dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 Bine bă dobre Bine bă proxenetule !
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 31, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 31, 2017 Dobre, pt ce te agiti atat si te autodistrugi? Cand te fute grija de viata mea ai si orgasm? Dobre, eu nu sunt nevasta ta, nu suntem iubiti, nu suntem nici macar amici, nu suntem nimic si nu avem nimic impreuna ca sa te futa grija si sa te macine curiozitatea de treburile mele.esti complet nebun si prost daca nu poti intelege ca hartuirea ta e fara rost, eu nu te vreau, nu ma intorc la tine, orice ai zice si orice ai face munca nu mi.o poti distruge. Pe tine te autodistrugi cu agitatia asta fara masura.
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 31, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 31, 2017 DOBRE...ORICAT SCRII, ORICE AI FACE, ORICAT M.AI CALOMNIA SI ORICAT M.AI HARTUI....NU IMI DISTRUGI MUNCA, NU MA INTORC LA TINE, NU MAI PUPI BANII MEI.....SI MA CAC SI MA PIS PE TINE....ASA CA DIN PARTEA MEA POTI SA TE DUCI IN MORTII MATII DE PARAZIT OLIGOFREN....
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 esti bolnav psihic dobre. Nu te mai vindeci. Esti paranoic si schizofrenic daca nu intelegi ca noi doi nu suntem nimic si nu avem nimic impreuna ca sa te futa grija de mine. Cu ce cuvinte sa iti mai spun sa intelegi? Ești bolnavă de sifilis ,Lorena !Sexul total neprotejat a dăunat și creierului,ești disperată după pulă din foame de bani .Nu pentru tine sau pisicuța scriu aici ,ci pentru cei care nu au citit toate mizeriile sau falsurile făcute de tine în ultimii trei ani ,.De aceea ai ajuns în halul astă
dobre alexandru Reputație: 44 Postat Iulie 31, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 31, 2017 Iar minti tata?Pune poze cu talonul la Touareg,spune in ce film ai jucat tu in afara de cel xxx cu Bianca si te-ai facut de ras ca nu ti s-a sculat pula,spune cum ai prins-o pe Jana iubita ta,cu Virilul tiganul cu care te insela! 1
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 31, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 31, 2017 DOBRE...ORICAT SCRII, ORICE AI FACE, ORICAT M.AI CALOMNIA SI ORICAT M.AI HARTUI....NU IMI DISTRUGI MUNCA, NU MA INTORC LA TINE, NU MAI PUPI BANII MEI.....SI MA CAC SI MA PIS PE TINE....ASA CA DIN PARTEA MEA POTI SA TE DUCI IN MORTII MATII DE PARAZIT OLIGOFREN....o sa iti repet mesajul asta la infinit ca sa nu mai speri vreodata la banii mei. Am analize la zi, munca imi merge mai bine ca niciodata, si pe tine dobre ma cac...ai inteles acum? DOBRE..MA CAC PE TINE SI IN GURA TA.
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 DOBRE...ORICAT SCRII, ORICE AI FACE, ORICAT M.AI CALOMNIA SI ORICAT M.AI HARTUI....NU IMI DISTRUGI MUNCA, NU MA INTORC LA TINE, NU MAI PUPI BANII MEI.....SI MA CAC SI MA PIS PE TINE....ASA CA DIN PARTEA MEA POTI SA TE DUCI IN MORTII MATII DE PARAZIT OLIGOFREN....Nu te hărțuiește nimeni ,doar gândurile tale (vezi procesele pierdute ) ,,Munca ,,ta tu ți-ai distrus o prin falsuri sau mizerii. În Septembrie să vii la proces pentru că ai dosar pentru calomnie făcut de Andreea ..
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 Iar minti tata?Pune poze cu talonul la Touareg,spune in ce film ai jucat tu in afara de cel xxx cu Bianca si te-ai facut de ras ca nu ti s-a sculat pula,spune cum ai prins-o pe Jana iubita ta,cu Virilul tiganul cu care te insela![/quote,,Fiule,,(Bianca )nu ne-ai spus la ce facultate te-ai înscris .Acum ,Lorenna aștept să scrii și după celelalte conturi !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 o sa iti repet mesajul asta la infinit ca sa nu mai speri vreodata la banii mei. Am analize la zi, munca imi merge mai bine ca niciodata, si pe tine dobre ma cac...ai inteles acum? DOBRE..MA CAC PE TINE SI IN GURA TA. Sexul total neprotejat dăunează grav sănătății ,proxenetu profită de naivitatea ta și doar râde ca prostu pe aici de foame cred .
