indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Chiar te rog de mult aștept momentul ăsta .Totuși zic sa te gândești bine , sau o zbughesti iar în Acapulco ca vara trecuta la un proxenet în Munchen.
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Februarie 23, 2016 Iubi si Victor?Daca vb pe langa cine nu trebuie,incat sa fie informat si zic si de Andrei,Marius si Alex care ar fi tot iubitii mei,asa o sa o tina pana uita sau apar Mirel,Dorel si Aurel..Nu ai cum sa convingi un prost ca e prost si nici un nebun ca e nebun.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Sigur vor fi băgați în cacao Ionut și Victoras cu tot tacâmul. Zdrențe face plângere pentru hărțuire și după trei zile mă suna plângând sa mă mut la ea.Apoi mă suna noaptea de câte 20 de ori fara sa știe ca rămâne data apelurilor în tel.Etc , etc, etc. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Eu dețin probe , tu doar vorbe , repet abia aștept momentul , apropo la emisiuni vor veni și mama și fosta ta soacra , probabil v-a intra în direct și fostul tău soț și tatăl copilului tău plus domnul Stoica 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Sunați domnilor pe nr 0737884390 sa vedeți cine răspunde Surpriza
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2016 Salut mosule ,cam scump la vedere pe aci Ai uitat de virgula .Nu, nu am uitat!
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 23, 2016 Eu dețin probe , tu doar vorbe , repet abia aștept momentul , apropo la emisiuni vor veni și mama și fosta ta soacra , probabil v-a intra în direct și fostul tău soț și tatăl copilului tău plus domnul Stoica intra si gogoncea? 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Numai un nebun ca tine și -ar face o relație cu o boarfa perversa.Cate zile anul ăsta am dormit la tine în locație și ti-am rupt toate găurile când iubi era la munca și Pe Victor îl minteai ca doarme o colega cu tine?De când dorm curele cu peștii în același pat ? 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Nu vine Gogoncea , a schimbat expirata secția , vine Partaru acum. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Nu poți sa ai un loc de munca pentru ca ești vedeta și ce sa faci tu cu 1000 de lei când numai chiria este 1400 plus ca Îți place pula Multă și mare în toate găurile neprotejat 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Cum sa stai 5 ani cu unu cu pula mica când ție îți trebuie de la 20 în sus?restul sunt minciuni pe care le voi demonta una câte una , repet cu probe. 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Eu te hărțuiesc ? Cine m-a sunat azi cu nr privat ? Cine mă suna de luni de zile de pe diverse numere ? Cine da mesaje , multe mesaje ? Ăsta rămâne sa vedem .Repet și în telefonul meu exista aceste lucruri cu data și ora.
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Cine s-a mutat la mine când eu eram plecat în Norvegia ? Cine înjură membrii de pe forum și administratorul? Cine înșeală cu bani diverse instituții și persoane ? Cine pe cine a plimbat cu mașina peste tot acum trei săptămâni ? Etc , etc , etc.
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Februarie 23, 2016 cu X6le?
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 nu te juca cu focul ca te arzi rau ,nu ca nu ti-ar place ,esti si masochista .Ai starnit uraganul si ai belit pulele ,.De ce te-au cautat domnii politisti de la rutiera ieri ? Pe unde ai stat adica la mine in apartament te cauta multa lume ,tocmai le-am dat adresa ta .Asa ca trimite-l pe Edy la magazin sa nu te vada lumea ..nu mai minti ca vi si tu la televizor ca arat mesajul unde nu sti cum sa-i rogi sa nu apar eu pentru ca esti constienta ce urmeaza .Ce am spus aici sunt doar frimituri asa pentru trafic ,acolo v-a fi cu totul altceva . 1
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 cu X6le?Of Jili nu esti atent ,am schimbat sefa si marca ,vezi facebookul meu
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2016 Postat Februarie 23, 2016 nu te juca cu focul ca te arzi rau ,nu ca nu ti-ar place ,esti si masochista .Ai starnit uraganul si ai belit pulele ,.De ce te-au cautat domnii politisti de la rutiera ieri ? Pe unde ai stat adica la mine in apartament te cauta multa lume ,tocmai le-am dat adresa ta .Asa ca trimite-l pe Edy la magazin sa nu te vada lumea ..nu mai minti ca vi si tu la televizor ca arat mesajul unde nu sti cum sa-i rogi sa nu apar eu pentru ca esti constienta ce urmeaza .Ce am spus aici sunt doar frimituri asa pentru trafic ,acolo v-a fi cu totul altceva .I-a expirat rovinieta Lorrenei ? :laugh2
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Afurisit Picon asta ,a stat in umbra pana acum si cand ne-am infierbantat hop si el
lorenna10 Reputație: 1548 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Postat Februarie 23, 2016
picon Reputație: 1045 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 23, 2016 Cam asa eva domn profesor ,numai culoarea nu ai nimerit-o http://www.automobileromanesti.ro/images/mari/Aro/ims_m59-8.jpg Așa? 3 12
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 I-a expirat rovinieta Lorrenei ? :laugh2A expirat cu totul ,ultima decapotabila pe care o cumparase cu 3700 de euro a vandut-o cu 900 ,ce sa-i faci foamea
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Postat Februarie 23, 2016 S-a despărțit Israela de Liviu, Să vină şi ea pe forum
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 Marean ,unde este Marean .Lipseste atunci cand ai nevoie de el .Sau e schimbul 3 ? Nici pe Troleibuz nu-l vaz !
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Postat Februarie 23, 2016 S-a despărțit Israela de Liviu, Să vină şi ea pe forumAlta expirata ,o fi ramas femeia fara bani ,ce sa faca pustiu cu ea ?
machucambo Reputație: -974 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Februarie 23, 2016 Marean ,unde este Marean .Lipseste atunci cand ai nevoie de el .Sau e schimbul 3 ? Nici pe Troleibuz nu-l vaz !I s-a murdărit salopeta. S-a dus să să curețe.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum