aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Hai bre ce naiba ...nu te-ai convins? Se face saptamana si nu apare sicriul ? PS Am sunat la 112 sa intreb de sicriu si mi-au zis ca au treaba s-o impacheteze pe Adina ptr . inselaciune (minciuna) Nici aia nu o vor . 😹😹😹 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Hai bre ce naiba ...nu te-ai convins? Se face saptamana si nu apare sicriul ? PS Am sunat la 112 sa intreb de sicriu si mi-au zis ca au treaba s-o impacheteze pe Adina ptr . inselaciune (minciuna) Daca s-a intamplat in strainatate poate sa dureze intre 2 saptamani si o luna pana ajunge in tara. Stiu pentru ca a murit o cunostinta in UK. In primul rand cerere la ambasada pentru repatrierea sicriului, formalitati, scos de la morga, certificat de deces, alte formalitati la primaria Landului/provinciei/regiunii (ce este acolo ca nu ma pricep) unde s-a intamplat apoi firma de transport speciala care sa aduca sicirul in tara, pentru ca trebuie sicriu special de cupru, apoi la vama taxe, autorizatii, alte formalitati, spaga, etc.... Poate sa ajunga pana la 15 000 Euro, sau chiar mai mult.... Nu e chiar asa simplu, daca e sa i se intample cuiva in afara e vai s-amar... Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Daca s-a intamplat in strainatate poate sa dureze intre 2 saptamani si o luna pana ajunge in tara. Stiu pentru ca a murit o cunostinta in UK. In primul rand cerere la ambasada pentru repatrierea sicriului, formalitati, scos de la morga, certificat de deces, alte formalitati la primaria Landului/provinciei/regiunii (ce este acolo ca nu ma pricep) unde s-a intamplat apoi firma de transport speciala care sa aduca sicirul in tara, pentru ca trebuie sicriu special de cupru, apoi la vama taxe, autorizatii, alte formalitati, spaga, etc.... Poate sa ajunga pana la 15 000 Euro, sau chiar mai mult.... Nu e chiar asa simplu, daca e sa i se intample cuiva in afara e vai s-amar...În primul rând de anunță familia ,că să știe de decedat . După formalitățile.... 2 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 Daca s-a intamplat in strainatate poate sa dureze intre 2 saptamani si o luna pana ajunge in tara. Stiu pentru ca a murit o cunostinta in UK. In primul rand cerere la ambasada pentru repatrierea sicriului, formalitati, scos de la morga, certificat de deces, alte formalitati la primaria Landului/provinciei/regiunii (ce este acolo ca nu ma pricep) unde s-a intamplat apoi firma de transport speciala care sa aduca sicirul in tara, pentru ca trebuie sicriu special de cupru, apoi la vama taxe, autorizatii, alte formalitati, spaga, etc.... Poate sa ajunga pana la 15 000 Euro, sau chiar mai mult.... Nu e chiar asa simplu, daca e sa i se intample cuiva in afara e vai s-amar...Corect . procedura este destul de greoaie vsv de repatriere , dar de anuntat in max. 48 de ore te anunta , ptr. a demara cineva aceste demersuri (dupa cum a spus si Dobre a carui adresa ii apare in buletin) 12 15 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Martie 30, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Martie 30, 2017 Daca s-a intamplat in strainatate poate sa dureze intre 2 saptamani si o luna pana ajunge in tara. Stiu pentru ca a murit o cunostinta in UK. In primul rand cerere la ambasada pentru repatrierea sicriului, formalitati, scos de la morga, certificat de deces, alte formalitati la primaria Landului/provinciei/regiunii (ce este acolo ca nu ma pricep) unde s-a intamplat apoi firma de transport speciala care sa aduca sicirul in tara, pentru ca trebuie sicriu special de cupru, apoi la vama taxe, autorizatii, alte formalitati, spaga, etc.... Poate sa ajunga pana la 15 000 Euro, sau chiar mai mult.... Nu e chiar asa simplu, daca e sa i se intample cuiva in afara e vai s-amar... O repatriere din UK, costă în jurul a 3000 de lire...crede-mă că știu ce vorbesc, am donat împreună cu Marean în vreo 6 cazuri(poa' să confirme)...în banii ăia firma se ocupă de tot, transport, taxe etc😉 Deci, nici pe departe 15000 euro😬 3 14 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 În primul rând de anunță familia ,că să știe de decedat . După formalitățile....Daca stie sau are pe cine sa anunte (politistii trebuie sa ia la puricat actele, sau telefonul mobil, daca nu s-a facut tandari in impact, daca actele s-au distrus e si mai complicat, pentru cerceetarea telefonului e necesar mandat special, o sumedenie de probleme)... In cazul de fata sunt O GRAMADA de semne de intrebare, pe care vad ca nimeni nu incearca sa le rezolve.... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 O repatriere din UK, costă în jurul a 3000 de lire...crede-mă că știu ce vorbesc, am donat împreună cu Marean în vreo 6 cazuri(poa' să confirme)...în banii ăia firma se ocupă de tot, transport, taxe etc Deci, nici pe departe 15000 euroHmm, inseamna ca s-au modificat tarifele !? Asta acum 7 ani. Ma rog, nu erau bani dati de mine, cei din familie spuneau ca atat a fost totalul (bine asta acum 7-8 ani).... Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Daca stie sau are pe cine sa anunte (politistii trebuie sa ia la puricat actele, sau telefonul mobil, daca nu s-a facut tandari in impact, daca actele s-au distrus e si mai complicat, pentru cerceetarea telefonului e necesar mandat special, o sumedenie de probleme)... In cazul de fata sunt O GRAMADA de semne de intrebare, pe care vad ca nimeni nu incearca sa le rezolve....Îți explic imediat . Ieri sau alaltaieri a fost activa pe Whatsapp . 2 . Trimit fisa specială la adresa din buletin . Se ia arborele genealogic la puricat,de unde rezultă părinții și fiul ei . Se pune mana pe telefon și se anunță . Nu ai cum sa stai de duminică până azi la morga fara sa te anunțe nimeni . Tehnologia a evoluat foarte mult ,păcat că nu ne dam seama . Nu au cum sa ii facă formalitățile fara anunțarea familiei . Anunțarea de face in max 48 ore de la decesul pacientului . 2 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 Daca stie sau are pe cine sa anunte (politistii trebuie sa ia la puricat actele, sau telefonul mobil, daca nu s-a facut tandari in impact, daca actele s-au distrus e si mai complicat, pentru cerceetarea telefonului e necesar mandat special, o sumedenie de probleme)... In cazul de fata sunt O GRAMADA de semne de intrebare, pe care vad ca nimeni nu incearca sa le rezolve....Lasa scenaritele astea ca s-a dus Dobre s-o caute si a dat peste Adina in cosul de gunoi 12 15 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Îți explic imediat . Ieri sau alaltaieri a fost activa pe Whatsapp . 2 . Trimit fisa specială la adresa din buletin . Se ia arborele genealogic la puricat,de unde rezultă părinții și fiul ei . Se pune mana pe telefon și se anunță . Nu ai cum sa stai de duminică până azi la morga fara sa te anunțe nimeni . Tehnologia a evoluat foarte mult ,păcat că nu ne dam seama . Nu au cum sa ii facă formalitățile fara anunțarea familiei . Anunțarea de face in max 48 ore de la decesul pacientului .Multumesc, chiar nu stiam asta. Da, chiar ca lucrurile se fac mult mai rapid astazi.... Oricum incurcata povestea... Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Mare om ești 😹😹😹😹😹😹 1 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 Îți explic imediat . Ieri sau alaltaieri a fost activa pe Whatsapp . 2 . Trimit fisa specială la adresa din buletin . Se ia arborele genealogic la puricat,de unde rezultă părinții și fiul ei . Se pune mana pe telefon și se anunță . Nu ai cum sa stai de duminică până azi la morga fara sa te anunțe nimeni . Tehnologia a evoluat foarte mult ,păcat că nu ne dam seama . Nu au cum sa ii facă formalitățile fara anunțarea familiei . Anunțarea de face in max 48 ore de la decesul pacientului . care pacient ? ca sunt mai multi dati lipsa de la Obregia 13 15 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Multumesc, chiar nu stiam asta. Da, chiar ca se lucrurile se fac mult mai rapid astazi.... Oricum incurcata povestea... La wc cu povestea asta . E de tot 💩. Cum dracu se face că Adina -albina îi știa și pass de la FB ,și tot .... ?! Păcat că a uitat să închidă Whatsapp .... Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 care pacient ? ca sunt mai multi dati lipsa de la Obregia În cazul nostru Lorena-'' Elodia " Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 Mare om ești OM da bine....da uite nemernicele ce fac ....a pus Militia pe drumuri degeaba , da si cand o veni "nota de plata" sa te tii , ca atunci chiar se ascund pe bune 12 15 Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 Povestea asta e mai ceva că explozia de la Cernobîl ,trebuie dezbătută de-a măruntul ,altfel iar vine Adina-Albina și se sufoca in fata telefonului încercând sa ne explice. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 La wc cu povestea asta . E de tot . Cum dracu se face că Adina -albina îi știa și pass de la FB ,și tot .... ?! Păcat că a uitat să închidă Whatsapp ....care whatsap?..suna din tel .pe nr de whatsap...sa vezi ca e inchisa cartela...poza ramane ..atata vreme cat contul nu e sters..dar nici activ nu este. Terminati.va cu aberatiile Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 La wc cu povestea asta . E de tot . Cum dracu se face că Adina -albina îi știa și pass de la FB ,și tot .... ?! Păcat că a uitat să închidă Whatsapp .... asa fac infractorii astia... mereu lasa cate ceva in urma Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 care whatsap?..suna din tel .pe nr de whatsap...sa vezi ca e inchisa cartela...poza ramane ..atata vreme cat contul nu e sters..dar nici activ nu este. Terminati.va cu aberatiileNu fura curent că te pârăsc la Electrica .Cartela logic că e închisă în plm dacă și a luat număr de Germania . Taci acolo că taci bine ,te faci mai tare de căcat . Scria clar " Ultimul act astăzi la ora ..." Sht! 3 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Martie 30, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Martie 30, 2017 hai gata ma , ca v-ati intrecut cu gluma asta morbida de tot kkt-ul Leprele dracu' Link spre comentariu
aleessandra Reputație: -470 Postat Martie 30, 2017 Oras:Focsani Oras:Focsani Partajează Postat Martie 30, 2017 hai gata ma , ca v-ati intrecut cu gluma asta morbida de tot kkt-ul Leprele dracu' E sindromul ăla ,care te face sa crezi ce minciuni spui .... Am lapsus... Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 30, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 30, 2017 O repatriere din UK, costă în jurul a 3000 de lire...crede-mă că știu ce vorbesc, am donat împreună cu Marean în vreo 6 cazuri(poa' să confirme)...în banii ăia firma se ocupă de tot, transport, taxe etcDeci, nici pe departe 15000 euroSper că nu e vorba de ... Doamne ferește! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 E sindromul ăla ,care te face sa crezi ce minciuni spui .... Am lapsus...Mitomanie 3 Link spre comentariu
colorado rld Reputație: 2954 Postat Martie 30, 2017 Oras:Splaiul Unirii Oras:Splaiul Unirii Partajează Postat Martie 30, 2017 hai gata ma , ca v-ati intrecut cu gluma asta morbida de tot kkt-ul Leprele dracu' Doar nu ai fost atât de naiv sa crezi porcaria asta ? <_< Link spre comentariu
sfantul_parinte_pipilica Reputație: 6819 Postat Martie 30, 2017 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Martie 30, 2017 care whatsap?..suna din tel .pe nr de whatsap...sa vezi ca e inchisa cartela...poza ramane ..atata vreme cat contul nu e sters..dar nici activ nu este. Terminati.va cu aberatiileAcum înțelegi fa răpănoaso de ce tot mai multi va considera DEJECȚII UMANE?Sa va pis in cur de jeguri! 8 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum