Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Deci pana la urma e adevarat... Dumnezeu sa o odihneasca in pace ! ... Macar sufletul ei sa-si gaseasca linistea acolo sus, acum ca nu mai este... Si apropo de oameni... increderea, in ziua de azi... Pisic inchide si ascunde topic-ul asta... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Baaa numai răutăți in lumea asta 3 17
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Eu sper totuși sa nu fie adevărat 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Eu sper totuși sa nu fie adevărat Toti speram (inca) dar gandeste-te ca aici nu mai e gluma, sa modifici/falsifici niste acte oficiale de la ambasada sau spital din afara Romaniei e caz penal si te papa puscaria rau de tot. Deci nu cred ca asa ceva e fals, de data asta cam e pe bune 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Ce moarte crunta, si la cap si la splina lovita... Fereasca Dumnezeu... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Frumos ar fi ca toți cârcotașii să-si ceara scuze Adinei 3 17
george_ge Reputație: 104 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 BAA ESTI NEBUNNN ????? ( ( Dumnezeu sa o ierte
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Ce moarte crunta, si la cap si la splina lovita... Fereasca Dumnezeu... 2 traumatisme care au dus la o hemoragie interna severa . A murit in timpul impactului sau la cateva minute dupa 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Da.... nu mai este nimic de zis... (cu scuzele de rigoare Adinei, daca asa ceva se poate scuza...).... http://www.real-life.nl/lifeletter/beeld/einde-strand.jpg
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Oare o fi vorba de ea ?Nu, uita-te pe certificatul de deces...
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Aprilie 1, 2017 Dacă citiți mai atenți documentele, în special Certificatul medical constatator al decesului, veți vedea că ieri a fost ... ce a fost? 5
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:pa Oras:pa Postat Aprilie 1, 2017 Pacaleala? 2 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 1, 2017 Postat Aprilie 1, 2017 Dacă citiți mai atenți documentele, în special Certificatul medical constatator al decesului, veți vedea că ieri a fost ... ce a fost?Sa nu ne legăm de chestii din astea atata timp cat e vb de acte oficiale 3 17
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Ferească-ne Dumnezeu...nu vă potoliț??? Dobrică, nicio veste, nimic?😑😑 3 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Dacă citiți mai atenți documentele, în special Certificatul medical constatator al decesului, veți vedea că ieri a fost ... ce a fost? Bre, unde-i păcăleala?La mine pă tilifon nu se vede-n clarðŸ˜ðŸ˜
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Postat Aprilie 2, 2017 Nu prea cred nimic.De ce nu apare nicio stire pe internet despre accident?Am vazut ca avea o anumita notorietate,nu era ea f cunoscuta dar oricum am vazut ca a mai aparut in niste emisiuni tv prin ziare etc deci ar fi trebuit sa preia site-urile stirea.Dar nimic nimic??E fantoma,deci cred ca e vrajeala.I call this bullshit )) 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Sa nu ne legăm de chestii din astea atata timp cat e vb de acte oficiale Te-am pierdut și pă tine😠Voi bociți și Lorenna cine știe prin ce peleu o sta ancorată...cre'că de data asta are dreptate Dobre😠😠2 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Este exclusă din start ,,a fost doar un plan diabolic pus la punct de două doamne prietene ,,! Mai durează cercetările?😎 1 14
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Postat Aprilie 2, 2017 Astia care au regizat scenariul asta penibil se joaca cu Karma si aia e femeia dracu se razbuna pe tine cand ti-e lumea mai draga!''People who create their own drama deserve their own Karma'' 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 2, 2017 Astia care au regizat scenariul asta penibil se joaca cu Karma si aia e femeia dracu se razbuna pe tine cand ti-e lumea mai draga!''People who create their own drama deserve their own Karma'' Care ăștia, că sunt astea...regizoarele pulii mele😬😬😬 2 14
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 Te-am pierdut și pă tineVoi bociți și Lorenna cine știe prin ce peleu o sta ancorată...cre'că de data asta are dreptate DobreTe plesnesc cat esti dă mare.... Astept si scuzele tale 6 17
the godfucker Reputație: 176 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Resita Oras:Resita Postat Aprilie 2, 2017 Sa nu ne legăm de chestii din astea atata timp cat e vb de acte oficiale De unde stii ca sunt acte oficiale?Ce anume le confera autenticitate? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2, 2017 Postat Aprilie 2, 2017 De unde stii ca sunt acte oficiale?Ce anume le confera autenticitate?Plm .......
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum