Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum

Mă silește sa-ți pun și poze cu iubita , mori de ciuda și plângi ca proasta.Aceasta melodie pe care ai postat-o este pentru tine.Așa vei fi toată viața săracă și singura.Cine plm își baga în cir cu tine ? Aventuri poți avea zilnic dar doar atât. Sa pui și tu poza cu cazierul tău , astăzi o pun eu cu al meu.

Link spre comentariu
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati

Domnilor,serviciile oferite de mine sunt oral neprotejat si normal protejat,cunilingus,69,anilingus din partea domnilor.Program 12--20,100 lei fin.200 lei ora.Va pup si va astept in locatia mea din Nerva Traian.Pt programari e valabil primul nr de tel din titlu,O zi minunata va doresc!

Link spre comentariu

Tristul ma suna zilnic,de f multe ori.Azi a exagerat si a avut o surpriza.Toate plangerile inregistrate la politie,mesajele de amenintare printate,ii sunt de ajutor avocatului care ma reprezinta.

post-67071-0-71760000-1456321484_thumb.jpgpost-67071-0-63439800-1456321498_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Prin capitala
  • Oras:Prin capitala

Parca nu citeai ce scriam eu,Dobre si inca câțiva =))

Nu sunt moris, si nici nu as face afaceri cu persoane de joasa speță.

Pentru a intra intro afacere,iti trebuie demnitate,ceea ce tu clar nu ai,cuvânt,ceea ce iar iti lipsește si corectitudine,ceea ce nu stii ce inseamna.

Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Dobrică tată, tot scandalul ăsta dintre voi doi, care nu sunteți mai breji unul decât altul, a făcut și face victime colaterale și nevinovate: copiii, familiile și acum doamna aceea - personal navigant pentru care zici că lucrezi. Ce caută poza ei de pe ecuson/legitimație pe un site de curvăsăreală? I-ai cerut acceptul? Sincer, mă îndoiesc. E cazul să încetați să mai amestecați persoane străine în căcatul vostru. E cazul de fapt să încetați tot acest circ. E cazul, Dobrică să o uiți și să-ți vezi de viața ta. E cazul să vă dați seama de faptul că sunteți bătaia de joc a forumului, că de fapt toți se amuză pe seama voastră. 

Baftă!

• Like 5
  • Minus 11
Link spre comentariu

Ai arătat și alea 12 apeluri care mi le ai dat acum vreo trei zile la 4 dimineata ? Mesajul în care scrii ca te sinucizi dacă nu vin la tine ? Mesajele de azi de pe trei numere diferite pe câte eu tai le-am scris mai sus.Ești praf și pulbere , monument de prostie, și esență de parsivenie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 3 guests

• Creează nouă...