indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Ma abtin sa va pun ceva frumos ,il pastrez pentru final ,va fi ko in piciare in secunda 7 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 I s-a murdărit salopeta. S-a dus să să curețe.Mda acuma cu ploile astea inteleg ,dar si cand o aparea ,mama mama ce-o fi la gura lui . Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Io zic sa faceti cheta sa-i cumparati femeii un calcullator si o camera foto pentru poze fotoshopate ,ca alea pe care le avea sunt in amanet si a expirat perioada de gratie Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Lorenna fa-ti un selfie dar la ceafa cu telefonul ala de doi lei ! Ai reusit si tu in sase ani de curvarie sa-ti cumperi macar o camera de bicicleta ca apartamente nu mai sunt ,s-au vandut toate ? 1 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Acum boarfa cauta in telefon mesaje scrise de ea de pe telefonul meu in timp ce eu dormeam dupa ce i-am astupat bine toate gaurile ,recunosc eram obosit si am somnu greu ..Bianca Radu am uitat sa-ti spun de o hartie venita proaspat de la prim procuror si alte cateva facturi pe numele tau ..Nebunatico ,poti fugii dar nu te poti ascunde Nu uita suntem multi si contra vantului nu te poti pisa ca te uzi . 1 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Te rog sa e povestesti domnilor cum am facut swing cu un cuplu ,cel putin domnul este cunoscut ,sau cum te-a tuns domnu JOHNY 23 pe aci intr-o criza de gelozie cand a aflat ca il inseli cu un coleg si prieten de-al lui paznic la aceeasi firma .. Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Am auzit ca Victoras ti-a cumparat catel .Al catelea oare ? esti si sadica ,chinui bietele animale ,animalo Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Ce mai face unica ta prietena si confidenta din mila ? Sunt foarte curios ce mai imi povesteste .Chiar maine o contactez pentru noutati .Cand nu mai ai chiloti te rog sa ma suni sa-ti dau bani sa cumperi cateva perechi au la dragonul rosu mai ieftini Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 23, 2016 Dobrică, mai pune mă și tu niște poze cu mâncare, să moară Mîșkinuitu de ciudă! 3 12 Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 23, 2016 Când o sa ma fac male , o să beau şi eu ce bea nenicu Doble 3 3 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 M-a sunat un prieten din africa de sud cu pula mare ,zice ca te cunoaste .O sa-i dau adresa sa te viziteze nesatulo .Fericito , BIG BLACKDICK . Vezi ca omu e casatorit ,sa nu te puna al cu coarne sa-i destrami familia 1 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Dobrică, mai pune mă și tu niște poze cu mâncare, să moară Mîșkinuitu de ciudă!Las-o draku de haleala ,sunt la cura Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Când o sa ma fac male , o să beau şi eu ce bea nenicu Doble Nu ma ,astia zic ca-i parbrizol probabil la ei nu se face vinu '.Ia legatura cu Trole ala e smecher bea numai Corona 1 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Hai ca v-am pupat ,maine am o groaza de treaba .Mai stateam ,dar Marean se lasa asteptat si vroiam sa-i aud vocea ,Sa fiti iubiti si futeti grav Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 23, 2016 Da bre , dar faci frumos când bei , dacă beai corona nu făcea i aşa 2 3 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Da bre , dar faci frumos când bei , dacă beai corona nu făcea i aşa Amice esti idiot ?Trole bea Corona si nu bag peste el .Gusturi diferite ,fiecare cu ce are .. Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Hai ma ca m-au zapacit gagicile pe facebook ,va las mai vorbim si maine .Oamenii in etate trebuie sa doarma la :pepsiaceasta cota Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 23, 2016 Ați belit pula , am iNplinit 18 ani 2 3 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Era sa uit ; Pisicule ce faci ? dormi pe soba ? Cand plm imi ma acorzi si mie o stea ,asa ca spor de tastatura ? Altfel nu mai scriu nimic . Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 23, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 23, 2016 Ați belit pula , am iNplinit 18 ani Poate in gaozu tau ,esti de aceeasi varsta cu baiatul meu ,inseamna ca ajungi sa-mi dai o frunte in buric .Sa fi iubit ,dar te rog nu de Lorenna are buba neagra .Iti recomand eu ceva frumos ,tocmai i-am tras ieri o vizita. Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 23, 2016 Vorbeşte bă frumos , că-mi bag pula in Bikuț 2 3 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 23, 2016 Mă, lămuriți-mă și pe mine: Bikuț de la ce vine? Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 Nu avea cum cu 10 cm,crede-ma.E un frustrat,suparat pe viata,toate femeile din viata lui l-au parasit din cauza ca traieste in minciuna,alcool si ura fata de toata lumea.De un an jumate ma hartuieste,nu realizeaza ca nu dau 2 lei pe el.Sa-si faca o relatie,o iubita,sa fie fericit,nu ma intereseaza.Numai un om bolnav nu intelege ca mai bine mor decat sa ma intorc la el.Sa traiasca cum vrea si cu cine vrea,nu ma intereseaza.E un bolnav psihic,care nu e in stare sa-si faca o iubita,sa aibe o viata normala.Asa o hartuieste si pe fosta nevasta,mama lui nu mai vb cu el,minte pe toata lumea,dimineata imi da mesaj ca ma iubeste,peste o ora imi da mesaj ca ma distruge.Eu nu dau 2 lei pe el,nu ma interesraza daca traieste sau moare,daca e plin de bani,nu ma intereseaza nimic,decat sa-si vada de viata lui.5 ani,toti banii mei au intrat in casa lui,cand am hotarat sa fug,ca asta am facut,a inceput sa ma hartuiasca,peste tot,unde am muncit cat nu am fost pe forum,in doua locuri,venea zilnic si facea circ acolo.A trebuit sa renunt.I-am zis mereu ca ma kk pe el,pe casa lui,pe tot.Nu vreau si nu am nevoie de nimic de la el.Sa-si vada de viata lui.SI de ce ma suni zilnic ? si de ce ma chemi mereu sa te fut ? si de ce nu ma lasi in pace ? si de ce m-am mutat la tine doua saptamani anul acesta ? si de ce inebunesti cand te uiti in lista mea de prieteni pe facebook ? si de ce ai vrut sa te sinu cizi saptamana trecuta ? si de ce mi-ai cerut bani pentru chirie ? si dece ai spus ca nu te intereseaza forumul? unde ai fost tu cand eu nu eram in tara ?cine plangea la telefon ?ai renuntat doua saptamani pentru Ionut ?de la mine ai tot boarfa ordinara ,Nu ai un leu in buzunar si iti chiorlaie matele .de cateva ori eu ti-am umplut frigiderul .Normal ca imi vad de viata mea si chiar nu ma intereseaza un specimen ca tine ,dar pentru ca te-am iertat de cateva ori fiindu-mi mila cand plangeai ca proasta si pentru ca acum ai prins o pozghita de curaj o sa-ti demasc adevarata fata .cati bani ai strans de cand ai reusit sa scapi de mine ? Zero lei panarama mincinoasa ,scarba ordinara si perversa .tI-ai abandonat copilu in schimb il chemi sa doarma cu tine .nu i-ai platit pensie alimentara de 6 ani mama denaturata si mincinoasa.Tu minti si cand respiri spurcato si o sa-ti dovedesc asta cricatura expirata care esti.Ai pastrat in telefon numai mesajele care iti convin dar te inseli ,ai dat mesaje noaptea de pe telu meu pe al tau dar te inseli,ai uitat sa stergi si actele cand ai fost la mine si inregistrarile prostanaco,Dupa 6 ani de curvarie nu ai nimic ,esti la fel ca atunci cand te-am cunoscut ,Nu ai cum atata timp cat ai kkt in cap si te futi neprotejat de placere .Am venit la Cora lujerului sa vad daca te-ai lasat de meserie si eram ff bucuros dar nu te poti abtine pana nu sugi cateva pule pe zi ,asta pana nu dai ceva la vreunu .CHIar am sunat-o pe mama ta de fata cu tine si i-am spus ca sunt bucuros ca te-ai lasat de meserie ,Tentatia ,pofta si banul te-au facut sa te razgandesti hahahlera ordinara .Ne vedem unde vrei tu ,abia astept chiar azi m-ama pregatit corespunzator ,si vreau sa te anunt ca de azi nu mai raspund zdrentelor masculine Ionut si Victor pusi de tine sa ma intimideze .Am telefon performant si Black list ,am scos tot ce am vrut de la ei suficient cat sa-ti demonstrez ca minti cu nerusinare .Imi pierd timpul cu asemenea specimene ,sunt relaxat si o duc bine ,sti la ce ma refer .Hai sictir si mars la pula ,ne vedem la televizor daca nu esti lasa si vezi ca eu ma duc gratis sa nu cumva sa ai pretentie la bani ,stai si suge ca asta iti place. 1 Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 Mă, lămuriți-mă și pe mine: Bikuț de la ce vine? Of mosule ,ea imi spune Danutz si eu ii spuneam Bikuta[bianca] ,ii spuneam .Multumit ? Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 Vorbeşte bă frumos , că-mi bag pula in Bikuț Chiar te rog ,dar ai grija pune-ti anvelope de iarna daca nu unu plus una egal trei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum