jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 24, 2016 Iar pt sex neprotejat,se discuta la fata locului,nu la telefon,nu prin pm sau sms. Doar la fata locului. Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 Mă silește sa-ți pun și poze cu iubita , mori de ciuda și plângi ca proasta.Aceasta melodie pe care ai postat-o este pentru tine.Așa vei fi toată viața săracă și singura.Cine plm își baga în cir cu tine ? Aventuri poți avea zilnic dar doar atât. Sa pui și tu poza cu cazierul tău , astăzi o pun eu cu al meu. Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 Lasă mă ca îi creste și ei în vreo trei ani parul și o iau ăstia sa pozeze în play cu boi , dacă nu se sinucide pana atunci.Așa se lauda săptămână trecuta.o sa blocheze toți membrii și o vorbească singura. Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 Domnilor sunați de curiozitate pe nr 0737884390 sa vedeți cine răspunde, ;este fostul nr de ,,munca " al caricaturi dacă nu răspunde nimeni va mai dau unul. Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 24, 2016 Din partea mea sa isi puna ștreangul de gat chiar si acum Ii dau eu săpun daca are nevoie Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 24, 2016 Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 24, 2016 Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 24, 2016 Esti curva?! Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 24, 2016 Domnilor,serviciile oferite de mine sunt oral neprotejat si normal protejat,cunilingus,69,anilingus din partea domnilor.Program 12--20,100 lei fin.200 lei ora.Va pup si va astept in locatia mea din Nerva Traian.Pt programari e valabil primul nr de tel din titlu,O zi minunata va doresc! Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 24, 2016 Iti dau eu 100 lei,numai termina cu postarea asta. Link spre comentariu
copilulurozkendra Reputație: 2137 Postat Februarie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:sincity Telefon: [email protected] Oras:sincity Partajează Postat Februarie 24, 2016 Cand incepe ? Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 24, 2016 Tristul ma suna zilnic,de f multe ori.Azi a exagerat si a avut o surpriza.Toate plangerile inregistrate la politie,mesajele de amenintare printate,ii sunt de ajutor avocatului care ma reprezinta. Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 24, 2016 Si curva si urata si proasta si sifoanca...De evitat,mai ales ca ai pus o poză in care pe langa numarul lui Dobre se mai vede un apel,de la alt client. Zdreanță ordinara,n-ai ce sa ii ceri. 1 Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 24, 2016 Oarba dupE tine,ciuntito. Link spre comentariu
lorenna10 Reputație: 1547 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Ma kk pe voi de ratati Oras:Ma kk pe voi de ratati Partajează Postat Februarie 24, 2016 Nu mai postezi de pe celalalt cont,dl morris?Vad ca esti fanul meu infocat de cand ti-am refuzat propunerile de "afaceri".Poti sa scrii,esti la ignor! 2 Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 24, 2016 Parca nu citeai ce scriam eu,Dobre si inca câțiva Nu sunt moris, si nici nu as face afaceri cu persoane de joasa speță.Pentru a intra intro afacere,iti trebuie demnitate,ceea ce tu clar nu ai,cuvânt,ceea ce iar iti lipsește si corectitudine,ceea ce nu stii ce inseamna. Link spre comentariu
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pa Oras:pa Partajează Postat Februarie 24, 2016 Da curvelor psihopate flamande dupa atentie si scandal, care isi invata copiii sa fie pesti, de ce le tine pe forum 1 5 Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 24, 2016 Lorena daca m as cobora la nivelul tau,dau de petrol ...deci o sa continui doar sa ma amuz si eu pe topicul asta al tau si cam atat. Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 Încercați și la numărul ăsta ca răspunde 073xxxxx Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Februarie 24, 2016 Dobrică tată, tot scandalul ăsta dintre voi doi, care nu sunteți mai breji unul decât altul, a făcut și face victime colaterale și nevinovate: copiii, familiile și acum doamna aceea - personal navigant pentru care zici că lucrezi. Ce caută poza ei de pe ecuson/legitimație pe un site de curvăsăreală? I-ai cerut acceptul? Sincer, mă îndoiesc. E cazul să încetați să mai amestecați persoane străine în căcatul vostru. E cazul de fapt să încetați tot acest circ. E cazul, Dobrică să o uiți și să-ți vezi de viața ta. E cazul să vă dați seama de faptul că sunteți bătaia de joc a forumului, că de fapt toți se amuză pe seama voastră. Baftă! 5 11 Link spre comentariu
jon baiat bun Reputație: 56 Postat Februarie 24, 2016 Oras:Prin capitala Oras:Prin capitala Partajează Postat Februarie 24, 2016 Pico,vulpe bătrână,lasa oamenii sa se dueleze.Dobre,arata-i chelioasei de ce esti in stare tata. Fii barbat!!! Link spre comentariu
zino Reputație: 235 Postat Februarie 24, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 24, 2016 doamna careia i-ai pus poza fara sa te gandesti la consecinte nu este nici un fel de stewardesa ......iti spun asta pt ca-mi cunosc toate colegele!!!!! Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 Bravo , abia aștept sa fiu chemat la politie am o groaza de lucruri sa arat.Începi sa devii interesanta și mă amuz maxim. Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 Ai arătat și alea 12 apeluri care mi le ai dat acum vreo trei zile la 4 dimineata ? Mesajul în care scrii ca te sinucizi dacă nu vin la tine ? Mesajele de azi de pe trei numere diferite pe câte eu tai le-am scris mai sus.Ești praf și pulbere , monument de prostie, și esență de parsivenie. Link spre comentariu
indestructibilul Reputație: 225 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pe forum Oras:pe forum Partajează Postat Februarie 24, 2016 doamna careia i-ai pus poza fara sa te gandesti la consecinte nu este nici un fel de stewardesa ......iti spun asta pt ca-mi cunosc toate colegele!!!!! La ce companie ești ? Te bagi în seama aiurea , habar n-ai. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum