Sari la conținut

Lorena 0727546523

Postări Recomandate

• Oras:pe forum

Dobrică tată, tot scandalul ăsta dintre voi doi, care nu sunteți mai breji unul decât altul, a făcut și face victime colaterale și nevinovate: copiii, familiile și acum doamna aceea - personal navigant pentru care zici că lucrezi. Ce caută poza ei de pe ecuson/legitimație pe un site de curvăsăreală? I-ai cerut acceptul? Sincer, mă îndoiesc. E cazul să încetați să mai amestecați persoane străine în căcatul vostru. E cazul de fapt să încetați tot acest circ. E cazul, Dobrică să o uiți și să-ți vezi de viața ta. E cazul să vă dați seama de faptul că sunteți bătaia de joc a forumului, că de fapt toți se amuză pe seama voastră.

Baftă!

Corect nea Picon , ai perfecta dreptate , vroiam doar sa vedeți cât minte curva.Acum zice ca sun la interfon.Oare de unde știu nr de interfon dacă nu am stau aceea garsoniera vreo 2 săptămâni la cererea ei , ca doar nu am spart ușa. CHIAR AM AJUTAT-Osa se mute de la maal vitan .
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

La ce companie ești ? Te bagi în seama aiurea , habar n-ai.

las-o asa.

nu vreau sa va deranjez :clap2 continuati .....sunt. f curios cum e cu apelurile :laugh2 stau cu sufletul la gura sa vad cine demasca pe cine :snap . aici e treaba serioasa

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Corect nea Picon , ai perfecta dreptate , vroiam doar sa vedeți cât minte curva.Acum zice ca sun la interfon.Oare de unde știu nr de interfon dacă nu am stau aceea garsoniera vreo 2 săptămâni la cererea ei , ca doar nu am spart ușa. CHIAR AM AJUTAT-Osa se mute de la maal vitan .

Da mă, am văzut, gata! 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Bai Dobre si Lorenna ! Bre oameni buni ! Da' cate telefoane aveti mai oameni buni, cate 2-3 telefoane, chiar si dual-sim sau tri-sim daca sunt, dar ce pacatele mele aveti nevoie de 3-4 telefoane ! :( CE SA FACI CU ELE mai !!! Unul nu-i destul !?! Sau ma rog in cazul Lorennei inca unul "de serviciu", in fine, dar 3-4 cate spui tu nea' Dobrica ! Mi se pare absurd ! :no2 :no2 'Jde mii de numere, telefoane cu caru ! :no2 Da-o 'ncolo de treaba !  :dontgetit  :dontgetit  :ewpu 

• Like 1
Link spre comentariu

Bai Dobre si Lorenna ! Bre oameni buni ! Da' cate telefoane aveti mai oameni buni, cate 2-3 telefoane, chiar si dual-sim sau tri-sim daca sunt, dar ce pacatele mele aveti nevoie de 3-4 telefoane ! :( CE SA FACI CU ELE mai !!! Unul nu-i destul !?! Sau ma rog in cazul Lorennei inca unul "de serviciu", in fine, dar 3-4 cate spui tu nea' Dobrica ! Mi se pare absurd ! :no2 :no2 'Jde mii de numere, telefoane cu caru ! :no2 Da-o 'ncolo de treaba ! :dontgetit :dontgetit :ewpu

Lorena are 3 numere și eu unul sigur e foarte simplu .
Link spre comentariu

Tristul ma suna zilnic,de f multe ori.Azi a exagerat si a avut o surpriza.Toate plangerile inregistrate la politie,mesajele de amenintare printate,ii sunt de ajutor avocatului care ma reprezinta.

Expirat-o nu văd data apelului , o sa pun eu cu data și ora apeluri și mesaje de la tine ca sa fie bine .Ai sunat la politie când am venit după banii pe care ți dădusem împrumut pentru chirie și lucrurile mele ramase la tine .O parte din ele le 'ai aruncat sa nu le găsească Ionut în locație. Eu am venit după ce tu mi-ai dat sms a vin ? Apoi ai sunat la 112 , o parte din lucrurile mele erau deja scoase din locație când a venit politia .Tot atunci ai fost sancționată contravențional .

Link spre comentariu

Te-am sunat de doua ori după ce mi-ai dat sms ca te sinucizi și după ce unica ta prietena m-a sunat și mi-a zis ca nu-I răspunzi nici ei la telefon

Repet numai umbla cu jumătăți de măsură și mintii, eu o sa arat cealaltă jumătate și spun numai adevărul cu probe.Hai sictir și marș la pula curva expirata și perversa.

Link spre comentariu
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane

Pisicul văz ca ești mai discret ! Când îmi dai și mie sporul de tastatura ca vei ce trafic Îți fac ? Și o țin și pe nevertebrata pe prima poziție la testate., în viitor la de evitat sau pensie

Bikut are 1-0 astazi

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Link spre comentariu
  • Oras:Ma kk pe voi de ratati

Cu ajutorul si sustinerea unui persoane,pt care dobre daniel nu e decat un vierme amuzant,o sa reusesc sa strivesc aceasta taratura.Am incercat sa evit,sa incerc sa inteleg,am crezut ca se opreste.La un moment dat am vrut sa ma opresc,la sfatul unei persoane.Acum merg pana la capat.De cateva luni,am toate mesajele de amenintare si santaj printate si adaugate la dosarul de care se ocupa un avocat,plus inregistrarile video de pe camerele de supraveghere de la intrarea in bloc,plangerile depuse la sectii de politie in decursul a cateva luni si apelurile la 112.Deja s-a depasit orice limita.Persoana care ma ajuta si avocatul mi-au zis la un moment dat sa ma opresc,ca orice om mai greseste si merita iertat.As putea,dar nu vreau!Ultimile plangeri depuse au fost

post-67071-0-57386500-1456338775_thumb.jpgpost-67071-0-04776600-1456338795_thumb.jpgpost-67071-0-85342700-1456338813_thumb.jpg

-Si am mai invatat ceva azipost-67071-0-78922900-1456339205_thumb.png

Esti om cu mine,sunt om cu tine!Cand nu mai facem fata singuri,avem prieteni si persoane care ne ajuta.Am invatat ca nimeni si nimic nu e mai sus de lege,in afara lui Dumnezeu.Am incercat sa iert,sa nu iau in seama,sa nu supar pe nimeni,dar deja s-a depasit orice limita.O seara placuta va doresc!

post-67071-0-44391300-1456338970_thumb.png

Link spre comentariu

Hahaha , stai sa caut prin snopul de hârtii. Toate vin aici unde i-am făcut buletin boarfei și intenționez și fiului ei.Au cumva și data ? , eu am ceva mai proaspăt. O comunicare de la prim procuror. Cat de prost sa fi pe data de 22 sa depui plângere și pe 28 în aceeași luna sa dai mesaje și sa-ți ceri iertare , sa plângi ca proasta etc .S-au crăcănat aia de ras când le-am arătat. Oricum toate documentele sunt la mine și o sa le postez dar o parte din ele deocamdată.

Link spre comentariu

Dobre Daniel,opreste-te acum.Fa-ti vata cum si cu cine vrei,nu ma interrseaza,nu mai vreau mesaje,nu mai vreau sa te vad,sa aud de tine.Nu conteaza ce s-a intamplat in cei 5 ani,fiecare din noi are o varianta.Nu te intereseaza ce si cum traiesc eu,pt ca nici pe mine nu ma intereseaza de tine.Lasa minciunile si aroganta asta proasra.Vezi de viata ta.Pune stop acum circului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...