Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Hai sa va mai lamuresc cu o chestie ca sa vedeti ca acel cerificat nu este decat un fals ordinar

Poza aceasta reprezinta Modelul de certificat de deces romanesc emis doar in Romania in cazul decesului unei persoane straine aflate pe teritoriul tarii noastre (asa numita Anexa nr. 2 C

attachicon.gifactestarecivilaanexa2c_w3c.jpg

Modelul austriac ca doar acolo se presupune ca s-ar fi intamplat "accidentul" si doar acolo se putea emite acesta , arata cam de genul acestuia :

attachicon.gifEMD(1).jpg

attachicon.gifEMD(2).jpg

In rest trageti singuri concluziile

PS: Imi place de Lopix , iar s-a sensibilizat :laugh2

Eu de data asta nu mai pun botul la harneala decat daca vad sicriul sau eventul poza din cimitir

Păi văd că scrie în clar 'ambasada/consulatul Romaniei la'...deci, nu văd legătura cu cetățenii străini pe teritoriul Romaniei😎

post-104506-0-08447100-1491120574_thumb.png

• Like 1
  • Minus 14
Vizitator all_star
Reputație: 0
Postat

Hai sa va mai lamuresc cu o chestie ca sa vedeti ca acel cerificat nu este decat un fals ordinar

Posibil s-ai dreptate dar pana la proba contrarie n-are rost sa ne grabim sa tragem vreo concluzie. Pe Lorena asa cum o fi ea moarta sau vie, Dumnezeu mai stie cum o fi, o doare la basca de ce credem si discutam despre ea. Asa ca eu zic mai bine sa ne vedem de-ale noastre si nu ne mai intereseze ce face Lorena. Sa fie sanatoasa dac-o mai trai, daca nu atunci Dumnezeu s-o ierte. Restul nu mai conteaza !!! 

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Eu pan-acum o credeam pe Lorena-n stare de orice dar sa falsifici niste acte oficiale emise de ambasada, parca-i prea mult.   :slap2  Daca-o fi facut asa ceva desi nu prea-mi vine-a crede, atunci e grav de tot. :no2  Falsificarea oricarui act oficial e caz penal.  :rtfm

Tu nu stii cu cine ai de-a face :)

Astea doua sunt dracu' gol .  Adina iti face cadou  un pui de Sida si zice ca tu  ai venit cu el  :laugh2

• Like 11
  • Minus 15
Postat

Păi văd că scrie în clar 'ambasada/consulatul Romaniei la'...deci, nu văd legătura cu cetățenii străini pe teritoriul Romaniei

attachicon.gifScreenshot_20170402-110421.png

Observi bine Este un Fake facut pe un model de certificat romanesc , nu austriac  :)

Si oricum pe cate certificate de Casatorie , Nastere , Deces ai vazut tu ca se completeaza cu rosu ? :laugh2  Inca o greseala grosolana cu care s-au dat in fapt . Prostovance  :slap2

• Like 11
  • Minus 15
Vizitator
Postat

Eu zic totusi sa mai asteptam... Plus ca Mikky, ala e un certificat de deces pentru Republica Moldova. Cele romanesti nu cred ca sunt asa stufoase (ma rog, nu am vazut inca unul emis de ambasadele romanesti din strainatate, dar nu cred ca sunt atat de voluminoase ca cele moldovenesti)... :blushing2

Vizitator
Postat

Observi bine Este un Fake facut pe un model de certificat romanesc , nu austriac  :)

Si oricum pe cate certificate de Casatorie , Nastere , Deces ai vazut tu ca se completeaza cu rosu ? :laugh2  Inca o greseala grosolana cu care s-au dat in fapt . Prostovance  :slap2

Daca e sa te iei dupa regulile astea, e vai si amar. Am vazut certificat de nastere completat cu cerneala albastra, certificat de urbanism in culoare verde, certificat de casatorie completat in goana calului, de mana, incat cu greu se intelegea ceva lizibil, nici nu ma mai mir, la noi in Ro. se poate orice :slap2 :slap2

• Like 1
  • Oras:Falastoaca
  • Oras:Falastoaca
Postat

Soluția este simpla.

Sa trimită cineva prin mail cele doua acte,organelor competente si sa așteptam răspunsul.

• Like 4
Postat

Observi bine Este un Fake facut pe un model de certificat romanesc , nu austriac :)

Nene, ăla e certificat de ambasadă, asta reiese din antet 'Romaniei la'...laaa...oriunde, Tokyo,Paris, Budapesta etc😉

Oricum ne luminează Dobre, stai liniștit, acu' apare cu brechiniusurile😂😂😂😂😂

• Like 1
  • Minus 14
Vizitator
Postat

Soluția este simpla.

Sa trimită cineva prin mail cele doua acte,organelor competente si sa așteptam răspunsul.

Ideea ar fi ca cineva sa sune la Ambasada Romaniei la Viena si sa vorbeasca cu Dna Dumitrescu si mai cum o cheama, dar si mai ideal ar fi ca cineva care stie germana sa sune la sursa, la spitalul din Salzburg si sa vorbeasca cu Dna/domnisoara doctor legist Nory si mai cum o cheama si se clarifica treaba 100% !

• Like 1
Postat

Eu zic totusi sa mai asteptam... Plus ca Mikky, ala e un certificat de deces pentru Republica Moldova. Cele romanesti nu cred ca sunt asa stufoase (ma rog, nu am vazut inca unul emis de ambasadele romanesti din strainatate, dar nu cred ca sunt atat de voluminoase ca cele moldovenesti)... :blushing2

daca te uiti pe pagina a doua  este un certificat adoptat ca model printr-o conventie semnata la Viena inclusiv folosit la ambasadele straine din Republica  Moldova

Nu e voluminos are doar fata-verso :)

• Like 11
  • Minus 15
Postat

Daca e sa te iei dupa regulile astea, e vai si amar. Am vazut certificat de nastere completat cu cerneala albastra, certificat de urbanism in culoare verde, certificat de casatorie completat in goana calului, de mana, incat cu greu se intelegea ceva lizibil, nici nu ma mai mir, la noi in Ro. se poate orice :slap2 :slap2

in mod normal niciun act oficial nu este completat decat cu negru ....la tarani poate ca merge si asa

Apropo stii cum se spunea la scoala : ROSU se foloseste doar ptr. corectura  :)

• Like 11
  • Minus 15
Vizitator
Postat

daca te uiti pe pagina a doua  este un certificat adoptat ca model printr-o conventie semnata la Viena inclusiv folosit la ambasadele straine din Republica  Moldova

Nu e voluminos are doar fata-verso :)

Pai da, Rep. Moldova nu e inca in UE, deci acolo s-ar putea sa aiba alt format. Cele eliberate in statele din UE s-ar putea sa aiba un alt format. Oricum, ar trebui sa ne poata lamuri un avocat sau un jurist care se pricepe la drept consular.

• Like 1
Vizitator
Postat

in mod normal niciun act oficial nu este completat decat cu negru ....la tarani poate ca merge si asa

Apropo stii cum se spunea la scoala : ROSU se foloseste doar ptr. corectura  :)

Stiu, dar in Romanica nu prea se mai tine cont de nimic in zilele noastre...

• Like 1
Postat

Ideea ar fi ca cineva sa sune la Ambasada Romaniei la Viena si sa vorbeasca cu Dna Dumitrescu si mai cum o cheama, dar si mai ideal ar fi ca cineva care stie germana sa sune la sursa, la spitalul din Salzburg si sa vorbeasca cu Dna/domnisoara doctor legist Nory si mai cum o cheama si se clarifica treaba 100% !

v-am dat exact nr. de telefon unde se poate verifica Autenticitatea  acelui certificat de deces

care va este dor...sunati si verificati....mie nu ......doar ca nu-mi plac minciunile 

• Oras:Resita
  • Oras:Resita
Postat

Uite aici dovada ca e facatura:

http://viena.mae.ro/node/276

''Misiunile diplomatice si oficiile consulare ale României transmit cererile autorităţilor competente din România, durata de procesare fiind de APROXIMATIV 3 LUNI.

Serviciul consular este gratuit. ''
  • Like 2
Postat

Stiu, dar in Romanica nu prea se mai tine cont de nimic in zilele noastre...

pai d'aia merg minciunile astea pe banda rulanta ....fara ca nimeni sa fie afectat in vreun fel

ia trage la raspundere pe unul care intocmeste asemenea falsuri si baga-l nitel la puscarie si sa vezi cum se schimba treaba .pe viitor

• Like 11
  • Minus 15
Postat

''Misiunile diplomatice si oficiile consulare ale României transmit cererile autorităţilor competente din România, durata de procesare fiind de APROXIMATIV 3 LUNI.

acolo este vorba de confirmarea unui deces  sau emiterea de duplicat (in forma autentica) al unui deces petrecut pe teritoriul Austriei

Vizitator
Postat

Nu, aia este altceva. Este vorba de obtinerea documentelor DIN Romania.

