Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Pana la urma, care o fi adevarul ? Ca daca e sa fie la "mega", cred ca nici Lorenei, daca este in viata, cand o sa intre pe aici, nu o sa-i pice bine cand o sa vada tot circul asta cu moartea ei in accident de masina si o sa iasa un circ si mai mare.... 2
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 30, 2017 Elodia 2 ,doar că nu mai reprezintă știrea Dan Diaconescu , o reprezintă Adina MILF . 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Topicul e un circ, fiecare vine cu ipoteze, Pisic fie nu are timp sa se uite pe topic, fie i-a scapat, treaba merge struna !.... http://lasvegastribune.net/wp-content/uploads/2016/02/donald-trump-thumbs-up.jpg 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 30, 2017 Pana la urma, care o fi adevarul ? Ca daca e sa fie la "mega", cred ca nici Lorenei, daca este in viata, cand o sa intre pe aici, nu o sa-i pice bine cand o sa vada tot circul asta cu moartea ei in accident de masina si o sa iasa un circ si mai mare.... Frate la cat au mintit astea la viata lor incep sa cred si varianta cealalta cu minciuna asta deplasata ....un plan destul de diabolic pus la cale in colaborare si cu Adina . Mi-e mila de copilul acela (al Lorenei) ca nu va avea un viitor prea stralucit cu asemenea mama. Poate doar viata sa-l detaseze cu timpul si sa-si gaseasca calea cea dreapta in viata , nu s-o ia pe urma ma-sii 10 15
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2017 S-a trecut de la "veșnica pomenire", la veșnica muire. Urât, foarte urât! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Desi echipa de zgomote , de data asta Barrabas si Brett , doi vajnici turbulenti si agitati m-au bravosit pe aici , sursele de pe internet nu prezinta nici un accident mortal cu Bianca Radu sau cineva din Romania in perioada 26.03 - 27.03.cu virsta ei. In Austria.Am cautat destul.Cu astfel de stiri nu se glumeste , ar fi ceva macabru dar in nici un caz gluma. 2 1
jean tanase Reputație: 99 Postat Martie 30, 2017 Oras:Berceni Oras:Berceni Postat Martie 30, 2017 Si cand ma gandesc ca deja se prezentase unii pe aici cu coroane de flori, lumanari si mesaje de sustinere 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Ce zici de ăsta pisicut? ?Uni o caută și ia face kk pe ei!! ew veki contul ala..nu.l mai are demult..te.ai trezit?,,buna dimineata..
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Desi echipa de zgomote , de data asta Barrabas si Brett , doi vajnici turbulenti si agitati m-au bravosit pe aici , sursele de pe internet nu prezinta nici un accident mortal cu Bianca Radu sau cineva din Romania in perioada 26.03 - 27.03.cu virsta ei. In Austria.Am cautat destul.Cu astfel de stiri nu se glumeste , ar fi ceva macabru dar in nici un caz gluma.e fata de diplomat...poate nu se doreste informatia atat de publica. nu va mai dati de ceasul mortii cu sririle
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 30, 2017 Si cand ma gandesc ca deja se prezentase unii pe aici cu coroane de flori, lumanari si mesaje de sustinere Nene,prostii se nasc prosti si mor proști.Când Sfântul Părinte spunea că majoritatea prostituatelor sunt dejecții umane,fara mama,fara tata,fata niciun Dumnezeu,papagalii flausati modificați genetic mă criticau spunând că sunt prea dur.Azi chiar mă bucur că două zdrențe proaste și retardate au reușit să-și bată joc de acești papagali care se cred intelectuali si i-au făcut să aprindă lumânări și să boceasca.Bravo lor ca sau pișat pe toți proștii. 4
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 30, 2017 Si cand ma gandesc ca deja se prezentase unii pe aici cu coroane de flori, lumanari si mesaje de sustinere Nene,prostii se nasc prosti si mor proști.Când Sfântul Părinte spunea că majoritatea prostituatelor sunt dejecții umane,fara mama,fara tata,fata niciun Dumnezeu,papagalii flausati modificați genetic mă criticau spunând că sunt prea dur.Azi chiar mă bucur că două zdrențe proaste și retardate au reușit să-și bată joc de acești papagali care se cred intelectuali si i-au făcut să aprindă lumânări și să boceasca.Bravo lor ca sau pișat pe toți proștii. 4
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Postat Martie 30, 2017 e fata de diplomat...poate nu se doreste informatia atat de publica. nu va mai dati de ceasul mortii cu sririleDacă e așa cum spui tu , se dădea imediat la TV ,ziar etc . O gluma de tot căcatul. Ar trebui schimbat titlul topicului in " Dispariția Lorenei ,prezentată de Adina MILF in direct și n reluare " . Știi cum era cu Diaconescu ,te culcai cu el ,te trezeai cu el pe OTV. Cam așa e și cu tine. 1
