Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum

Acum boarfa cauta in telefon mesaje scrise de ea de pe telefonul meu in timp ce eu dormeam dupa ce i-am astupat bine toate gaurile ,recunosc eram obosit si am somnu greu ..Bianca Radu am uitat sa-ti spun de o hartie venita proaspat de la prim procuror si alte cateva facturi pe numele tau ..Nebunatico ,poti fugii dar nu te poti ascunde Nu uita suntem multi si contra vantului nu te poti pisa ca te uzi .

• Like 1
Link spre comentariu

Nu avea cum cu 10 cm,crede-ma.E un frustrat,suparat pe viata,toate femeile din viata lui l-au parasit din cauza ca traieste in minciuna,alcool si ura fata de toata lumea.De un an jumate ma hartuieste,nu realizeaza ca nu dau 2 lei pe el.Sa-si faca o relatie,o iubita,sa fie fericit,nu ma intereseaza.Numai un om bolnav nu intelege ca mai bine mor decat sa ma intorc la el.Sa traiasca cum vrea si cu cine vrea,nu ma intereseaza.E un bolnav psihic,care nu e in stare sa-si faca o iubita,sa aibe o viata normala.Asa o hartuieste si pe fosta nevasta,mama lui nu mai vb cu el,minte pe toata lumea,dimineata imi da mesaj ca ma iubeste,peste o ora imi da mesaj ca ma distruge.Eu nu dau 2 lei pe el,nu ma interesraza daca traieste sau moare,daca e plin de bani,nu ma intereseaza nimic,decat sa-si vada de viata lui.5 ani,toti banii mei au intrat in casa lui,cand am hotarat sa fug,ca asta am facut,a inceput sa ma hartuiasca,peste tot,unde am muncit cat nu am fost pe forum,in doua locuri,venea zilnic si facea circ acolo.A trebuit sa renunt.I-am zis mereu ca ma kk pe el,pe casa lui,pe tot.Nu vreau si nu am nevoie de nimic de la el.Sa-si vada de viata lui.

SI de ce ma suni zilnic ? si de ce ma chemi mereu sa te fut ? si de ce nu ma lasi in pace ? si de ce m-am mutat la tine doua saptamani anul acesta ? si de ce inebunesti cand te uiti in lista mea de prieteni pe facebook ? si de ce ai vrut sa te sinu cizi saptamana trecuta ? si de ce mi-ai cerut bani pentru chirie ? si dece ai spus ca nu te intereseaza forumul? unde ai fost tu cand eu nu eram in tara ?cine plangea la telefon ?ai renuntat doua saptamani pentru Ionut ?de la mine ai tot boarfa ordinara ,Nu ai un leu in buzunar si iti chiorlaie matele .de cateva ori eu ti-am umplut frigiderul .Normal ca imi vad de viata mea si chiar nu ma intereseaza un specimen ca tine ,dar pentru ca te-am iertat de cateva ori fiindu-mi mila cand plangeai ca proasta si pentru ca acum ai prins o pozghita de curaj o sa-ti demasc adevarata fata .cati bani ai strans de cand ai reusit sa scapi de mine ? Zero lei panarama mincinoasa ,scarba ordinara si perversa .tI-ai abandonat copilu in schimb il chemi sa doarma cu tine .nu i-ai platit pensie alimentara de 6 ani mama denaturata si mincinoasa.Tu minti si cand respiri spurcato si o sa-ti dovedesc asta cricatura expirata care esti.Ai pastrat in telefon numai mesajele care iti convin dar te inseli ,ai dat mesaje noaptea de pe telu meu pe al tau dar te inseli,ai uitat sa stergi si actele cand ai fost la mine si inregistrarile prostanaco,Dupa 6 ani de curvarie nu ai nimic ,esti la fel ca atunci cand te-am cunoscut ,Nu ai cum atata timp cat ai kkt in cap si te futi neprotejat de placere .Am venit la Cora lujerului sa vad daca te-ai lasat de meserie si eram ff bucuros dar nu te poti abtine pana nu sugi cateva pule pe zi ,asta pana nu dai ceva la vreunu .CHIar am sunat-o pe mama ta de fata cu tine si i-am spus ca sunt bucuros ca te-ai lasat de meserie ,Tentatia ,pofta si banul te-au facut sa te razgandesti hahahlera ordinara .Ne vedem unde vrei tu ,abia astept chiar azi m-ama pregatit corespunzator ,si vreau sa te anunt ca de azi nu mai raspund zdrentelor masculine Ionut si Victor pusi de tine sa ma intimideze .Am telefon performant si Black list ,am scos tot ce am vrut de la ei suficient cat sa-ti demonstrez ca minti cu nerusinare .Imi pierd timpul cu asemenea specimene ,sunt relaxat si o duc bine ,sti la ce ma refer .Hai sictir si mars la pula ,ne vedem la televizor daca nu esti lasa si vezi ca eu ma duc gratis sa      nu cumva sa ai pretentie la bani ,stai si suge ca asta iti place.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...