Corect este: http://viena.mae.ro/node/282

Certificatul de deces

Inscrierea certificatelor de deces româneşti pentru cetăţeni români sau membrii de familie ai unor cetăţeni români, care au decedat în Austria

1.       Cerere tip, formular tip - se obţine la Secţia Consulară; cererea se face personal de către un membru de familie al persoanei decedate în Austria sau de către altă persoană îndreptăţită;
2.       Declaraţie pe proprie răspundere privind inexistenţa unei alte cereri de înscriere/reconstituire a actului, formular tip;
3.       Certificatul de deces austriac, în original +2 fotocopii. In cazul prezentarii Certificatului international de deces (multilingv), respectiv ´´Auszug aus dem Sterbeeintrag´´ NU mai este necesara traducerea documentului. (art.8 din Conventia nr.16 a Comisiei Internationale de Stare Civila).
4.       Traducerea  autorizată şi legalizată în limba română a certificatului de deces austriac realizata fie la un traducător austriac autorizat şi legalizată la notar, fie la un traducător din România;
5.       Certificatul de naştere românesc al persoanei decedate, precum şi certificatul de căsătorie românesc al acesteia (dacă este cazul), fiecare +2 fotocopii;
6.       Dovada deţinerii la momentul decesului a cetăţeniei române (paşaport, carte identitate, adeverinţă de cetăţenie) a persoanei decedate +2 fotocopii;
7.       Un act de identitate valabil (recomandabil paşaport românesc sau carte de identitate) al persoanei care solicită înscrierea certificatului de deces austriac, +2 fotocopii;

PRECIZĂRI:

a.      Înscrierea certificatului de deces se face doar pentru persoanele care deţineau la momentul decesului cetăţenia română (dovedită cu acte). Dacă nu este deţinut un document doveditor, se poate face în prealabil o clarificare de cetăţenie română (informaţii separat). Pentru persoanele care nu deţineau la momentul decesului cetăţenia română se poate înregistra desfacerea căsătoriei numai prin înscrierea de menţiuni de deces pe margina actului de căsătorie (informaţii separat).
b.     Numele şi prenumele din certificatele de stare civilă trebuie să fie identice, literă cu literă, cu cele din actele de identitate ! Dacă nu sunt, va trebui să se efectueze în prealabil înscrierea de menţiuni cu privire la schimbarea numelui/prenumelui pe cale administrativă în Registrele române şi abia apoi se poate face înscrierea decesului (informaţii separat).
c.     Dacă persoana care doreşte înscrierea certificatului de căsătorie, cetăţean român, a avut căsătorii şi/sau divorţuri anterioare, este obligatorie prezentarea tuturor actelor care atestă aceste fapte de stare civilă (sentinţa de divorţ, certificat deces, etc.), neapărat înregistrate în Registrul de stare civilă român (adică prezentate prin certificate sau hotărâri judecătoreşti emise de autorităţi române);
d.      Pentru cazul în care unele fapte de stare civilă (vezi punctul d.) petrecute în străinătate nu au fost încă înregistrate în Registrul de stare civilă român, se va efectua, în prealabil, înscrierea de menţiuni cu privire la acele fapte.
g.     Cererile incomplete nu sunt preluate sub nici o formă.
h.      Ridicarea certificatului de deces românesc şi semnarea în Registrele de stare civilă româneşti se face numai de către persoana care a depus cererea !

- Serviciul consular este gratuit. 
  • Like 1
Postat

Lol. Bine ca v-ati mai revenit.

Ne trecuse din nou toate transpiratiile 

PS: Stie el Motanul de ce nu inchide topicul . e loc de Show cat cuprinde   :)

• Like 11
  • Minus 15
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

pai d'aia merg minciunile astea pe banda rulanta ....fara ca nimeni sa fie afectat in vreun fel

ia trage la raspundere pe unul care intocmeste asemenea falsuri si baga-l nitel la puscarie si sa vezi cum se schimba treaba .pe viitor

Atâta timp cât nu este folosit oficial, nu este socotit dpdv legal, fals și uz de fals. Poate doar, fals intelectual.  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 2
Postat

- Serviciul consular este gratuit. 

Suna aici la doamna VICECONSUL   - CASANDRA MARIA  MARINESCU  ...eventual reclama si un fals in inscrisuri  :laugh2

Spune ca e una Adina si Lorena care au facut ravagii prin Romania  cu mincinile . Sau intreaba daca ea a completat acel certificat fals , ca sa stim pe cine bagam la bulau  in caz de e ceva .

Ce te costa?  Doar un apel international cu minute incluse  :)

post-194745-0-77427600-1491123704_thumb.jpg

• Like 12
  • Minus 15

Vizitator
Postat

:no2 Nu multumesc. Prefer sa stau in banca mea. :blushing2  In plus astazi este duminica, deci poti cel mult avea sansa sa-ti raspunda portarul cu care eventual poti discuta ce a facut FC Salzburg in meciul de aseara...

Suna aici la doamna VICECONSUL   - CASANDRA MARIA  MARINESCU  ...eventual reclama si un fals in inscrisuri  :laugh2

Spune ca e una Adina si Lorena care au facut ravagii prin Romania  cu mincinile . Sau intreaba daca ea a completat acel certificat fals , ca sa stim pe cine bagam la bulau  in caz de e ceva .

Ce te costa?  Doar un apel international cu minute incluse  :)

attachicon.gifConsulat.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...