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 30, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 30, 2017 S-a trecut de la "veșnica pomenire", la veșnica muire. Urât, foarte urât! O strategie d-asta, o glumă de căcat, o... oricum s-ar numi porcăria asta, merită veşnica muire.Cine se poate gândi la o asemenea mizerie e clar că nu are toţi creierii-n cap şi pe lângă muire mai merită şi două voleuri în pizdă. Care probabil cândva o să şi le ia. 4 1
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Martie 30, 2017 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Martie 30, 2017 Topicul e un circ, fiecare vine cu ipoteze, Pisic fie nu are timp sa se uite pe topic, fie i-a scapat, treaba merge struna !.... http://lasvegastribune.net/wp-content/uploads/2016/02/donald-trump-thumbs-up.jpg Asteptam sa se clarifice situatia 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Martie 30, 2017 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Martie 30, 2017 Asteptam sa se clarifice situatia Io zic să vină gogoncea pă topic 2 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2017 e fata de diplomat...poate nu se doreste informatia atat de publica. nu va mai dati de ceasul mortii cu sririleDa... și de fată de diplomat ce e, a apărut la tv, ziare etc. în calitate de prostituată, iar pe site-uri de curvăsăreală, își pune mecla neblurată. Ne leși? 5
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 30, 2017 e fata de diplomat...poate nu se doreste informatia atat de publica. nu va mai dati de ceasul mortii cu sririle Și de cand presa de scandal ține cont de doleanțele cuiva?Tocmai ăia care calcă pe cadrave pentru a-și crește rating-ul, se opreau în loc pentru că...fata de fost diplomat?! Adino, sunt curios, cand va reveni Lorenna, ce scuze vei inventa pentru a ieși din căcatul ăsta... 8 14
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Martie 30, 2017 Io zic să vină gogoncea pă topicCine e gogoncea asta ?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 30, 2017 Cine e gogoncea asta ? Milițianul de la circa 14, ăla de se ocupa de 'cazurile' Lorennei. 2 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Postat Martie 30, 2017 Cine e gogoncea asta ? Comisar/chestor daca am inteles eu bine... Nu mai pune si tu paie pe foc :no2 .... 1
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 30, 2017 Și de cand presa de scandal ține cont de doleanțele cuiva?Tocmai ăia care calcă pe cadrave pentru a-și crește rating-ul, se opreau în loc pentru că...fata de fost diplomat?!Adino, sunt curios, cand va reveni Lorenna, ce scuze vei inventa pentru a ieși din căcatul ăsta...De fapt, e vorba de un fost diplomat! 2
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 30, 2017 Există posibilitatea să fie o "perdea de fum" pentru a i se pierde urma. Și nu ar fi de condamnat.Pentru matale a existat vreodată ceva de condamnat atunci când este vorba de prostituate,ca pe curvari îi condamni si când greșesc o virgulă.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 30, 2017 Adina ,spune-mi și mie te rog cum au aflat autoritățile din Austria despre fiul sau mătușa Lorenei să le anunțe ? Din câte știu aceste informații nu sunt trecute în buletin !! Îți repet faptul că în buletin sunt trecute prenumele părinților și adresa .. nu trebuie să răspunzi ,ai fi și mai penibilă ! 1
dobre daniel Reputație: -426 Postat Martie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Martie 30, 2017 Adina ,spune-mi și mie te rog cum au aflat autoritățile din Austria despre fiul sau mătușa Lorenei să le anunțe ? Din câte știu aceste informații nu sunt trecute în buletin !! Îți repet faptul că în buletin sunt trecute prenumele părinților și adresa .. nu trebuie să răspunzi ,ai fi și mai penibilă !
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Postat Martie 30, 2017 Și de cand presa de scandal ține cont de doleanțele cuiva?Tocmai ăia care calcă pe cadrave pentru a-și crește rating-ul, se opreau în loc pentru că...fata de fost diplomat?!Adino, sunt curios, cand va reveni Lorenna, ce scuze vei inventa pentru a ieși din căcatul ăsta...O să spună că a fost manevra lui Dobre. 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum