Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Balci !?  :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Oras:pretutindeni
Postat

Dobre.. .cand morții tai ai fost tu cu mine la therme?...ai vrea tu cacaciosule, pula mica...viseaza in continuare ca e gratis.

O să vezi ,ai grijă ce faci ,ce spui ..totul va fi împotriva ta ! De ziua ta o să pun pozele ,că așa-i frumos .O parte din ele le-ai sters .Au mai rămas câteva în telefonul meu ..Pricepi ?

Dobre.. .cand morții tai ai fost tu cu mine la therme?...ai vrea tu cacaciosule, pula mica...viseaza in continuare ca e gratis.

Pisicule ,eu vorbesc cu Lorena  pe contul celălalt ,acesta este fake ,făcut de tine în disperarea ta după trafic ..Nu uita că de câtiva ani mănânci de pe urma noastră ,,Acest topic face cât jumătate de forum !! Să-ți fut morții tăi de disperat ,acele 999 de pagini te-au salvat ,altfel americanii te zburau de mult !! :slap2

Postat

O să vezi ,ai grijă ce faci ,ce spui ..totul va fi împotriva ta ! De ziua ta o să pun pozele ,că așa-i frumos .O parte din ele le-ai sters .Au mai rămas câteva în telefonul meu ..Pricepi ?

Pisicule ,eu vorbesc cu Lorena  pe contul celălalt ,acesta este fake ,făcut de tine în disperarea ta după trafic ..Nu uita că de câtiva ani mănânci de pe urma noastră ,,Acest topic face cât jumătate de forum !! Să-ți fut morții tăi de disperat ,acele 999 de pagini te-au salvat ,altfel americanii te zburau de mult !! :slap2

Postat

Aia ,,mică ,,ți-a plăcut cinci ani ! Este ?? Și apoi ,și iarăși ,mereu o visezi ...vezi că pozele au și dată pe ele !!

• Oras:0730163270
Postat

Mă pis împrăștiat și mă kk pe tine Dobre. Bine ti.au fc membrii...sa puna poze cu tine sa vada lumea ce micime de puta ai, lighioana psihopata ce esti.

Postat

Deci cine cu cine a fost la Therme???

eu cu prietena mea si cu iubiții nostri. Dar Dobre mănâncă kk ca in rest nu are ce...
Postat

Din păcate pentru tine, nu e prima dată când te înșeli! A se vedea moldovencele alea ...

Tu, tot sifilitic ai ramas ! Mars la pescarie cu fetele tale !

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Moșule, mai schimbă textul ;)

Nu ai impresia ca te repeți ?

Ba da, dar unii nu merită mai mult1

• Like 3
  • Minus 1
Postat

:))))))

bikuta ai vreun mesaj pentru dobre ?

da, sa se duca pe lumea cealalta. Aici face umbra pământului degeaba.
  • Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

da, sa se duca pe lumea cealalta. Aici face umbra pământului degeaba.

nu esti tu
Postat

Buna ziua domnilor. I am back. Mă găsiți intr.o locație noua, de lux. Va astept sa ne îndeplinim împreună cele mai fierbinți fantezii. Ca servicii si preturi ar fii...150 lei fin, 250 lei ora, oral, normal. Fin orală pt 50 lei in plus. Nu fac anal. Ca fantezii..cunni, 69, fk, facesitting. Mă găsiți la nr de tel..0762899426. Va pup si va astept.

Eram sigur ca dupa ce revii din morți iti mărești prețul =))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...