Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:Focsani

Hai bre ce naiba ...nu te-ai convins? Se face saptamana si nu apare sicriul ?

PS Am sunat la 112 sa intreb de sicriu si mi-au zis ca au treaba s-o impacheteze pe Adina ptr . inselaciune (minciuna) :)

Nici aia nu o vor . 😹😹😹

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Hai bre ce naiba ...nu te-ai convins? Se face saptamana si nu apare sicriul ?

PS Am sunat  la 112 sa intreb de sicriu si mi-au zis ca au treaba s-o impacheteze pe Adina ptr . inselaciune (minciuna)  :)

Daca s-a intamplat in strainatate poate sa dureze intre 2 saptamani si o luna pana ajunge in tara. Stiu pentru ca a murit o cunostinta in UK. In primul rand cerere la ambasada pentru repatrierea sicriului, formalitati, scos de la morga, certificat de deces, alte formalitati la primaria Landului/provinciei/regiunii (ce este acolo ca nu ma pricep) unde s-a intamplat apoi firma de transport speciala care sa aduca sicirul in tara, pentru ca trebuie sicriu special de cupru, apoi la vama taxe, autorizatii, alte formalitati, spaga, etc.... Poate sa ajunga pana la 15 000 Euro, sau chiar mai mult.... Nu e chiar asa simplu, daca e sa i se intample cuiva in afara e vai s-amar...

Link spre comentariu

Daca s-a intamplat in strainatate poate sa dureze intre 2 saptamani si o luna pana ajunge in tara. Stiu pentru ca a murit o cunostinta in UK. In primul rand cerere la ambasada pentru repatrierea sicriului, formalitati, scos de la morga, certificat de deces, alte formalitati la primaria Landului/provinciei/regiunii (ce este acolo ca nu ma pricep) unde s-a intamplat apoi firma de transport speciala care sa aduca sicirul in tara, pentru ca trebuie sicriu special de cupru, apoi la vama taxe, autorizatii, alte formalitati, spaga, etc.... Poate sa ajunga pana la 15 000 Euro, sau chiar mai mult.... Nu e chiar asa simplu, daca e sa i se intample cuiva in afara e vai s-amar...

În primul rând de anunță familia ,că să știe de decedat . După formalitățile....

• Like 2
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Corect . procedura este destul de greoaie vsv de repatriere , dar de anuntat  in max. 48 de ore te anunta , ptr. a demara cineva aceste demersuri (dupa cum a spus si Dobre a carui adresa ii apare in buletin)

• Like 12
  • Minus 15
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

O repatriere din UK, costă în jurul a 3000 de lire...crede-mă că știu ce vorbesc, am donat împreună cu Marean în vreo 6 cazuri(poa' să confirme)...în banii ăia firma se ocupă de tot, transport, taxe etc😉

Deci, nici pe departe 15000 euro😬

• Like 3
  • Minus 14
Link spre comentariu
Vizitator

În primul rând de anunță familia ,că să știe de decedat . După formalitățile....

Daca stie sau are pe cine sa anunte (politistii trebuie sa ia la puricat actele, sau telefonul mobil, daca nu s-a facut tandari in impact, daca actele s-au distrus e si mai complicat, pentru cerceetarea telefonului e necesar mandat special, o sumedenie de probleme)... In cazul de fata sunt O GRAMADA de semne de intrebare, pe care vad ca nimeni nu incearca sa le rezolve....

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator

O repatriere din UK, costă în jurul a 3000 de lire...crede-mă că știu ce vorbesc, am donat împreună cu Marean în vreo 6 cazuri(poa' să confirme)...în banii ăia firma se ocupă de tot, transport, taxe etc

Deci, nici pe departe 15000 euro

Hmm, inseamna ca s-au modificat tarifele !? Asta acum 7 ani. Ma rog, nu erau bani dati de mine, cei din familie spuneau ca atat a fost totalul (bine asta acum 7-8 ani)....

Link spre comentariu

Daca stie sau are pe cine sa anunte (politistii trebuie sa ia la puricat actele, sau telefonul mobil, daca nu s-a facut tandari in impact, daca actele s-au distrus e si mai complicat, pentru cerceetarea telefonului e necesar mandat special, o sumedenie de probleme)... In cazul de fata sunt O GRAMADA de semne de intrebare, pe care vad ca nimeni nu incearca sa le rezolve....

Îți explic imediat . Ieri sau alaltaieri a fost activa pe Whatsapp . 2 . Trimit fisa specială la adresa din buletin . Se ia arborele genealogic la puricat,de unde rezultă părinții și fiul ei . Se pune mana pe telefon și se anunță . Nu ai cum sa stai de duminică până azi la morga fara sa te anunțe nimeni . Tehnologia a evoluat foarte mult ,păcat că nu ne dam seama . Nu au cum sa ii facă formalitățile fara anunțarea familiei . Anunțarea de face in max 48 ore de la decesul pacientului .

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Lasa scenaritele astea  ca s-a dus Dobre s-o caute si a dat peste Adina in cosul de gunoi 

• Like 12
  • Minus 15
Link spre comentariu
Vizitator

Îți explic imediat . Ieri sau alaltaieri a fost activa pe Whatsapp . 2 . Trimit fisa specială la adresa din buletin . Se ia arborele genealogic la puricat,de unde rezultă părinții și fiul ei . Se pune mana pe telefon și se anunță . Nu ai cum sa stai de duminică până azi la morga fara sa te anunțe nimeni . Tehnologia a evoluat foarte mult ,păcat că nu ne dam seama . Nu au cum sa ii facă formalitățile fara anunțarea familiei . Anunțarea de face in max 48 ore de la decesul pacientului .

Multumesc, chiar nu stiam asta. Da, chiar ca lucrurile se fac mult mai rapid astazi.... Oricum incurcata povestea... :slap2

Link spre comentariu

care pacient ? ca sunt mai multi dati lipsa de la Obregia  :)

• Like 13
  • Minus 15
Link spre comentariu

Multumesc, chiar nu stiam asta. Da, chiar ca se lucrurile se fac mult mai rapid astazi.... Oricum incurcata povestea... :slap2

La wc cu povestea asta . E de tot 💩. Cum dracu se face că Adina -albina îi știa și pass de la FB ,și tot .... ?! Păcat că a uitat să închidă Whatsapp ....

Link spre comentariu

Mare om ești

OM da bine....da uite nemernicele  ce fac ....a pus Militia pe drumuri degeaba , da si cand o veni "nota de plata"  sa te tii , ca atunci chiar se ascund pe bune    :)

• Like 12
  • Minus 15
Link spre comentariu
Vizitator

La wc cu povestea asta . E de tot . Cum dracu se face că Adina -albina îi știa și pass de la FB ,și tot .... ?! Păcat că a uitat să închidă Whatsapp ....

care whatsap?..suna din tel .pe nr de whatsap...sa vezi ca e inchisa cartela...poza ramane ..atata vreme cat contul nu e sters..dar nici activ nu este. Terminati.va cu aberatiile

Link spre comentariu

La wc cu povestea asta . E de tot . Cum dracu se face că Adina -albina îi știa și pass de la FB ,și tot .... ?! Păcat că a uitat să închidă Whatsapp ....

asa fac infractorii astia... mereu lasa cate ceva in urma 

Link spre comentariu

care whatsap?..suna din tel .pe nr de whatsap...sa vezi ca e inchisa cartela...poza ramane ..atata vreme cat contul nu e sters..dar nici activ nu este. Terminati.va cu aberatiile

Nu fura curent că te pârăsc la Electrica .Cartela logic că e închisă în plm dacă și a luat număr de Germania . Taci acolo că taci bine ,te faci mai tare de căcat . Scria clar " Ultimul act astăzi la ora ..." Sht!

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

O repatriere din UK, costă în jurul a 3000 de lire...crede-mă că știu ce vorbesc, am donat împreună cu Marean în vreo 6 cazuri(poa' să confirme)...în banii ăia firma se ocupă de tot, transport, taxe etc

Deci, nici pe departe 15000 euro

Sper că nu e vorba de ... Doamne ferește!
  • Like 2
Link spre comentariu

• Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca

Acum înțelegi fa răpănoaso de ce tot mai multi va considera DEJECȚII UMANE?

Sa va pis in cur de jeguri!

• Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...