ceva care cunosc destul de bine cum este fabricat

• Like 10
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:$$$

hai sa facem asa:

daca bianca e moarta va sug eu pula la toti.

daca adina.milf se pisa pe voi cu jet si faza e o fasaita prezentata ca bomba gandita de ea si de bianca ca sa scape bianca de dobre, sa-mi sugeti mie pula cu totii, ma refer la astia care credeti ca "e posibil" sa fi crapat "celebra" panarama....

putina decenta, ce pula mea...

• Like 4
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

hai sa facem asa:

daca bianca e moarta va sug eu pula la toti.

daca adina.milf se pisa pe voi cu jet si faza e o fasaita prezentata ca bomba gandita de ea si de bianca ca sa scape bianca de dobre, sa-mi sugeti mie pula cu totii, ma refer la astia care credeti ca "e posibil" sa fi crapat "celebra" panarama....

putina decenta, ce pula mea...

vedeti de ce i.am inchis fb?...ca se gaseste cate un destept de asta care sa comenteze kkturi si post mortem

Link spre comentariu

vedeti de ce i.am inchis fb?...ca se gaseste cate un destept de asta care sa comenteze kkturi si post mortem

mars fah, jura-te pe pizda ta producatoare de lovele ca a murit inghititoarea de puli.

ca esti tu proasta e una, ca ne crezi pe toti idioti ca dobre e altceva, si e jignitor.

panarama bianca avea zeci de conturi de facebook, era si greu sa rogi doi amarati sa scrie un cacat mortuar pe unul dintre ele si sa o dai brusc decedata.

jet, ca esti comica, iti zic.

• Like 5
Link spre comentariu

dar ce interes am eu s.o dau decedata?..inteleg ca sunteti socati..ca si nmine dealtfel...dar sa nu exageram

:)

esti prietena cu ea si te-a rugat poate asa scapa de dobre, de mafia tiganeasca, de procuratura, de clientii nemultumiti si o mai aduci putin in luma refelctoarelor.

nu conteaza, dar ai gresit cand ai inchis facebookul. era de ajuns sa stergi mesajele naspa, daca tot "aveai parola ei"

adica sa le stearga ea, ca facebookul permite asta, nu e pe bani ca pe nimfomane.

• Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Falastoaca

dar ce interes am eu s.o dau decedata?..inteleg ca sunteti socati..ca si nmine dealtfel...dar sa nu exageram

Poate are datorii la cămătari si vrea sa-i inducă in eroare. Când e vorba de prostituate totul este posibil,ca atare pana nu apar dovezi clare.sa fim mai rezervați. :pope

• Like 7
Link spre comentariu
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France

Poate are datorii la cămătari si vrea sa-i inducă in eroare. Când e vorba de prostituate totul este posibil,ca atare pana nu apar dovezi clare.sa fim mai rezervați. :pope

Nu e moarta , a fost online pe whats upp si dc ar fi cine sa fie online ? acuma nu pe bune ... stiti vb aceea , si cand o invia din morti pe multi are sa viziteze ...

Link spre comentariu

Nu e moarta , a fost online pe whats upp si dc ar fi cine sa fie online ? acuma nu pe bune ... stiti vb aceea , si cand o invia din morti pe multi are sa viziteze ...

Cine are Fb-ul băiatului ei poate verifica acolo.

Dar si eu cred ca este o abureala in stilul prostituatelor.

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator all_star

Observ ca voi chiar ati pus botul la vrajeala asta de zvon cu decesul Lorenei. :slap2  Eu nu cred nimic din acest zvon, pana nu se dovedeste 100% ca-i adevarat. Faptul ca si-a inchis unul din conturile de FB si nu s-a mai logat pe forum de duminica, este doar asa ca sa para treaba cu decesul cat mai credibila. Cred ca totul e o cacealma, planuita in cel mai mic detaliu de ea ca sa i se piarda urma. ;)  E posibil intre timp sa-si fi facut alt cont pe forum si deja a urmarit toata discutia noastra de aici. Nu credeti aceasta ipoteza ?! :hmmm  Sper totusi sa ma fi-nselat, dar s-ar putea s-am dreptate si lucrurile sa se petreaca exact cum am zis mai sus !!! 

Link spre comentariu

PISICULEEEE ! Fi OM si inchide latura asta de topic pana se linistesc apele si se clarifica unde-i alba si unde-i neagra.... :blushing2 :blushing2

https://cdn.meme.am/instances/500x/34924666/success-african-kid-o-no-boy-this-ship-has-sailed.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

Am intins antenutele si pe siteurile din Austria care anunta accidentele grave nu exista o referire la Bianca.

Am parcurs zeci de accidente , de la tractoare pina la ciocniri frontale si accidente mortale cu pietoni.

Mai caut si miine..

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Am intins antenutele si pe siteurile din Austria care anunta accidentele grave nu exista o referire la Bianca.

Am parcurs zeci de accidente , de la tractoare pina la ciocniri frontale si accidente mortale cu pietoni.

Mai caut si miine..

esti dus cu pluta

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...