Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni

Paradisul numit...therme...

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Le-ai pus tu înainte ,și mi -ai dat block pe facebook ! Ia spune răposato cine ți-a făcut aceste poze ?? CHIAR NU AVEAI RĂBBARE PÂNĂ MÂINE CĂ LE PUNEAM IO ..TRIST PENTRU TINE ESTE CĂ AM ȘI ALTELE SALVATE ÎN TELEFONUL MEU .... :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Mă pis împrăștiat și mă kk pe tine Dobre. Bine ti.au fc membrii...sa puna poze cu tine sa vada lumea ce micime de puta ai, lighioana psihopata ce esti.

Ce-și mai place pula mea ,ai devenit obsedată ..ai înviat și din morți pentru ea !!  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

eu cu prietena mea si cu iubiții nostri. Dar Dobre mănâncă kk ca in rest nu are ce...

Pe tine te-au refuzat și la export ,aici ai prea multe dosare ..spuneai că de ziua ta pleci nu știu unde dar n-ai avut bani nici de Therme ,ti-am platit eu ..stai relaxată și nu intra iar în circul ăsta ,Pune anunț și așteaptă vreun ratat ..ATÂT ,repet ,orice cuvânt sau lucru făcut de tine îți va face rău ..întelege odată pentru totdeauna că te-ai dus la vale pe barba ta ,pe minciunile tale ,pe neprotejatul tău ,pe atitudinea ta etc ...REVINO-ȚI 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:0730163270
  • Oras:0730163270

Pe tine te-au refuzat și la export ,aici ai prea multe dosare ..spuneai că de ziua ta pleci nu știu unde dar n-ai avut bani nici de Therme ,ti-am platit eu ..stai relaxată și nu intra iar în circul ăsta ,Pune anunț și așteaptă vreun ratat ..ATÂT ,repet ,orice cuvânt sau lucru făcut de tine îți va face rău ..întelege odată pentru totdeauna că te-ai dus la vale pe barba ta ,pe minciunile tale ,pe neprotejatul tău ,pe atitudinea ta etc ...REVINO-ȚI

scursura amărâta, eu am fost la therme cu iubitul meu, cu prietena mea si cu iubitul ei. Chiar m.a vz un client acolo si ne.a felicitat ce bine ne stă impreuna. Mâine seara o sa petrec cu el ca e ziua mea. Esti distrus pe viata de fruatrare si disperare ca banii mei nu mai intra in casa ta. Dobre, tu esti un ratat. Nici de peste nu esti bun, nici de bărbat, nici de nimic. Dovada ca te.am parasit și eu, și fosta nevasta si fostele gagici, singuraticule psihopat, batut de soarta.
  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...