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 31, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 31, 2017 Dobre, pt ce te agiti atat si te autodistrugi? Cand te fute grija de viata mea ai si orgasm? Dobre, eu nu sunt nevasta ta, nu suntem iubiti, nu suntem nici macar amici, nu suntem nimic si nu avem nimic impreuna ca sa te futa grija si sa te macine curiozitatea de treburile mele.esti bolnav mintal.
dobre alexandru Reputație: 44 Postat Iulie 31, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 31, 2017 Du-te la munca tata,nu o mai suge aiurea pe forum.Visezi Touareg,te visezi actor si tu plangi la mamaie sa-ti de 500 de lei ca nu ai ce sa mananci.Studentii chiriasi vin la toamna,ca sa mananci resturi de la ei.Pune poze cu talonul Touaregului,spune in ce filme ai jucat impotentule?Spune cum e cu Virilul? 1
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 31, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 31, 2017 Nu ai mandrie dobre. Te umilesti si te autodistrugi pt o femeie care se caca pe tine si nu accepti realitatea. NU MA INTERESEAZA DE TINE NICI DACA TRAIESTI NICI DACA MORI. NICI MACAR NU TE URASC. IMI ESTI ABSOLUT INDIFERENT.parazitule, esti complet dement
dobre alexandru Reputație: 44 Postat Iulie 31, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 31, 2017 Am cel mai betiv si mincinos tata de pe pamant.Imi e rusine sa spun ca e tata. 1
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 31, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 31, 2017 esti complet nebun si prost daca nu poti intelege ca hartuirea ta e fara rost, eu nu te vreau, nu ma intorc la tine, orice ai zice si orice ai face munca nu mi.o poti distruge. Pe tine te autodistrugi cu agitatia asta fara masura.dobre, esti atat de bolnav psihic ca nici cel mai bun doctor nu te mai poate vindeca
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2017 Postat Iulie 31, 2017 Sexul total neprotejat dăunează grav sănătății ,proxenetu profită de naivitatea ta și doar râde ca prostu pe aici de foame cred .Danut, cum te simti cand stii ca Lorena o sa apara in distributia filmului, pe generic, in rol principal ?
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 31, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 31, 2017 Dobre, vedeate.as mort, in sicriu, sfartecat de tren...
money_talks Reputație: -236 Postat Iulie 31, 2017 Oras:Acolo unde se da ora exacta Oras:Acolo unde se da ora exacta Postat Iulie 31, 2017 Danut, cum te simti cand stii ca Lorena o sa apara in distributia filmului, pe generic, in rol principal ? Io' îi prevãd un viitor frumos lu' Bicutza in cinematografie,cred ca va fi Marilyn Monroe a Romaniei😃😂😂PS:Ma astept sa ia chiar și-un Oscar😃😂😂
dobre alexandru Reputație: 44 Postat Iulie 31, 2017 Oras:B Oras:B Postat Iulie 31, 2017 Danut, cum te simti cand stii ca Lorena o sa apara in distributia filmului, pe generic, in rol principal ? Asa cum s-a simtit mereu si cum a fost tratat de toti,ca un cacat.Imagineaza-ti ca si-a prins iubita,viitoarea nevasta,Jana,cu un tigan in pat,in timp ce o futea ala.Cum crezi ca-i zicea iubita lui tata tiganului?"Virilul"!Atunci tata a suferit un soc.Nu se mai intelegea nici mamaie cu el.L-au tinut legat o saptamana,pentru ca a vrut sa-si taie pula.In momentul cand l-a parasit si Bianca,tata a inebunit,asta vedeti si voi. 2
lorena 39 de ani Reputație: 131 Postat Iulie 31, 2017 Oras:0730163270 Oras:0730163270 Postat Iulie 31, 2017 Dobre are fantezii cu scato. Ii place sa fie tratat ca un cacat si cu cacat. El de fapt e un mare cacat.
babardierul Reputație: -322 Postat Iulie 31, 2017 Oras:nairobi Oras:nairobi Postat Iulie 31, 2017 E adevarat dobre ca ai vrut sa ii sugi pula tiganului poreclit virilul care iti futea iubita? 1 4
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 parazitule, esti complet dementSăraco ,sexul total neprotejat ți-a afectat și creierul !
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 Am cel mai betiv si mincinos tata de pe pamant.Imi e rusine sa spun ca e tata.Ia spune Lorenna la ce facultate s-a înscris fiul meu că vrem să te prindem iar cu minciuna ..
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 Danut, cum te simti cand stii ca Lorena o sa apara in distributia filmului, pe generic, in rol principal ? Deja am emoții ..Lorenna are și ea dar în fâs ,acolo o ține bine .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 Dobre are fantezii cu scato. Ii place sa fie tratat ca un cacat si cu cacat. El de fapt e un mare cacat.O să pun iarăși citatele tale celebre când faci kk pe babardier ,pisicuț și alții ..Să împrospătăm memoria unora furați de peisaj .
dobre daniel Reputație: -426 Postat Iulie 31, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Iulie 31, 2017 Io' îi prevãd un viitor frumos lu' Bicutza in cinematografie,cred ca va fi Marilyn Monroe a Romaniei😃😂😂PS:Ma astept sa ia chiar și-un Oscar😃😂😂Și pisici îi dădea Oscarul aici dacă nu se căca pe el .Poate Lorenna are soarta Mariei Tereza și moare înfiptă într-o pulă de cal ...Oricum e vedetă boarfa
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum